The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fejes021
Van rá mod. Itt a banner alatt a mod listában is benne van asszem. Valami crosshairt keress!

http://www.panoramio.com/user/518310

third person nézetben is elõ lehet csalni a célkeresztet vhogy?
dronkZero
Nem, akkor csak elteszik. Ha megéheznek, akkor leülnek bárhová, és elkezdenek falatozni. Pl nálam kettõ közülük a gyakorlóteremben ült le a padra enni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tudom. Ott is voltam mikor elvették az asztalról és elméletileg megették. De semmi hatása nem volt. Csak eltették az almákat. De megoldódott így is a probléma. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tudom. Ott is voltam mikor elvették az asztalról és elméletileg megették. De semmi hatása nem volt. Csak eltették az almákat.

Winrar és Winzip egyaránt. Amúgy 7 zip a tömörítési módja. Ezek meg ki tudják csomagolni.

LegionarR
Melyik tömörítõprogi kezeli azt a fájlt?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

PiszkosFred
Archivevalidation.txt-bõl kiszeded az oda mutató sorokat, majd törlöd a bemásolt .dds fileokat és kész. Eredeti fileokat nem ír felül.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

dronkZero
Várni kell, hogy megéhezzenek... Naponta egyszer esznek.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MOst fogom kipróbálni a Texture Replace-t.Ha utána visszakarok állni az eredeti állapotra hogy tudom megtenni?Mert ez nincs leirva a readme-ben,és ugy itt nincs olyan lehetöség mint az esp fájloknál hogy ki-be kapcsolom.

Köszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Mike
11-es szintu vagyok
es egy elf torrel szoktam menni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Elõbb csomagold ki. Az egy tömörített file. Ha minden igaz kell benne legyen egy readme és abból megtudod. Vagy ha abban nincs, akkor a Texture Replace file-ban kell legyen.

Hova kell másolnom a Textura Replacer 1.0-ban lévõ *.7z nevû file-t?
Ron Ragm
Mondjuk az azért érdekes hogy ha valakinek álmában elvágom a torkát meg felkel é és rohangál egy kört...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Szerintem felesleges, mert ha jól emlékszem a játék magyarországi megjelenése után minden warez témájú üzenet törlõdött vagy a linkje eltávolításra került.
De ha bármely torrent oldalra vagy más filemegosztóra felmész tuti hogy rengeteg helyen megleled.

5-6. szint környékén oké, hogy összejön a döfés. Ekkorra már elég jól kezeli a karakter a pengéjét, jól sebez, plusz a sneak sebzés szorzó is oké. De ha magasabbra mész vagy alacsonyabban vagy akkor nem feltétlen jön össze a dolog. Mondjuk lehet, hogy bennem volt a hiba, mert én 2. szinten meg 15 fölött próbálkoztam még csak a küldetéseikkel. Ekkor meg 1 döfés kevés volt általában. Tõrrel legalábbis. Bár a sufferthorn azért tudott segíteni. Meg egy jó alapos sunyi gyengítõvarázslat.

arpad vezer
Ok. Akkor majd megnézem a topic elejét.

Árpádvezér

Nálam detto. Mindegyiküknél ott volt az alma (kivéve ugye vámpírkánkat). de egyikük sem dobta fel a talpát. Sebaj, mert kiengedtem a szellemet a plackból, izé scrollból és lett ám nemulass. Pár hergelõ varázslat valamelyik küzdõ félbe és ment az egymás aprítása. Nekem csak nézni kellett. :-)
Bár megmondom õszintén sajnáltam a srácokat. Olyan családias volt a légkör. Meg a tippjeik és a tanácsaik amiket osztogattak... egész összebarátkoztam velük.

Hali!

A könyv 371 oldal plusz a borítók. :-)
Ha visszanézel a topic eleje felé elég sokan belinkelték a torrentes helyeket, amikrõl ezt le lehet szedni angolul.
De vigyázat, jópár dolog másként van a játékban, mint a könyvben. Ugyanis a könyv az X-Box változathoz is készült, abban meg vannak alapos eltérések!

Oblivion térképekbõl meg ha jól emlékszem 6+1 vagy 7+1 van (a +1 a nagy kapu térképe). A Kvatch melletti, a Brumai, a Cheydinhal-i (itt vannak a megmentendõ lovagok), meg még pár másik. De mivel ezek jönnek aztán randomban is, így nem kell sok mindenre számítani. Kétségtelen, hogy segítségnek segítség. Bár gyakorlatilag mindazon infókat amiket a végigjátszásokban leír, gyakorlatilag megírja neked a program is. Csak a program nem mutatja meg külön képen, hol keressed a "rejtett" kapcsolót. :-)

Idehaza meg nem kapni a könyvet. Szerintem legfeljebb akkor lesz ilyenje egy lelkes gyûjtõnek, ha berendeli külhonból.

