The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.panoramio.com/user/518310
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De ha bármely torrent oldalra vagy más filemegosztóra felmész tuti hogy rengeteg helyen megleled.
Bár megmondom õszintén sajnáltam a srácokat. Olyan családias volt a légkör. Meg a tippjeik és a tanácsaik amiket osztogattak... egész összebarátkoztam velük.
A könyv 371 oldal plusz a borítók. :-)
Ha visszanézel a topic eleje felé elég sokan belinkelték a torrentes helyeket, amikrõl ezt le lehet szedni angolul.
De vigyázat, jópár dolog másként van a játékban, mint a könyvben. Ugyanis a könyv az X-Box változathoz is készült, abban meg vannak alapos eltérések!
Oblivion térképekbõl meg ha jól emlékszem 6+1 vagy 7+1 van (a +1 a nagy kapu térképe). A Kvatch melletti, a Brumai, a Cheydinhal-i (itt vannak a megmentendõ lovagok), meg még pár másik. De mivel ezek jönnek aztán randomban is, így nem kell sok mindenre számítani. Kétségtelen, hogy segítségnek segítség. Bár gyakorlatilag mindazon infókat amiket a végigjátszásokban leír, gyakorlatilag megírja neked a program is. Csak a program nem mutatja meg külön képen, hol keressed a "rejtett" kapcsolót. :-)
Idehaza meg nem kapni a könyvet. Szerintem legfeljebb akkor lesz ilyenje egy lelkes gyûjtõnek, ha berendeli külhonból.
Csak gondoltam, ha nagyon vágnád a témát, akkor leírtad volna, h mi a helyzet, nyilván a "Nem megy a játék" sok minden miatt lehet. Így hogy segítsünk?
Következõ tanácsom: uninstalláld a játékot és minden codec-et a géprõl! Frissíts MINDEN drivert, majd tedd fel a játékot! Ha még mindig nem megy, ne habozz szólni, van még pár jó ötletem! 😉
Nem tudom, hogy Pesten lehet-e ilyet kapni, de mivel a minap Bécsben jártunk, ezért úgy gondolom megmutatom nektek, amit a Media Markt-ban láttunk. Enyhén szólva elképesztõ.
A képekbõl láthatjátok, hogy mi ez. Na, amikor megláttam az Oblivion 300 oldalas kézikönyveit, akkor azért bántam, hogy nem németül tanultam...
A könyv, mindent leír. Az összes mellékülditõl kezdve, a fõküldin át, a mellékszereplõket. Mindent.
Tele van térképekkel, minden város térképe benne van úgy, hogy az összes ház be van számozva. és mindegyikrõl ír 10-20 sort.
A #20642-re részben reagálva egy csomó kapu térképe is benne van a könyvben, az összes érdeked hellyel. Még a tornyok szintjeinek az alaprajza is gazdagon illusztrálva screenshotokkal.
Ha valaki tud németül, az mindenképpen vegye meg, mert szerintem nagyon jó (20 euró).
Tehát ennyi. Ez Ausztria. Ha pedig Magyarországon is lehet kapni, akkor légyszíves írjatok egy helyet, hogy hol, mert én még eddig sehol sem láttam.
Árpád vezér
Árpádvezér
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bezzeg a birkák az õrült daedra lord küldetésében... azokat öröm volt nézni amint a méregtõl felfordultak. ;-)
Mégis milyen nehézségen és szinten játzottad ezt a küldetést, hogy egy tõrszúrás volt a gyilkosság? :-)
Nálam a játék legelején sem jött össze ilyesmi, nehogy késõbb. Pláne tõrrel, mert karddal még csak-csak. 100 egynehány Hp lebökése még sneak esetén is kissé húzós feladat lehet.
Bár azért van elég segítség, amit kapunk kis feketeköpenyû barátunktól a küldetés sikeréhez és ezekkel is prímán megoldható minden. nem kell bemocskolni a kezecskénket és ez tetszett nagyon. :-)
Elolvastad amit a küldetés infója írt? Vagy amit mondtal neked a fekete köpenyesek? Amúgy sem piskóta a játék már ami a dolgok egyértelmû szájbarágós megmutatását illeti, de itt aztán egyértelmûbb nem is lehetne. Nem kritizálni akartlak, de egy csöpp odafigyeléssel minden megoldható hidd el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oda kell menned a megadott tanyára és bemenni. Ott már várnak rád. megtudod ki az a szépen kikészített holttest ott a placc közepén. Aztán diskurálni kell. Majd kapsz egy idõpontot amikor ismét diskurálni kell egy konkrét témáról. Na innen meg már csak követni kell az eseményeket.
Ti szoktatok olvasni a játékban?...Sztem akinek az angol tudása engedi néha érdemes átlapozgatni egypár könyvet mert vannak gyöngyszemek benne😊..Pl a Palla Palla egy kétrészes novella ami elég darkos hangulatú "mû" csattanóval a végén..Ezt olvastam utoljára azért emlékszem a nevére de a minõségibb könyveket el szoktam tenni a kastélyomba...
Másik kedvelt idõtöltésem köd idején vadászni az erdõben Gray Foxként (azaz sisakkal) ...már már szinte jobban átérzem a "predator életérzést" mint az AvPs játékokban😛..
Egyébként nekem a Morrowind jobban bejött..Emlékszem amikor Ashlandon bolyongtam félóráig, h megtaláljam az õsök kriptáját(ahol a Shadowhunts nyil volt ha jólemlékszem)...Tudom h ittis van mod rá de akkoris....Anno asszem még álmodtam is a játékkal mostmár mégcsak hasonló sincs😊....nonembaj...megyek is vissza kezd elállni az esõ...nemsokára újból ködlesz..Ideje elejteni egypár vadat..(az erdõben mindenki préda a vadász szemében)
muhahahahhha
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Feltelepítettem a játékot új játékot kezdtem megnéztem az animációt aztán pedig a játék tiszta fehér nem lehet látni semmit, valaki tud segíteni? És kell Crack-elni?Help please. Elõre is kösz.
mostanaban magussag ide vagy oda
a DB kuldeteseket nyomom, es hiaba voltak a regi tagtarsag szimpatikusak, olyan kejes oromet ereztem amikor megoltem oket egyetlen tor suhintassal, amikor az agyukban aludtak, hogy az mar beteges
mondjuk eleg furcsa az a naivitas, mikor utolsonak maradt is szepen lefekudt aludni a haloteremben, amiben mar volt 3 hulla
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mit kell ezzel csinálni?:
War. War never changes.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hehehe <#zavart1>#zavart1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type