The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raadasul az angol a vilag egyik legegyszerubb nyelve, szotar segitsegevel siman tudnal jatszani, ha akarnal...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Melo melett meg marhára nemsok idõm van.
Next PC upgrade: 2022
Nekem nem nyujtana nagy elvezetet egy jatek ha egy szot se ertenek belole es mindent mastol kellene megkerdeznem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi a segítséget!
Árpádvezér
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
a kérdéseid 99,8%-ra ugyanis ott megleled a választ...
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Bemegyek az officer épületbe imp citybe faszán senki nem vesz észre a nyíl egy asztalra mutat kiveszem a levelet belöle.A nyil még mindig az asztalra mutat.
Mit kell még??
http://www.kettlebelledzes.hu/
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Jogos, hogy mehetne õrökkel, node ez egy nem mindennapi helyzet, elvégre nem mindennapos, hogy Oblivion kapuk nyílnának az út mentén. ;-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
pl +50 Fortify Magicka gyûrû azonnal 50-el növeli a manádat
Valamikor régebben elõkerült, hogy mi van olyankor, ha megöl valaki egy személyt a játékban, akinek késõbb feladata lehetett volna. Konkrétan úgy emlékszem pont eg y DB küldetés kapcsán jött elõ a kérdés (hajóskapitány). No ebbe én is belefutottam. Az egyik küldetésükben több gyilkosságot kell végrehajtani és speciel 2 személy is már régen halott volt addigra mire sorra került a küldetés nálam. Ezeket a személyeket nem én öltem meg. Az egyik ment egyik városból a másikba mikor nekimentek a közeli Oblivion kapu lényei, meg egy arra ténfergõ barna maci. Ez a személy kihalt. A másik helyen meg a véletlen úgy hozta hogy valamiért sikerült verekedést kiprovokálnom (pedig csak egy gyógyító varázslatot sütöttem el, mert nem váltottam idõben spellt és ezt a becsapódó heal varázslatot agressziónak vélte valaki) és elhalt egy újabb delikvens. Nos ezeket lekönyvelte a program hullának és nem tértek vissza.
Amikor eljött a küldtés csodálkoztam is, hogy milyen hamar végetért, holott kellett volna még gyilkolászni. Utána akkor hazafelé menet megtaláltam mindkét hullát és leesett, hogy már volt velük interakció.
Szóval a program nem feltétlenül tartja életben a küldetések alakjait, ha azok nem a fõ küldetéshez tartoznak, illetve ha nem valamely szervezet kihagyhatatlanul fontos elemei. Ha nem ilyen kiemelt figurák akkor bizony lehalnak és úgy is maradnak. Aztán lehet csodálkozni, hogy a küldtés felvétele után már kész is van a feladat. :-)
A játék iszonyt mennyiségû segítséget ad, de nem kell mindet megfogadni. Fel lehet használni azokat és könnyebb lesz a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk mikor a Skingradi küldetésben, ahol a Pale Lady is van, azt javallják hogy úgy jussak be a börtönbe, hogy lecsukatom magam... nos azt a tanácsot nem fogadtam meg. inkább bementem oda a kapun keresztül és megpróbáltam megvesztegetni az õrt. Nos ez nem volt jó ötlet. De végülis lopakodással és sokat várva be tudtam osonni mellette a zárkákhoz és elbeszélgettem egy cellalakóval aki informált róla, hogy a keresett személy már nem itt van. No ekkor indult a felfedezõút a kastélyban és végül ráakadtam a delikvensre. Meg a kellemetlen sápadt hölgyre. Õt ki kellett nyírnom mert ott lebuktam. Aztán az sem volt kis feladat, hogy onnan kijussak, fõleg hogy egy kezdõ delikvens kijutását kellett fedezni. ha bármelyikünk lebukik, akkor jön a sitt vagy a halál, mert elfutni azt nem nagyon lehet.
A karakterednek 100-as intelligenciával mx 200 magickája lehet és az nem sok szal elõbb-utóbb ha komolyan varázsolgatni akarsz muszáj lesz a ruhatáradat átgondolnod 😊
A tolvajoknak büntetést fizetni csak az õ, konkrét küldetéseik alatt végrehajtott gyilkosságokért kell. Illetve ha bárhol megölsz egy céhtagot, vagy egy koldust vagy egy Water Districtben lakó személyt, akkor is mindig kell fizetned, függetlenül attól hogy most van aktív küldetésed vagy sem.
Ha meg õröket nyírsz ki tolvajos küldetés alatt és ez nincs engedve, akkor egyszer kell fizetned a tolvajoknak a nem kívánt gyilkosságért, meg felelned kell a törvény elõtt is (azaz az õrségnek is csengetned kell a lóvét mert törvényszegést követtél el). Ha nem tolvaj küldetést csinálsz éppen (nem aktív a leírt 10 küldetésbõl egyik sem) akkor a gyilkosságért általában csak az õrségnek kell pénzt fizetni ha esetleg lebuksz. Ha nem, akkor meg ugye senkinek.
