The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Rohan a fene 😞 csak relative sokat csépelek, küldetést csak olyan 20-25öt csináltam meg eddig.... de nekem is fura a 23. szint, magam sem értem 😞
Még nagyon messze vagyok a skillek kimaxolásától, 2 expert skillem van csak: az Alchemy és a Light Armor (mert hát vernek mint a diót õsszel 😊... az összes többi fõskill Journeyman.
Nem számoltam ki de kb 60. szintû is lehetek majd 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

"tárgyak kódját hogy lehet megtudni?"
Innen: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:ConsoleItemCodes

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Sir Quno Jedi
Én meg halálra unom magam ezen a kapubezárósdin. Most már csak álca, meg minden nélkül végigrohanok egy-egy oblis pályán, idõnként megállok, kivégzem a rám rontó daedric seregeket, amik idõ közben felgyûltek mögöttem ámokfutásom során (minél többen vannak, annál gyorsabban halnak meg), aztán uccu neki továbbspuri. DE így is baromi unalmas... Rohadjanak meg, hogy ilyen xarra kreálták a démonvilágot! A legszarabb cucc is 3-5000gp-s, de kinek van kedve egyáltalán összeszedni, meg hurcibálni, semmit sem viszek, csak a nagyon mágikus tárgyakat, meg italokat, scrollokat, mert azok kevés súlyt nyomnak és 1xû eladni/eldobni õket. Áh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ok köszönöm :>
Mike
ez csak azután van ha egymás után megettél 5 tököt, 3 paradicsomot, és egy nadragulyát

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Húzd le a joystickot a gépedrõl amíg az oblivionnal játszol

Van benne ilyen funkció? Én nem vettem észre. 😊

Why so serious?

Mike
hiperaktív

beragadt a gomb
húzd ki a gameped-et, joy-t

Me0w
Huzd ki a joyt.

Together we'll fly someday...

Én csak rögtön szintlépések után szoktam menteni

Hello nem tudaj valaki hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót a game-ban hogy folyamatosan elõre vagy oldalra megyek? Mert a karim soha ne áll meg hanem csak megy és nem lehet leállítani.
Mike
csak gondoltam 300 év alatt rájött, hogy ha akar, mit tegyen a vámpírság ellen

Mike
én mostanabán csak azért járok újra full vértben (nem szoktam csak mágus köntös) hogy nõjön a nehézvért skill, meg a kalapálás, tehát elmegyek, leverek mindenkit karddal (elvégre harcosmágus vagyok) szétveretem magamat, sündisznózok, aztán hazamegyek otthon kalapálni
mindent megkalapálok, az összeszedett cuccokat is

ja és amióta csináltam magamnak charm 85-ös varázslatot, mindenki szeret 😊

az hogy nem elég erõs a soulgem

Me0w
Ez nem valami kapcsolo vaze, hogy most vampir, holnap meg nem 😄

Together we'll fly someday...

mindenhol

Mike
Gézánál BD-ben ha aszondom neki, ok, legyek vámpir, vissza is tudja csinálni? vagy csak a nyakatekert mód van rá, hogy ne legyek többé vámpir? vagy elég meginni a lötyit?

lassan nõ a blade és a blunt skillje

A kérdésben ott a válasz <#hehe>

Csak érdekesség, ha az athletics minor skill akkor kb 90 óra futkározással fog 100 szintre emelkedni 😊

Mike
akkor nagyon rohansz 😊

73 óra 10-es szint

DonnieBrasco
Sziasztok 😊

(40 óra játék, 23.szint 😊

Saviour's Hide megvolt valakinek? NAGGYON finom cuccos 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

tibor16
nem vágom, hogy ez mit is jelent

fizetõs lenne, vagy hogy lehet hozzájutni?? Ez lenne eddig a legjobb térkép...
http://nirnroot.planetelderscrolls.gamespy.com/

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
valszeg nem lvl2-es a karid 😊))

Mike
tárgyak kódját hogy lehet megtudni?

Soulgemet hol találhatok? 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

tibor16
csinálom a fõküldit esmét, - menet közben jöttem rá, hogy az elsõ Myth Dawn könyvet én szépen figyelmetlenségbõl eladtam (amit Baurussal a korcsmában szereztem meg) - azért írom, mert akivel ez szintén elõfordul, ne aggodjon, a könyvek megszerzésénél az uccsó helyszínen megtalálja, amolyan pótlásképpen az egyik polcon azt is...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
jaja, bármelyik töltésnél kiléphet
én is sûrûn mentegetek

PiszkosFred
Saját kezûleg: töltött lélekkövek (soulgem) segítségével. Kattints a soulgemre az inventoryban és megkérdezi melyiket töltse fel. Csak annyit tölt rajta amennyire az adott kõ képes.
Globálisan: Varla Stone (fehér hgyes kis vackok egy kupola alatt) található szinte minden Ayleid romban. Ezek egyszerre feltöltik az összes inventoryban található mágikus tárgyat. Igaz, ezek egyszer használatosak csak, szóval célszerû sokat tölteni egyszerre, nem csak egy fegyver esetén "elpocsékolni".
Fizetõsen: Mágus Céh tagságival az Egyetemen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tibor16
csítelj - hisz a gamma is csítelt veled (0 > tcl) és gyere ki, már ha átestél a texturán... gondolom mûködik...

