41716
  • Nikeboy
    Hogy kell screenshotokat csinálni a játékban? nekem nem megy......
  • armageddon666
    1 helyet találtam ahol árulnak de 366-t kér érte és csak 1 van neki... lopni sem tudok tőle mert nincs máshol... +nincs is lockpickem... valami ötlet? összesen 1800 aranyam van...
  • armageddon666
    300?! CSAK?!! marha jo... Load Save trükkről meg annyit hogy nekem bugos szar warez az egész és cask 1-t hajlando menteni amit mindig felülir mert autosave... én meg nemtok menteni...
  • peluy
    Senki se tudja hogy kell az oldbliviont beüzemelni? Mert azért annyira nem kenem az angolt.
  • BBalee
    Persze, az Arch-Mage szobájában az IC-ben.
  • AC2
    Közben utánna olvastam, szal tom melyik az a láda.
  • AC2
    Kössz. Tényleg vmi alkímiáról tényleg esett szó, csak nem tudtam mi pontosan miről.Meg tudnád még azt is mondani hol van a láda?
  • AC2
    KÖSSZ
  • BBalee
    Rosszul értelmezed és mást kell csinálni :) u.i. nincs is rövid megoldás ha már vámpír vagy Ha még nem vagy vámpír, akkor a templomban kigyógyíthatod a fertőzést, de csak 3 napon belül a fertőzés után és alvás előtt (Ez szerepel a FAQ-ban rövid megoldásként). Ha már vámpír vagy -azaz eltelt a 3 nap és már aludtál- akkor vagy vámpírként élsz(szerintem jó móka), vagy a "hosszabb" megoldást választod, vagy élsz a load save trükkel :) mellesleg az összes alkimistánál lehet kapni GSG-t alacsony szinten is. És csak kb300 ba kerül.
  • reménytelen
    Aposztrófra gondolsz? Akkor simán nyomd meg az "á" gombot!
  • BBalee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs fizu ha végigviszem az MG-t, de nem is kell. Ha jóltudom akkor csak az alkimista láda van, meg az újoncok velemjönnek.
    Az újoncokat hiányolom csak FG nél az lenne a logikus. Olyan mintha benne lenne, csak nem működne. :)

• armageddon666
    Megoldottam a mentéses problémát...
    Vámpír vagyok perpill és az a gond hogy nemtok visszaváltozni... a hosszabb megoldás az nagyon hosszu :S és pl. a Grand Szólköveket nemtom hogy honnan lehetne megszerezni... a rövidebb az meg ha jól értelmezem akkor bekll menni egy templomba és tt az Altarnál imádkozni. akkor kiirja hogy Rejoice vagy mit, de nem történik semmi más. fény meg hangeffekt meg bounty nullázódik de még mindig vámpír maradok... azt irja FAQ hogy skingardi használ. nekem az sem. vagy rosszul értelmeztem és mást kéne csinálni? :S a hosszabb megodást azt hanyagolnám :S
  • Adam II
    Van vagy nincs?
  • AC2
    Az MG-nél hol kapod a fizetést?
  • bgabor
    Természetesen nem.
    Szvsz nem túl okos dolog a játékmenetet befolyásoló modokat használni, csak olyanokat, amik a külsőségeket módosítják.
  • BBalee
    Ha a Fighter's Guild Mestere leszek és megkapom a kulcsot, akkor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Havonta kapok a ládába pénzt és mágikus tárgyakat, és a pánkos gyereket (aszem Oreynnek hívják) tudom utasítani hogy mire főkuszáljon Contracts vagy recruitments, ez mire jó?
    Gondolom az előző a pénz novelése az utóbbi az új harcosok toborzása. De nem kapok új embereket pedig a toborzást választottam. -mint pl az MG-ben az újoncokat magammal vihettem segítőként amint mester lettem- vagy hol vannak?

