41716
  • Hoz_Hun
    After handing the boots over to the Gray Fox in Cheydinhal, fast-travel back to the Elven Gardens district to continue your thievery quest. The next quest you receive will be the final one in the Thieves Guild quest line, so this will be the last time you have to steal items to reach a goal. This time, you need to peddle another 200 Gold worth of stolen items to Fathis Ules so you can reach a total value of 1000 Gold. When this final goal has been reached, Amusei will track you down and trigger the The Ultimate Heist quest.

Yep, ha leadtad a megfelelő mennyiségű lopott cuccot IP-ben, akkor felkeres a mesenger.
  • zsilike
    következö:grey fox cheydinhal ban punnyad egy pecoban,ha megszolitom,elzavar h gondolkodnia kell.mesenger nem jön h felvegyem a küldit,tehát no quest!hq n csak a 4.misszioig irja.???
  • serito
    Beszéltél már a Gray Fox-al, vagy csak most várod a csókát aki az Ő üzenetét hozza?
  • Hoz_Hun
    A questnél mit ír? Már nagyon rég csináltam meg a tolvajcég utolsó küldetését, így nem emléxem rá. Bővebben meg nem merem leírni, mert végül hiteltelenséggel vádolnak meg... :)
  • zsilike
    légyszi help,mesenger honapok óta nem keres fel az uccso tolvajküldivel.miért?vk aki megoldotta,segitsen,nagyon idegesitő!
  • zsilike
    mit kér?milyen leirás?segitenél?köszi
  • PiszkosFred
    Karakterlapon nezd meg, hogy melyik szam a nagyobb, a fame vagy az infame.
  • serito
    Olvastam róla de az még nincs meg. Azt hol tudom megnézni, hogy infamy vagyok-e??
  • Hoz_Hun
    Ja és a vámpír/gonosz menedéket is tedd fel, mert ha tolvaj/orvgyílkos karaktert játszol akkor az a hely dukál, mert infamy esetén is tudsz imádkozni (gonosz istenhez, marha jól néz ki a szentélye). Kapsz egy gonosz szolgát, meg kertet is csupa mérgező növénnyel. Meg koporsót, amiben alhatsz meg egy medencét csak vámpíroknak meg egy cellát benne kínozni való fogollyal.
  • Hoz_Hun
    Na az lehet.
    Amugy igen. A mágus torony egy hegy tetején van Burma közelében és ott mindig tél van, néha hóvihar.
    Igen kellet hozzá kulcsot kapnod. Nekem két karakterem van. Mindkettővel gond nélkül bementem a toronyba.
  • serito
    Most nézem...... lehet, hogy keverem dolgot az Orrery-vel?
  • serito
    A nálam lévő mod tartalma:
    DLCList.txt
    DLCFrostcrag.esp
    DLCFrostcrag.bsa
    Kell ezen kívül még vlami? az esp és bsa file-okat bemásoltam a data meppába, indításkor meg aktiváltam. amint betöltöttem a játékot rögtön meg is kaptam a quest-et. Csináltam-e valamit rosszul?
  • serito
    Mikor az ajtóhoz megyek azt írja, hogy más utat kell találnom a bejutáshoz.
    Valamit elrontottam volna? A torony egy hegy tetején van, nálam éppen tél van és kegyetlenül havazik. Kulcsot meg nem kaptam.
  • Hoz_Hun
    Micsoda?!?
    Simán be kéne menned a mágustorony ajtaján. A questel együtt kellet kapnod egy kulcsot is.
  • Cairass
  • serito
    Megvan ez a mod, és aktiválva is van (Frostcrag Spire). Megtaláltam a tornyot csak nem tudok bejutni. ha jól olvastam valaki megadta, hogy a közeli fogadóban van egy oda vezető dungeon vagy valami hasonló. Mikor aktívvá tettem ezt a quest-et akkor a megjelölt helyre mentem de egy hatalmas kövön kívül nem volt ott semmi. Hogy jutok be a toronyba???
  • serito
    Még nem tartok ott. Csak most kaptam meg az első küldetést a Grey Fox-tól.
    A futár fényes nappal az IC-ben talált rám.
  • Hoz_Hun
    Nézd meg mit kért a mókus a leírásban.
  • zsilike
    inkább help!26572
  • zsilike
    rajtad kivül meg nincs más aki ezt komolyanvette!gratulálok benézted!
  • PiszkosFred
    Az egyik hivatalos plugin, a magustorony (Wizard's Tower) nyujt egy alternativ enchant lehetoseget olyan embereknek, akik nem tagjai a Magus Cehnek. A torony birtokbavetele utan lehetoseg van berendezni azt, kozte egy sajat enchant oltarral ;]
  • PiszkosFred
    Rajtad kivul igen nincs mas, aki ezt a kepet komolyan vette, grat ;]
  • zsilike
    erről jut eszembe,azutolso tolvajküldi,talán emlékeztek,nem jön a mesenger!hónapok teltek el,meghalt v mi a fene van?le kell mondanom róla?nagyon gáz lenne!SEGITSETEK
  • zsilike
    ezt most nem értem,ez a könyv megvan nekem,csakhát photoshop áldozata lett itt nálad!semmi 5. rész.ne vezessd fére a jónépet
  • zsilike
    simán!én pl azzal kezdtem,h enchant,varázslás legyen,mondjuk mágus vagyok,de bármely karinál ajánlott.pl-láthatatlanság!caméleon!ezek után db és tolvajküldi könnyebb.
  • zsilike
    te majom,ha ez neked fos,akkor mennyél diablozni,de gyorsan!ha meg ki lép az a te bajod!és az is,ha 5 percenként alszol---darkest darkness
  • serito
    Köszi! akkor már csak 1 gondom van , még csak a céh (mágus) tagja sem vagyok.
    Azt hiszem, ha végeztem a tolvaj küldetésekkel belépek a mágusokhoz is.
  • deadcode82
    Itt egy kis segítség
  • serito
    Ha már soul gem- ekről van szó itt nekem is lenne egy kérdésem:
    Gyüjtötem már pár soul gem-te de eddíg még nem használtam őket és nem is tudom mire jók. Egy tolvaj/assassin (Wood Elf, Thief csillag) karakterem van.
    Ez a karakter tud ezekkel a kövekkel kezdeni valamit, és ha igen hogyan?
    Vagy ha nem akkor is érdekel a kövek használata meg, az is hogyan lehet egy Pl gyűrűre valamilyen képességet "varázslatot" ráolvasni vagy "beleépíteni", hogy az amíg hordom előnyőmre váljon? Teszem azt ha találok egy gyűrűt, és azt mágikussá akarom tenni, PL egy feather varázslatot akarok ráolvasni azt hogyan kell megtennem. Ja van egy scrollom aminek a hatása feather 25% ezt lehet egy tárgyra ráolvasni (Pl: nálam lévő gyűrűre? ) Válaszokat köszi!
  • X Revenge
    Minél jobb illetve nagyobb a soulgemed, annál nagyobb lelket tud befogadni. Sorrend (növekvő): petty, lesser, common, great és grand. Minél nagyobb a lelked, annál jobbat enchantolhasz. A sima skeleton lelkénekaz értéke petty , ami a legkisebb, így elég gyenge cuccot csinál. Egyébként az elején (szinthez mérve 1-6) még nem nagyon lehet találkozni commonnál nagyobb értékű lénnyel. Ja és nem kell jobb soul trap varázslat, a sima is jól végzi a dolgát :).
  • Ron Ragm
    Dióhályban: Erős, kő, erős lélek, és a megadott enchantolandó mágiaiskolájában való magas jártasság. (Water Breathe-hez pl Alteration.)
  • tcpip2
    Szió mindenki

