The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hátránya még az is, hogy a „felshieldezett” ruhákat már nem lehet tovább enchantolni és kevesebb darabból is áll, mint egy teljes páncélzat.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Köszi, ezt nem tudtam <#idiota>#idiota>
"Ring of the Iron Fist 35%"
Gyûrûbõl lehet kettõt hordani, nem?
Vagy ezt a 35%-ot már eleve két gyûrû adja? <#fejvakaras>#fejvakaras>
(én még nem találtam ilyet)
hát...
HÛHA
sokkal szebb lett minden
és már HDR-rel is szépen fut
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Bár IronFistbõl már találtam 3 –at, de az meg gyûrû, úgyhogy csak egyet lehet felvenni belõle.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akármilyen statjai vagy szkilljei legyenek ezekkel végig tudja vinni a fõküldetést
Nagyobb nehézségen több élete lesz az ellennek és nagyobbat fog sebezni is.
Jól hangzik! <#hehe>#hehe>
Más: az normális, hogy van olyan mágikus botom (staff), amivel 2, de max 3 löketre mindenkit, kivétel nélkül ledarál? (és ilyenbõl van nekem kb 6-7 db). Nem is használom, mert úgy baromi uncsi... Ha a nehézségi szintet feljebbviszem, úgy táposabbak lesznek az ellenségek?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ha jól látom akkor SirQunoJedi felcserélte az értékét az Escutheon –al, aminek állítólag szintfüggõ a képessége és LVL25felett, ad 35%-ot(+10Endurance) ez pedig 33%Reflectet(+25fortify HandToHand).
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
1. minden új harcba 100%-os vértben megyek
2. az armorer skill szépen fejlõdik, ezáltal egyre lassabban amortizálódik.
Jó ez így.
Én abban csalódtam, hogy végre elõ jönnek a Glass páncélok, de nevetséges a védõ-értékük. Gyk ha felöltözöm full glass-ba, a fele értékét nem adja ki a Dragon páncélomnak. 😞
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
40pts absorb magicka
Nem lehet hogy inkább ezek miatt vagy immunis a varázslatokra?
Páncélból több darab van (kesztyû, pajzs, külön lábvért és mellvért) amibe enchantot lehet pakolni, Master armor és Expert armorerrel ha jól tudom megvan a 85-ös védelem, csaták után meg pár másodperc alatt meg lehet javítani.
Még 15% shield oké de a többi darabba akár mást is lehet pakolni (több mana, fortify akármi stb)
Ring of the Iron Fist 35%
Ez egy küldetés jutalma vagy random loot?
hol tudok "életet" lehelni beléjük?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Valaki szóvátette, hogy mennyire rossz a páncélosztályba nem sorolt kesztyûk hiánya, ez itt egy kezdetleges megoldás, de megoldás (összesen 4 db kesztyû, de enchantolhatók és tényleg kesztyûnek látszanak): Cyrodiil összes textil kesztyûje😊)
PS:
A szemétrohadtbuzi_deadrichaknákhoz: ha nem látom nem hiszem-> persze én is valami egyszerû target-es mágiával vagy íjjal végzem ki ezeket a szemeteket, de amikor felrobban és kiböffenti a tûlabdáját ami BEFORDUL A SARKON!! fent e tornyokban a folyosókon, nanemán!!!😞(egy szegény altmer panaszai sorozatból😞(
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mi érdekem lett volna szopatni a jónépet? Nem vagyok kis 12éves hülyegyerek aki ebben leli örömét.
Fonok.Ki az a corporation?
Mankar Camoran's Robe 10%
Ring of the Iron Fist 35%
Escutheon of Chorrol 33%
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként csak a BT modot honnan tudom letölteni az oblivionhq-n kívül?
😊 köhi!
Ezekben a Modokban elkészítették néhány fegyver pajzs változatát.
Úgy néz ki mintha egy fegyver lenne, de a játék egy az egyben pajzsként használja.
Next PC upgrade: 2022
Úgyhogy itt