41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
haxoror #25228 Lehet hogy a csatorna kijáratnál az Attronach csillagjegyet választottad, onnantól már soha nem fog magától töltődni.
Még az lehet hogy egy Dread Zombie-tól elkaptad az Astral Vapors fertőzést (Stunted Magicka) az győgyítható cure desease-el vagy templomi oltárral
F3 jobboldali fülnél a magic effecteknél nézz körbe -
#25227 nekem soha nem töltödik vissza a magic csíkom, pedig egyszer régen new gamenál visszatöltödött. most ilyenkor mit tehetek? talán rossz classba vok? előre is thx minden segítséget -
#25226 köszi a segítségeket, inkább visszatöltöm :) -
#25225 utolso , = ? -
#25224 gondolom akkor semmi mod, s tenyleg brutal pancelban jott a legutolso patkany is, nem, -
SaGa Jr #25223 Alapból nincs, de ha elég jó vagy mercantile skillben, akkor lesz. -
#25222 Van valahol kereskedő többezer arannyal? -
Bandy11 #25221 hány szintet lehet elérni? -
SaGa Jr #25220 Nem kell beadnia semmilyen következő kaput. Egyszerűen elmész egy másik városon segíteni és majd az ottani küldetéssel folytatod. Ha nem csinálod meg valamelyik város megmentését, akkor kevesebb aktona lesz melletted a nagy kapuknál de ennyi. No meg némivel kevesebb időd lesz odaát a nagy kavics megszerzésére. :)
Nem kell azon izgulni, hogy meghalt a srác. Akkor csak simán romlik a városban a megítélésed. Ha viszont te csaptad, le akkor dúrva mértékű lesz a romlás, plusz a bounty sem kizárható. Legalábbis ha nem 1-2 csapásból halt meg a delikvens, akkor lesz ott bőven bounty. 1-2 csapástól még nem.
De megoldható a dolog úgy is, hogy rongyolsz előre mint a meszes és hadakozol, míg ők próbálnak utánad menni. Felstartolsz a torony tetejére és kivezsed a követ, aztán próbálod életben tartani a srácokat míg kiteleportáltok. Ilyenkor nem árt némi gyógyító varázslat elsütögetése a megmentendő srácra. Ilyent meg tudsz venni bármely templomban. -
zsilike #25219 1.8 pentium 4,geforce fx 5900,512ram 400hz.ez a min konfig,amivel nem akad ha lebutitod,de nem fullra.kivétel tömegjelenetek,de sztm minden gépen megakad néha.de élvezhető! -
zsilike #25218 a főszálat tartogassátok a végére,26os on kezdtem,igy izgi volt -
zsilike #25217 igen,ne haljon meg a tag -
#25216 Én először lvl 15 magasságában kezdtem neki a főszálnak egy Darkelf Spellsword -el. Hááát, úgy már kellően nehéz volt a játék. -
#25215 spoileres segítségkérés
öö izé, hát elbasztam a dolgot, oblivon kapuk zárása és hercegek/grófok segítségének igénylése van folyamatban, mire elértem ahhoz a herceghez, akinek a fia ottragadt az oblivioni síkon, megtaláltam, de mikor mentünk volna fel lezárni a kaput a toronyba, elémállt ez a fasz és lecsaptam mint vak a poharat :/ kapu lezárva, gróf nem beszél velem, mer legyaktam a fiát...
kezdjem újra egy korábbi mentéstől? mert nem adja be a kövi kaput a térképen...
aid for bruma vagy mia küldi (főszál) neve..
Thx -
#25214 lvl 22-n nyultam eloszor a főszálhoz. -
#25213 bele se kezdtem a foszalba de ar lvl 5-s vagyok -
#25212 en beraktam a futast elsodleges skillnek, igaz igy nem kapok 5-s szorzot a tobbire csak 3-asat de legalabb nem toporgok low lvlen -
#25211 A főszálat már csak azért sem érdemes gyorsan lenyomni, mert akkor többé nem dzsalhatsz le Oblivionba, pedig ott alacsonyabb szinten is egészen raj cuccokat lehet találni, nem is szólva a sok jóféle gazról, amiből mindenféle ártány kotyvalékot lehet főzni, ha elég jól értesz az alkímiához. -
#25210 Csak reklámozott egy fake warez ftp-t jó pézért, meg ezzel a betelefonálós nyerős dumával. A G3 topikban megvan egy darabja, még időben kopiztam:) -
#25209 Mit tett az Oldunlock nevű csóka? Lemaradtam. Gondoltam benézek, erre minden topikban azt látom, hogy éppen őt küldik el a halál faxára nagy erőkkel... -
csgj #25208 még a szent Oblivion topicba is bemerted tenni ezt???? -
Bandy11 #25206 amit viszont oriási hibának találok így hozzánemértő szemel hogy lvl1-en eljutotam a főszál feléig azt haverom mondta hogy inkáb hagyjam és csináljak q-kat meg gyakjak csak ugy simán hogy fejlődjek.Ez szerintem így gagyin sikerült.(hozzáteszem ez az én véleményem ugy hogy nagyon nem értek az rpg-khez ezen kívül csak egy mmorpg-vel nyomtam "wow" de azér az egészen más) -
