The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak a resist normal weapon cumók, azt is érdemes összepakolni, mert ami mégis bejött a shield-en, azt lerezisztálod (van ruciban, mindenben). Én személy szerint inkább sebzés visszatükrözést használok, ha olyan 60-70% körül van, plusz hozzá egy 85-ös defense armorból és shield variból, akkor fizikailag tulajdonképpen sebezhetetlenné válok, max. egy két pixelt vernek le powerattack-okkal (level34). A spellekre meg én is 100% rezkót élvezek, plussz némi absorption (asszem én megelégedtem 20pts-sel), az is elég a gyors töltéshez magas szinten.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
akkor menj oda hozzájuk amikor dolgoznak, ne este, vagy amikor esznek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
85-ös armorral a deadra-k "centiméternyi" HP-t ütöttek rajtam, ellenben kb 14-es armor, 100% shield mellett csak miliméternyiket! 14-es armor 80% shield mellett érezhetõen nagyobbakat.
Szóval a shield jóval erõsebb, mint az armor...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ha ennél jobb rendszert akarsz, használd az fwleveledmagicka modot, ahol a magickádat többet között befolyásolja a vasrázslásban való jártasságod, azaz nincs ugyanannyi manája egy varázslónak, mint egy hasrcosnak azonos int esetén...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
35% spell reflect
100% resist magicka
85% spell absorbtion
100% shield
Felhasznált komponensek:
Mundane Ring (hogy örültem az elsõnek, most meg már 3 is van) :
- 35% spell reflect
- 50 resist magicka
Ring of Perfection
- +10 all ability
Amulet of spell absorbtion
- 20% spell absorbtion
Race: Breton
- 50% resist magicka
Birthsign: Atronach
- 50% spell absorbtion
valamint egy teljes garmada (6 db) ruha (pajzs + kesztyû beleszámítva), amibõl 5 db 20% shield-del van enchantolva sigil stone-ból, egy meg 15% spell absorbtion-nel.
A trükk az, hogy a sigil stone kivétele elõtt mentve a nem megfelelõ követ kapva vissza kell tölteni.
100% shield mellett páncél nélkül is nagyon kicsit sebeznek az ellenfelek, varázslatok meg nem igazán jönnek át a 35% reflect, 85% absorbtion kombináción...
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Cure disease varázslat, vagy templom, vagy potion.
Next PC upgrade: 2022
http://www.kettlebelledzes.hu/
Már csomo ideje egyszerûen nem töltödik újra a mágika csík. MIÉRT??Hogyan lehet visszaállitani ha visszalehet egyátalán?
Next PC upgrade: 2022
Haggle, nem habble. :-)
Igen azzal kell játszani. Feltornászod jó magasra a dispositiont, majd megnézve mekkora a célszemély képzettségi fokozata a mercantile skillben (ezt a haggle gombra nehézkedve ki fogja jelezni felül de nem a pontos értéket). Ennek alapján beállítod hogy mekkora legyen az árrés (õ mennyiért adjon el, te mennyiért vegyél) figyelembe véve a saját skilledet. A csuszka állításával változnak az árak. Ilyenkor elkezdesz eladni (ettõl fejlõdik jobban, a vásárlástól sokkal kevésbé fog megmozdulni a mercantile skilled). Ha elfogadható az ár a kereskedõnek akkor megveszi a cuccot. Ha nem akkor szól hogy nem veszi meg és csökken 1 ponttal a disposition. Ekkor lentebb veszed a haggle gombnál beállított értéket. Meg kell találni azt a pontot, amit még elfogad a manus és azon adni el neki mindent. De figyelni kell, mert ha romlik a viszony, akkor bizony már csak kevesebb %-nál fogja elfogadni az áruidat (azaz még lejjebb kell állítani a sávot). Ügyeskedni kell, de sok pénzt lehet spórolni és szerezni így.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Egyébként sztem a párbeszédbõl nem derül ki hogy holvan az orgazda,mert cask annyit mondtak hogy használhatom az IC-beli orgazdát...
