The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eprex
egyszer láttam egy képet amin a krapek két egy kezes karddal ment.. Olyat h lehet csinálni?

Ron Ragm
0% a teljes láthatóság, 100% a teljes láthatatlanság - 25%-ban vagy elrejtõzve.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

HunnernesKonge
Figyuzzatok! Fogarasi Tescoban 4958 FT az Oblivion.<#wow1>
Bementem reggel Édesanyámnak ajándékot venni, és amikor megláttam nem hittem a szememnek. Szóval aki megvenné,az siessen. Nem biztos hogy minden Tescoban ennyi de elég valószínû,mert általában országos árlistájuk van. <#eplus2>
dunga
Templomok alagsorában.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

warass
Tudja vki, hol találok ectoplasmot, kellene vagy 5, a 3 részeg küldije miatt.
Anvilben a saját ház+ghost ship küldi megvolt már régen, úgyhogy az kilõve.

Mike
de ha visszaadta mar meg lehet olni a penzert 😊
en bizony megtettem, mert nekem akkor 200 arany sok volt
(es a DB-ben is jol jon meg)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Afe
itt írtam a problemámrol már: #21645
csak azért loptam el mert azt mondták, hogy így is lehet, de kétlem.

Mike
es mit jelent a 25% chameleon
most akkor vagy latnak, vagy nem?
vagy csak kicsit kezdek atlatszani?
vagy a jelenlevok 1/4-e nem lat, a tobbike meg igen?
vagy 25% eselyem van, hogy nem vesznek eszre?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ja az lemaradt hogy az absorb is vagy mindent elnyel vagy mindent átereszt, szal ha megfogja a szpellt akkor semmit sem sebzõdsz.

"ha breton vagyok és attronach a csillagjegyem, akkor ha pl. rámlõnek egy 60pt sebzésû fireballt, akkor mennyit sebez? úgy értem, hogy a magic resist 50pt és az absorb magicka 50pt gyengíti a spellt? hogy mûködik ez?"

50% esélyed van hogy elnyeled a tûzgolyót (az 50pt spell absorbtion miatt) ilyenkor a manádat tölti, ha nincs szerencséd akkor a másik 50% jön be és benyalod a támadást.
A breton magicka resistance-a a magicka alapú varázslatok ellen véd az elementárisok (tûz, jég, villám) nem.
Ha pl drain, damage, absorb, varázslat lenne tûzgolyó helyett akkor azok az 50% resistance miatt csak fele annyira sebeznének, a paralízis, silence és egyébb ilyen magicka alapú státusz szpellek meg 50-50% eséllyel vagy hatnának rád vagy nem.

High Qualityre berakta magát automatikusan! 😊 Jó kis játék 😛

grebber
Oké asszem egy ajtó mögötti részen még nem voltam mert kapsából a barlangba ahogy beirtem két zárt rácsos ajtó volt és egyiken mentem be.

Next PC upgrade: 2022

okés köszi mindent, mostmár elleszek a végigjátszással

PiszkosFred
Meg kellene keresni a trónörököst. Hogy ki az, mi a neve, mi a foglalkozása, a naplódban le van írva, de Jeuffre (vagy hogy kell írni), az öreg Blades mester is említette neked a Weynon apátságban. Ha megtalálod, kísérd vissza Jeuffrehoz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bigapó
az oblivion hq-n elég jó végigjátszás van írva a küldikhez. én azt használom mankónak.

The Matrix has you...

a "végigjárod a barlangrendszert" azt jelent hogy járd végig a barlangrendszert!
voálá ott a romos toronyszerûség
még csak el sem lehet tévedni,mert mint a jatek többi dungeonja tök lineáris az egész építmény

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

grebber
Oké majd csak megtalálom de eddig semmi.
Lent a mélyben van egy lyuk oda beusztam láttam egy ajtót kezdtem örülni de csak kivezetett a szabadba.

XeeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A járat a víz alatt van (nem sokkal a felszín alatt). A tornyot késõbb találod majd meg. 😊

grebber
Hát mi a magasbb szint mert én 27-es vagyok és gyerekjáték volt pl a bejárat elõtti demóra arra jók hogy növelik a block meg a light armor skilljeimet 😄

Tornyot még hírbõl se láttam itt 😞

olvasd vissza a questlogot abban tök egyértelmûen le van írva mit kell csinálni
amúgy kitalálni sem nehéz:GYAKNI!!!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

végigjárod a barlangrendszert,felmész a toronyba és a mágus ládájában van
vigyázz mert ha megasabb szinten vagy meggyûlhet a bajod a raklap dremorával

ahamm szal örököst jelent, de akkor mit kell csinálnom?

