The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Többnyire csak szerezni lehet az igazán jó cuccokat. DE azokat is csak magas szinten, mert alacsony szinten a szintfüggõ varitárgyak gyenguszok és azok is maradnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az a megvesztegetési ízé hogy mûködik? Mert én még nem jöttem rá.
tudtok olyan fasza cuccot, amit viszonylag egyszerûen meg lehet szerezni?(nem megvenni)
sajoati
nem tudom melyik volt bénább megoldás, az újratermelõdõ pénz, vagy ez a max. annyi aranyért vásárol, amennyije van.

vicces, amikor vmelyik Arcane Univos kiccajjal bizniszeltem, 15 pénze volt, én meg leégve, és a 15 akármilyen potion-ömet egyenként kellett eladnom neki. 😊)

Endure, in enduring grows strong...

Újratermelõdik? Tudtommal a kereskedõknek nem fogy el a pénzük. Legalábbis nekem még sosem sikerül annyi cuccot eladni nekik, hogy kifogyjanak.

Why so serious?

sajoati
TESCO: múltkor elb*sztak az arazasat egy tv-nek, amit vettem, es tok rendesek voltak, kivetelt tettek, es az olcsobb aron megkaptam. (ok, nem sokat, 7-8K-t nyertem vele.)
utana levettek a rossz arazast. szoval igyekezni azzal a teszkos obival. 😊

Endure, in enduring grows strong...

koschwarz
biztos elbaszták az árazást, a teszkóban elõfordul, most kell kihasználni az alkalmat.<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Van olyan kereskedõ a játékban,akinek 24 óra múlva ismét újratermelõdik a pénze ?
koschwarz
menj ki egy erdõbe kaszabolj farkasokat, egyebeket és a prémjüket add el.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sir Quno Jedi
Szüretelj a farmokon (lentebb valaki adott hozzá térképet), alchemy-zálj, add el alkímia boltban. Pikk-Pakk meggezadagszol és minél fehjlettebb lesz ettõl az alchemy-ád/fejlettebb az alchemy szerkód, annál értékesebb tyotyókat tudsz összerittyenteni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tudna valaki egy gyors kereseti módot? szégyen, de le vagyok égve.megköszönném!
Sipocz
Hali!
No! lám nem szólt senki a doomstone-okhoz. Ime az elsõ heavenly amit kisaseroltam: a skingradi máguscéh ajánlással kapcsolatos feladat-helyszinétõl látótávolságra délre egy kõgyûrü közepén Aetherus-doomstone, csak éjszaka müxik és un. greater powert ad fortify mana és resist magia.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

rezes
HOLNAP ODAMEGYEK de a multkor 3 tescoban voltam es mindenhol csak hulyen neztek ram amikor kerdezoskodtem rola.

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
VAZZ

Fonok.Ki az a corporation?

HunnernesKonge
Gyerekek. Tudom hogy páran kamunak tartják a Tescos 5k-s obliviont, de ma megint láttam vagy 7-8 dbot a fogarasiban. Az újdonságok között figyeltek a drágák. szvsz aki holnap délelõtt ráér,és közel lakik az mindenképpen nézzen be.
-peace-
A nagy teremben a kéz egy könyvet tart, amit ha elolvasol akkor kapsz egy questet amelyel be lehet rendezni a tornyot.

XeeN
A questlogban leírja, h hol lehet a kiegészítõket megvásárolni.

Hi.
Letöltöttem a WizardTower -t. (persze a fizetõsd! 😄 )
Odamegyek az Enchanting oltárhoz aztán ezt írja :
"The enchanting altar won't work without magetallow candles."
Azt a Magetallow Candles honnan tudom begyûjteni ?
(gondoltam megkérdem mert nem találtam a alant semmit errõl)
Thx

Az új fiókom: DevLupius

#22907<#help>

Azé kösz szépen. Azt hogy hol találom meg az mondjuk tényleg le volt írva.

