The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha bounty van a fejeden, fizesd ki/üld le/szedesd le. Ha pedig inkább hírhedt vagy mint sem híres (nagyobb a Infame mint a Fame), akkor gyors csinálj pár jó cselekedetet, és utána menj az Istenek segítségét kérni a megtisztulás folyamatához.
Fame pontokat lehet szerezni küldetésekkel, Oblivion kapuk bezárásával, és talán még a kuldosoknak juttatott kis alamizsnával is. Utóbbiban nem vagyok annyira biztos, de mintha....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
várjunk csak, mielõtt megnéztem ezt, elõtte megint harcoltam egy ork csajszival, akinek hosszú fogai voltak, de az akkor nem tûnt fel, mert ígyis-úgyis rondák. tulajdonképpen bárki lehet vámpír...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mitõl van az hogy valamelyik tuljadonsága átmegy pirosba és lecsökken? És vissza lehet-e állítani? A választ elõre is köszönöm!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
aszittem ez ennél bonyolultabb és nehezebb...
Van vagy 20 db mágikus gyûrûm, amik közt van mindenféle hatás, barlangok elött mindig felveszem a detect-life-os glass-kesztyûmet, van vagy ezer löttyöm, akkor minek?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Together we'll fly someday...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De tudjátok mit, hagyom a francba.
Azért válaszolhat valaki...<#vigyor2>#vigyor2>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Azaz történt az, hogy egy Burma közeli kapun bementem, buliztam egyet a bentiekkel, de mivel nem találtam fõ tornyot úgy döntöttem kimegyegyek és történetessen egy másik kapun mentem ki és megjelentem Cheydinhal kötzelében. Erre viszamentem megtaláltam a tornyot bezártam és így a Cheydinhal melleti kaput zártam be. Viszamentem Burma mellé, újra bementem a kapun (az eredetin amin elõször is bementem) és egy totál más Oblivionba jutottam. Erre ott is becsukattam a boltot. Hehehe.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The Matrix has you...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
a lovakhoz annyit, hogy belegyalogoltam vele egy kis tavacskába, leszálltam róla a tó közepén felszedni egy ninrootot erre megfulladt.. 😊
The Matrix has you...
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgyhogy egy kicsit(nagyon) OFFolok én is:
Olyan MP3 lejátszót szeretnék, amit:
Egyszerû kezelni.
Kevés erõforrást igényel.
Van benne random lejátszás.
Több különbözõ hangerejû zenénél optimálissá teszi a hangerõt, ezt valahogy úgy képzelem el, hogyha az egyik zene hangosabb/halkabb, mint a másik akkor azt magától lehalkítaná/felhangosítaná egy megadott szintre.
Az elsõ hárommal még nem lenne gond, de a negyedik lehetõségrõl még nem is halottam csak úgy elképzeltem(de gondoltam hátha eszébe jutott ez már egy ezzel foglalkozó fejlesztõ cégnek is).
THX! És szorry az OFFért.
Természetesen kell codec szinte mindenkinek, én a teszt idejére (míg rájön mi a fagyás oka) mondtam, hogy ne rakjon fel addig codecet.
Az omega driverben lévõ AtiTray berak egy jó kis FPS mérõt 3D nézetben, az elég jó tesztelni.
Minden elementális pajzs a saját elemi varázs támadását közömbösíti, olyan mint a kígyó meg a mérge: fire dmg. vs. fireshield, frost dmg. vs. frostshield, shock dmg. vs. shockshield. Igazándiból a képi megjelenés vmi csuda lenne akkor ha a fireshield felrakására pl. olyan szép lobogó tûzaura övezné a karit mint a fireattronaché és a tûz ropogó hangja is elkisérné bár így meg a sneak-nek lõnének😊!
A fire dmg.-es vazsik átlépnek a fagypajzson mintha az ott sem lenne, igaz le nem bontják, szerintem ezt már bonyolult lenne követni pl. a tûz kiolvasztotta a jeget (frostshield gyengül) meg leégette a földelést (shockshield gyengül).
Szvsz. a mágiák elleni védelem rendszerben meg úgy müxik, hogy az 1. réteg a reflect, a 2. az absorb, a 3. a reziszt, a 4. az elemi pajzs (ez utóbbi nyílván csak az elemi mágiák ellen). Azt viszont nemtom, hogy ahogyan a mágikus hatás áthalad az egyes rétegeken miként gyengül és egyes esetekben gyengül-é egyáltalán. Azt eltom képzelni hogy pl.: 100-as kezdõ hatásból egy teljes védelmi rendszert tekintve és 50-es erõsségeket feltételezve a reflect rétegen visszalökõdik 50, nemtom az abszorpcióhoz csak 50 halad tovább vagy még mindig 100, mert így elsõ esetben felére töltõdik a saját mana, innen befelé biztos csak a lefölözött hatás jut tovább egyre gyengülve.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
http://www.videolan.org/vlc/features.html
kozismertebbek kozul a realmediat nem tamogatja, mert valamifele licencelesi problemak vannak.
arra a real alternative nevu lejatszot ajanlom (a spywares bugos gyari helyett )
és ezzel mindenféle formátumot meg tudsz nézni?
csak egy vlc player, ami magaban hasznalja a sajat beepitett kodekjeit.
www.videolan.org/vlc
vagy a masik amagyar fejlesztesu mplayer ez is sajat kodekeket hasznal, amit a rendszer nem lat, igy nem zavar be mas programoknak.
http://mpf.dzm.hu/
hasznald e ketto kozul valamelyiket, es tobbe nem kell kodekkel vacakolnod.
én csak egyet nem értek. ha semmilyen kodeket nem raknék fel a gépre, egy csomó mindent nem tudnék megnézni. most valamit én nem tudok, vagy ti nem akartok sosem a gépen videókat és egyebeket nézegetni<#nemtudom>#nemtudom> monnyuk most az ffdshow van fenn, különösebb problémát még nem okozott, viszont a játékból kilépés utána tálcán vagy 20 példányban van megnyitva.