The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Hogy, hogy mibõl ?
Bármibõl amit fel lehet venni, ugyanúgy egy ócska köpenybõl mint egy jó páncélból, cipõbõl STB.

ati2002
Mibõl csináltál kaméleon cuccokat? Pls írd le, nagyon érdekelne.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Kmarha
A fejléc képe alatt ott az Oblivion HQ. Ajánlom az olvasgatását. A kérdésedre való választ is egy pill alatt megtaláltad volna.

Egybõl IC-ben nem léphethetsz be a céhbe. A többi város máguscéhénél kell szerezned ajánlólevelet elöször.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PiszkosFred
Hát sajnálatos, de legalább már ilyen is van, az is több mint a semmi ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja még valami! Csak úgy tanulhatok új varázslatokat, ha megveszem azokat az árusoknál?
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy Imperial City-ben hogy és fõleg, hogy hol léphetek be a Mágusok Céhébe?
Elõre is köszönöm a választ!
Kmarha
ki is probáltad már? mennyire müködõ képes a dolog?

szerk.: a screenshootot nézve elégé 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hmuda
Elég sajnálatos, hogy ezt modokkal kellett kiküszöbölni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Nemtudom volt e már róla szó...

Szóval férfi karaktereknél, ha szakállas fickót akarunk csinálni, akkor ugyebár az egész teste elfeketül, és ha csak nincs rajta valami teljes testet fedõ armor, elég hülyén néz ki ;] Na van egy mod, amely megoldja ezt a problémát, és a szakállakat sötétítve a test nem lesz sötét:

http://www.tessource.net/files/cache/4159.html

De ha 100-as chaméleonom van semmit nem csinálnak!nem támadnak csalók néha ha mnegütöm õket akor õk mis nyomnak 1 chaméleon spellt.nem számít a páncél sem.

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Én mondjuk Fur-ból csináltam, de amikor ugráltam vagy varázsoltam vagy támadtam nem támadtak vissza, de biztos hogy meg tudnak látni meg szerintem nekik is vannak varázslataik is és mivel a manuálban is azt irja hogy nem látnak, de azért hallanak, DE rám nem támadtak vissza.
Mike
az sem számít, hogy hangosan csörög a péncél amit viselsz?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A legszebb amikor csináltam öt cuccot 20% Cameleon képességgel felvettem õket és akármit csinálhatok mert senki sem lát és harc közben sem ütnek vissza.
CS@
Begyûjteni róluk a termést, aztán megalkímiázni.
Csak leszedni és aztán eladni a cuccokat, szerintem nem éri meg a fáradságot.

CS@
Ez nem bug.

ChevyG work
bots, de mire is jok a farmok?

(egyébként nagyon jol összeállítotad!)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

sajoati
ok, thx. az ellépõs taktika megvolt, de a 2 féle clannfear között nem tettem különbséget, így már érthetõ, hogy miért alázott a combosabb. 😊

de mindegy, mert az arcane univon most betápoltam magamat fortify magickával, ami megint jó bugos(?) mert ha elnyomok egy (custom)
forti magicka 100 6sec
forti magicka 100 8 sec
forti magicka 100 10 sec
varázslattriót, akkor rögtön kapok +300 magickát. 😊

meg most már betankolok absorb health-es cuccokból. 😊 meg akkor villámból. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Próbáltad már az ütök, hárítok, gyorsen két ütést beviszek, ellépek, megint ütök, hárítok taktikát? Azaz mozogjál, hárítsál és nem vernek le közelharcban. El is lehet mozogni az ütések elõl és akkor még csak nem is sebzõdsz.

A clannfear meg nem erõsödik. Annyi, hogy 12. szint alatt clannfear runtok jöttek, utána normál clannfear jön. Ennek jobb a reflect damage értéke, kicsit védettebb, másfélszer annyi a Hp értéke és másfélszer akkorát sebez mint a runt. De pár pofon bõven elég neki mindig.

Oblivion lények ellen meg szerezz be villám sebzést osztogató varázslatot vagy fegyvert. Arra érzékenyek és jobban sebzi az oblivionban tanyázó dögöket. Kivétel akad, de csak egy (storm atronach).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Annál a csókánál lesz a cuccod, aki beengedett és elvette tõled. Ha levered, felszedheted tõle.
De meg lehet úgy is csinálni a küldetést, hogy nem adod át a cuccot, hanem végigírtod az egész kócerájt.