PiszkosFred
Mi az? - Egy õsi mágikus erõforrás.
Mire jó? - Feltölti a manádat fullra, ha használod.
Mire jó? #2 - Fingers of the Mountain küldetéshez is kell az energia miatt
Hol találhatóak? - Az õsi elf romok tele vannak vele
Ez le volt már írva? - biztos vagyok benne.
Sokszor? - milliószor
Meg kell tanulnom jobban használni a keresõt? - Hát igen, ajánlatos

Ennyi röviden ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Látom most a Welkynd stone a téma. Próbáltam rákeresni az oldalon,de nem találtam a kérdésemre választ. Nem tom mi az és mire jó?<#fejvakaras>

Looserke
köszi, közben már megkaptam...a 3.ik ranghoz jár az egyetemen...15-ös absorptiont adott, de ez elég is egyelõre mert most összesen van vagy 75-ös...majd még sigil stone-okból enchantolok magamnak késõbb...

Hali!

Ezeket a címeket/rangokat mind valamilyen küldetésért kapod. Akad belõlük jópár.

Lazlo:
Venni nem lehet Welkynd stonet, mint ahogy sigil stone-t és varla stone-t sem. Azokat keresni és találni kell..
Ayleid ruinokat keress (fehér, õsi elf romok). A benn lévõ kis kék, nem világító, hosszúkás kövek azok. Általában valamilyen állványon vannak (amolyan vas állvány valami egyéb kõ emelvényen).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

dronkZero
Szintfüggõ az amulet, nekem valami 24%ot ad, nem érdemes az elején megszerezni, mert akkor még -a szinteddel együtt- gyenge...

Egyébként a mage guildban adják, kb a 3.-4. egyetemi küldi magasságában, most pontosan én sem tudom...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ilyen követ Weklynd Stone holt tudok venni?????
Hol tudok venni kamáleon varázslatot az Arcane University-n kívül?

Láttam h számomra ismeretlen céhekbe beléptetek,knight of the white stallion,order of the dragon,hogy lehet belépni?
eddig nekem nem tünt el,pedig a szellemházban lakom,
tigeroo
az 1.1-es patchet felrakta már valaki?:S

mit csinál a játékkal? ha jól értesültem valami ultra low módot is enged..
Ha házam van a ládámba bátran pakolhatok nem tûnik el?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

huha,nekem nem ez van aládában,asszem water walk,charm,turn undead,fire,fortify magica.hogy lehet ez,vagy akkor beszerzemm máshonnan..Érdekes
Mike
tudta valaki használn i vmelyik köbnyvrendezõ modot? van egy halom könyvem, de továbbra sem tudom normálisan feltenni, max 5-10perc/könyv sebeséggel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Kérdés: kinek vannak tapasztalatai ezekkel->mennyei(heavenly) illetve csillagjegyi(birthsign) sorskövek(doomstones)? Ezek azok a powereket adó fehér rúnakövek, én sajátulag 2-vel találkoztam az IC-tõl É-ra a Bruma felé vezetõ út mentén (Thief) és az IC-tõl D-re az Öreghíd mellett (Tower).

Looserke
Indítottam régen egy karaktert ami most 34 szintû. A qvestek csinálgatása közben kaptam egy Spelldrinker nevû amulettet az Arcane Universityn aminek asszem 20-as constans spell absorptionja volt. Most indítottam egy új breton spellswordöt Atronach csillagjeggyel és jól jönne az az amulett. Nem tudjátok hogy azt mikor adja meg a game. Milyen qvestet kell csinálni, mert már nem emlékszem mire kaptam???

Sipocz
Kösz a kutakodást!

CS@
MageQuarters –ben és az Upstairs -ban is minden konténer respawnol kivéve a zsákokat.

Sipocz
A Mage Living Quarter szerintem, minden szinten csak ágyak és tárolók vannak. Nem vagyok gamaközelben, ha valaki pontosabbat tud írja ide legyen kedves.

Sir Quno Jedi
Jah igaz, mert GRand Cahmpion is a karim, unalmából bement, aztán kijött GC-ként... Pedig csak arra járt.

