The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1.1 patch odlbivion nélkül fehér + az emberek haja aztékkék.
1.1 patch + oldblivion 0.15(?)-el normálisan megy,
Glass fegyverek 12 szint után eshetnek. 13 szinttõl pedig már enchantolva is. Ekkor már lehet kapni egy-két darabot esetleg boltban is. Páncéloknál is hasonló a helyzet, +/-1 szint.
nah, elég jól haladok , lvl 4, legyõztem a gray princet az arénában...
találkoztam baurus-szal is az egyik elf-fogadóban😊
2 kérdésem lenne:
1. glass cuccokat honnan tudok szerezni(gyk. melyik városból /boltból lehet lopni)
2. minden fegyvernél van egy kard-ikon, és alatta egy szám...(az én bowom + katanám 4-es) de az arénában láttam egy elven bowot ami 9-es volt...az a sebzés értéke?? vagy a sebzés csak az adott skilltõl függ?
Ezt az interaktív Cyrodiil térképet, amit a HQ-n is kicikkeztek, nem tudná valaki felnyomni FTP-re? Mivel állandóan valami sávszélesség hibát ír ki, és nem engedi leszedni.
Nagyon megköszönném!
Árpádvezér
New Enemy Types:
Amazons: Amazons are female warriors specialized in nimble and agile combat. They prefer blunt weapons but they are also skilled in archery and swordsmanship. A few among them are fierce priestess, with the power to heal their clan members and bring destruction upon their foes. Amazons do not like to fight encumbered, and rarely if ever wear clothes other than the most simple garments. However, they have a long tradition of adorning their bodies with jewelry, which makes of them an attractive target to those inclined to thievery. Amazons do not share space with men,,, unless they are dead! They will not give those females outside of their clan any quarter either. The priestess of the Amazon clan of Cyrodiil is secretive and not many know what she looks like, or even what her name is.
2. Van valahol olyan láda amibe bele pakolhatom a cuccomat és nem nyúlja le senki?
(Ati9700PRO-val is gond nélkül megy a játék csak ilyet már nem nagyon kapni, de egyébként -=árak=-)
Fred! Felpakoltam az OOO modot és tetszik is (mos jön az hogy), csak volt nagy meglepi. A meglepi lénye: az amazon. Szokásos bemelegítõ lépéseket tettem az új karakterrel az IC körül, van ott 3 db. barlang Ny-ra és D-re a nyugatiakban korábban humanoid bandíták voltak a déliben goblinok, arra jó e 3 barlang hogy a szükséges spell-beszerzéseket a "hosszú menetelés" elõtt elvégezhessem a lot-ból. Ez elsõ az északnyugati barlangban sima ügy, igazán itt éreztem elõször a mod jótékony hatásait (kellemesen húzós ellenfél kb. 2-szer annyi mint korábban, jó lot, tehát oksi!), aztán betértem a hídtól némileg délre lévõ helyre, hát netudmeg. Csupa bikinis csajos a barlangban, min. 8 szinttel magasabban mint a karim, egy kupacban legalább ketten és úgy nyomulnak mint Chuck Norris. Sikerül szeparálnom egyet, hogy megnézzem miféle (persze ez a 3. visszatöltés után sikerült csak): azzal kezdte a kedves hogy egycsapásból lenyomta a kari HP-ját felére, aztán a következõbõl kiütötte a kezébõl a fegyvert, a rest.health italaim és a kari h2h-je valamint a restoraciora való kihegyezése alapján az absorb health spellje segítségével aztán sikerült lenyomnom mintegy 5 perces siktában és megszereznem tõle némi ékszert és egy ezüst buzogányt. Kérdés: az amazon szerepe az hogy némi félelmet és tiszteletet érezzek az ellenfeleimmel kapcsolatban vagy ez itt csak egy kegyetlen félrenyúlás a modertõl vagy mi?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Úgy tûnik, hogy szükségem volna tapasztalt játékosokra beta teszternek. Túl sok idõt venne el a részletes tesztelés...
Angol nyelvtudás szükséges!
Tapasztalt oblivion játékosok jelentkezését várom, akik szeretének segíteni a mod elkészítésében. (privátban itt, vagy a project oldalon is lehetséges)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://www.youtube.com/watch?v=MP9CHQZ3mHw&search=Oblivion
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Képzelem különféle színû könyvekbõk még képeket is lehetne csinálni 😊
Árpádvezér
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
nyáron beszerzek valamilyen karit + proci
ujratettem az obliviont 1.1 patch 1.0 crack + oldblivion
1. kaput bezártam
kb. olyan a grafika, mintha telón tolnám, nc😄DD<#idiota>#idiota>
9600 kb 9000 ft
9600pro kb 13000 ft
6600 kb 17000 ft
9800pro kb 20000 ft
6600gt kb 24000 ft
ezek a használtpiaci árak
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Muhohhahahhha. Az valójában így fest: a mostanit ha egy ezresért el tudja adni, gyorsan adja el, egy használt 9600pro-ért nem adnék ki 5000-nél többet.
