The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moddal? Nekem simán elhuzta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi szépen. <#vigyor3>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ok,nézem,kösz,bocs
oneal1
kösz!

!Forza Ferrari!

b-type
az nem baj 😊
elég ha nekem vicces, uis egyedül vagyok most.
Egyébként nem akartam bántó lenni, magadra ne vedd.
A rajtad lévõ öltözék sztem akkor befolyásolhatja a sebzését, a büvölt cucc, és a büvölet megemeli a szakértelmed.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Halfer
a jelenleg rajtam lévõ öltözetre gondoltam viszont a te "vicces" eszmefuttatásodat nem értem.

Halfer
itt olvastam régen, hogy credits után vége. de ha nem akkor kösz.

"3.a fõszál utána hallom credits, de esély sincs visszamenni mellékquesteket csinálni, csak régi állapot betöltésével?!
elõre is köszi😉"

Ezt te hol hallottad? A fõszál végigvitele után ugyanúgy folytatódik a játék mintha egy mellék questet csináltál volna meg.

Why so serious?

arpad vezer
Mert bemásoláskor csak simán bemásoltam a két mappát, és nem írtam felül semmit.

Árpádvezér

b-type
"Umbra teljesítménye" <#idiota>..😊))) ezen jót vigyorogtam, ha lovon ülsz egy ló.
egyébként milyen cuccra gondoltál itt:
"miért függ az Umbra teljesítménye, sebzése a jelenlegi cuccomtól?"

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arpad vezer

Az Illumination modot késõbb le tudom szedni úgy, hogy a két mappát simán letörlöm ?

Árpádvezér

Hoz.Hun:moddal

Swan:elvileg támogatja, de ez az a játék, ami eszméletlen módon igénybe veszi a videókarikat
nézd mega FAQ-ban mit ajánlanak régebbi kártyák tulajainak

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Halfer
Y gomb alapértelmezésben

Halfer
uff, elõbb nem írta be az üzenetem :\
1.valaki nem tudná nekem felsorolni a legjobb fegyvereket? eddig a legjobbak amiket találtam Umbra (17) és egy Daedra kard (17)
2.miért függ az Umbra teljesítménye, sebzése a jelenlegi cuccomtól? ha felveszek egy másikat akár 15-re is lemehet 100%-os állapotában is.
3.a fõszál utána hallom credits, de esély sincs visszamenni mellékquesteket csinálni, csak régi állapot betöltésével?!
elõre is köszi😉

<#rinya>õ legalább el szeretné húzni õket,én meg nem is láthatom azok a nyomorultakat
Megint egy kérdés: Hogy lehet elhúzni a halottakat? Nekem mindig csak az átkutat opció jön elõ.

Halfer
valaki fel tudná nekem sorolni a legjobb és legerõsebb fegyvereket? eddig umbra (17-18)-val és egy daedra (17) karddal találkoztam ami nagy. gondolom van ennél is nagyobb.
másik, hogy miért függ az umbra sebzése az aktuális cuccomtól. ha mást veszek fel akár 15-re is lemehet.

ati2002
Vannak Trollok is. (2 troll + 1 nem tudom mi, pirosas, sok lábó, pók szerü) Amúgy elég uncsi, és túl könnyû.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

pedig azt írja az oldal,h támogatja a 9200-es szériát.Wagy csak annyira,h a menü normálisan látszódik?
gyengus a vidikártya az a probléma
ajánlom nézegetni a FAQot, ott talán van megoldás a problémádra

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Az elõbbi hozzászólás neked ment,bocsesz
asusa7v8x-x/l;amd k7 athlon xp 2.4Ghz;512 DDR RAM;Radeon 9200 128Mb...Mit írjak még?
Nem wagyok egy nagy "számgép-guru",hétwégén telepítetem újra a rendszert,mert 1.5 éw óta nem wolt ilyen.Akkor wettem ugyanis,tehát nem röhögni.
sztem nincs, én legalább is nem láttam
amikor egy ellenfél nekem bekerült oda,az bug volt és tölthettem be újra

PiszkosFred
Sztem igen, nagyon jó az éjszakai látkép a városokban. Nézd meg a képeket a mod mellett, ha tetszik, használd. Ha nem, ne.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát akkor ML lesz, mert 33. szinten vagyok 😊 Köszi!

De hamarosan indítok egy ork-harcost és így legalább változatosabb szörnyeim lesznek..

Ja ha már Aréna, akkor: Van két rács, amit le lehet engedni és mögötte egy kis hely, ami gondolom arra jó, hogy oda becsalogatva az ellenfelet, utána rá lehet zárni... Az a gond, hogy leengedni a rácsot nem probléma, de vissza már nem lehet, hacsak én nem vagyok vak és nincs a közelben egy kapcsoló. Van ilyen kapcsoló? Több ellenfélnél jól jönne ez a taktika.
arpad vezer
Jó kösz, majd kipróbálom õket.
Egyébként van értelme felrakni?

Árpádvezér

Szia!

A szintedtõl függ. Ha 17. szintû vagy, esetleg még ennél is nagyobb, akkor bizony csak mino lordok ellen fogsz küzdeni minden héten.
Elõtte (13-16. szint között) 1-2 ogre, illetve 2 ogre + egy land dreugh opciója választható ellenfélként.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

PiszkosFred
Egyik kereteket(rácsokat) rak az ablakokra (kívülrõl), a másik pedig nem. Legalábbis így rémlik.

arpad vezer
Esetleg gyenge a videokártyád, vagy kevés a memória...
Ha leírnád a konfigod, akkor biztosat is lehetne mondani.
Esetleg próbáld meg felrakni a legújabb drivereket.

