The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
elég ha nekem vicces, uis egyedül vagyok most.
Egyébként nem akartam bántó lenni, magadra ne vedd.
A rajtad lévõ öltözék sztem akkor befolyásolhatja a sebzését, a büvölt cucc, és a büvölet megemeli a szakértelmed.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
elõre is köszi😉"
Ezt te hol hallottad? A fõszál végigvitele után ugyanúgy folytatódik a játék mintha egy mellék questet csináltál volna meg.
Why so serious?
egyébként milyen cuccra gondoltál itt:
"miért függ az Umbra teljesítménye, sebzése a jelenlegi cuccomtól?"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az Illumination modot késõbb le tudom szedni úgy, hogy a két mappát simán letörlöm ?
Árpádvezér
Swan:elvileg támogatja, de ez az a játék, ami eszméletlen módon igénybe veszi a videókarikat
nézd mega FAQ-ban mit ajánlanak régebbi kártyák tulajainak
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
1.valaki nem tudná nekem felsorolni a legjobb fegyvereket? eddig a legjobbak amiket találtam Umbra (17) és egy Daedra kard (17)
2.miért függ az Umbra teljesítménye, sebzése a jelenlegi cuccomtól? ha felveszek egy másikat akár 15-re is lemehet 100%-os állapotában is.
3.a fõszál utána hallom credits, de esély sincs visszamenni mellékquesteket csinálni, csak régi állapot betöltésével?!
elõre is köszi😉
másik, hogy miért függ az umbra sebzése az aktuális cuccomtól. ha mást veszek fel akár 15-re is lemehet.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
ajánlom nézegetni a FAQot, ott talán van megoldás a problémádra
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Nem wagyok egy nagy "számgép-guru",hétwégén telepítetem újra a rendszert,mert 1.5 éw óta nem wolt ilyen.Akkor wettem ugyanis,tehát nem röhögni.
amikor egy ellenfél nekem bekerült oda,az bug volt és tölthettem be újra
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De hamarosan indítok egy ork-harcost és így legalább változatosabb szörnyeim lesznek..
Ja ha már Aréna, akkor: Van két rács, amit le lehet engedni és mögötte egy kis hely, ami gondolom arra jó, hogy oda becsalogatva az ellenfelet, utána rá lehet zárni... Az a gond, hogy leengedni a rácsot nem probléma, de vissza már nem lehet, hacsak én nem vagyok vak és nincs a közelben egy kapcsoló. Van ilyen kapcsoló? Több ellenfélnél jól jönne ez a taktika.
A szintedtõl függ. Ha 17. szintû vagy, esetleg még ennél is nagyobb, akkor bizony csak mino lordok ellen fogsz küzdeni minden héten.
Elõtte (13-16. szint között) 1-2 ogre, illetve 2 ogre + egy land dreugh opciója választható ellenfélként.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha leírnád a konfigod, akkor biztosat is lehetne mondani.
Esetleg próbáld meg felrakni a legújabb drivereket.
Árpádvezér
Az Illumination modban miben különbözik a Within és a Without?
Köszi a választ.
Árpád
Árpádvezér
Nekem tökig ugyanez van, azzal a kivétellel, hogy a grass distance van levéve majdnem a minimumig, és az int., ext. shadows meg maxig tolva. De ha ezzel a beállítással a max. fût tudja rendesen mozgatni, akkor átteszem. Mert azért a fûtáv nagyon faszán néz ki. Csak nekem az lassított nagyon.
Jah és egy kérdésem is lenne:
Arénában Grand Champ. után csak Minotaurus Lord van? 1-2-3 Vagy más is? Hármat is taccsra tettem már, csak nem voltam még azóta a nõcinél. Lehet ekkor ad vmi más állatot? Jólenne, mert unalmas már a ML 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az igaz, hogy messze hnem fullbafáccok, de hamár gyenge a vas érdemes vele spórólni. ajánlom, hogy WinXP HOME SP2 használjatok, és minden fölös programot löjjetek le a háttérböl (pl modem kikapcsolva, tüzfal, és antivirus ugyancsak)
épp mostanában gondoltam, hogy veszek még 0,5-1gb ramot, és egy használt 6600gt-t. -hát nem tom hogy megérie most a topikot olvasva
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
"Nálam mindig két forint ez a dal"
vettem egy kutyát - pontosabban a cetlit, a kutyát hol találom?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ezt így nem próbáltam ki csak azt, hogy üzleteltem egy csomót(több mint 1szintnyit) és vártam a következõ szintlépést ekkor láttam, hogy ez bizony nem fejlõdik tovább, így rátámaszkodtam a merc trainerre és a beragadás utániakat már mind tõle kaptam.
Sorry az offért, részemrõl ez a téma túltárgyalva.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----