A Soul gem-ekröl szeretnék kérdezni. Eljutottam odáig, hogy idéztem egy csontit, rátettem egy soul trapot, pofánvágtam egy tüzgolyóval és a befogott lélekkel enchantoltam egy gyürüt.
    Kérdésem: hogyan tudnék "magasabb szintü" enchanted itemet csinálni? Erősebb dög kell hozzá? (van tokásgyikom is pl. :P) Jobb soul gem? Magasabb szintü soul trap? Ezek mind egyszerre? Szóval ha valaki irna 2-3 mondatot ezzel kapcsolatben, megköszönném.

ui: nekem nem jön be a fenti oblivionfaq link... másnak sem?
  • sanyiiiii
    Aki vagy az oblit vagy a g3-at fikázni akarja az fáradjon át a gumiszoba obli vs g3 topicjába! Egyébként meg mindkettő nagyon jó gém.
  • CS@
    Na én már odáig jutottam, hogy annak is örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik megtalálják a játék saját topikját, még, ha negatív véleménnyel is.

Az, hogy kidobál a játék az egyéni probléma és nem a játék hibája.
  • X Revenge
    Nem muszálj vándorolni feltalálták már a gyors utazást. Ütni se kell ott a mágia vagy csak eccerűen megygyőződ őket, tehát még ölni se muszálj ( a DB az kivétel + még néhány questbe, ami nem haladja meg a 10-et). Aludni is csak szintlépéskor ajánlott és a kilépés azt mutatja h gyenge a géped és/vagy nem eredeti a gém. Légyszíves a játékot ne fitymáld ezen a topikon. THX
  • Toomy
    Neked nem való , mert itt gondolkodni is kell . De neked az nem megy !
  • csgj
    neked lehet, hogy kilép, ez géptől függ. vagy kaki a törtverzsön amit letöltöttél. és egyáltalán nem csak vándorolni kell, meg ütni az ellent, meg "laudni"(xD) Van sok sok küldetés, amik azért változatosak, nem csak egy kaptafára menő gyakás hentelés miegymás. (ja és a többi hasonló hozzászólónak üzenem: Ha nem tetszik, ne írj ide!)
  • Slipknot14
    :P tiszta fos ez a játék, állandóan csak vándorolni kell meg ütni az ellent, ja meg laudni és 5 percenként ki lép hirtelen magától a játékból.
  • Cairass
    Hallottátok, már készül az 5. rész...

• deadcode82
    Olvasd el mégegyszer, hogy mit írtam! Egyébként megvan az a térkép amin jelölve van az összes dungeon, és én jelöltem rajta, hogy hol jártam és hol nem, tehát tudom, hogy nem voltam még mindenhol(már nem sok van hátra), de azt nem is állítottam.