The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

észrevettek -> béna tolvaj vagy -> hiába önvédelem akkor is megöltél vkit az meg tolvajéknál tilos

aszzem így mûködik

Ez az ezres büntetés amúgy csak a tolvaj küldetésekre vonatkozik vagy úgy általában -1000 a céhnek ha megölök valakit pl DB küldetések alatt vagy csak úgy akármikor?

grebber
Csak azokat nyirtam ki akiket kelett meg rámtámadtak.

Next PC upgrade: 2022

ChevyG work
ja, az pont 1 ezredes

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Estleg bünti mert küldetés közben megöltél valakit? <#fejvakaras>

grebber
De miért von le 1000 aranyat én azt nem értem??

Én ide csak annyit válaszolnék, hogy van internetes online angol-magyar és magyar-angol szótár is.
MTA-SZTAKI

http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar

Nem szégyen szótárat használni, ráadásul ez kényelmesebb is.

Apus
Könnyen jött, könnyen megy 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

grebber
Azta mocskos 😞
A pofám leszakad ezen a tolvaj céhen töröm magam hogy teljesítsem a küldetéseket erre mi van ? Kapok a feladatért 400 aranyar örülök virulok mint az állat erre fél másodpercre rá meg elvesz 1000-et 😞

Mire föl?

Sipocz
Az egyik karcsimnál ugyanezen probléma felmerült, tehát nagyon-nagyon lassú fegyveres skill növekedés. Bizony a megoldás, hogy "le kell váltani kisbicskára", azaz nem claymore-ral csapkod, hanem tõrrel (blade ez is az is ráadásul szvsz. sokkal "évezeteseb szadi" mint az egyszúrásos gyorshalál, a 80-90 kg-os nordot vagy redguardot "kikilózva szeletben"😊)).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Lehet, elfelejtettem... De a karakterlapomon sehol nem tüntették fel...pedig sztem fel kellett volna irni a hatásokhoz... akkor nem paráztam volna... a többi fegyver hatása sem érvényesül a hátizsákból... A figyelmetlenségemmel a patkányoknál is megjártam... Lementem és kinyirtam az összes patkányt még mielõtt beszéltem volna a sötét elffel... Gondoltam patkányprobléma megoldva... erre fel volt háborodva 😊
Azóta figyelmesebben olvasok! (angol szövegértésem 0, csak olvasva értem meg...)

http://www.kettlebelledzes.hu/

ezt pedig az egyik muki, vagy csaj elmondja, hogy lassulast okoz, es 4 szorny kovet , ahova mesz.
lehet nem figyeltel elegge.

PiszkosFred
Az orgazdák csak tolvaj tagságival a zsebedben fedik fel kilétüket ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Megoldódott a speed lasulás dilema... Egy k*rv@ varázsbot okozta az egyik questben, csak ezt elflejtették velem közölni... sehol semmi nyoma nem volt a karakterlapomon, csak 20-al kevesebb lett a speedem és piros , de mikor eldobtam a botot (a barlangban), megszünt a lassulás...
A botot csak a barlangjában lehet eldobni... meg négy kis szar is követett (manok), amiktõl nem tudtam közlekedni...szûk folyosókon... ha kinyirtam õket újratermelõdtek... Fel is ment a box skillem....

ChevyG work
akkor elég nehéz, mert csak 1 csapás és késsz. a védekezést viszont nagyon fel lehet tornázni!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Köszi a tegnapi segítséget is, meg a mostanit is... Sikerült is megtalálni, csak a
disposition értékkel lehet a baj... Ha végre belépek akkor az orgazdák is szóbaállnak velem? Mert pl orri-nak maxoltam a disposition értékét, és mégis tagadta, hogy orgazda. 😊 Ezért nem próbálkoztam az éjféli légyotton ezzel...

Nem. Csak ha sebet tudsz bevinni, akkor növekszik minden fegyveres skilled. Ugyanígy a destruction varázslat skill is. Valakit károsítani kell (szörnyet, élõlényt, élõholtat), hogy növekedjen. Tárgyakra lõdözéstõl nem növekszik.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ChevyG work
askilljeim a "vívásnál" akkor is felmennek, ha pl nem ellenfélre ütök, hanem tréning tárgyakra?

Hali!

Nem lehet, hogy vásárlási idõn kívül mentél oda? Illetve lehet, hogy nem az az emberke a te eladód. Lehet még másik személy is az épületben (mint ahogy például a fõvárosban a 3 testvérnél). A bútorokat meg majd az egyéb dolgok között találod meg, szép levélke formában, sok sok pénzért. :-)

Hali!

A céhnek nem az a neve, hogy Szürke Róka. Az a fõnök neve. :-)
Meg javallottam tegnap más megoldást is. Elolvasni plakátot, beszélni egy koldussal és ugyanoda irányítanak.
A bõrvértes emberkével kell beszélni éjfél után a hátsó kertben, de csak ha magasra (70 fölé) vitted a disposition értéket, akkor fog rátérni a melókra.

hiftu
Javaslat a cimsorban lévõ MOD lista linkre:
Mivel a Best Tweak lista már április 8. óta nem frissült, ezért érzésem szerint érdemesebb lenne lecserélni egy gyakrabban frissítettre:

Endarire's Mod Archive, Thread II

Köszöntem.