CS@
Nem vagyok túl jártas az egyetemen, de ha megmondod a helység pontos nevét(amit a térkép is ír), ahol a ládák meg egyebek találhatóak, akkor meg tudom mondani.

az enyémet így Listener Grand Battlemage Championnak kéne akkor szólítani

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Sir Quno Jedi
Mikor már mágusként full-on vagy, jó poén harcolódni mindenfelé. Az én mágusom kikapcsolódásképpen harcol. Meg már a harcos céh feje is, szal. battlemage-é avanzsáltam hivatalosan is. 😄DD

Sipocz
Errõl meg az jut eszembe ( a mai szószátyárságért elnézéseteket kérem), hogy van egy olyan mod ami a varázslatokat nem a fantázianevükön tartja nyílván, hanem az effekt és a számszerüségek alapján, nagyon gyors eligazodást eredményez.

Sipocz
Errõl jut eszembe, nem tudjátok-é hogy az Arcane Univ-on a lakókörzetben azok a ládák respawnolnak? Mert épp néztem, hogy a köv. karaktere(i)m a beajánlásokig kihúzzák a nyeregtáskával és nekem egy saját ház úgysem hiányzik (még aluszkálni is inkább a céheknél vagy útközben a fogadókban szokott). Az egyetemen meg a lakónegyed olyan szimpatikus.

van minden tekercs és a cold damagesos a fagy alapú

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

hi!a mágus misszioban,oszlop varázslatnál vagyok,a ládában van e minden szükséges tekercs????melyik a fagy alapu?faq ban nem részletezi,valaki megirná h pontosan mely tekercsekkel tudok átlendülni ezen.Help thanx
CS@
Ha nem vagy az a gyûjtögetõs fajta, akkor a könyveket szerintem elég elolvasnod.
A különbözõ levelek nagy súlyt nem jelentenek, így akár meg is tarthatod õket, hátha jó lesz még valamire. Ha pedig az inventorydban akarsz rendet tartani, és ezért nem akarod õket hurcolni akkor a következõket tudom javasolni:
Vegyél egy házat és pakold le oda, ha nem akarsz kérót, akkor vagy tedd bele egy olyan ládába ami biztosan nem „respawnol” vagy dobáld le õket valahova mert állítólag így sem vesznek el. Ha használsz lovat, akkor esetleg a SaddleBag is segítség lehet. Tárolókkal kapcsolatban esetleg még próbálkozhatsz a #18322 –ben írtakkal is.

Sipocz
El nem tudok képzelni egy mágust aki hajlandó lenne erre, inkább a szerep mint a hatékonyság. Már így is ég a búrám a sneak (szinte pariban fejlõdött a destruval) meg az íjászkodás (ez meg olyan "elfes", meg egy szakadt rákra ne lõdözzek már mindig manával, meg szo-szo szeretek íjászkodni..) miatt. Azt hogy beöltözni vaslajbiba és szurkálódni kisbicskával, na az majd egy másik próbálkozás karaktere lesz.

PiszkosFred
De meg ha nem is utalnak ra, de legalabb kaptunk volna egy "combat log"-t, amelybol mi majd kiszamoljuk. Mert igy elegge vakon megy az egesz, sejti az ember persze, de csak jobb ha szamokkal is ala van tamasztva a dolog. Nagyon hianyolom a logot, mar a kezdetektol fogva...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sipocz
Anno a Morro.-ban meg a DF-ben az volt , hogy statokból az 50 feletti rész tizede beszámított a hatásokba, tehát a fegyvernél a sebzésbe, willpowernél mágiaellenállásba, endurance-nál méreg- és nyavalyaellenállásba.....biztosan itt is vmi hasonló. Mellékesen az Oblivion számítgatási módszereire utalhattak volna akár a kézikönyvben vagy hasonló módon az F1 lapon is, mert aki érdekel az mindenképp szeretné tudni akit nem az meg nem érdeklõdik és kész.