The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vicces, amikor vmelyik Arcane Univos kiccajjal bizniszeltem, 15 pénze volt, én meg leégve, és a 15 akármilyen potion-ömet egyenként kellett eladnom neki. 😊)
Endure, in enduring grows strong...
Why so serious?
utana levettek a rossz arazast. szoval igyekezni azzal a teszkos obival. 😊
Endure, in enduring grows strong...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
No! lám nem szólt senki a doomstone-okhoz. Ime az elsõ heavenly amit kisaseroltam: a skingradi máguscéh ajánlással kapcsolatos feladat-helyszinétõl látótávolságra délre egy kõgyûrü közepén Aetherus-doomstone, csak éjszaka müxik és un. greater powert ad fortify mana és resist magia.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Fonok.Ki az a corporation?
-peace-
Letöltöttem a WizardTower -t. (persze a fizetõsd! 😄 )
Odamegyek az Enchanting oltárhoz aztán ezt írja :
"The enchanting altar won't work without magetallow candles."
Azt a Magetallow Candles honnan tudom begyûjteni ?
(gondoltam megkérdem mert nem találtam a alant semmit errõl)
Thx
Az új fiókom: DevLupius
Mire jó? - Feltölti a manádat fullra, ha használod.
Mire jó? #2 - Fingers of the Mountain küldetéshez is kell az energia miatt
Hol találhatóak? - Az õsi elf romok tele vannak vele
Ez le volt már írva? - biztos vagyok benne.
Sokszor? - milliószor
Meg kell tanulnom jobban használni a keresõt? - Hát igen, ajánlatos
Ennyi röviden ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezeket a címeket/rangokat mind valamilyen küldetésért kapod. Akad belõlük jópár.
Lazlo:
Venni nem lehet Welkynd stonet, mint ahogy sigil stone-t és varla stone-t sem. Azokat keresni és találni kell..
Ayleid ruinokat keress (fehér, õsi elf romok). A benn lévõ kis kék, nem világító, hosszúkás kövek azok. Általában valamilyen állványon vannak (amolyan vas állvány valami egyéb kõ emelvényen).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Egyébként a mage guildban adják, kb a 3.-4. egyetemi küldi magasságában, most pontosan én sem tudom...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
mit csinál a játékkal? ha jól értesültem valami ultra low módot is enged..
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A különbözõ levelek nagy súlyt nem jelentenek, így akár meg is tarthatod õket, hátha jó lesz még valamire. Ha pedig az inventorydban akarsz rendet tartani, és ezért nem akarod õket hurcolni akkor a következõket tudom javasolni:
Vegyél egy házat és pakold le oda, ha nem akarsz kérót, akkor vagy tedd bele egy olyan ládába ami biztosan nem „respawnol” vagy dobáld le õket valahova mert állítólag így sem vesznek el. Ha használsz lovat, akkor esetleg a SaddleBag is segítség lehet. Tárolókkal kapcsolatban esetleg még próbálkozhatsz a #18322 –ben írtakkal is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”