The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
aztán megcsináltam elõször a DB-s küldiket utána a thief guild, utána mages guild, most meg csinálom a fighters guildet, meg még csináltam pár mater trainr nek küldit ami kell hogy fejlesztjen
de most fighters guildben elakadtam mert megértek hog szerezzem vissza Amerion pajzsát meg kardját, de én azt a barlangot már rég kipucoltam és aladtam a benne lévõ cuccokat, igy az egész vértezetet meg kardot meg mindent, természetesen az árusnál már nincs ott a cucc és a barlangba sincs...
valami megoldás?
50-es sebzés? Gondolom mágiával. A sneak alatti szorzó amúgy csak a fegyver sebzésére él. Az esetelges mágikus hatások sebzését nem szorozza fel a játék.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
kétszer lehet magadat kirúgatni mind a harcosoktól, mind pedig a mágusoktól. Ez 2-2 újabb küldetés hozzájuk. :-)
Ha aktív egy konkrét tolvaj küldetés (nem a lopkodás és lopott cucc eladás) akkor azt csináld meg, mert amíg aktív az a feladat, addig nézi a gép kit gyilkolsz le. Ha ez nem õrállat, szörnyeteg, akkor számlázni fog neked minden halálért. Szóval ne várj ha egy mód van rá.
A korábbi kérdésedre meg a válasz:
Ne várakozz, hanem menj el aludni egy fogadóba. Ne 1-2 órákat, hanem hosszan. 1-2 nap után majd egyszer csak jelentkezik nálad valaki aki majd jól leszólít a feladattal kapcsolatban. De ne várakozz. Ilyenkor aludni kell.
Next PC upgrade: 2022
Ha saját házat veszel, abban lesz. Legolcsóbb ház az Imperial City, Waterfront kerületében van. De ha erre sincs pénzed, akkor egy jól megjegyezhetõ helyre hajítsd le a földre a cuccaidat (Shift + katt), senki nem fogja elvinni...
"Idõ hiányában meg modok miatti folytonos újrakezdés miatt ..."
A Mod-ok miatt miért kellene újrakezdeni?? Nem kell, folytasd a megkezdett mentésbõl.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Ja és fõküldinek még neki se álltam majd ha mindent kivesézek
Akkor Imperial Citybe kéne várni hogy megkeressenek engem.
Namármost ha ez igaz akkor meddig kell várni mert 3 teljes nap dekkolok ImpCitybe és egy árva lélek sem keresett meg??
Next PC upgrade: 2022
Hogy sikerült az a 140 küldetés? 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
és a karakterlapodba az van írva, hogy 140 quest completed? mert én csak 110rõl tudok, illetve annyit számoltam az egyik info oldalon
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Amennyiben igen,megosztaná velem a tapasztalatait?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
azt veszi fel! De olvasd el itt a forumon "| Mielõtt kérdeznél kattints ide! |" leírást. Sok idõt megtakarítasz!
http://www.kettlebelledzes.hu/
Én most néztem meg egy Firefly-t, az aztán még a Hangulat, imádom! 😄
amd athlon 64 3200+ inno3d6800gt 1gb ddr
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
már több x is felrkatam e csodás gamet ... de mindig kidob egy hiba üzit ami a következö :
Oblivion.exe A kompones nem található
Az alkalmazást nem sikerült elindítani , mert d3dx9_27.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát .
pls help !
Bár a külön-külön karaktert nem tartom jó ötletnek, mert így megoszlanak az erõfeszítéseid, a világ teljes felderítése is akadályokba ütközik, hiszen nem tudod, az adott karakterrel melyik helyen jártál már.