PiszkosFred
Heir-re találsz magyarázatot a SZÓTÁRBAN.

grebber
Nem találtam semmit éppen ez a baj 😞

Itt mit kell csinálni:
Még az elején mikor a várostrom van, az örökkel beszéltem, aztán bementem a várba majd a templomba ott beszéltem a csókákkal, kimentem és beszéltem ujra a pasival akik védik ott a kijáratot, és az a feladat hogy megkell találnom vmi Heir-t, és szétkéne zuznom vmit. de a "zöld csík" a fickóra mutat, de vele hiába beszélek.

G.I.JOE
Mystery at Harlun's Watch küldetésben nincs hulla a helyén, lehet hogy azért mert elõtte már jártam itt és széjjelkaszaboltam a bentlévõket vagy bug?
Igy nemtok továbbmenni a warriors guildben.

Nézz szét akkor a víz alatt. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Szia!

nem bugról van szó. Ha elloptad a tárgyat, akkor az lopott eszköz így nem is jelenik meg csak az orgazdák számára. Más NPC nem törõdik vele. A botot visszaszerezni kell, nem visszalopni. Kapsz a küldetéshez 3 db charm scrollt és azzal lazán megoldható a dolog. Nem kell lopnod.

Ugyanígy ha valamit vissza kell szerezni (nem az van írva, hogy lopd el), azt nem ellopni kell, hanem visszavásárolni vagy visszakérni. Nem ellopni. Csak így lesz elfogadva a feladat teljesítettnek.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

grebber
Arrow of Exrtication tolvajküldiben nagyon megtorpantam lemegyek egy barlangrendszerbe mindenhol víz, zöld nyil mutat de nem találok semmit, hol van a cucc???

CS@
Átszerkesztgettem kicsit az Anvilban található Manort:
BenirusManor
Csak a házhoz tartozó küldetés befejezése után használandó !

CS@
Nekem ezzel nincs gondom már a Morroban sem érdekelt a sokak által problémásnak tartott pénzhiány, mert ott volt a jó kis barter. Itt meg, ahogy azt te is írtad, szerintem sincs egyáltalán semmi értelme a pénznek(mondom ezt 600ezer arannyal a zsebembe).

CS@
Mivel a FastTravelnél nem jelenek meg a felfedezetlen helyek, így szerintem legalább 1X ajánlott bejárni gyalogosan vagy lóval a terepet. Engem a küldik nem érdekelnek(még) csak az, hogy mindent bejárjak, úgyhogy módszeresen derítem fel a térképet elõfordul, hogy néha kiteszek egy pöttyöt magamnak, hogy tudjam merre is tartok.

PiszkosFred
Második részemrõl. Ezért is haladok lassan a kvesztekkel, mert mindig közbejön egy újabb dungeon, vagy rom, amit kifosztva ügethetek vissza a kereskedõhöz, vagy a házikómba (ha olyan a loot hogy megtartom). Ritka ha FT-t használok, talán csak akkor volt erre példa, amikor új plugint teszteltem, és kíváncsi voltam rájuk gyorsan (orrery cuccainak gyûjtése nyugaton, vagy a wiz.tower északon, vagy a horse armor esetében, emléxem Anvilból kellett volna visszamenni az orkhoz, úgyhogy FT kellett). Aztán reload, és amikor már volt rá idõ, mentem gyalog. ;]

ati2002
Én már csak gyalog mászkálok, kivéve, ha valami quest elküld a térkép egyik végébõl a másikba.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Nem W-O-S, hanem W-O-T-W. 😊

grebber
Én speciel addig fogok Fast Travelezni amig az összes céh összes küldijét megnem csinálom aztán mehet a világ felfedezése.Ráér ugyis annyi hely van édes isten 100-ad részét nem fedeztem még fel.

ti gyakran használjátok a travelt és leginkább célt kihelyezve magatok elé mentek, vagy abszolut travel nélkül gyalog/lóháton mentek és útközben minden dungeon szörnyeit bedaráljátok?