Beleszámít a Fatigue értékedbe is.

Amikor a Dawn kultuszosokhoz bemész és elveszik a cuucaimat akkor hol tudom visszaszerezni?
CS@
Gondoltak rád a készítõk is mert az érintetlen ini ott van az Oblivion könyvtárában „Oblivion_default.ini” néven.

b-type
szeva 😊
A szintlépéses részében érdemes elmélyedni, a topic-ban rákeresel a -szintlépés, táp, szorzó - szavakra és ott nézegetni.
Vmint van rá többféle mod ami akár jelentõsen megváltoztatja a szintlépés rendszerét, Oblivion hq-n érdemes átnézegetni az ismertetõket.

nagyon sok megoldás van, mivel a játék támogatja az egy megállított pillanat alatt lehajtott italokat is, így akár alkimíával (vagy sok pénzel) is lehet boldogulni..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Looserke
ha Apprentice a csillagjegyem, akkor a willpowernek nálam nem sok haszna van ugye? Lehet hanyagolni? Vagy a magicka regeneráláson kívül számít még valamit???

PiszkosFred
Huh, köszi mester, isten vagy, csoda hogy eddig nem volt még ilyen!!! Szupiiiiiii....

ui: Zoenn féle végigjátszás a megjelenés után villámgyorsan kész lett, és szerintem már az is olvasta, aki azt sem tudja mi az az Oblivion. Ennyit az aktualitásról... ;]

sajoati
rövid kérdés, talán heavy armorosokhoz leginkább: a Ti Oblivionotok nem abból áll (mint az enyém), hogy rövid küzdelem után szaladtok hátrafelé az ellenfél elõl, miközben nyilaztok + gyógyítgatjátok magatokat? :-//

kezdem kicsit unni. fõleg, hogy valószínûleg túl erõsnek hisz a progi, 17. szinten már olyan erõsek a clannfear-ek, hogy 1-1 az egyben csak az említett taktikával tudom lenyomni õket, az Oblivion síkon meg lépten-nyomon daedroth-ok jönnek, szóval vagy végigrohanom a "pályát", vagy kiállok az orgyilkos párkányra (ez hál'istennek minden toronyban ott van valahol 😊 ), és onnan lemészárolom apránként az utánam szaladó ált. 4-6 lényt.

na, nem ragozom tovább: akinek van vmi más taktikája, jelezze ide. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Hi!Lehet már írta valaki de...:Oblivion Végigjátszás

Ahogy ocato elmondja úgy. Tessék elolvasni mirõl nyomja a rizsát vagy legalább azt a nyomorult quest logot tessék elolvasni!
De bekerült mint aktív quest a quest logodba is. Ha kész a cucc, megváltozik a szöveg. A játék vége után 2 héttel menj el a cuccért az armouryba ami a börtönnél van.

k8bal
valaki betudná linkelni az eredeti oblivion.ini-t ami a my games-ban található?? érintetlen kéne! mert sok idõ amíg újra rakom gémet és elbaszarintottam valamit és nem találom ahova raktam az eredetit 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
jól fog futni! még HDR-el is! haveromnak is ilyen gépe vna és ilyen beállításokkal fut rendesen csak néha megáll töltögetni...
texture: large
distant land,buildings
HDR
egyéb látótávok 70%-on... víz meg high minden on
minden árnyék ki
Blood Decals : High

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Egy ilyen gépen 2ghz , 768mb ram , és jövõhéten veszem meg ezt a vga-t : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636. Hogyfog futni az oblivion?
istenostora03
hogy lehet átveni a Imperial Dragon Armor-t?

Mike
Az tetszik az Oblivionban, hogy siman atjarhatosag van a kulonbozo stilusok kozott.
Harcosmagus karakterem van, az elejen, uj leven nagyon benan kardoztam, ezert inkabb varazsolgattam, eloszor meg vertben, aztan kesobb vert nelkul, csak egy kopenyben. Kesobb visszavettem a vertet, neha kardoztam, de inkabb varazsoltam, aztan inkabb csak kardoztam, a varazslas megmaradt a kulonbozo szolgaltatasok szintjen, tudjak cipelni, lassak a sotetben, kinyissam a zarakat. Mostanaban meg azt csinalom, hogy lathatatlansag, moge lopozok es leutom karddal. Igy szoktam a magusokat is kinyirni, minek bajlodni, tuzparbajt vivni, odamegyek lathatatlanul, es hatbavagom, ez altalaban eleg, ha nem, csak akkor marad a kardozas, tuzlabdaval lodozes

