The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Bementem reggel Édesanyámnak ajándékot venni, és amikor megláttam nem hittem a szememnek. Szóval aki megvenné,az siessen. Nem biztos hogy minden Tescoban ennyi de elég valószínû,mert általában országos árlistájuk van. <#eplus2>#eplus2>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Anvilben a saját ház+ghost ship küldi megvolt már régen, úgyhogy az kilõve.
en bizony megtettem, mert nekem akkor 200 arany sok volt
(es a DB-ben is jol jon meg)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csak azért loptam el mert azt mondták, hogy így is lehet, de kétlem.
most akkor vagy latnak, vagy nem?
vagy csak kicsit kezdek atlatszani?
vagy a jelenlevok 1/4-e nem lat, a tobbike meg igen?
vagy 25% eselyem van, hogy nem vesznek eszre?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
50% esélyed van hogy elnyeled a tûzgolyót (az 50pt spell absorbtion miatt) ilyenkor a manádat tölti, ha nincs szerencséd akkor a másik 50% jön be és benyalod a támadást.
A breton magicka resistance-a a magicka alapú varázslatok ellen véd az elementárisok (tûz, jég, villám) nem.
Ha pl drain, damage, absorb, varázslat lenne tûzgolyó helyett akkor azok az 50% resistance miatt csak fele annyira sebeznének, a paralízis, silence és egyébb ilyen magicka alapú státusz szpellek meg 50-50% eséllyel vagy hatnának rád vagy nem.
Next PC upgrade: 2022
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Matrix has you...
voálá ott a romos toronyszerûség
még csak el sem lehet tévedni,mert mint a jatek többi dungeonja tök lineáris az egész építmény
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Lent a mélyben van egy lyuk oda beusztam láttam egy ajtót kezdtem örülni de csak kivezetett a szabadba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A járat a víz alatt van (nem sokkal a felszín alatt). A tornyot késõbb találod majd meg. 😊
Tornyot még hírbõl se láttam itt 😞
amúgy kitalálni sem nehéz:GYAKNI!!!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
vigyázz mert ha megasabb szinten vagy meggyûlhet a bajod a raklap dremorával
Még az elején mikor a várostrom van, az örökkel beszéltem, aztán bementem a várba majd a templomba ott beszéltem a csókákkal, kimentem és beszéltem ujra a pasival akik védik ott a kijáratot, és az a feladat hogy megkell találnom vmi Heir-t, és szétkéne zuznom vmit. de a "zöld csík" a fickóra mutat, de vele hiába beszélek.
Igy nemtok továbbmenni a warriors guildben.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
nem bugról van szó. Ha elloptad a tárgyat, akkor az lopott eszköz így nem is jelenik meg csak az orgazdák számára. Más NPC nem törõdik vele. A botot visszaszerezni kell, nem visszalopni. Kapsz a küldetéshez 3 db charm scrollt és azzal lazán megoldható a dolog. Nem kell lopnod.
Ugyanígy ha valamit vissza kell szerezni (nem az van írva, hogy lopd el), azt nem ellopni kell, hanem visszavásárolni vagy visszakérni. Nem ellopni. Csak így lesz elfogadva a feladat teljesítettnek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
BenirusManor
Csak a házhoz tartozó küldetés befejezése után használandó !
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
No mindegy.Amugyse fontos a zsé csak kiváncsiságból kérdeztem hogy eltudjam adni a cuccokat amik fölösbe vannak mert én 565 és a lóvam 1000 teherbirása már az uccsókat huzza fullon vagyok csak nincs sok kedvem eldomni ami kell felvenni ami nem bemmeni a városba eladni kijönne megint és ezt vagy 10x mire elfogy minden.
The Matrix has you...
A Wizards Tower felrakása után valahova bekerül egy kicsit gazdagabb kereskedõ(talán 2000 aranya van), de mivel nem használom, pontos infót nem tudok adni róla, ha érdekel akkor aszem a HQn le van írva.
na mindenkit megkerültem a küldetésben és elloptam Soris Arenin(IC) pincéjébõl az ellopot botot.
a gondom már csak az, hogy mikor visszamentem Bravilba, senkinek se tudom odaadni. tehát Kud-Ei is csak uazt szajkózza, hogy eltünt a bot és keressem meg, pedig ott van nállam.
már eddig 2 küldetésem van amit ilyen sz@ros bug miatt nem tudok befejezni.
Resist Disease Burgundy – ResistDisease 20%os shirt – 304gold
Shield of natures vengence – LightShiel Reflect 9%Damage – 3915gold
Ring of Light – Light 30 – 405gold
Mace of Fire – GlassMace fire damage15 – 1239gold
Ezért mondtam, hogy ez majd alacsony szinten jön ki igazán mert, most már bárhol találok ennyit