ati2002
Tök jó, mostanában csak Blunt fegyverekkel nyomulok, erre jobbnál jobb kardokat szerzek, 20 feletti sebzésüeket. Már vagy 10 db van a kunyhómban. Az Umbrám meg már 30-as sebzésü. Azzal csak a W-O-S-eket gyakom. Bluntot, Block-ot felgyúrom 100-ra, utána már nem fog érdekelni a szint (kb addígra 25-30 leszek). Azután elõveszem a kardokat, és nem lesz ellenfelem a környéken. 😄

grebber
Ez mekkora okádék szarság már de télleg talál az ember 5000-et érõ cuccokat és dejó ha max 1200-at kap érte.
No mindegy.Amugyse fontos a zsé csak kiváncsiságból kérdeztem hogy eltudjam adni a cuccokat amik fölösbe vannak mert én 565 és a lóvam 1000 teherbirása már az uccsókat huzza fullon vagyok csak nincs sok kedvem eldomni ami kell felvenni ami nem bemmeni a városba eladni kijönne megint és ezt vagy 10x mire elfogy minden.

bigapó
Amikor egyik városból-településbõl mentek a másikba, akkor gyalogoltok (vagy lovagoltok) ? úgy értem mikor elõször mentek. azért kérdem, mert én most Kvatch-ba "utaztam", rányomtam kétszer a térképen és yes-szeltem. érdemes legalább egyszer gyalog menni, hogy növekedjenek a skill-ek?

The Matrix has you...

CS@
Tudtommal nincs ilyen, az általam ismert leggazdagabb kereskedõknek alapból 1200aranya van. Max MerchSkillel erre még rájön egy 1000res így lesz nekik 2200.
A Wizards Tower felrakása után valahova bekerül egy kicsit gazdagabb kereskedõ(talán 2000 aranya van), de mivel nem használom, pontos infót nem tudok adni róla, ha érdekel akkor aszem a HQn le van írva.

grebber
Mesterek valaki: #21667!

Afe
"icben lévõ pali házát túrd fel"

na mindenkit megkerültem a küldetésben és elloptam Soris Arenin(IC) pincéjébõl az ellopot botot.
a gondom már csak az, hogy mikor visszamentem Bravilba, senkinek se tudom odaadni. tehát Kud-Ei is csak uazt szajkózza, hogy eltünt a bot és keressem meg, pedig ott van nállam.
már eddig 2 küldetésem van amit ilyen sz@ros bug miatt nem tudok befejezni.

Looserke
ha breton vagyok és attronach a csillagjegyem, akkor ha pl. rámlõnek egy 60pt sebzésû fireballt, akkor mennyit sebez? úgy értem, hogy a magic resist 50pt és az absorb magicka 50pt gyengíti a spellt? hogy mûködik ez?

PiszkosFred
Yep, detto. Nem kockáztatok, ráérek ;]

CS@
A beta peccset nem raktam fel, mert úgy voltam vele, hogy ha már eddig kibírtam, akkor most már megvárom a véglegest.

CS@
Most gyorsan végigrohantam rajta és 4 enchantolt tárgyat találtam, egyik sem egy nagy durranás:
Resist Disease Burgundy – ResistDisease 20%os shirt – 304gold
Shield of natures vengence – LightShiel Reflect 9%Damage – 3915gold
Ring of Light – Light 30 – 405gold
Mace of Fire – GlassMace fire damage15 – 1239gold
Ezért mondtam, hogy ez majd alacsony szinten jön ki igazán mert, most már bárhol találok ennyit

PiszkosFred
Valoszinuleg fognak. De a beta peccsek kozben keletkezett mentesek nem biztos hogy muxenek majd a vegleges peccs alatt. Ezert kell vigyazni a beta peccsel, es olyan karakterrel tesztelni amiert "nem kar". De a legjobb, hogy az alapverzios menteseket elraktarozni valami biztonsagos helyre, es majd elovenni a vegleges peccs utan.

CS@
Peccselés után nem mûxenek majd a régi mentések ?

Eddig 3 alacsonyszintû karakterrel voltam ott (elég sokszor újrakezdtem a játékot mire rájöttem hogy melyik kaszt amit szeretek) és mindegyikkel több enchantos cuccot találtam abban a barlangban.