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Köszönöm a jótanácsokat MINDENKINEK!Semmi más nem vacakol minden megy frankón csak ez nem akar valami miatt.Van 3 meghajtóm is az egyikre felrakok egy szûz wint és megnézem.Már elkezdtem leüriteni csak 160gb-ot kiírni hossazú idõ<#szomoru1>.Sp2-es Xp-m van úgyhogy nemhiszem,hogy ez gondot okozna.Valószinü sok szarság van fent a gépen meg persze HP nyomtató és ez is zavarhat állitólag.Visszajelzek ha rendben lessz.Köszi mégegyszer MÁGUSOK vagytok!<#worship>
huhh!mostanra nagyon nehéz lett a játék[#buck.100-as chaméleon-al.

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

CS@
Ezek a helyeken csak a teljesen alapdolgok vannak, semmi extra.
Igazi elõnye az, hogy egy, két jobb helyen egész komoly mennyiség begyûjthetõ belõlük ami nagyban megkönnyíti az alkímia fejlesztését.

bigapó
kösz, szerintem mindenki nevében😊

és itt "csak" átlagos szüretelésre alkalmas növények vannak a löttyökhöz vagy esetleg egy-két ritkaság is elõfordul?

The Matrix has you...

CS@
Hátha érdekel valakit, összeirkáltam az általam ismert jobbfajta farmokat:

1 LordDradsEstate ***
2 WhitmondFarm *
3 ShetcombeFarm ***
4 Shardrock **
5 SkingradSurilieVineyards***
6 OdiilFarm ***
7 Aleswell *
8 HarmsFolly **
9 HarlunsWatch **
10 DrakeloweFarm **

* -ok azt jelölik, hogy szerintem mennyire jó az adott terület.

PiszkosFred

PiszkosFred
Aludj a priccsen a börtönben, aztán mindjárt kinn is vagy.

PTW
~ -- és konzolba beírod help
ezzel kilistáz egy sor parancsot amelyek között van bounty és fame beállítás is

Sziasztok!
Lehetne egy gyors kérdésem?
Hogyan lehet elrörölni a priuszomat? Ugyanis ahogy egy városhoz érek, az õrök nekem rontanak és választhatok. Vagy börtön, vagy a harc, mert nincs pénzem. A börtönbõl meg nem tudok kiszabadulni! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan lehetek újra jófiú?
Elõre is köszi!
TopGun
Hi! ezekhez a mod-okhoz tudnal linket adni? mert googleban nem talalom sehol! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ujedith
huu, nagyon koszike😉
Bocs, hogy nem vettem eszre<#miaz>

b-type
pont nemrég került ki:
oblivion.gumininjahq.hu

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ujedith
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy tudja-e valaki, hogy mit kell csinalni Bruma-ban, mikor egy gyilkossag szinhelyere erkezunk. Brandon Lirian a vampir, aki meghalt es valami Raynil-nek hivjak a vampirvadaszt, aki megolte Brandont. Szoval a kuldetes szerinte nyomoznom kell Brandon hazaban, de a katonak nem akarnak segiteni. Szoval tudja valaki mit kell ott csinaljak, hogy megcsinaljam azt a mellek kuldetest?
Bocsi, ha bena vagyok de nem jovok ra...
Elore is koszi a segitseget😉
ujedith

DonnieBrasco
Ejnye, vagy 3 hete nem nyomtam az Obliviont.
(Nemcsak a szexben jó a késleltetés... 😊))

DB

A ti kung-futok nem erős!

arpad vezer
Bocsi visszakerestem, megtaláltam.

1.:Igen
2.:Igen

Árpádvezér

arpad vezer
Hi!

Néhány dolgot szeretnék kérdezni:
1.:Ha a Heavy Armor skillem 100-as, akkor nem lesz súlya a páncélzatnak?
2.:Ha 100% Kaméleon van rajtam, akkor akár egy Daedroth mellett is elmehetek úgy hogy nem vesz észre?

Árpádvezér

bigapó
ahogy figyeltem nálam akkor ment pirosba, amikor beboroztam😊)

persze lehet ártó varázslat meg még egyébb dolog. szerintem. gondolom mindenre van ellenvarázslat is.

The Matrix has you...