The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én az elsõ Savage Ogre-val szívtam, páncél le, ajtón be, fáklya fel és zúgattam befelé...majdnem fellöktem,..na gondoltam ha már pont itt van elkezdtem öklözni, majd magamhoz tértem vhol, visszarohantam ráerõugrottam tagló pózban, egész jó volt, majd magamhoz tértem máshol....huh, sussaim kint.
Na mikor konténert csináltam belölle akkor még vagy fél percig ütöttem adrenalinból. 😊)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Az én nemezisem egy szaros Goblin Skirmisher volt, tolvajjal kifogytam nyílvesszõkbõl a genya meg beszorított egy zsákutcába.
Nálam egy Rusty Iron Shortword (úgy szedtem össze a földrõl) nála meg steel shield + steel dagger
Hát bazmeg ami ezután jött... <#wilting>#wilting>
Nem túlzok, legalább 3 percig tartott a harc a kis zöld rohadék úgy blokkolt mint a Hadisten, ráadásul a tõr miatt valami hihetetlen gyorsan visszakaszabolt valahányszor bebuktam a blokkját, 10-bõl 9 fixen így volt <#gun>#gun>
A végén inkább eldobtam a kardot és pusztakézzel ugrottam neki de közben már hangosan röhögtem magamon, basszameg simán lemészárolok AKÁRMIT erre egy nyomi goblin tovább feltart mint egy necromantákkal zsúfolt barlang 😄
A végén szinte sajnáltam amikor kipurcant, nagyobb élmény volt ellene harcolni mint bármi más ellen amivel eddig összefutottam 😊
egyébéknt ha csak simán eldobsz valamit,az viszont örökké ott marad
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
mivel az absorb varázslatai csak érintés hatótávúak egyszerûen folyamatos jelleggel hátrálni kell, s mikor látjuk hogy eltûnik a w-o-w(ekkor jön felénk) hátrálás közben csapkodni kell magunk elõtt mint õrült
mivel alapból nincs sok élete nem húzza sokáig😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
http://www.kettlebelledzes.hu/
Mondjuk én meg a fizikai ellenfelekkel szenvedek meg jobban, pl az a medveidézõ néni. Nem is a medve a lényeg, mert az lenyomom, de a néne elég nagyot üt, meg ugrik. Jobb az acrobaticsa mint nekem. :-)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Viszont... akármelyik trénerhez mentem oda, nem tudtam tréningrõl beszélni velük. Mindenki az Oblivion-kapuk bezárásáról beszél (persze jogosan... 😊)
- Folytattam volna a Nirnroot gyüjtögetõ küldit, megvan az elsõ adag, de a térképen nem mutatja a fazont, és már elfelejtettem, melyik városban lakik.
- A Fighters Guild-nél elszúrtam az elsõ küldetésemet, hogyan kaphatok másikat?
- Hogy fogom tudni folytatni a mellékküldetéseket? Várnom kell, amíg lecsillapodnak a kedélyek? Vagy elrontottam és a fõküldi után ezeket már nem lehet megcsinálni?? Ez durva lenne, mert direkt a végére tartogattam õket.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Az erõnek mekkora szerepe vana sebzésben?
100-as skillel és 30-as erõvel mennyivel kevesebb a sebzés mint 100 szkill 100 erõnél?
Absorb pedig amolyan "leech", amit elszívsz az ellenféltõl, az megjelenik nálad.
A spellek nagyjából megegyeznek a Morrowindi változattal, így EZ talán ad kis magyarázatot a közös varázslatok mechanizmusára.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az "absorb"-ok nagyszerüek fõleg most, hogy a restoration osztályba kerültek át, "átszívni"-"lefõlözni" lehet skillt illetve statisztikai értéket hatásidõ tartamon belül (amennyivel az ellen romlik a karid annyival javul, olyan mint a rivális csapat ellen idegenpályán nyerni!!😊 illetve származtatott értéket (HP, sztamina, mana) abszolut módon, szvsz. egy "harcos" beállítottságu karakter, akinek a restoration mágiák egyébként nagyon jól jönnek gyógyitás (cure, restore) és tuning (fortify) gyanánt, kiváló támadóspellek amelyek mellesleg jól edzik a willpower stat.-ot is hiszen erre mágiaellenállás alap és fatique érték szempontjából is szükség lehet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és az absorb varázslatok
az elszív vmit?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://www.oblivionhq.hu/modules.php?name=Tippek_Trukkok&funkcio=megmutat&pid=62
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Menj be a karakterlapra és vidd rá a kurzort a Willpowerre. Ki fogja írni milyen skill növeli.
Vagy csak nézz be az Oblivion HQ oldalra. :-)
Ott még a fegyverek sebzését is megleled (100-as skillel lesz akkora a damage). Nem szintfüggõ, skillfüggõ a sebzés.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Next PC upgrade: 2022
Az axe-oknak nagyobb a speedje, kisebbet sebez, mig a mace-ek lassabbak, de nagyobbat utnek es nagyobb az utotavjuk is.
Willpower skillemet mivel tudom növelni?
Perception mod
(szvsz. nem nagy spoiler, mindösszesen hozzávetõlegesen tájékoztat arról hogy Hozzád képest kb. 4 szintnyi pontosággal egy-egy npc mekkora "erõt" képvisel, egyébkén nem detect mert akit nem látsz azt ez sem mutatja meg. tanulni az erõviszonyokat elég jó, tapasztalt vadász valszeg nem fogja használni mert már ránézésbõl is érzékeli a helyzetet😊)
Tolvajjal gyerekjáték, csak enchantolt bow kell, és sneakkel mire pislog kettõt, már halott. Persze ehhez az kell, hogy messzirõl kiszúrjam, és végig sneakben tudjak maradni. De hát ugye detect life nélkül nem tolvaj a tolvaj ;]
Nevezzetek maradinak vagy pancsernek, de még midnig a mountain lionsoktól és medvéktõl tartok a legjobban, fõleg ha csapatban jönnek, és nem idézettek (mint a spriggan macijai). ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nagyobbat még nem láttam.
Merthogy nekem ilyesmi "celom" lenne, ha nem is minden dungeon felterkepezese, de a leheto legtobb mellekkuldetes, es foszal teljesitese 😊
Remelem, sikerul elerni a kiegeszito megjeleneseig, mert idom aztan nincs nagyon sok jatszani 😊