41716
  • HitKaszaMan
    Fred, én nem kötök bele, csak röhögtem rajta, bevallom én is netről szedtem Obliviont, sőt majdnem az összes játékomat, filmemet, zenémet...!!!
  • PiszkosFred
    A legtöbb korai warez US verzió, legalábbis a fórumokon ezt mondogatják. Csinálj az egész Oblivionról egy másolatot valahova, majd peccseld. Ha mégsem US, akkor visszamásolod az eredetit, majd újra peccs.

És jó volt az a cd lekopásos dolog, inkább íg virágnyelven kellene ahogy te is csináltad, mint konkrétan világgákürtölni a dolgokat. A lényegen nem változtat, de mégis jobban mutat a fórumban. Aki meg ilyenekbe köt bele, az kapjon picit a fejéhez... ;]
  • HitKaszaMan
    Mikor töltötted le?Mert európában Március 24.-én jelent meg, amcsiban előbb!
  • SaGa Jr
    Ha használod a térképet, akkor egyszerűbben megtaláltad volna. :-)
  • stern
    Pillanatig sem hittem, hogy valaki is elhiszi... Gondoltam egyértelmű a problémám...
  • stern
    Akkor úgy írom , hogy mindenki értse! Letöltöttem az internetről és fogalam sincs, hogy az amcsit, vagy az európait!!! Meg lehet ezt valahol nézni a programban??? Mert a patchnél elvileg nem mindegy melyiket rakom föl, bár nem vettem észre különbséget...
  • HitKaszaMan
    Stern, kicsit se átlátszó
  • Bucser
    pffffffffffffffffffffffffff:D
  • stern
    Azt honnan lehet tudni, hogy az északamerikai változat van-e meg vagy az európai (sajnos a cd-n kopott a felirat, és nem emlékszám rá pontosan, hogy hol vettem...)
  • csgj
    nekem nem volt semmi baj, mivel nincs védelem a game-n, ezért megy simán. az a fájl hiány probléma sztem patch újratelepítéssel megoldódik.
  • grebber
    Feltettem az 1.1-es patchet de néha kiirta asszem 3szor hogy xy fájlt nem talál ilyen volt nektek is?
  • armageddon666
    XD ki nem szurta a szemem XD thx. (arra nem számitotam hogy pont ott lesz...)
  • CS@
    Közvetlen az uralkodó holtteste mellett a sarokban megnyílt egy bejáró(innen lépett ki a gyilkosa), arra menj.
  • armageddon666
    Sziasztok. Elég láma helyzetbe kerültem és elakadtam. Ráadásul vmi egyértelmű helyen XD (gondolom egyértelmű hely de én nemtom merre kéne menni.) Ott vagyok hogy Emperor meghal és akkor jön az őr és elmondja merre kell mennem. De utána nemtom megint megkérdezni. És elfelejtettem amit mondott mert volt egy kis dolgom mielőtt folytattam gamet XD szal ott van egy emelvény ahonnanbejöttünk. levan zárva és nemtom kinyitni. van (ha háttal állunk az emperor holttestének) balra egy rácsos ajtó. Azt irja a tuloldalrol van lezárva vagy ilyesmi. ezelőtt van a földön vmi rács, de nem tudok semmit sem csinálni vele. (plusz az csak odavan dobva nem valami nyilást takar) amennyire emléxem a Sewersbe kéne menni.
    pls ne röhögjetek ki ezért és válaszoljatok mert 58 perc volt mig csak ide eljutottam + 45 perc mig csináltam egy karaktert és nem szeretném ujrakezdeni. (+ először játszom RPGvel. ill WoWoztam már de nem sokat...)
  • CS@
    Ez igaz, de az ezüst az egyik olyan fegyverfajta, amiből az íj kivételével mindből van fixen kirakva, így akár LVL1en is megszerezhető.
  • Tutilevi
    minden egyes modot a data mappába kell rakni és az obli launcherben beikszelni az esp fájlt
  • Bucser
    vagy fleteszed a randomloot modot:) és akkor bizonyos dungikban találhatsz tápos cumókat.
  • SaGa Jr
    3. szinten meg pláne nincs ezüst fegyver. Akkor még csak acél van. Majd magasabb szinten lesz ezüst, illetve bizonyos ellenfeleknél mindig előfordulhat.
  • bgabor
    Leszedtem, csak az a gond vele, hogy a benne lévő fájlokat nem írja, hová kell másolni.
  • CS@
    Alapból nincs se ezüst páncélzat, se pajzs.