Akkor asszem erre fogok a késõbbiekben gyúrni.
KÖSZ!
Ezt ugye nem komolyan kerdezted?
(Neked knightod van ha jól emlékszem)
Nyomd föl az Illusion és varázsolgass láthatatlanságot szvsz
Mágia csikomat hogyan tudom növelni?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vannak általános büntetések, amiket az õrségnek kell fizetni. Meg van külön amit a tolvajoknak ha az õ küldetésük alatt gyilkolsz vagy egyéb bûnt követsz el.
Akkor már bocsánat a kifejezésért, de tényleg béna tolvaj vagy. :-)
Nem kötözködésbõl mondom, mert tudom, hogy meg lehet csinálni kis odafigyeléssel lebukás nélkül is mindig az összes küldetést. Még mágia sem kell hozzá csak némi türelem.
Konkrétan talán 1 küldetés lesz, ahol meg lesz engedve az ölés, bár felkérnek rá hogy lehetõleg mellõzd. A gyilkolás amúgy tolvajoknál csak akkor nem bûn ha õrzõ állatokat nyírsz ki vagy idézett lényeket. Minden más esetben egy ezres a büntetés.
De beírom amit el is mondanak neked a belépéskor, miért kell fizetned:
Ha lopsz egy másik tolvajtól, koldustól vagy bármilyen szegény NPC-tõl aki a Waterfront Districtben lakik: 200 arany büntetés
Ha megtámadsz bármely másik tolvajt, koldust vagy bárkit a WD-ben, akkor 500 arany büntetés
Ha kinyírsz valakit a tolvajok közül, koldust ölsz vagy bárkit a WD-ben, akkor 1000 arany büntetés.
Minden nem kívánatos halál okozása küldetések közben szintén 1000 arany büntetést von maga után.
Emellett soha ne fizess az õröknek. Menj vissza a tolvajokhoz és ott ki tudod fizetni a büntetést de akkor csak fele annyiba fog kerülni. :-)
1. küldetésük: Untaxing the Poor: nem ölhetsz
2. küldetésük: Elven Maiden: nem ölhetsz
3. küldetésük: Ahdarji's Heirloom: nem ölhetsz
4. küldetésük: Misdirection: nem ölhetsz - megjegyzés: ez alatt a küldetés alatt érdemes fosztogatni, mert ilyenkor jóval kevesebb az õr a fõvárosban, mert átcsoportosították õket a WD-be
5. küldetésük: Lost Histories: nem ölhetsz, de úgyis kell ölnöd. Az egyetlen elfogadható áldozat akiért nem kell csengetned pénzt, a Pale Lady.
6. küldetésük: Taking Care of Lex: nem ölhetsz
7. küldetésük: Turn a Blind Eye. Elméletileg nem ölhetsz, de a küldetés célját közvetlenül õrzõ személyek áldozatul eshetnek (csak akik a céltárgy közelében vannak), valamint az õrállatok is legyilkolhatóak, ezekért nem jár büntetés
8. küldetésük: Arrow of Exrtication: Nem tiltott az ölés, legalábbis ami az õrállatokat, idézett lényeket, és az esetleges rád támadó varázslókat illeti, de lehetõleg életben kell hagyni a célpontot akinél a tárgy van. Õrök öléséért, civilek haláláért továbbra is fizetni kell.
9. küldetésük: Boots of Springheel Jack: maradjunk annyiban, hogy embert, õröket és civileket nem ölhetsz. :-) A lényeg majd kiderül a küldetés alatt.
10. küldetésük: The Ultimate heist: Nem jár büntetés az ölésért. Legalábbis a tolvajok nem büntetnek ezért. Ellenben az õrség igen masszívan fog. Nagyon érzékeny helyre kell menni, ami dugig lesz õrökkel. Szóval csak óvatosan. Biztosabb ha észre sem vesznek. Innen ugyanis nem lesz hová kimenekülni míg végig nem csinálta az ember a küldetést.
Why so serious?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
[merlinw.org]
Lenne egy kérésem valaki (aki tud jól angolul) Hogy szedeje már ösze az infókat,cuccokat amikITT találhatóak.Gyüjtse ösze egycsokorba és jelezzen ha kész van.
Ha valaki ezt megtenne annak nagyon örûlnék.
Ja és már vannak újjab verziók:
- Version 0.11t2 (FX and Radeon users should probably run this)
- Version 0.11t1
- Version 0.11t0
U.I.: Én már töltögettem minden sz*rt ami ott fent van de még mindig nem tom hogy mit meikel kell használni hogy jó legyen.Lassan már nem bírom észel.<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Tolvaj feladatomnak mindig ugy van vége hogy õrök elöl menekülök hagyom kicsit hagy csapkodjanak no a block skillem aztán fizetek nekik elengednek azt megyek vissza tolvaj HQ-ra 😞