The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
ezek nálam bekaptak egy területre ható tûzlabdát, feküdt mind egyszerre 😄D

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sztem dietk módon nem engedik
mert gondolj bele,a kostans effekt azt jelenti hogy állandó
az invisibility meg azt hogy ha valamilyen cselekvést hajtasz végre mozgáson kívül akkor megtörik a spell
a kettõ üti egymást

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Mike
hû ez nagyon szép, nagyon tetszik nekem is! <#szeret>

Mike
kaméleon nem elég?

Mike
na én meg beragadtam lvl 11-be
nagyon sok órája vagyok 11-es, ezzel a játékstílussal amit most csinálok

tibor16
a láthatatlanság varázslatot lehet enchantolni? - mert eddig nekem nem jött fel az opció, csak a kaméleon. Most vagy az van, hogy nem teszi lehetõvé a játék, mert túl könnyûvé válna, vagy nem vagyok még azon a szinten - tudja ezt vki?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

koschwarz
<#worship>kösz már vágom a témát.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bigapó
értelemszerûen. beleraksz egy növényt a mozsárba és választod a másik helyet és ha van hozzávaló "társnövény" akkor az megjelenik. ha mester szintre kerülsz, akkor már elég egy alapanyag is (ezt írják).

The Matrix has you...

k8bal
2.
újra teremnek a dolgok egy idõ után.. ha minden igaz! és ha nem piros a kéz akkor nyugodtan nyúld le! nem számít lopásnak!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Me0w

Together we'll fly someday...

bigapó
lenne pár kérdésem:

1. Az elején találtam pár könyvet és papirost (az egyikben valaki az anyjának írt valamit). Ezeket meg kell tartani, hátha jó lesz valamire vagy el lehet õket hagyni? eladni nem lehet hiszen nincs értékük. a könyveket meg elolvasom, de nem teljesen, a francnak sincs kedve tizen oldalakat olvasgatni. csak megnyitom, aztán vagy ad skill-pontot vagy nem😊

2. valamiért rá vagyok kattanva az ezüst tárgyakra😊 a mage guild-ekben sok van belõlük, ezért el szoktam rakni õket és eladni. nem piros a kéz, tehát elvehetem õket, ugye? ez nem számít lopásnak, nem? csak az a kérdés, hogy utánna mivel fogunk enni és inni😊)

The Matrix has you...

koschwarz
tehát ha van egy fatigue növelõ "gyógynövényem", akkor valamilyen fatigue-ra ható "élelmiszert" kell hozzá keverni. kösz, megyek a HQ-ra.

bigapó
mint kezdõ alkimista, elõször csak az egyik tulajdonságát lehet látni az adott növénynek. eleinte leginkább a fáradtság-"csíkot" (fatigue) növelõ lötyiket lehet csinálni, mert az ahhoz való növények tömegesen fordulnak elõ. legalábbis nálam😊 mikor szintet lépsz, akkor már 2, majd késõbb már a többi tul-t is lehet látni. az a lényeg, hogy rakj bele valamit a mozsárba, aztán válaszd ki a következõ helyet és, ha van ahhoz hasonló növény (például a kenyér, a sajt, a répa, paradicsom, alma, káposzta, kukorica stb, mind fatigue növelõ), akkor kijelzi azokat, amiket bele lehet rakni. lehet a többi helyre is rakni cuccot, mert vagy a pontszámát növeli vagy a hatóidõt vagy még más tulja is lesz a lötyinek. próbálgasd és közben fejlõdik az alkímia-tudásod is. fent a banneren van link a OblivionHQhoz, ott részletesen le van írva minden.

The Matrix has you...

koschwarz
most hétvégén játszottam az oblivionnal úgy igazán többet. eddig is tetszett, de ahogy így haladok elõre és egyre több dolgot megismerek, illetve egyre több dologra jövök rá, nagyon-nagyon bejön. ezek az idõjárásváltozások, helyszínek, nagyon gyönyörûek. mikor elkezd esni az esõ, komolyan megborzongok. nagyon rákattantam. 3-as szintû vagyok! <#idiota><#zavart1><#vigyor2>

ja, ezt a lötyikeverést magyarázza már el valaki. összegyûjtöttem egy csomó növényt, meg minden szir-szart, van egy kis mozsárom, de akárhogy adok össze összetevõket, nem adja meg a create-lehetõséget. kifejezetten meg van határozva, hogy mit mivel lehet összeadni, és akkor csak azt lehet? vagy alacsony szinten nagyon kevés fajta lötyit tok keverni?

Checkerboy
Következõ problémám lenne: Letöltöttem az obliviont és a letöltés végén kaptam 5 fájlt.Ebbõl 2 txt 2 DAA és 1 WinRar fájl.A WinRar fájlban van a crack a játékhoz.Naszóval: Bemountoltam a DAA fájlokat nem sikerült mert nem ismeri fel a rendszer de több fájl meg nincs amit mountolhatnék.Kérlek segítsetek.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

PiszkosFred
Van nálad Weklynd Stone? Mert ha nincs, ideje szerezni egyet, és azzal próbálni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
/bow ;]

Crafting test-release letölthetõ.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Na még a legelején lehet szerezni 1 goblin varázslotól a botját...az pont shock dameg-ot sebez rányomattam arra a letört oszlopra de semmi....minek kéne történni? pls help tök kiváncsi vagyok 😊
ati2002
Hjajj, de nagy volt ez a Hackdirt-i küldetés. Visszavittem a kiscsajt az anyjához, anélkül, hogy elõ kellett volna vennem egyszer is a buzogányomat. Na leraktam a csajt, már rohantam is vissza a szektásokhoz, már pont gyülekeztek, amikor az egyik meglátott, szaladt vissza a többiekhez, és egyszerre rámtámadtak, vagy 10-en, 12-en. Goldbrand elõ. A végén 9 hullát számoltam össze, de jópáran elmenekültek. S mint aki jól végezte dolgát, távoztam. Jó volt kaszabolni egyet, jólesett.<#hehe><#eljen><#eljen><#worship>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

David2
a doomstone mire is való pontosan?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Lunki88
Köszi mindkettõtöknek. <#worship>
CS@
Itt egy térkép meg itt is egy.
Ez meg egy frankó térkép program.

