The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De monszta még csak egy fogott ki rajtam: a grove-beli unikornis. 0 silver vagy mágikus fegyver, 0.000001 mágia, 3. szint és a kis köcsög 6 kilométeren keresztül követett, amíg meg nem untam, és darabokra nem apríttattam magam vele 😄
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Nem értem mit kell csinálni két helyre is mutat a nyíl és azt irja :
I have fenced over 200 gold.....
Ha odamegyek a két személyhez csak beszélni tudok velük de semmi érdemleges nem történik.
Mit kell csinálni?
Next PC upgrade: 2022
Elkezdtem visszaolvasgatni, de elég sok a hozzászólás...
Lehet megtalálom a gondom orvoslását, de addig is megkérdem.
Oblivionon némely monszta csapkodása után csökkentek bizonyos tulajdonságaim (erõ, intelligencia, stb). "Your Intelligence is damaged" vagy valami ilyesmi szöveggel... És ezek utánna pirossal vannak a karakterlapomon, de nem mérgezés fertõzés, szal nem tudok rájönni, hogy ezt visszakaphatom-e valahogy???
Plíz help, mert kicsit idegölõ, hogy 98-ról 79-re esett mondjuk az erõm...:/
jah és battlemage vagyok
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nálam 27-et sebez ez a bökõ, igaz 125 az épsége (kovácsolás expert okán) és 100-as a blade skillem (meg 60-as az ereje a kahjiitomnak).
a jelenlegi kardom:
szerintem egész jó!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Beleszól a sebzésbe az erõd, de nem tudom mi módon/milyen arány alapján. Most moddal játszom és az változtatott alaposan a sebzéseken, de ha emlékeim nem csalnak, akkor nem jeleníti meg a sebzésben az erõ adta bonuszt (már a fegyvernél a kard ikon alatti szám mintha nem változott volna azonos skill esetén de eltérõ erõ mellett). Nem kizárt hogy tévedek és beírja oda is, de akkor nem valami komoly mértékû a dolog. Talán minden 20 pont Str után ad +1-et a sebzésre...
Én annál csak jobban sebzõ cuccot találtam, de azóta is maganál hordom 😛
Most vmi Blizzards pengét használok....
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Izééé. A sunderblade nem eldobat, hanem desintegrate weapon és armor 100. Azaz kinyírja a célpontnál lévõ fegyvert és vértet. Kemény egy fegyver és a fõvárosban alapból megvehetõ.
Elkezdtem gyûjteni az ilyen Darwin-díjas szkrínsátokat, a kedvencem egy patkány amelyik egy tábortûzön próbált átmászni és közben halálraégett <#hehe>#hehe>
Ja és nem a sült kollégája, éppen rám támadt amikor "beégett" <#hehe>#hehe>
És valami rohatt gyorsan regenerálódik, elég ha egy percig nem figyel rá az ember és megint fullon lesz az élete <#wow1>#wow1>
A regenerálódása viszont ideális gyakorló bábút csinál belõle <#hehe>#hehe>
Jobban belegondolva a legtöbb gondot a gyors vagy mozgás közben is támadó meele monszterek okozzák nekem, az összes többi sima ügy.
Gondolom egy harcosnál meg pont fordítva van 😊
4. szinten igen izmos volt, ha kettõbe szaladtam volna bele akkor meg is ölnek.
Haxoror:
én már haltam nem egyszer, de leginkább a képkockasebesség miatt, volt hogy nem tudtam hogy hol vagyok.
Egyébként nem igazán tudnék meghalni, bár van azért mindig legalább egy nagy gyógyital, meg helyreállító piák és pár hasznos dolog.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a cuccait általában az nym-k visszaveszik, de õ nem vette vissza 😛
Egy kis elméleti fejtegetés a csontikhoz:
Nekem valahol fura, hogy az absorb health velük szemben is mûködik. Illetve nem az, hogy mûködik, hanem ahogy. Mert a néphit szerint az élõhalottaknak (skeleton klub, lich társaskör, zombik stb.) negatív életenergiájuk van, tehát ha elszívom akkor sebzõdnöm kéne, nem gyógyulni. Ez alól a vámpírok kivételek, mert õk halottak, de nem élõhalottak. Azaz nem negatív életenergiájuk van, hanem mások pozitív életenergiája révén táplálják "istentelen" <#buck>#buck> létüket, mivel nekik saját nincsen.
Na onnan is futnom kellett 😄D
Nemtudom ki hogy van vele de én totál beleélem magam a játékba amikor játszom szal én pl nem szoktam csak úgy berohanni a sötét barlangokba lesz-ami-lesz alapon hanem tisztára mintha én lennék ott, vigyázok magamra meg minden talán ezért van az hogy eddig a híres haláljelenetét a játéknak csak kétszer láttam, egyszer túlbecsültem az acrobatics tudásomat egy erõdrom tetején egyszer meg kockára vágott egy lengõcsapda.
Szal mindkettõ "baleset" volt, bármilyen hihetelen de amióta kijött az Oblivion azóta játszom vele és még sohasem öltek meg benne <#idiota>#idiota>