  • Danton
    csákó, még nwem kezdtem bele kvatch ostromába, de lenne gy kérdésem: harmadik szinten dobnak az ellenke ezst cuccokat? ezüstbvől van pajzs?
  • Bucser
    Hmm tovabbleptettem a questet console-bol de draga erthor hozzamragadt mint egy pioca es nem tudom elkuldeni... fakkk na most mit csinaljak?? Kovet mint egy kutya meg mindig hallhatatlan es gyilkol helyettem:D pedig a quest mar kesz:D
  • BoSA
    Nekem is ez volt a hiba. Én úgy oldottam meg, hogy átirtam a scriptet ami ellenőrzi, hogy mennyi zombit öltél meg. A script neve MG01. Azután már ment a küldi.
  • Tutilevi
    igen
    a zippeét változatot szede le:D
  • zsilike
    thank u
  • Tovi
    Official Patch
  • bgabor
    A color map modot fel lehet valahogy telepíteni az oblivion modmanager+NET framework+ki tudja még milyen hülyeség telepítése nélkül is?
  • Sipocz
    Hali!
    Ezzel a skingradi mágussal én meg úgy jártam, hogy leballagtam a barlanghoz, ledaráltam a zombikat, elértem a bosmer kamrájához, de sehol a fazon, közben a kép tetején irongálja a gama hogy a fazon éppen ájultan fekszik, igenám de hol (gondoltam elkószált és valami kánya kifektette) és akkor feladván a keresést elindultam a barlangból kifelé, midőn a kiskrapek meg jött be a bejárati ajtón. Tehát a fószert hamarabb kimentettem semmint egyáltalán megjelent volna a helyszinen és valszeg még a barlang előtt valami döggel harcolt és az kiütötte.
    Ezt az "xxx kiütve, ájultan hever valahol" cimü jegyzést olykor megkapom más helyszineken is olyan nevekkel hogy azt sem tudom ki és mi közöm a sorsához:)))!
  • zsilike
    patchet honnan?pls
  • koschwarz
    az 1.1-esben elég sok küldetésbugot javítottak, remélem ezek is benne vannak (még mindig nem sietem el a fősztori befejezését, sőt...)
  • PiszkosFred
    Van egy zombi, ami csak akkor látható elvileg, amikor közel érsz hozzá. Vszínű bug miatt, de én is bejártam 2-3x az egész terepet, mire előjött. Azután egyből jött velem a kis bosmer.
  • zsilike
    valamit elhibáztál,mert sima az ügy,töltsd vissza,remélem van mentésed
  • Bucser
    Skingradi magus céh ajánlásánál a quest hogy emthort vissza kell vinni a cehbe... kinyírtam egy csomó zombit (az összeset) kinyitottam a rejtekajtót végignéztem detect life-al az egész barlangot és sehol egyetlen zombi sincs. De az a majom Emthor még mindig azt szajkózza, hogy takarítsam el az összes dögöt.... Pedig már egy sincs hátra.... Valaki tud valami megoldást?? megnéztem már hivatalos oldalt OBHQ-t és TESSOURce-ot is... sehol semmi.. esetleg egy konzol parancs hogy át tdujak ugrani a küldi következő elemére??? VAgy esetleg elteleportálni a srácot?? valami ötlet?? mert totál tanácstalan vagyok már...
  • stern
    Tök jó, hogy az ember elvileg megvesz 13e-ért egy játékot, ami igazából be sincs fejezve...(teli van bugokkal) Rákölt még 2-3 e-et a módokra... És akkor sem lehet teljes a játékélmény, mert úgy 20-30 percenként előjön valami hiba... Nem is idegesítene annyira, ha amúgy nem lenne ennyire jó a játék...
  • stern
    Én már visszatöltöttem 10x, de ugyan az... De majd megpróbálok egy olyan mentést is, ahol még nem vettem fel a küldit... Hátha akkor... Azért köszi!
  • MrAndree
    Volt ilyen probléma de nekem a loadolás megoldotta a dolgot.
  • grebber
    Ok. Kösz!
  • stern
    Igen, a készítők ezt mondják... (nekem is ok volt, de azért készíts biztonsági másolatokat)
  • CS@
    Ja bocsy csak azt hittem az elolvasás után feltűnt volna, hogy hova kell telepíteni a MODot meg, hogy a készítő neve Eddie, meg ilyen apróságok.
  • grebber
    Ha felrakom az 1.1-es patchet mentéseimet tudom ugyanugy használni?