Esetleg félreértek valamit? Mert a pénznek nem sok szerepe van hiszen csak alig alig költök legfeljebb a kérók berendezésére jó, így ez nem nagy jutalom.
  • armageddon666
    C:\Documents and Settings\Armageddon\Dokumentumok\My Games\Oblivion\Saves\
    pls mondjátok meg hogy az itt lévő fileknak mi a kiterjesztése. (ha többféle van mind írjátok pls be)
  • AC2
    Lenne 2 kérdésem:
    1. Hogyan tudok mondjunk az echnatolásnál ' (felső vessző)karaktert ütni? A shift + 1-en más van
    2. Hol tudom felvenni az Arch-Mage -i fizetésem?
  • armageddon666
    nem....
  • Tatyla
    újra raktad az xp-t?
  • armageddon666
    ELTŰNT A MENTÉSEM!!!....
    megnéztem a saves mappát és van benne egy olyan hogy autosave.bak. ha átírom a kiterjesztését akkor visszajön a mentés? és miért van az hogy csak 1 mentésem van mindig? ha new save gamera cvgy mire kattolok akkro kiirja hogy saving de aztán csak az autosave marad meg... pls heeeelp!!!
  • Bucser
    VAgy esetleg eredeti modolatlan jatekkal is ilyen kirívó dolgok történtek?
  • Bucser
    ok akkor kiszedem a randomlvlitem modot... Mondjuk mindig mobnal voltak az ertekes cuccok es nem ladaban vagy egyeb helyeken..
  • CS@
    Az, hogy a storyban hol tartasz az nem számít, de a LVL11en való Daedric cuccok az szerintem elég gáz. Alapból azt hiszem ezeknek 20 a minimum szint.
  • Bucser
    Srácok aprócska kérdés... feltettem a static NPC lvl modot meg a NO MOBlVl modot valamint a random lvl item modot... Baj ezeket egyutt rakni?? mert 11-es szintre full daedric heavyben vagyok... Ebony Claymore-al... Nem túl korai?? (és még el sem kezdtem a storyline-t...)
  • Adam II
    Anavilban van bordélyház? Ha igen hol?
  • peluy
    Hi! Nincs valami zsír gépem ezért megcsináltam az Oldbliviont. Kicsomagoltam a file-t amit töltöttem, a 'shader'-bemásoltam a shaderekhez, a maradékot meg a főkönyvtárba. Kikapcsoltam azokat amiket kér, és nem történt semmi. Pls help!
  • Fejes021
    Meg még van ez az oldal.
    Amit keresel, azt úgy keresd, hogy "LOD" és tuti kidobja a kereső pl tes sourcen is.
  • Adam II
    Bocs
  • Fejes021
    Vigyázz ki ne szúrja a szemed a "MOD lista nevű lik a banner alatt
  • Adam II
    Hol találom azt a MOD-ot ami megszünteti a távoli talajtextúra elmosottságát?
  • AC2
    Azé kössz.
  • Tutilevi
    1:fire shiled ad AC-t is
    a második kérdésedre nem tok tuti választ adni,de sztem a resist magic arra vonatkozik,hogy ha megdobja a százalékot,akkor nem jön rajtad létre az ártó hatás,és ilyeténmódón destructionra sztem nincs kihatással
    de ebben egyáltalán nem vok biztos
  • AC2
    Lenne 2 kérdésem, má 25-ös szinten vok ,de még mindig nem tom mi a különbség a fire shield és a fire resist között(Én arra gondolok h a shield tűzes fegyvernél, a resist pedig tűzes varázslatnál). A másik hogyha van resist magic-em, akkor ebből az következik hogy ellenállok a destruction magicnek, tehát van a fire, frost ill a shock resistem?
  • PiszkosFred
    Keress magadnak, miert mas dolgozzon helyetted?
    nincsmit
  • Bucser
    pffffffffffffffffffffffffff

Imádom az intelligens hozzászólásokat...
  • bauer15
    csá van már hozzá crack?
    tuónátok linket adni
    kösz előre
  • Jagi
    1.01 gazdaságos...XD
  • koschwarz
    ha a teszkóban vettem, melyik peccs kell hozzá...?????
  • Bucser
    Én nem kötöttem semmibe csak tetszett ahogy körülírta:)