Még1x kösz
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A legegyszerûbb mód a szédelgés ellen, ha felnöveled az egekig az Agility-det. Ha megnézed a tulajdonság leírását említi ezt tényt az is. A power attackokat meg ha blokkolod is, rövid ideig mindenképpen szédelegni fogsz. A sima támadásoktól meg úgysem lesz szédelgés már 50-es agility vagy 25-ös block esetén sem.
A macik támadását meg pofonegyszerû kivédeni. A sima ütéseiket lehet blokkolni, de mikor ágaskodnak, akkor power ütés jön amitõl midig megszédülsz mindegy mit csinálsz, ekkor meg egy lépés hátra és ennyi. Az is jó megoldás, hogy blokkolod egy normál csapását, majdpower ütés neki, aztán hátralépni. Nem kell rohangálni. ilyen apróságokkal ki lehet gyakorlatilag fogni az összes közelharci ellenfélen. Õk is szokták csinálni, hogy egy csapásod elõl kimozognak. Mindek blokkolniuk ha úgyis megszédülnének?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En ha elkezdem akkor nem tudok megallni, foszal + minden mas. 😛
Én olyan harcos vok aki egy helyben áll, pajzsal védekezik és akkor üt ha az ellenség legyengül, nem rohangálok, az túl fárasztó és kockázatos 😛
De azt nem értem, hogy hogyan tudom megoldani, hogy ne szédüljön meg a hapsim egyes nagy ütésektõl? Mert mondjuk Block Master-re növelése nem segít, (megnéztem csítes karin 😛) és nem tudok olyan magic defense-rõl esetleg reflect damage
Csak a guild végigjátszása szertintem olyan 3-4 óra, bár sose néztem 😛
Jott is tobb farkas egyszerre, rohangaltam egy keveset veluk. 😊
az egyik blackmarket(jo kis ritka holmikkal)IC-ben, a másiktól meg az ijjászok élveznének el, kb 20-25 féle nyílvesszõt kinál a Golden Archery, köztük olyanokat is aminek darabja 80 septim..szal melegen ajánlva robin hood kollegáknak
Köszi a javítást. Ez az or meg orv (a gazda csak or, a gyilkos viszont orvul gyilkol).
És nem kötözködésbõl, csak kijavítva :-)
batttlemage=battlemage. ;-)
egyébként meg jo kis infók, tolvajok megköszönhetik, jómagam nem élek vele(batttlemage)
En napi 1-2 orat ha tudok, ezert probalok egy karival megcsinalni mindent, mert ha minden karival vegig akarnam jatszani a foszalat es nehany guild-et akkor eletem vegeig oblivionnal jatszanek. 😊)
Ha én valakire megsértõdöm igazán ahhoz hozzá sem szólok. A jelentõségedet meg ne becsüld alá mert Fred, Sir Q.J., Cs@, a Te és még sok más nép, akiknek nem jut eszembe most hírtelen a nickje (és persze ezért elnézést kérek😊) rengeteg hasznos információval és ötlettel voltatok amibõl igazán sokat tanultam (tanultunk).