Árpádvezér

ChevyG
count's Arms merre található???
ChevyG
video driver lessz szerintem
használj omega drivert
arpad vezer
Hi!

Az Illumination modban miben különbözik a Within és a Without?

Köszi a választ.

Árpád

Árpádvezér

Nagy walósznûséggel hülye a kérdésem,de mi wan akkor,ha nálam csak fehér képernyõ jelenik meg megfejthetetlen háttérrel,amikor az elején wagyok a cellában.Bármerre fordulok,megyek nem látok az egy adta wilágon semmit.Na,ez most miéé történik meg welem?mikor már wégre itt wan nálam a játék! 😞
ChevyG
jaja, de elötte megnézem mennyit dob rajta, ha megduplázom a ramot
Kipróbálom ezt a beállítást.

Nekem tökig ugyanez van, azzal a kivétellel, hogy a grass distance van levéve majdnem a minimumig, és az int., ext. shadows meg maxig tolva. De ha ezzel a beállítással a max. fût tudja rendesen mozgatni, akkor átteszem. Mert azért a fûtáv nagyon faszán néz ki. Csak nekem az lassított nagyon.

Jah és egy kérdésem is lenne:

Arénában Grand Champ. után csak Minotaurus Lord van? 1-2-3 Vagy más is? Hármat is taccsra tettem már, csak nem voltam még azóta a nõcinél. Lehet ekkor ad vmi más állatot? Jólenne, mert unalmas már a ML 😊

PiszkosFred
Igen, az állatok át lettek texturázva, ezért kell az új verizóhoz a meshes/textures.

koschwarz
ha nincs annyira sok pénzed, akkor megéri a 6600gt, de igazából megérné egy kicsivel többet áldozni egy 6800gt-re is. gondolom agp-s kell belõle.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike
hm, most olvasom, hogy a textura és mesh fileokat is be kell másolni 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hm... ennyire vak lennék?

köszi!

CS@
A régiben felmentem a csajhoz megvettem tõle a jószágot majd az alsó szinten található állatkát „megszólítva” már jött is velem mindenhova.

ChevyG work
nekem egy 2400+athlonom van, 512Mb, ATI9800SE (azon még dolgozom, hogy pro legyen belöle

az igaz, hogy messze hnem fullbafáccok, de hamár gyenge a vas érdemes vele spórólni. ajánlom, hogy WinXP HOME SP2 használjatok, és minden fölös programot löjjetek le a háttérböl (pl modem kikapcsolva, tüzfal, és antivirus ugyancsak)

épp mostanában gondoltam, hogy veszek még 0,5-1gb ramot, és egy használt 6600gt-t. -hát nem tom hogy megérie most a topikot olvasva

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

GoKu x
Hogy lehet ide képet beilleszteni? Szerintem 1 kicsit láma kérdés de hát ez van. 1-2 honapja van netem még csak.

Az a bélás, Te! :-)))

"Nálam mindig két forint ez a dal"
Mike
jaja, az ember örökké csak várhatna

Mike
szerintem a régebbihez képest ez nem változott
vettem egy kutyát - pontosabban a cetlit, a kutyát hol találom?

CS@
Aha tehát lehet, hogy 5skill emelkedése után ismét fejlõdött volna magától is.
Ezt így nem próbáltam ki csak azt, hogy üzleteltem egy csomót(több mint 1szintnyit) és vártam a következõ szintlépést ekkor láttam, hogy ez bizony nem fejlõdik tovább, így rátámaszkodtam a merc trainerre és a beragadás utániakat már mind tõle kaptam.

PiszkosFred
Én is így jártam a nord amazonommal, a Harcosok kezdeti feladatai után utolérte magát a Mercantile. De van akinek nem, legalábbis sokan panaszkodnak erre. Biztos hogy valami simli van a dologban, egyeseknek maradandó, másoknak ideiglenes. Peccs tényleg jöhetne már...

Olvasgattam külföldi fórumokon a szkillberagadós bugról, azt írták hogy nem véglegesen ragad be, arról van szó hogy a jutalom nem szkillt ad hanem csak "megelõlegzi" a szkillemelkedést szal normális fejlõdéssel utól kell érned a megemelkedett szkilled és onnantól normálisan fejlõdik tovább.

ati2002
Okosan kell fejleszteni. Az én procim +alaplapom ezer évesek, egyedül a vga jó, mégis jobban futkorászik egy 200ezres A64-es konfignál, amiben 6600GT van, mert a 6800Gt 2x gyorsabb annál. És nagyon fontos, hogy a háttérben menni progi fut: ha 20 felett van, akkor már van felesleges dolog, amit ki lehet lõni a játék alatt. (nekem 18). Nézzétek meg a feladatkezelõben. És a 84.43-as driver ajánlott, mert sokat javít.

Sorry az offért, részemrõl ez a téma túltárgyalva.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Sipocz
Én is szívtam több percen keresztül (micsoda perverzitás😊), keress egy olyan tárgy a tárgyon dolgot! Olyan mint a kaja a tányéron, bélyeg a levélen, cetli a könyvön.....😊!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)