Welcome to the Real World!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
"Guiding Beacons v2."
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
visszaraktam az 1.0-ás cracket, oldblivion indít, megy!! vagyis nem fagy le annál a résznél...ha mentek, 1.1-et visszarakom ugyanugy kilép, váhh..mindegy öröm az ürömben😄...kár pedig 1.1-ben van ultra low opció a grafikai beállításoknál, és szépen felhúzza a brightnesst😊
barlangban 40-50FPS, fûben 10-15, boltban 2-6 (sok tárgy látványától szinte behal a gép<#idiota>#idiota>)
most kvatch-ba kell mennem a császár 1szem fiáért (ha jól értelmeztem a maszek angoltudásommal<#idiota>#idiota>)
elcsórtam egy lovat (ahova az amulett of kings-et kelett elvinnem) nemadta a nõ, pedig a faszi mily' udvarias volt..kinyitotta a ládáját xP
van 1famem az mi a franc? bounty-m nincs azalényeg<#worship>#worship>
na megyek, kombinálok egy picit<#miaz>#miaz>
Na a vid.kártyád sztem max 5000-et ér, egy 9600-os kb 20. Az enyém másfél éves 30ért vettem > HIS Excalibur 9600 Pro és nagyon jól megy 😊
nem ez a lényeg, hanem: feltettem az 1.1-es beta patchet (+1.1 crack, nem eredeti ugye), oldblivion 0.10-et hogy az én ATi 9000 kártyámon is fusson a cucc...eddig oké, majd amikor meghal a császár, az egyik testõr ideadja a baurus' key-t hogy a csatornákon át kijussak az utána lévõ loadnál kilép a játék:S mi lehet az oka?? volt már valakinek ilyen?😛
(mennyibe kerül egy ATi Radeon 9600?<#idiota>#idiota> használtan mennyit érhet az enyém?? kb. 3éves a videókari...)
lebukásmentes lopkodást és sok szorzót alvás után mindenkinek 😊
nagy"vonal"akban: amikor ferde vonalat látsz a képernyõn és közel teszet a bucid a monitorhoz, akkor az ugye egy lépcsõhöz hasonló. Na az AA az megpróbálja lesimitani a lépcsõt hogy az tényleg egy ferde vonal legyen.
Van belõle 2x 4x és 6x (ahogy nõ a szám, ugy lesz egyre szebb a kép)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
5 óra körül érek haza, megnézem otthon és beírom ide!
(alább írtam, hogy egy questben viszont gondot okoz ez a mód - sehogyse vagyok képes elven cuirasst találni, a master light armor tréner küldihez.. :/ )
DB
A ti kung-futok nem erős!
elkezdtem az arénában is a karrieremet. most abbahagytam, mert így elsõre a woodelf ikrek egy pillanat alatt legyaktak. asszem idézek egy csontvázt, hátha lefoglalja az egyiket, míg a másikkal küzdök.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lehet hogy kipróbálom, gondolkodóba estem, van néhány dolog amit egy új karival másképpen...
Ajánljatok nekem vmi modot ami kizárja, hogy bármelyik névtelen senki ellenfél teljes glass v. daedric szerelésben feszítsen és a tárolók tartalma is minima 3-4 ezer aranyat érjen kikiáltási áron. Nem jók azok a modok amelyek az ellen szintjét, erejét, tudását csökkentik csak olyat szeretnék ami visszaveszi ezt az agyatlan item tobzódást. pl. döcögök az úton tegnap is az IC meg Cheydinhal között és a mezei bandíták nem látszanak ki az extra minõségü enchantolt szerelésbõl, az extraszenzoros higvajmanus meg követel tõlem 100 gp-t és közben a rajta lévõ szerelés árából fel lehetne számolni az egész országban a szegénységet; vagy akár belekukkantok egy mezei ládába és olyan cuccos van benne hogy azt bámelyik daedra malkynaz megirigyelhetné. Aztán ami a legaranyosabb: a banditák feszítenek a fullglass cumóban enchantolt fegyverrel csapkodják a még mindig iron páncélban egy sima karddal hadakozó légiós járõrt, hát nem csoda hogy lépten-nyomon az utakon és mellettük elhagyott légiós lovakat látok mivel a gazdáikat képesek kigyakni ezek a népek. Jó, a bandita überboss-ok vagy valami nevesített fõnép és persze a dremora népek legyenek üveg, ebony, daedra cuccban vagy legalább legyen náluk néhány ilyesmi, de mindenkinek szuperholmi csak mert szintet léptek az túlzás. És persze ez túlzás a karakternél is, valami olyasmit érzek hogy az alacsony szinten végigtúrható fõquestsor miatt van ez a tobzódás az eszközök minõségében, lehetet volna olyasmi is hogy Jeoffry nem helybõl leküld portásba, hanem mint a Morro.-ban Cossades elzavar tanulni és fejlõdgetni és minden questállomás lehetne szintfüggõ.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;