wesker24
Ne nem is vettem észre hogy van nálam egy cure disease varázslöty ezt megittam és máris helyre jöttem <#wink><#wink>
Azért csinálja mert nem kedvel eléggé, speechcraft minigame vagy bribe és ha már eléggé kedvel akkor elismeri hogy jó helyen jársz 😊

tibor16
Tényleg van abban vmi, hogy a most gyanútlanul választott másodlagos skilleket kellett volna elsõdlegesnek vennem. Akármennyire logikátlannak is tûnik. Így most elõbb lépek szintet, ha nem figyelek, mint kellene és a nagyon fontos másodlagos skillek aránytalanul lemaradnak. Most pl a Blade, Alchemy megy magától, mert folyton használom õket, az egyebeket meg külön kell fejlesztenem mert lamaradnak , a npc-k viszont velem szemben nem... - nem baj majd a következõ kari

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nem tudja valaki miért nem tudok belépni a szürke rókák tolvajcéhbe? A kisház mögött éjfélkor taliztam velük a kikötõnél, de arra, hogy "belépés a szürke rókákhoz" azt irja ki nem érti mirõl beszélek... Szóval ugyanúgy letagadják a dolgot mint az orgazdák... Pedig 1 napra be ültem a börtönbe is, ahogy azt tanácsolták...

CS@
Ja tényleg õket kifelejtettem.

Nem menüpontok vannak, hanem a sima vásárlásnál vannak levélszerû dolgok, mint pl House Dining Room, Sitting Area és tsai.
PiszkosFred
Kivéve az Isteneket és az Azura Start ;]

CS@
Utólag sajna már én sem tudok rá megoldást.

CS@
Semmilyen NPCt(vámpírt sem) lehetett a Morrowindbe SoulGembe rakni.

Lacee
a fõvároson kívül bárhol beléphetsz a mage guildbe, de a központba csak azután lpéhetsz be, hogy megcsináltad a vidéki városok belépõ-küldetéseit.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ez egy bug szerintem, ilyenbe már én is belefutottam, csak én a Mages Guildnél. Menj ki a házból az utcára, menj vissza a házba és mûködni fog. Ha nem, akkor menj ki az utcára, várj egy vagy 2 órát, menj vissza és müxeni fog. Ha így sem, akkor cinkes. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Köszi szépen. Fene vigye el, pedig a vámpírokat Morrowindben még lehetett SoulGem-be tenni, meg NPC-ket is. Ehhh... 😊 Sebaj. Maradok akkor a Deadra arczoknál, õk legalább tudják mi a jó. Kár, hogy ellenük vagyok a játékban, pedig de jó lenne káoszt és pusztítást szabadítani Tamriel-re. Muháháháhááá! 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

erx13
já de tényleg.. okké akkor már tudom mi a gond, kár hogy nem lehet orvosolni...
tutommal

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

grebber
Haverom olyanokkal fáraszt hogy nem unom még a game-et mert mindig errõl beszélek neki már a kiadásától kezdve.

Azt magyarázom neki mindig hogy ez valami eszményi és fenomenális megunhatatlan addig játszod amig akarod.

grebber
Kösz majd benézek ha arra járok!

Chorrol

grebber
Mágikus rendbe hogyan lehet belépni mert voltam egytemen mindenkivel beszéltem de hire hamva sem volt belépési lehetõségnek??

Hát ha valaha is megcsinálom azt a questet, tuti elteszem láb alól a figurát amint megkaptam a jutalmamat. 😊

Hát pont ez a probléma, hogy ilyen kezdõ szinten ki lehet nyitni a very hard zárakat. Mindenképp szükség volna egy ilyen modra, csak úgy vagyok hajlandó nekiállni egy tolvaj karakternek. 😊

Sajnos ezt a részét nem találták el annyira a játéknak. Személy szerint az íjász-tolvaj karkterrel nem vagyok megelégedve. Egyrészt ugye fél centirõl nem szoktak lõdözni íjjal másrészt tényleg hét lakat alatt nem 20 aranyat tartanak. Mondjuk nyomolvasással rejtekjáratok könnyebb felfedezésével stb. hatalmas lenne az ilyen irányú kari. De sajnos ez nem az a játék. Azért várom a modokat. 😊

grebber
Akkor inkább még gyûjtök hozá mert kell még 32db akkor majd egybe viszem neki.
Kiváncsi vagyok mit kapok 😄

PiszkosFred
Hát 30 után jön még egy 40es csomag. És majd akkor lesz "vége"... ;]

grebber
Ne csigázz mond el mi lesz nemkapok semmit érte vagy sosincs vége?

Lacee
elvileg 40-nél van vége a questnek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PiszkosFred
Hát lehet csalódni fogsz ;]

grebber
Hehe már megvan a 20-as és 30-as Nirnroot is kiváncsi vagyok mi lesz ha viszem a csokának.
Valaki ez a részt megcsinálta már egyátalán mikor van vége ?

Hustler_hu
Már rég rájöttem ... a sötétség fénnyel gyógyítható , ha te nyújtod a gyufát neki meg elég ha csak egyet meggyujtasz akkor hagyd jobban szereti a sötétséget 😊

Brainwashing now ....
grebber
FAQ ba le van irva mit modosíts azután már müködik a print screen legalábbis nálam tutira!

PiszkosFred
Tornázd fel, lehet repu kell nála. Vagy esetleg van fame korlát. A drágábbaknál már ilyen követelmény is van ;]

Supersix
oké bocs!Most látom a "mielõtt kérdezél kattints ide"SORRY