Annyit azért sajnálattal tapasztalok, kivált az utóbbi idõben hogy igazán a gamerek nem "megtanulni halatfogni" akarnak tehát nem a technológiai tanács érdekli õket, hanem helybõl a "halat" akarják tehát mond meg pontosan hogy itt-meg itt mi teendõ. Mint rendszeres irogató Te és Ti is próbáljatok odahatni hogy egy kevésbé spoiler-terhelt fórum alakuljon. Fõleg a questek teendõinél igaz ez mert ott aztán tényleg "szájbarágós" a gama (aprólékos piros meg zöld nyilazás, személy és helyszin megjelölés). Az hogy pontosan pl. mit érdemes fejleszteni, bûvölni, kombózni az ok. az jöhet.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb. ezt csináltam thief guild-el is 😊
spoiler
elder scrolls stoling 4ever! 😛
Nem tudom megoldódott már a nagy keresés problematikája Fathis Ules után(meg úgy általában az orvgazdák után), de ha nem akkor az infó íme (amúgy jó szájbarágósan teljesen pontos helyet adnak meg, hol lelhetõ fel és mikor, szóval csak el kéne olvasni a párbeszédeket):
Ongar the World Weary: Bruma (a saját házában vagy a kocsmában), 600 aranya van és 60-as a Mercantile skillje
Dar Jee: Leyawiinben található a háza ott kell keresni, 800 aranya van és 70-es skillje
Luciana Galena: Bravilban lelhetõ fel (általában a saját házában), 1000 aranya, 80-as skill
Orrin: Castle Anvil (õ a kovács a kastélyon belül), 1200 arany, 90-es skill
Fathis Ules: Imperial City Elven District (itt mászkál és itt van a háza is), 1500 arany, 100-as skill
Hogy miért nincsenek benne a kereskedõk listájában? Mert õk a lehetõ legritkább esetben kereskedõk. Õk átvevõk, orvgazdák, nem publikus kereskedõk. Orryn kivételével nem is lehet normál módon boltolni egyikükkel sem.
Ha a fájl tömörítve van (.rar vagy .zip szokott lenni), elõbb kicsomagolod valahol, ahol majd gyûjtöd a MOD-okat.
Ezután el kell olvasni a Readme.txt fájlt, abban le van írva, hogyan kell telepíteni. Ha ez nincs, és a MOD csak egy .ESP fájlból áll, akkor azt be kell másolni a játék \Data mappájába. Alapból ott nincs ilyen kiterjesztésû fájl, de a program ezeket onnan olvassa be.
A játék indulásakor (még a mentett állás betöltése elõtt) a "Data files"-nál ki kell választani az adott MOD nevét (egy X legyen a sor elején). Ha késõbb nem akarod a MOD-ot használni, távolítsd el az X-et a sor elejérõl, és a \Data mappából is ki lehet venni.
A MOD-nál lévõ Readme.txt-t már csak azért is érdemes elolvasni, mert abban van leírva, hogy a MOD mire jó, hogyan kell használni. A MOD-oknak több fajtája van. Van, amelyik csak a játék valamilyen jellemzõjét változtatja meg, de vannak összetettebb MOD-ok is, amik akár küldetést is tartalmazhatnak. ( pl. el kell menni egy adott helyre, beszélni kell valakivel, stb.).
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
A legtovabb a bortonos tartott, de miutan kifigyeltem az orok mozgasat azt is megoldottam sneak-kel, lathatatlansagra ugye nem volt eleg manam. 😊
kiírtom a scriptet nehogy zavarjon se Téged se Másokat
......
.....
A legnagyobb bajom ezzel a játékkal egyébként (a sok helyen fellépõ logikátlanságokat leszámítva, hogy nincs semmi a víz alatt. A Morroban imádtam úszkálni, voltak hajroncsok, víz alatti flóra, slaughterfish-ek, de itt csak kopár semmi van, azt a pár kagylót leszámítva amikben max 20 septimet érõ gyöngyök vannak. Annyira feleslegesnek tûnik úszni 😞
Mizujs?
Korábban volt valakinek problémája a "call stead" moddal és annak kompatibilitásával, valamint mindazoknak akik a lovat elsõdlegesen "faster travel"-nek és "mozgatható tárolónak" használják a mod egy kipróbált és mûködõ változata:Call stead 3
Kiemelendõ hogy egyidejüleg 3 pacit képes elkülönítetten kezelni😊!
Merrefelé kell keresni?
"vki be mert uszni a tengerbe?"
Elúsztam addig, amíg a szem ellát... Illetve... ameddig a program engedett... 😊 A szigeten túl nem túl messze van egy láthatatlan üvegfal (mint a többi határnál). A tengerfenéken semmit nem találtam, igaz, nem is kerestem, de szerintem észrevettem volna egy láda méretû tárgyat. Ha egy sisak csak úgy le van hajítva a tenger fenekére, azt nem biztos, hogy észreveszem...
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Szerintem amúgy lehet meg kéne várnod az új Need for Speedet. <#vigyor1>#vigyor1>