The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármibõl amit fel lehet venni, ugyanúgy egy ócska köpenybõl mint egy jó páncélból, cipõbõl STB.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Egybõl IC-ben nem léphethetsz be a céhbe. A többi város máguscéhénél kell szerezned ajánlólevelet elöször.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy Imperial City-ben hogy és fõleg, hogy hol léphetek be a Mágusok Céhébe?
Elõre is köszönöm a választ!
szerk.: a screenshootot nézve elégé 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szóval férfi karaktereknél, ha szakállas fickót akarunk csinálni, akkor ugyebár az egész teste elfeketül, és ha csak nincs rajta valami teljes testet fedõ armor, elég hülyén néz ki ;] Na van egy mod, amely megoldja ezt a problémát, és a szakállakat sötétítve a test nem lesz sötét:
http://www.tessource.net/files/cache/4159.html
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Csak leszedni és aztán eladni a cuccokat, szerintem nem éri meg a fáradságot.
(egyébként nagyon jol összeállítotad!)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de mindegy, mert az arcane univon most betápoltam magamat fortify magickával, ami megint jó bugos(?) mert ha elnyomok egy (custom)
forti magicka 100 6sec
forti magicka 100 8 sec
forti magicka 100 10 sec
varázslattriót, akkor rögtön kapok +300 magickát. 😊
meg most már betankolok absorb health-es cuccokból. 😊 meg akkor villámból. 😊
Endure, in enduring grows strong...
A clannfear meg nem erõsödik. Annyi, hogy 12. szint alatt clannfear runtok jöttek, utána normál clannfear jön. Ennek jobb a reflect damage értéke, kicsit védettebb, másfélszer annyi a Hp értéke és másfélszer akkorát sebez mint a runt. De pár pofon bõven elég neki mindig.
Oblivion lények ellen meg szerezz be villám sebzést osztogató varázslatot vagy fegyvert. Arra érzékenyek és jobban sebzi az oblivionban tanyázó dögöket. Kivétel akad, de csak egy (storm atronach).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De meg lehet úgy is csinálni a küldetést, hogy nem adod át a cuccot, hanem végigírtod az egész kócerájt.
A szintlépéses részében érdemes elmélyedni, a topic-ban rákeresel a -szintlépés, táp, szorzó - szavakra és ott nézegetni.
Vmint van rá többféle mod ami akár jelentõsen megváltoztatja a szintlépés rendszerét, Oblivion hq-n érdemes átnézegetni az ismertetõket.
nagyon sok megoldás van, mivel a játék támogatja az egy megállított pillanat alatt lehajtott italokat is, így akár alkimíával (vagy sok pénzel) is lehet boldogulni..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ui: Zoenn féle végigjátszás a megjelenés után villámgyorsan kész lett, és szerintem már az is olvasta, aki azt sem tudja mi az az Oblivion. Ennyit az aktualitásról... ;]
kezdem kicsit unni. fõleg, hogy valószínûleg túl erõsnek hisz a progi, 17. szinten már olyan erõsek a clannfear-ek, hogy 1-1 az egyben csak az említett taktikával tudom lenyomni õket, az Oblivion síkon meg lépten-nyomon daedroth-ok jönnek, szóval vagy végigrohanom a "pályát", vagy kiállok az orgyilkos párkányra (ez hál'istennek minden toronyban ott van valahol 😊 ), és onnan lemészárolom apránként az utánam szaladó ált. 4-6 lényt.
na, nem ragozom tovább: akinek van vmi más taktikája, jelezze ide. 😊
Endure, in enduring grows strong...
De bekerült mint aktív quest a quest logodba is. Ha kész a cucc, megváltozik a szöveg. A játék vége után 2 héttel menj el a cuccért az armouryba ami a börtönnél van.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
texture: large
distant land,buildings
HDR
egyéb látótávok 70%-on... víz meg high minden on
minden árnyék ki
Blood Decals : High
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Harcosmagus karakterem van, az elejen, uj leven nagyon benan kardoztam, ezert inkabb varazsolgattam, eloszor meg vertben, aztan kesobb vert nelkul, csak egy kopenyben. Kesobb visszavettem a vertet, neha kardoztam, de inkabb varazsoltam, aztan inkabb csak kardoztam, a varazslas megmaradt a kulonbozo szolgaltatasok szintjen, tudjak cipelni, lassak a sotetben, kinyissam a zarakat. Mostanaban meg azt csinalom, hogy lathatatlansag, moge lopozok es leutom karddal. Igy szoktam a magusokat is kinyirni, minek bajlodni, tuzparbajt vivni, odamegyek lathatatlanul, es hatbavagom, ez altalaban eleg, ha nem, csak akkor marad a kardozas, tuzlabdaval lodozes
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Igazi elõnye az, hogy egy, két jobb helyen egész komoly mennyiség begyûjthetõ belõlük ami nagyban megkönnyíti az alkímia fejlesztését.
és itt "csak" átlagos szüretelésre alkalmas növények vannak a löttyökhöz vagy esetleg egy-két ritkaság is elõfordul?
The Matrix has you...
1 LordDradsEstate ***
2 WhitmondFarm *
3 ShetcombeFarm ***
4 Shardrock **
5 SkingradSurilieVineyards***
6 OdiilFarm ***
7 Aleswell *
8 HarmsFolly **
9 HarlunsWatch **
10 DrakeloweFarm **
* -ok azt jelölik, hogy szerintem mennyire jó az adott terület.
ezzel kilistáz egy sor parancsot amelyek között van bounty és fame beállítás is
Lehetne egy gyors kérdésem?
Hogyan lehet elrörölni a priuszomat? Ugyanis ahogy egy városhoz érek, az õrök nekem rontanak és választhatok. Vagy börtön, vagy a harc, mert nincs pénzem. A börtönbõl meg nem tudok kiszabadulni! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan lehetek újra jófiú?
Elõre is köszi!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt szeretnem kerdezni, hogy tudja-e valaki, hogy mit kell csinalni Bruma-ban, mikor egy gyilkossag szinhelyere erkezunk. Brandon Lirian a vampir, aki meghalt es valami Raynil-nek hivjak a vampirvadaszt, aki megolte Brandont. Szoval a kuldetes szerinte nyomoznom kell Brandon hazaban, de a katonak nem akarnak segiteni. Szoval tudja valaki mit kell ott csinaljak, hogy megcsinaljam azt a mellek kuldetest?
Bocsi, ha bena vagyok de nem jovok ra...
Elore is koszi a segitseget😉
ujedith
(Nemcsak a szexben jó a késleltetés... 😊))
DB
A ti kung-futok nem erős!
Néhány dolgot szeretnék kérdezni:
1.:Ha a Heavy Armor skillem 100-as, akkor nem lesz súlya a páncélzatnak?
2.:Ha 100% Kaméleon van rajtam, akkor akár egy Daedroth mellett is elmehetek úgy hogy nem vesz észre?
Árpádvezér