Én kérek elnézést.
Csak gondoltam, ha nagyon vágnád a témát, akkor leírtad volna, h mi a helyzet, nyilván a "Nem megy a játék" sok minden miatt lehet. Így hogy segítsünk?
Következõ tanácsom: uninstalláld a játékot és minden codec-et a géprõl! Frissíts MINDEN drivert, majd tedd fel a játékot! Ha még mindig nem megy, ne habozz szólni, van még pár jó ötletem! 😉

Lunki88
Mondjuk ez egy kissé ront a felfedezés élményén, meg ha nem tudok valamit akkor mindig ezt nézném, bár az is igaz hogy sok hasznos infó le van írva benne.
David2
torrenten fenn van az angol pdf

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

arpad vezer
Sziasztok!

Nem tudom, hogy Pesten lehet-e ilyet kapni, de mivel a minap Bécsben jártunk, ezért úgy gondolom megmutatom nektek, amit a Media Markt-ban láttunk. Enyhén szólva elképesztõ.

A képekbõl láthatjátok, hogy mi ez. Na, amikor megláttam az Oblivion 300 oldalas kézikönyveit, akkor azért bántam, hogy nem németül tanultam...

A könyv, mindent leír. Az összes mellékülditõl kezdve, a fõküldin át, a mellékszereplõket. Mindent.

Tele van térképekkel, minden város térképe benne van úgy, hogy az összes ház be van számozva. és mindegyikrõl ír 10-20 sort.

A #20642-re részben reagálva egy csomó kapu térképe is benne van a könyvben, az összes érdeked hellyel. Még a tornyok szintjeinek az alaprajza is gazdagon illusztrálva screenshotokkal.

Ha valaki tud németül, az mindenképpen vegye meg, mert szerintem nagyon jó (20 euró).

Tehát ennyi. Ez Ausztria. Ha pedig Magyarországon is lehet kapni, akkor légyszíves írjatok egy helyet, hogy hol, mert én még eddig sehol sem láttam.

Árpád vezér

Árpádvezér

Lunki88
Hát nálam volt vagy 7db mérgezett alma és a szekrényekbe egy-egy mérgezett almát tettem, minden cuccot kivettem hogy csak azt vegyék el onnan + az asztalon is csak mérgezett alma volt szóval nem volt nagy a választék. <#idiota>
Lacee
szerintem már 5-6. szint környékén is simán le lehet csapni a legtöbb NPC-t egy ütésbõl, ha a hatszoros szorzót sikerül kihasználni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hogy sikerült a mérgezés az almával? Nálam mindig csak eltették (megjelent az inventoryjukban) de éltek tovább vígan. Pedig külön miattuk minden kaját eltettem, hogy ne legyen választék. :-)

Bezzeg a birkák az õrült daedra lord küldetésében... azokat öröm volt nézni amint a méregtõl felfordultak. ;-)

Szia!

Mégis milyen nehézségen és szinten játzottad ezt a küldetést, hogy egy tõrszúrás volt a gyilkosság? :-)
Nálam a játék legelején sem jött össze ilyesmi, nehogy késõbb. Pláne tõrrel, mert karddal még csak-csak. 100 egynehány Hp lebökése még sneak esetén is kissé húzós feladat lehet.
Bár azért van elég segítség, amit kapunk kis feketeköpenyû barátunktól a küldetés sikeréhez és ezekkel is prímán megoldható minden. nem kell bemocskolni a kezecskénket és ez tetszett nagyon. :-)

Hali!

Elolvastad amit a küldetés infója írt? Vagy amit mondtal neked a fekete köpenyesek? Amúgy sem piskóta a játék már ami a dolgok egyértelmû szájbarágós megmutatását illeti, de itt aztán egyértelmûbb nem is lehetne. Nem kritizálni akartlak, de egy csöpp odafigyeléssel minden megoldható hidd el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oda kell menned a megadott tanyára és bemenni. Ott már várnak rád. megtudod ki az a szépen kikészített holttest ott a placc közepén. Aztán diskurálni kell. Majd kapsz egy idõpontot amikor ismét diskurálni kell egy konkrét témáról. Na innen meg már csak követni kell az eseményeket.

Lunki88
Lunki88
Én majdnem mindenkit mérgezett almával nyírtam ki, öröm volt nézni ahogy szépen fogyott az életük.<#hehe>
a dark brotherhood utolsó küldetésében mit kell csinálni ????Ott vagyok bruma mellett és valami éjszakától háromig kell valamit csinálni!vagy valami ilyesm!Ha valaki tudja légyszi segítene!!!
Gnome
Hali!

