The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hát az biztos, hogy már az inventoryban is eltévedtem<#hehe>#hehe>, de majdcsak lesz valahogy. rágyúrok a kétkezespallosos harcra, az való nekem...<#buck>#buck>
Together we'll fly someday...
de nyugodj meg erõsebb grafkártyával is szaggat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
vagy ne beszéljek hülyeségeket?<#idiota>#idiota>
Hát én az elsõ kettõt írtottam végig, utána csak beszaladok és felkapoma követ. Nem használok semmit csak gyógyítást. Így max 5 perc egy kapu :-) (13. szinten vagyok)
Q: Beragadt a merchant minor skillem :-(.. lehet valamit tenni, hogy újra növekedjen? (valahol olvastam, hogy mással is elõferdült, miután egy quest "jutalomként" kapott rá bonuszt)
Vedd vissza 800*600-ra, kapcsold ki az árnyékokat és nem lesz gondod. Mondjuk a fû az jó dolog meg szép, csak nagyon amgas és ha valamit lecsapsz vagy lelõsz kicsit messzebb, akkor mehet a móka a megtalálásáért. Szóval ha nem akarsz szöszmötölni akkor kapcsold ki a füvet. A gépem hasonló teljesítményû (proci picit jobb), és gyönyörûen fut minden (HDR bekapcsolva, bár én teljesen maxra tettem láthatósági dolgokat). Odabenn 40 FPS, odakinn 25 FPS a harcolók létszámától függetlenül. Szaggatás még nem jött elõ.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Megjelenik a zar minijatek, a kezedben 1 picklock, elindulhatsz elorol, hatulrol, tokmindegy. En hatulrol szoktam kezdeni, de ez csak megszokas. Odanavigalsz a tuskehez, es felutod, megnezed milyen gyorsan esik vissza, parszor meg felutogeted, es amikor a leggyorsabban esik vissza, akkor a kovetkezo felutesnel be lehet akasztani az eger bal gombjanak megnyomasaval. Ha beakadt, akkor lehet vegigmenni a tobbi pockon, egyesevel, mindegyiknel el kell kicsit jatszani, megtalalni a ritmust. Ja elrontod akkor a skilltol fuggoen visszacsapodik 1-2-3-4 pocok, es eltorod a szerszamot. Ennyi.
Together we'll fly someday...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
bár még csak a börtönbõl próbálok kikerülni, és nem túl változatos a környezet, de szép a játék. konfigom: 1 giga mem, 6600gt, athlon64 +3000. 1024*786-ban tolom, medium beállításokkal, de azért már itt is volt olyan, hogy egy patkány támadt rám, adtam neki egy tûzcuccot, és ez megreccentette a játékot. mi lesz, ha kikerülök nagy térbe, és többen is lesznek a képernyõn????? egyáltalán, ehhez a konfighoz jók a beállításaim?
akkor egy ilyen varázslatot sürgõsen be kell szereznem <#integet2>#integet2>
jézusom, a sújt-ot ly-onnal írtam, shame on me!<#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2>
2. igen, nagyobbat sújt, de el is fárad
3. 86 órányi játék után sem jöttem rá a több peckes zárak kinyitási módjára, beszéltek itt mindenféle jobb kattról, de nálam az nem mûködik 😊))))
varázslattal egyébként kinyitok bármilyen zárat
a célkeresztnél harc közben megjelenik egy félkörív aminek a hosszúsága valamitõl függõen változik. mi az a valami? erõsség vagy távolság???? ja, és ha tovább tartom lenyomva az ütésgombot, akkor elvileg nagyobbat súlyt?
a másik, hogy nem egészen világos, hogy a záras ládákat hogy kell megpiszkálni. még csak az alagutakban járok az elején, egypeckes ládát már kinyitottam, de találtam egy hárompeckes ládát is, aminél elhasználtam vagy 15 lockpicket, de nem sikerült. az alapelvet értem, de valahogy mégsem jött össze, mert a 3-ból egy egyszerûen nem akart soha fennmaradni...
<#nemtudom>#nemtudom>
Csak egy kis lökés, aztán csináld magad. Itt be kell törni. Nem kell beszélgetni senkive, csak be kell törni a kriptákba. A beszélgetéssel elgfeljebb annyit tudnál meg, ha nagyon ügyes vagy, hogy hol is lehet lejutni. De ez nem nehéz dolog. CSak körül kell nézni a térképen és adja magát.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
leszedtem a CHEYDINHAL PETSHOP V13 modot
egyszerüen nem tudok rájönni, hogy jutok az állatomhoz
ugye elmegyek a pet shopba, megveszem, cetlit elolvastam, ahol azt mondja menjek el egy mágus cuildbe
ok. elmentem
és most?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Én nem régóta játszok. Inkább kalandozni szeretnék, mint a fõszállal bíbelõdni. Azt olvastam viszont, hogy magas szinten már nagyon durva az Oblivion kapu csukogatás. Ez igaz? Azaz most akkor nyomjam végig a fõszálat alacson szinten aztán jöhet a móka, vagy kényelmessen lehet játszani úgy is hogy kicsit mókázgatok - fõszál - kicsit mókázgatok megint?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
>a varázslatokat.
>SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!
Ezeket a spoilereket honnet szeditek..?! Kerestem magyar nyelven, de az istennek nem dobott ki
egy lelohelyet se a kereso.. Illetve ezt a forumot dobalta ki, mint erdemleges informacioforrast..
Jo, akkor foglaljuk ossze a Vahtacen's Secret-es megoldast..:
Belepve a terembe, eloszor el kell olvasni a 4 falon levo tablat, a megszerzett informaciokat
leforditatni az ott toprengo kutatoval.. Ezutan a bejarattol balra eso sarok iranyabol el kell loni egy
tuzvarazslatot (sima Flare is jo) a terem kozepen levo oszlopra.. Ettol elkezd kinyilni az "oszlop"..
Maradva a bal oldalon, a tavolabbi sarok iranyabol johet egy jegvarazslat.. En egy Cold Touchot
hasznaltam, persze mivel ez erintes, kozvetlenul az "oszlop" melle allva.. Ezutan atmentem a jobb
oldalra, a bejarattol tavolabbi sarokba.. Ide egy "sebzo" varazslat kellett, itt tobbfelevel is
probalkoztam, ettol viszont visszacsukodott az oszlop, es a kristalyos "kontenerekbol" kaptam egy
loket szikrat a fenekembe..😉) Vegul a Sever Magicka cimu varzslat volt a kulcs, ettol tovabb nyilt a
lejarat... Ezt a tekercset a kutato ladajabol szereztem, ami az oszlopos folyoso elotti folyoson, az
asztal mogott all.. Szinten ebbol a ladabol szarmazott egy Elevate Magicka nevezetu tekercs, amit
a megmaradt 4. sarokbol lottem el.. Es voala, kinyilt a lejarat...
>Egyébként a lent álló csóka mindent primitívbe a szádba rág, csak el kéne olvasni.
Na jah, csak nem az angol nyelv az erossegem, illetve azt nem tudtam kibogaraszni, mire kell
elloni a varikat, illetve mit ert a "sebzo", avagy a kart okozo varazslat alatt. Koszi a segitseget,
megjott belole a lokes, ami kellett...
Next PC upgrade: 2022
A nyílak egy hegyhez vezetnek van egy templom benne egy szerzetes õ az egyik nyíl célja vele nemtudok beszélni mert folyton imádkozik.
Kint van egy hát melette egy másik szerzetes vele tudok beszélni de semmi hasznosat nem mond.
Mit kéne??
Next PC upgrade: 2022