A tölteteket a mágikus cuccokban hogy lehet feltölteni? Például megvan a Chillrend (még a játék elején vagyok), szétcsapkodtam vele az Arénában az embereket, jelenleg a Gladiator szint ellenfelei következnének, de csökken a töltetek száma. Van valami mód az újratöltésre?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

PiszkosFred
www.oldblivion.com

Ezt is tedd hozzá, lévén hogy sûrûn frissül a util, és hátha akarja valaki követni a változásokat. És marhára kíváncsi lennék, hogy honnan szedték a GSOn, hogy Beth csinálta/adta közre az utilt...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezt az istenverte fagyást! 2 perccel a vége elõtt pont bezárom a fõkaput visszateleportálok írja adjam oda a követ Martinnak de még ott mászkált egy dedra kinyírom igenám de közben belefagytam egy kõbe. Na mondom pont jó a Sigil Stone elõtt volt a quick savem csak épp nem hajlandó visszateleportálni ott vergõdök tejfehér ködben Oblivionban! És most kezdjem elõlrõl az egész idõs missiont! Kicsit se vagyok ideges!!!<#gun><#levele><#levele><#violent><#boxer><#csodalk><#bdead>
Sipocz
Kimondom Neked nem szoktam használni a trénereket, de most hogy ajánlod megfogadom, szerencsére (illetve mivel eleve azt akartam hogy a leginkább használt skill ne nyomja agyon a karit) a fegyveres skillek minorban vannak, így nem gond! Kösz😊!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

mad mind
Pedig csak várni kell. Nekem 3 napomba telt, mire kijött a fickó. Ja egyébként megszakítja a waitet, ha megérkezik.

dronkZero
Blade trainer?
Azok tényleg baromi lassan fejlõdnek, fõleg 70 fölött... Gyakorolj sokat, meglesz az.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Mi a trükkje a fegyveres skill(ek) gyorsabb növelésének. Az egyik karim szinte kizárólag fegyeverrel gyilkol és nagyon-nagyon lassan nõ a blade és a blunt skillje is. Gyorsulna a dolog ha minden kányát "kisbicskával" metélne, jelenleg van egy 5. szintü nonmagical pengéje amivel egy-egy pariban lévõ ellenfél kb. olyan 8-10 ütés (szabályos kis adok-kapok vívás amit próbálok úgy elõadni mint D'Artagnan) a blokk megy felfelé 1000-vel a blade meg szintlépésenként 3-4 pontot nõ csupán😞.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

dronkZero
Összeraktam magamnak egy rucit.
+45 Spell Absorption, +300 Magicka.
High Elf Attronacchal ez elég kemény lett:
95 Spell absorption, 750 Magicka...

dronkZero
Kardba csak a tûzsebzés kerül. A fire shield akkor mûködne, ha páncélba/ruhába tetted volna bele.

dronkZero
Nekem Leyawin csinált ilyet. Fasttravellel bejutottam (miután kétszer elgyalogoltam oda Chaydinhalból. Grrr.)

wesker24
Mivel kaptam egy jó kis kardot Jauffre-tól egy Akaviri Katana-t és útközben találtam egy Oblivion kaput bementem kiirtottam mindenkit és a Sigllium Stonet követ felhasználva csináltam egy jó kis varázs kardot a Katanaból olyan jól sikerült hogy ez ér nálam a legtöbbet a piacon 10 pont tûzsebzés minden egyes csapásnál + 5 % tûz pajzs magamra és 1200 töltete van.

Van még egy másik Sigllium Stone kövem de annak nem tudom milyen hatása van
azt hiszem Silence for 30 seconds + Chameleon 10 %
ZsZso
FAQ frissült - GS egy cikkével - (régi videókártya vs oblivion)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Lobsterman
Úgy értem, csak az a baj, hogy BE is kell menni, és már addig sem jutok el 😄
Pedig már sikerült korábban :p

"Skingrad kastélyban folyamatosan kiakad a játék"

A "kiakad" alatt azt érted, hogy kilép? Mert nekem azt csinálta, hogy ha a nagy kapun mentem ki, akkor kilépett Windows-ba... 😞
Úgy oldottam meg, hogy egy mellékajtón mentem ki, nem a fõbejáraton.

Gunner
Ha már nagyon nem bírjátok a keresgélést:

Konzol lehoz (0-t megnyom), beír: player.additem 000382DB 5

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Akartam csinálni egy varázskardot és azzal az üzenettel, hogy nem elég erõs a soulgem, nem engedte. Három hatást akartam belerakni, a gem fel van töltve egy frost atronach-al.
Mi lehet a gond?
Itt van egy-két térkép:
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Maps

de meddig? nemhiszem, h direkt úgy csinálták a fejlesztõk, h 6 órán keresztül ott kelljen állni! ha meg waitelek, akkor nem biztos, h pont akkor leszek játékban, amikor kell!

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

mad mind
Várni

hi! van a necromanser's moon nevezetû küldetés, amiben valami oltárhoz kellett mennem. olvastam a cuccaim között valami lapon, h nézd a felhõket, és hetente egyszer nemtom mi történik! itt mit kell csinálni? tudna valaki segíteni? plz

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Ti nem használtok mentést??? Lehet rám fújni de már majdnem az ezredik mentésemnél járok. Kb 1 másodpercet vesz igénybe amíg lemented.... Az meg egy nagy baromság, hogy nem szerepjátékos aki menteget. Ennél a játéknál lehet menteni ergo használni kell ha pedig nem ezt teszed tényleg ne sírjon a szád hanem kezd elölrõl szó nélkül.