Bandy11 #25205 a ramig oké onnantól nem nyert:D hagom esőbe lovon má akad szal inkább nem huzogatom.most má csak azt várom mikor esnek jobb cucook mer 4lvl-en még semmi jó nincs:( de gondolom ez természetes ilyen kis szinten. -
#25204 1 giga ram, Radeon X800 GTO -val meg egy 2.8 gigás procival már elég hozzá, hogy egészen pofásan nézzen ki a játék. Mindenképpen legalább 256 megás kártya ajánlott, ha a textúrafelbontást fel akarod tolni fullra. -
Bandy11 #25203 jah egy mellékes kérdés de nagyon kiváncsi vagyok láttam pár sreenshootot és volt pár ahol aaz ember haját is meg tudtam számolni mennyire kel ahhoz kajak gép hogy anyira huzzam fel a cucokatí(nálam sem rona de azér nem olyan mint amit láttam) -
Bandy11 #25202 sajnos így a blade skillem lassan nő a többivel nincs gond -
haxoror #25201 Obliban már csak akkor nő ha eltalál vmit. -
#25200 A destruction is? Úgy tudtam az akkor is nő ha csak varázsolsz. -
SaGa Jr #25199 Sebzést produkáló skillek (valamennyi fegyver és a destruction) csak akkor fejlődik, ha sikeres sebző találatot viszel be. A többit meg csak használni kell gyakra. Lopakodásnál észrevétlenül követni valakit anélkül hogy lebuknál (kinn a vadonban ha nem követsz valakit a közeledben, nem fejlődik), vásárlásnál az alkudozást állítgatva és így vásárolva/eladva fejlődik a mercantile. Sokat ugrálva az acrobatics, sokat futva és úszva az athletics megy feljebb. Vértviseletnél elég ha téged ütnek, míg blokkolásnál neked kell blokkolnod manuálisan. A többi varázslatiskolánál meg csak simán sokszor kell az adott iskolába tartozó varázslatokat elsütni. -
haxoror #25198 Nem.
Kell egy célpont amit üthetsz, csak olyankor fejlődik. (idézel vmit és levered pl) -
Bandy11 #25197 Köszi a helpet pl a blade skillt ha kevés a har azzal hogy csapkodom a levegőt lehet feljeb nyomni? -
SaGa Jr #25196 Gyorsítani úgy lehet, hogy megfelelő skilleket válogatsz össze elsődlegesnek. Ha ezeket használod, fejlődsz és hamar jön a szintlépés.
Jobb cuccokhoz meg valóban magasabb szint kell. De a romok és barlangok lakossága a magasabb szintedhez igazodva, eléggé megváltozhat. Szóval nem elképzelhetetlen, hogy ahol anno banditákat találtál, magasabb szinten már nem azok várnak. Vagy sima patkányok és impek helyett daedra monszterekkel kell majd verekedni. -
SaGa Jr #25195 Milyen kriptát? -
Bandy11 #25194 Hali srácok nincs morrowindes múltam sual nem vagyok nagy ismerője a játéknak de a helyzet hogy feltűnően lassan fejlődök egy hete játszom(igaz nem napi 8 órákat) de csak 3-as szintű vagy hogy lehet ezt felgyorsítani.A másik kérdésem hogy jobb cuccokat találjak elég ha magasabb szitre felfejlődöm és utána visszamegyek olyan barlangokba ahol már voltam és ot az ellenségeken jobb páncél lesz? Télleg bocs hogy ilyen lerággott semmiket kérdezem de nagyon tetszika game és szeretnék mégtöbbet tudni róla. -
haxoror #25193 Hát rád is férne szvsz -
Sam87 #25192 nem tom kinyitni a kriptát!!!!!!!!!!
Szegitséget kérek!
Kössziii -
#25191 Talán megpróbálo DosBox-szal vagy AbandonLoaderrel. De talán van a Glidehoz vmi. Esetleg VirtualPC-vel egy 98-at installálni...
Majd utánnanézek. Vhol úgyis leírják:)
Mint ahogy sikerült az System Shockot is rábírni, hogy fusson Xp alatt:) -
#25190 Hát aki retro gamekkel való játszásra adja a fejét, annak előbb meg kell tennie a szükséges lépéseket ;] Nekem, mivel kissé (;]) retro őrült vagyok, speciel van egy régi gépem, kissé feltuningolva, pont azért, hogy ne legyen problémám ha rámtör a nosztalgia. De manapság már rengeteg olyan kis progi van, amelyekkel áthidalható a 10 évnyi fejlődés, egy-egy game tekintetében. -
#25189 Meg érdemes hozzá beszerezni vmi progit ami elindítja mivel glide-os. -
#25188 "Amúgy a Bethesda készített annakidején egy Third Person nézetes a TES világán játszódó játékot."
Ez volt a Redguard. De ez inkább volt kalandjáték, amolyan Tomb Raider stílusban, mintsem szerepjáték. Nevezhetjük próbálkozásnak is, vagy amolyan kis extrának a TES történetében, de mivel a történeten/helyszínen kívül szinte semmit nem tartalmazott az eredeti TES játékok rendszeréből, nem is igazán illik a sorba. De a játékon keresztül egy kis bepillantást nyerhetett mindenki a Redguardok mindennapjaiba, még akkor is, ha a játék nem igazán Hammerfall vidékén játszódott, hanem egy kis szigeten. Érdemes megszerezni, ha valaki szereti a Tomb Raider (nézd a hátam, miközben ugrálok mint a bolha jobbról balra) stílust, és a TES világot...