Nos, kétségtelen hogy ilyen tekintetben ritka õrült és idióta szokásaim vannak, de pont ez a lényeg. Én ezzel a játékkal a következõ 2-3 évben nonstop fogok játszani. Vannak olyanok, akik végigdarálták az egészet, masterek mindenhol és minden skillbõl, megmentették a világot, és azóta már Commandos legújabb részét "tolják", vagy visszatértek wowozni, stb. Semmi gond, ez az õ hebrencs módszereik. Én ráérek. A játék szórakoztat, a hibáival és bugjaival együtt. Élvezem ahogy bóklászok a vaksötétben, élvezem ahogy a frászt hozza rám egy-egy sz*ros goblin, a sötétbõl elugorva, élvezem ahogy rámtör a hajnal, és az elsõ napsugarak visszatükrözõdnek az öböl vízén, élvezem a házikóm berendezését, napokig csak pakolgatom a cuccokat, állítottam be a fényeket, stbstb. Szóval amikor hazaérek a mindennapi szolgálatból, hullafáradtan és agyilag lenullázva, akkor van egy másik világ, amelyben egykét óra alatt kipihenhetem magam ;] Leülök, játszok egy picit, aztán ha elég volt, logout és kész. Szerencsére offline mivolta miatt, bármikor abbahagyható, ezért a családi élet sem szenved hiányt miatta (mint volt nemegyszer a WoW miatt...).
Szóval én ráérek, erõm, idõm és energiám van a következõ pár évben a játékra, hova siessek? ;] Ha meg nincs kedvem játszani, ott az oldal, bütykölöm azt, vagy megnézek 1-2 részt House aktuális "ámokfutásaiból". Ha pedig nagyon elegem van a világból, elõkerül a Serenity legénysége, és öröm és bódottá' ;]
Erre a játékra vártam az elmúlt másfél, két évben. Kiélvezem minden cseppjét, minden pixeljét, minden scriptjét ;]
Bár a külön-külön karaktert nem tartom jó ötletnek, mert így megoszlanak az erõfeszítéseid, a világ teljes felderítése is akadályokba ütközik, hiszen nem tudod, az adott karakterrel melyik helyen jártál már.
Én megjelenése óta játszom,egy karaktert fejlesztve(pontosan ugyanolyat indítottam, mint anno a Morrowindben, Wood Elf Agent, aki a Thief jegy alatt született), de nem láttam még ezt a turn back feliratot. Ez nagyon kiábrándító!
A Morrowind és az Operation Flashpoint megoldása jobban tetszett (már hogy egy bazinagy sziget volt az egész hely).
Más hatása nagyon nincs.
Még jól is jön a nagy szorzó amit így kapsz majd Agilityre <#hehe>#hehe>
A lockpick minijátékkal (amihez 5-ös szkill is elég) gyakorlatilag a sneak maradt az egyetlen tolvaj szkill, azt meg bárki fel tudja hamar gyúrni elfogadható szintre mert baromi gyorsan fejlõdik.
Milyen nehézségi szinten érdemes játszani a játékkal??
mennyi befolyásolja ez hogy mennyire lépek majd szintet?
kösz!
!Forza Ferrari!
Köszi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Szórakoztató ha van néhány saját szabályod és azok szerint játszol
Talán aludnod kéne
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyszer szedtem össze neki 10-et, azt mondta okés, de kell még húsz.Ezek szerint 100 sem lesz elég neki, úgyhogy menjen a pi*ba.
Az a kérdésem, h normális-e az, h megcsináltam 43 mellék-küldetést és a fõküldetésben összegyûjtöttem minden haderõt (most jön Bruma ostroma), de még mindig 4. szintû vagyok..? Harcosként játszom, értelemszerûen fejlesztem a képességeimet, ami kell, de nem tudom, furcsállom, h nem lépek szintet mondjuk már egy ideje.., vagy tényleg ennyire 'lassú' a fejlõdés?
Köszi a választ!
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
meg elõzõ karakteremmel anvil kikötõjében az üzletes megbízott mertlopják az üzletét már egy ideje.... de most nem birja megadni a questet
Please fontos lenne!

Vinsanity is back!!
csak a végén rosszul fog mutatni hogy :
Completed Quests: 1021030130
Current Quests: 1
<#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
csak én törvényes Scout vagyok! aki barangolja a világot egy karddal és egy ijjal! semmi más! 😊
számomra ez jelenti az igazi élményt! 😊
és tök looool amikor benyomok az ellenfélnek a 50ös sebzésû fegyveremmel egy sneak atackot tehát 300as sebzés 😄 és azt mondja a csávó hogy biztos csak a szél volt 😄
tök röhej 😄