The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem. Erre nincsen lehetõség. Vannak a térképen táborhelyek, ahonnan ha kinyírod az ott táborozókat, akkor használhatod a matracaikat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Tedd fel a legújabb drivert!! Nem a kártya típusával van a baj, mert van olyan, akinek mûködik! Ergo, máshol kell keresni a hibát.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
War. War never changes.
vagy
www.oldblivion.com
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elméletileg mûködnie kéne, más fórumban láttam olyan hozzászólást, h a srácnak olyan videókarija van, mint neked, és rettenetesen szaggat 😛 De az is több, mint a semmi.
Sok sikert!
War. War never changes.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
http://www.panoramio.com/user/518310
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Fonok.Ki az a corporation?
War. War never changes.
1. Ha már van lélek egy lélekkõben, akkor az benne is marad. nem tudod kivenni.
2. Erõsebbel felülírni sem lehet egy töltött lélekkövet. Ami benn van egy kõben, az ott is marad.
3. Vagy varázslattal fogsz el lelket vagy olyan tárggyal (fegyverrel) ami találatkor rádoba célpontra egy soultrap varázslatot. Ilyen tárgyakat lehet találni is meg kreálni is.
4. a lélekkövekkel tudsz saját varázstárgyat készíteni. Ha nincs fenn a wizards tower (fizetõs mod), akkor a mágusok céhének tagja kell legyél és benn az egytemen tudsz kreálni varázstárgyat. Kell hozzá egy bármilyen fegyver vagy ruha/ékszer, ami még nem mágikus, kell egy töltött lélekkõ, majd a megfelelõ helyen létre lehet hozni a kívánt eszközt. Olyan erejû tárgyra azonban gondolni is kár, ami megközelíti a játékban összeszedhetõ, elõre generált tárgyak erõsségét.
Emellett meg ugye töltet feltöltésre jók a már meglévõ varázstárgyakhoz.
Varázstárgy kreálásnál fontos szerepe van a lélekkõben tartott léleknek, mert ez ad egy értéket (grand esetén ez 1600). Ez nem a töltet száma, hanem ennyi Magicka van a lélekkõben. Mikor készül maga a tárgy, akkor kiszámolásra kerül mennyi magickát igényel a belehelyezendõ hatás. A kõben lévõ magicka érték leosztásra kerül a hatás magicka értékével és az eredmény lesz a töltetek tényleges száma. Mondjuk a töltetek számának csak és kizárólag a fegyvereknél van jelentõsége, mert csak fegyvereknél van töltet. A többi varázstárgy állanóan mûködik ha viseled.
Összesen 5 random típusú Oblivion helyszín van, a lefixáltakon kívül (fixek azok, amiket a fõ küldetésben kell bezárni). Ezeket a program maga teszi be véletlenül. Ments mielõtt belépnél egy kapun és ha nem tetszik amit ott találsz töltsd vissza. Ha bemész újra, elméletileg egy másikat kapsz a variációk közül.
Ha meg arra a változatra gondolsz, ahol egy magas hegyszerûség tetején van a fõ torony, akkor talán nézz körül a térképeden. Amikor elindulsz körbe, elhaladsz egy kis baralng kapu mellett ami a hegy oldalában van. Na itt kell bemenni, majd végigmenni rajta.
De ha elég jó az akroobatikád, akkor bizonyos helyeken fel tudsz ugrálni a következõ szintre, ahonnan lehet tovább menni. én elõször nem találtam meg a kaput, mert nem használtam a térképet és figyelmetlen voltam. Így én felugráltam. Aztán mikor megint megkaptam ugyanezt a pályát egy másik kapunál, akkor kicsit figyelmesebben mentem és nagyon hamar megtaláltam a keresett bejáratot.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Next PC upgrade: 2022
Brumától keletre van a Jerall Mountains. Ott az egyik hegyen van egy Oblivion kapu, nos ott nem tudok feljutni a fõtoronyba, egyszerûen nincs arra vezetõ ösvény. Tudja vki hogy kell?

A soulgemekkel kapcs lenne néhány kérdés.
-Ha már lélek került bele, azt nem lehet kivenni?
-Ha van benne egy lélek, azt "felülírhatom" egy erõsebbel (ha belefér a kõbe)?
-Elképzelhetõ, hogy valahogy lélek került egy eredetileg üres kõbe, miközben nem használtam soultrap varázslatot? Vagy csak fáradt vagyok? 😊
-Egyáltalán: mire jók?? Csak a cuccok varázserejét feltölteni?
Köszi elõre is!!!
A sötét színt meg nem a BT mod adja, hanem az Dark UI. Az tartalmazza eleve a BT modot is.
Ismertetõk
Érdemes ám ellátogatni a fenti oldalra, nagyon de nagyon sok dolgról eleve van ott infó.
lassan leszokhatnál a fórumról, mert csak olyan kérdést teszel föl melyre gyorsabban találsz választ ha utánanézel és nem lustán csak kérdezel-kérdezel
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
nem jelzi sehogya térkép. A fõvárosban házat venni a market districtben lehet, lovat meg a városon kívül az istállóban.
A többi városon kívül is van istálló, itt lehet lovat venni és itt marad kinn a ló ha bemész a városba. Házat meg az uralkodóknál lehet venni, kivéve Anvilt, ahol az eladó ház tulaját meg kell keresni a kocsmában.
A megvett ház butorozatlan, abba még külön pénzért bútorokat kell venni.
Párszor már le lett írva, ha használod a lap alján lévõ keresõt, akkor pontosan megmutatja hol. Ilyen lélekkövet meg csak csinálni tudsz. Kemény 5 helyen egész Cyrodiil területén. Ráadásul üres Grand soulgem kell hozzá, soultrap varázslat és csak bizonyos idõpontokban lehet használni a készítõ oltárt. Valamikor tegnap is szóba került a dolog délután.
Az Oblivion HQ oldalán meg fenn is van az egyik Daedra küldetés kapcsán, hogy melyik helyeken lehet ilyen követ csinálni.
http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=296193
mert ez nem jön be.
Ami müxik azt elmondadnád? 😊