CS@

arpad vezer
Ja a küldit csak akkor tudod felvenni, ha már a skilled elég magas és Marc Gulitte már nem tud tanítani tovább.

Árpádvezér

arpad vezer
Weatherleah-tól nyugatra, kb. Chorrol és Skingrad között félúton, bent az erdõben találod meg a trainert. Asszem jelzi is a térkép, ha felvetted a küldetést. A küldetést fel tudod venni Anvil Mages Guildben, Marc Gulitte-nél. Egyébként a Master trainer, a Kynareth Shrine (egy szentély, amit a térkép konkrétan nem jelöl) közelében fog vadászgatni, és ahhoz, hogy tanítson vinned kell neki 20 medvebõrt, melyet szinte minden kereskedõnél meglelhetsz.
Remélem érthetõ voltsm. <#idiota>

Árpádvezér

Lunki88
Valaki pls. mondja meg merre van a Kynareth Shrine mert ott van a mester szintû desctruction trainer?
ati2002
Igen, arra.
A villámra megteszi egy shock damage-t okozó magic staff is. Szerezz egyet.

hi

PLS
Sziasztok.<#wave>Ahogy írtam leírom mi változott.Sikerûlt megy minden szuperûl!<#vigyor2><#eljen>Valószinü a sok kacat bezavarta a játékot raktam szûz xp-t és így minden ok.Köszönöm mégegyszer mindenkinek.Nagyon kellemes játékot kívánok mindenkinek a szerintem évtized legjobb játékához.A MANA legyen veletek!<#worship><#wink>
arpad vezer
Nemtom, nekem kívül, belül, kapuban, mindenhol 15-25 fps. De engem nem zavar.

Árpádvezér

De mire nyomjak villámot? arra a világos letört oszlopra? van 1 alap varázslatom ilyen shock vagy mi....de nem villám meg ilyenek csak kék kéz és csumi.. ez ilyen shock érintés de nem villám szórás :S
hihetetlen ,h az oblivion kapuk mennyire fps gyilkosok. idáig egy darab nemvolt és 40 fps kint a szabadban mostmeg 15-20. gondoltam megvárom amíg lvl 17 leszek és utánna már tápos sigil kövek várnak majd. nade így...=/

http://thenamelessphoto.com/

shaba23

SPOILER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nos ha valaki szinten low lvl jut el a painted trollokhoz, az ne elore induljon el, hanem hatrafele a sziklakra felugralva eljuthat az ecsethez es csak 2 troll-t kell megolni
Ron Ragm
Hát, jogos. 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SNAKE01
ez dúrva lessz!😄

shaba23
akkor ez most sux 😞
ati2002
Jah, hát én lvl 24-en, egy 27-es sebzésü buzogánnyal a kezemben találkoztam a questtel. Amúgy elég hangulatos ez is, a megrajzolt pályán. 😊

Hja, hogy úgy! A sima aranynak persze hogy nem! Csakhogy ez mágikusan megidézett, mágikusan megformált arany. Ha sima arany lenne, akkor a súly miatti értéke is felbecsülhetetlen lenne.

És mellesleg: az üveg viszont tökéletes páncél és fegyveranyag, nemdebár? 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

shaba23
lehet valamit rosszul csinaltam, de mire ide kerultem meg daedra-t is csak vitrinben lattam😊 lvl 6 vagyok, a fegyverem kb 5ot sebez es nem magikus😊
ati2002
Hogy-hogy nem sebzed õket? Én egy mezei Daedra buzogánnyal aprítottam õket mérget nem használtam (kellenek a blunt skillek).

Ron Ragm
Sebzed õket, csak keveset.

SNAKE01
szép kis karakter!<#szeret><#beka2>

shaba23
tudnatok adni valami tanacsot a painted trollok megolesere? kaptam 6 potiont amit a fegyverre kellett kenni (+50dam ellenuk) de ez csak 2 troll ellen volt eleg (3 utes/troll) viszont enelkul nem sebzem oket
PiszkosFred
Max összerogy alatta a kedves nem-ork karakter ;]

Ron Ragm
Szépnek szép, csak éppen az aranynak nem igazán megfelelõek a tulajdonságai arra, hogy páncélt/fegyvert lehessen belõle csinálni.

Na, ezt nem igazán értem, nekem post az ami igazán tetszik.... de hát ízlések és pofonok.

k8bal
van benne igazság... lebeszéltél! és nem nem gáz hanem kikell tapasztalnia játékot stb jönnek elõ mik tetszenek... tehát érted!
majd valamikor ha kezdek új karit akkor azt rendesen átgondolom.

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

PiszkosFred
És nem árt egy weklynd stone sem.