The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ati2002
Pontosan azt kell, nyomj rá egy kis villámot.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Szijasztok. Nekem lenne 1 kérdésem. Van 1 küldesés fingers of the mountain part II. Arról szól hogy Earanának kellet hozni 1 könyvet a hegyrõl 1 hullában volt. aztán adott 1 tekercset. amost vissza kellet menni arra a helyre (hegy-re) ahol találtam a könyvet és ott valami shock spellet kell nyomni vagy mit. de sajna nem értem mit hogy ha valaki tudja segítsen.elõre is köszi.
ati2002
Az én elsõ, egyetlen harcosom 80 órás (lvl 25) és nem cserélném le semmi pénzért. A szívemhez nõtt. (Akárcsak maga a játék is.)
Bár ez az új hajas, arcos mód nagyon érdekelne, az biztos, hogy ha új karit kezdenék (valószínüleg késõbb azért fogok) akkor egy olyan hajasbaba lenne, mint a képeken, amit linkeltél.<#szeret>
Egy ilyen:

szerk.: sõt, már el is határoztam, egy tolvajlányt faragok belõle, + a DB-t is meghagyom neki. A mostani harcosom egyéniségéhez ezek nem passzolnak...

CS@
A lényeg lemaradt: ha, olyan dologban kell segítség, amiben tudok segíteni, akkor szívesen segítek.

CS@
Moddernek még nem merném nevezni magam majd talán, ha sikerül egy WoodHouse vagy PortMournhold szerû dolgot alkotnom itt is akkor, utána…esetleg.

CS@
Ez szerintem akkor is marhára gáz.
Meg az is, hogy 60óra kellett, hogy rájöjj arra, hogy mégsem tetszik.
Ennyi idõ után még nem kedvelted meg a karaktert annyira, hogy most ne cseszd szét?
Aztán most hasra ütõs alapon eldöntöd, ha ez meg amaz lettem volna, akkor ez meg amaz most ennyin állna. Még jó, hogy a racet nem akarod megváltoztatni „Jaj anyám most jut eszembe én mégsem orknak akartam születni…”

az elsõ karim 75órás játékidõvel rendelkezik..
2. karimmal sokkal joban élem most a játékot mertmár gyorsabban fejlõdök(tudom mire kell gyúrni stb) elsõ karimnál volt olyan ,h 3napig szívtam 1 level miatt.
ma nyomtam kb 4órát és +3 lvl 😛

http://thenamelessphoto.com/

a 2. karit kb 1 órán keresztûl csináltam. csak a csávó hajával kb 10percet szórakoztam 😄
skill,meg csillgajegyen már nem tököltem sokat.
blunt,blade,armorer,marksman,destruction,he. armor, meg mégvalami... de megérte vele tökölni 😄

k8bal
de 60 óra játékot nem adok fel meg ha már másodszorra jtszok valamit már picit monoton mégha mindig más és máshol vannak is a faszik... 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

PiszkosFred
De hát, ez az elsõ karakterek sorsa. ;] Kitudja mennyi restart után alakul ki a kedvenc, vagy a legjobban tetszõ karakter. Ez igaz minden játékra, ahol többféle játékstílus van jelen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

vagy kezd újra. én most csináltam meg a 2. karimat full harcos kari. teganp elött kezdtem és már level 10 vagyok. az elsõ karimat énis elb@sztam ,mert nemtudtam várni az elején éshát eléggé összevissza lett csórikám.

k8bal
hát az de elején már annyira akartam játszani hogy és mikor kérdezi csatornák végénél hogy "rendben?" akkor már anniyra felizgultam hogy végre láthatom a tájat hogy reflexbõl... :/ szóval akkor marad a hozzá igazítás!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

PiszkosFred
Ezt te sem gondolod komolyan ;] Minor és major skillek más és más ütemben fejlõdnek, ahogy a specializáció (mágia, lopakodás vagy harc) is gyorsít a dolgokon. Ez most olyan, mint Schumi Ferrariját a célbaérés után lecserélni egy trabatra, majd a pódiumon mindenki hírdetné a trabi gyõzelmét.

Csak konzolból tudod ezt megoldani, a skillek csökkentését nem tudod kivédeni, de utána konzolból hozzáigazíthatod a kívánt értékekhez. De ez így....

k8bal
Hali mindenki!
Már nagyon sok óra játék vna a hátam mögött és ez a gond...
rájöttem hogy nekem nem jó a Scout class...
Szóval: beírom konzolba hogy "showclassmenu" ott összerakok egy nagyon fasza kasztot de mikor leokézom eltûnnek a pontok... pontosabban nem eltûnnek hanem átváltoznak! nem vissza megy minde olyanra mintha 1-es szintû lennék hanem... na nem tudom megfogalmazni!

hogy lehetne hogy csak kicserélje a skill-eket? tehát amiket beállítok minor-nak a custom class-nál, azokat rakja be minornak de annyi ponttal amennyin most van?