Ti szoktatok olvasni a játékban?...Sztem akinek az angol tudása engedi néha érdemes átlapozgatni egypár könyvet mert vannak gyöngyszemek benne😊..Pl a Palla Palla egy kétrészes novella ami elég darkos hangulatú "mû" csattanóval a végén..Ezt olvastam utoljára azért emlékszem a nevére de a minõségibb könyveket el szoktam tenni a kastélyomba...

Másik kedvelt idõtöltésem köd idején vadászni az erdõben Gray Foxként (azaz sisakkal) ...már már szinte jobban átérzem a "predator életérzést" mint az AvPs játékokban😛..

Egyébként nekem a Morrowind jobban bejött..Emlékszem amikor Ashlandon bolyongtam félóráig, h megtaláljam az õsök kriptáját(ahol a Shadowhunts nyil volt ha jólemlékszem)...Tudom h ittis van mod rá de akkoris....Anno asszem még álmodtam is a játékkal mostmár mégcsak hasonló sincs😊....nonembaj...megyek is vissza kezd elállni az esõ...nemsokára újból ködlesz..Ideje elejteni egypár vadat..(az erdõben mindenki préda a vadász szemében)

muhahahahhha

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sokat segítettél mert nem is láttam 1épként, hogy ott van a FAQ abból sikerült 1részt megcsinálni.A crack-elést azért kérdeztem, mert a The Godfather-nél is a Crack-eléssel volt a baj. A gépigényét megnéztem és elméletileg futni a kellett volna. 1épként kösz.<#wink><#eljen>

Ez az csak vissza kellett olvasnom és már megy is jól.

ati2002
Ez az éjjeli mód ütõs, nagyon szép.<#eljen>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Sanyix
Na a fõ küldetésszál végére értem... hát jó rövid volt. Belekezdtem az elején aztán hagytam, csináltam mást, aztán újra elkezdtem, csináltam pár fõküldetést, és aztán megnéztem a végigjátszást, és ledöbbentem, hogy már a végén vagyok? Pedig nem volt sok küldetés, nehezek sem voltak, unalmasak annál inkább (oblvion kapu zárogatás). Viszont sztem ha valaki ismeri a fõ küldetésszálat, akkor leül, és pár óra alatt simán végigviszi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PiszkosFred
Krekkelni nem kell. Elolvasni a játék rendszerigényét? Igazad van, hülyeség, azt sem kell. Elolvasni a FAQ-t a banner alatt? Megint csak meghajolok bölcsességed elõtt, az is hülyeség. Lenyûgözõ. Kellene tenni valamit? Igen. Venni egy új gépet, vagy ezt uninstalálni. Ja, és nincsmit, örömmel máskor is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha még aktuális,akkor küld el nekem.Egy próbát megér.

hello

Feltelepítettem a játékot új játékot kezdtem megnéztem az animációt aztán pedig a játék tiszta fehér nem lehet látni semmit, valaki tud segíteni? És kell Crack-elni?Help please. Elõre is kösz.

Valaki be tudna rakni képet hogy hogy néz ki a game shader 1.1-el??
Mike
egyre jobban tetszik a jatek
mostanaban magussag ide vagy oda
a DB kuldeteseket nyomom, es hiaba voltak a regi tagtarsag szimpatikusak, olyan kejes oromet ereztem amikor megoltem oket egyetlen tor suhintassal, amikor az agyukban aludtak, hogy az mar beteges

mondjuk eleg furcsa az a naivitas, mikor utolsonak maradt is szepen lefekudt aludni a haloteremben, amiben mar volt 3 hulla

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Afe
oké. köszönöm!

Két adag löttyöt adott a boszi, az egyik az a méregdrága mit te ittál meg a másik egy quest item lesz. Azt kell hogy megigya a luvnya ami majd "meg gyógyítja 😊" a csajszit. Majd 24 óra mulva a férjével kell beszélni aki bõségesen -szintfüggõen- megajándékoz egy kis pénzzel.

Afe
a vámpiros küldetésben a boszi megcsinálta a szert amit be is nyeltem, aztán visszamentem a városba ahol Hal-Liurz kinyitott egy titkos barlangot. bent volt a boszi meg két másik. rányomtam a varázslatott a fekvõ nõre és ennyi.
mit kell ezzel csinálni?:

szted nem ez volt az elsõ dolog amit megpróbáltam???

War. War never changes.

Sanyix
Vagy egy másik toronyban lehet kinyitni a kaput egy gate control nevû kapcsolóval(3 nagy fogaskerék van a kapcsoló mellett, ilyen körmökkel, amelyek jónagy zajt csapnak mozgásban) általában a fogaskerekek mellett van egy másik kapcsoló is, de az csak az ott lógó ketrecet nyitja ki.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

b-type
😄DD
hehehe <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

icewolf
VERY BIG THX!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Thx mindenkinek.
cenobite
Hehe, kicsit szórakoztam... 😊

gamertag: kenobita