Mike
nem adja be

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ron Ragm
Az ötlet jó, a cuccok szépek, de nekem az aranyfelszerelés nagyon bántja a szemem.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

😊 Dehogy sértõdtem meg.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Mike
huha 8O

Mike
szerintem meg erdekel embereket, szal nem kell megsertodni

Velem is ez van hogy megcsináltam ezt a 100% cameleont és mostmár csak a fõküldit viszem, igaz még abban sincs ezzel nagy nehézség, talán kezdek majd egy harcos
Hát ez nem semmi, bakker, de azért erõgép is kell alá....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Felkerült a craftolható fegyverekrõl pár screenshot.

Most még utoljára betolom a linket: http://flatline.hu.googlepages.com/work_in_progress

Mivel érdeklõdés nem nagyon mutatkozik, ezért itt többet nem hozom fel a témát. Ha valakit mégis érdekelne, bookmarkolja be az oldalt.

Mellesleg ismer valaki magyar moddert, aki tudna nekem segíteni pár kisebb dologban?

nagyon szépek! az arcok alapok vagy azok is moddoltak szerinted? nekem túl szépnek tûnnek azok is 😊
PiszkosFred
Érdemes szétnézni a screenek között (nem csak a nyitó kommentben, hanem végig), azt hiszem überel minden eddig látott "haj" modot, ha kész lesz.

KATT

CS@
Akkor szerintem te már soha többet nem fogsz új játékot kezdeni.

THX az észrevételt, javítom is!

Elolvastam az alábbi linken a cikkeket:
http://inthexis.stanford.edu/oblivion/index.html

és rájöttem, hogy az általam beírt varázslat nem broken. azaz "nem eléggé" :-)
Csak az elsõ lépcsõ affelé, hogy élvezhetetlenné tegyük a játékot. Szerencsére csak 80 óra játék, 100 küldetés és 45 oblivionkapu lezárása után kezdtem el jobban elmélyülni a custom spellekben, de új játékot már csak úgy kezdek ha alaposan megpeccselik a jelenlegi rendszert.
PiszkosFred
Megkeresem majd.

#szerk: No a manuális tökölések és parancsok helyett van egy sima konverter is mint kiderült, Zennorious jóvoltából, igazi minõségi magyar gyártmány ;]

http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=423528
http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=435317

Kmarha
adj linket, hátha megnézik itt páran. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PiszkosFred
Próbálta már valaki, a mostanság kijött FaceGen <-> Oblivion konvertert. A fórumokon azt írják hogy mûxik a dolog, de csak megbízhatóbb lenne egy hazai vélemény is ;]

Hi!
A Taking care of Lex-es küldiben (ami a thieves guildnél van) mikor elmentem a kovácshoz és megmutatta nekem azt az oszlopot utána mit kell csinálni?Mert rányomok a az oszlopra(moveable pillar) és nem történik semmi.Kösz.Csá
Tegnap csinálgattam pár jó custom varázslatot kisérletezés céljából (pl. : sebzõvarázslat mellé egy egy sec-ig ható soultrap vagy invisibility on self nagyon hatásos 😊 )
De találtam egy olyan varázslatot, ami majdhogynem "brokennek" tûnik, (ezért inkább spoilerbe írom le 😊 :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a varázslat a fortify magicka 100 és ha bírjuk restoration skillel még fortify attribute (int) (én adtam hozzá 73 intet), mindkét hatást mondjuk 20 másodpercre. A teszt amit csináltam: nekem alapból 150 mannám van (és 100-as willpower). Így el tudok lõni egymás után 4 db 40-be kerülõ spellt, utána kb pont nullára merülök ki. Ha viszont elõtte ellövöm az említett custom varázslatot (kb 140 a mannaköltsége) akkor 4 helyett 9 db 40-be kerülõ varázslatot tudok ellõni és utána is úgy láttam gyorsabb a regeneráció. Ha lejár a 20 másodperc akkor a kapott manna eltûnik, de minuszba nem megy. tehát csata elõtt érdemes használni ezt a varázslatot, az eredmény garantált 😊
PiszkosFred
Elõször is gratula. Apró megjegyzés: piece és nem peice, elírtad. Ha elkészültél a v1.0val, szólj pls, és kicikkezem a HQn is.

Ha érdekel valakit, Crafting mod (WIP)

CS@
Mivel én még nem is próbáltam olyan dologból encsantolni amit nem tudok elsütni sem, így ezt megerõsíteni nem tudom.
DE, ha ez így van és mivel azt írtad, hogy bejárásod van az egyetemre akkor az is megoldás, lehet ha csinálsz egy olyan spellt amit el tudsz sütni. PL.: Chameleon 1sec Self. Persze ez csak akkor mûxik, ha spellmarking esetén beadja azokat a spelleket is, amit még nem tudsz elsütni.

Mike at home
nem kell elloni, csak hasznalni tudni
tehat gyenget kell venni
kell meg 5 csurig toltott gsg meg asszem 5000 arany

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
3606 uj uzenet 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

arpad vezer
Az elõzõ a #22692-re ment válaszként, csak valami van az Sg-vel, mert az elõbb küldéskor kitörölte az egész hszt...

Árpádvezér

arpad vezer
Teszem azt megveszed a Chameleon nevû spellt, ahhoz, hogy ezt el tudd lõni minimum 50-es Illusion skill kell. Tehát, ha már legalább egyszer ellõtted azt adott spellt (nem tekercsként!), akkor elvileg már tudod enchantolni is.
(Javítsatok, ha nem így van.)

Árpádvezér

El is kel tudnod varázsolni hogy berakhasd
ati2002
Kezdem érteni, azt hiszem. Tehát mondjuk veszek egy chameleon spellt, dfe ahhoz, hogy tudjam használni is, bizonyos skillnek meg kell lennie?

ismerned kell a chameleon spellt és tudnos is kell varázsolni,asszem
de az biztos hogy ismerned kell

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ati2002
Jó mester, nem arra gondoltam, hogy milyen tárgyra lehet rásütni a Kaméleon effektet, hanem azt kérdeztem, hogy mi kell hozzá? De erre már Adacs részben válaszolt, vagyis lehet teljes egészében, csak még meg kell rágnom egy kicsit.
(ebben még <#lama> vagyok).

Ha vkinek van türelme, pls magyarázzon még (Sigilem nincs, kapuknak vége):
-Tehát bent vagyok az egyetemen, az enchant cuccnál.
-Mondjuk van nálam egy "szûz" teljes glass kosztüm, amit ugye fel akarnék enchantolni kaméleonnal, úgy, hogy össz 100% legyen, vagy amennyi lehet.
-Van töltött kövem is, grand, greater, stb. (black nincs)
A többit nem vágom, mert nem jön elõ kaméleon lehetõsége. Ehhez kell még valami?

Thx a türelmet.
Ja és van egy 30%-os glass cuirassom, de az önmagában kevés. (ezt lootoltam)

arpad vezer
Még az a szerencse, hogy ha lementem a kõ elvétele elõtt, akkor addig töltöm vissza, amig olyan kövem nem lesz, amilyet akarok. (De ezt a trükköt is biztos osmeritek már.)

Árpádvezér

ne hagyd kibontakozni õket:vagdalkozz mint az állat míg ki nem nyúlnak!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

arpad vezer
Van egyszerûbb mód is 100-as Chameleon eléréséhez!
Én most gyûjtök össze 4 Ascendent Sigil Stonet (tehát még csak nem is a legerõsebbet!), és mindegyik ad 25% Chameleont, tehát így elég 4 cucc.

Árpádvezér

PiszkosFred
Fõleg annak ismeretében, hogy egy-egy sigil stone-al nagyobb/több enchant rakható egy tárgyba, mint a hagyományos enchantolás folyamata során.

Ron Ragm
Tipp: Aki nem akar enchantolással szenvedni és/vagy nem tagja a mágus céhnek, az vadázshat Sigil Stone-okra is.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Látom most a kaméleon a téma. Honnan tok szerezni egy alacsonyabb szintût? Mert idáig nekem 75% volt és azt nem tom használni + elég drága.
Ja és a fadded wraiht ellen mit érdemes használni? Elolvastam az oblivionhq-n
a jellemzõit, szal sztem erõs. Most ilyeneket kell hentelnem tömeges számban.

Hát fogtam egy szörme felszerelést(sapka,páncél,csizma,kesztyû + egy pajzs egyébként szerintem tökmind1 hogy mibõl csinálod, csak mind az 5-öt egyszerre fel tudd venni.) 5 Grand Soul gem-et és elkészíted. Kell hozzá egy kaméleon varázslat amit el tudsz sütni(talán kell hozzá 75-ös illúzió, de ez nem tom csak nekem is annyi van) és ekkor elvileg 20%-ot ad minden cucc, felveszed azt az 5 cuccot és nini be van nyomva a God mód.
Igaz vannak egységek amik így is tudnak sebezni pl.: egy-két elementál + vannak akiknek olyan cuccuk van h a varázslat visszatükrözõdik rád + ha a társadat célozzák egy varázslattal és rajtad is keresztül megy.