The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... a következõ küldetésig.
azt hiszem ez az a rész, hogy várnod kell pár napot.
tibor16
hi, a máguscéhbeli feladatok közben sikerült elakadnom, megköszönném ha segítene vki... Megcsináltam a skingrádi vámpíros küldetést (legalábbis remélem, hogy annak ott van vége amikor a huntereket is ..... és a gróf utánna visszaküld az Universytire). Az ujabb küldetés viszont Polustól nem esik be, ebbõl gondolom, hogy vagy kihagytam vmit, vagy nem yóo helyen keresem. Pletykáznak ugyan a nekromantákról a guildekben de ezenkívûl semmi konkrét. Most vagy nem csináltam kerekre az elõzõ küldit (pl nem hoztam el vmit) vagy máshol kell az új mágusos feladatot keresni? - segítene vki?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

koschwarz
ja találtam ilyet, de az fehér volt, nehéz, és értékes. eladtam<#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kmarha
egész pofásak, de ha csak sima színezés és ezek a foltok nem mozognak rajta/benne, akkor inkább maradok az átláccó üvegnél.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
te ezzel a játékkal játszol? 😄 még így átszínezve se lehet mással öszetéveszteni a kristálygömböket 😊 vagy üveggömb.. lényegtelen, az alkimisták polcain vannak fõleg. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

koschwarz
wow, ezek mik?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hmm, szerintem egész tûrhetõek lettek... szerintetek?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

PiszkosFred
Igen, pontosan ;] Se a konzolt nem szabad bezárni, sem a done-ra kattintani, csak egy save, és utána gyors load, és kész is, minden megy tovább, csak a fodrász dolgozott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Hát innen már csak idõ és türelem kérdése, hogy a hajakat NPCk is megkapják. Morrowindben is elõbb voltak karakterre modok, aztán jöttek a teljes cserék, benne NPCk arcai és hajai is. Arcok most nem lesznek, de a hajaknál szerintem 1-2 hét, és talán lesz egy mod, amely ezeket a modelleket szétteríti Tamrielen ;]

rage
Miután elkészült a karakter beállítgatása, ne zárjátok be a DONE gombbal az ablakot, hanem ott egy save game, majd ezt kell visszatölteni, s akkor nem cseszi el a karakter skilljeit.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ezek a hajak csak az én saját karakteremen használhatóak?
Vagyis, a városban nem fognak ilyen szép hosszú hajú nénik futkosni ?
:-)

Az enyémnek szép hosszú fekete haja van most már, más kérdés, hogy
a sisak alatt nem nagyon látszik 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

PiszkosFred
Ha óvatosan csinálod nem. Esetleg a complexion csúszka változhat picit, ne kérdezd miért, de szokott néha ;] (asszem az age sem mindig ott áll, ahol kreálásnál). De ezek visszaállíthatóak, vagyis lényegében nem tolja el a karaktedet, ha csak "sminkelsz", és nem váltasz fajt vagy nemet.

Afe
oke tárgytalan 😊

Afe
"Használathoz vagy új karaktert kezdünk, vagy a "showracemenu"-vel aktiváljuk."

ez a showracemenu eltol vmit a karakteremnél??

rage

PiszkosFred
Minden tiszteletem ellenére, de nem állnál le ezzel a "fórumot teleszpemmelem szép nagy képekkel" marhasággal? Én elhiszem hogy rácsodálkoztál a játékra, de akkor linkeket adj, és lehetõleg egy kommentben, ne egyesével. Fõleg ne 1024nél nagyobb képeket. Picit ésszel, légy oly' kedves.

ITTvan a Ren féle haj mod release fóruma. Van alternatív download link is...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ja a sorbanállásnak vége, viszont nálam pl. max 20k-val tölt, és közben még meg is szakad. Na mindegy: a türelem rózsát terem...

rezes
no bocsi itt egy naplemente

Fonok.Ki az a corporation?

rezes

Fonok.Ki az a corporation?

Nagyon király ez a haj mod!!!!! Vajon valami hasonlót miért nem tudtak a készítõk beletenni az eredeti játékba?

Legalább a sorbanállásnak is vége, egy ideje hanyagoltam az oldalt majd jól körbenézek hogy milyen modok jöttek ki azóta 😊

PiszkosFred
Ingyenes, hamar kész van, ezért megéri ;]

tessource-on már regisztrálni kell a letöltéshez? ÁÁÁÁá

caast chance nincs minden sikerül ha eltudod lõni viszont egyes spelleknek szkillkövetelménye van 25, 50, 75, vagy 100-as szkill kell spelltõl függõen

A shock shield Armort is ad 20%-ot és Shock ellen is véd 20%-ot. Az elõbit láthatod ha TAB-ot nyomsz az utóbihoz szado-mazo spell kell 😊

Nincs Cast chance. Az alacsony skill miatt csak több manna kell.
A büntetõpontokat nem az alacsony skill miatt kapod, hanem a páncél miatt de ez is csak a hatékonyságot csökkenti és nem az esélyt.

pl.: Heal 10 for 5 (50 pt)
Ruhában 10 x 5 = 50 pt
Páncéllal 85%-on ugyan az csak 8 x 5 = 40 Pt
azaz 20% csökkenés 15% helyett (Úgy vettem észre csonkol a számítások során).

Ahoz hogy magas arányon maradjon páncél nélkül kell varázsolni így mindíg 100%.
Illetve magas képzetség kell az adott péncél viseléséhez ekkor max 95%-ig lehet felvinni a hatásfokot. Shield varázslat használatakor nincs büntetõpont.

tigeroo
hy!

lenne egy kérdésem..hogyha pl. 20-as shock shieldet lökök magamra, akkor +20 védelem, vagy 20% védelem shock ellen??

és még valami: van cast chance? (mint a morrowindben) vagy minden varázslatot elsüthetek 100%-osan?
watto
ezzel az oldlivionnal elég gyér😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Kmarha
<#violent>

Add oda a géped vagy szitát csinálok belõled!

<#violent>

Na de most komolyan... tényleg ide vele! <#gonosz2>

watto
nemsemmi a graf 😛

tigeroo
..nekem majd pár év múlva<#idiota>
a kép lemaradt bocsi mindenkinek.
sorry 1giga ram 6600gt-vel!!http://www.sg.hu/kep/2005_05/elder2.jpg
PiszkosFred
Na kijött a korábban, egykét hete már említett Ren féle, Mystic Elf mod, vele a fantasztikus hajak!! (külön-külön, együtt, kinek hogy tetszik)

kötelezõ!

Ja és kijött a negyedik official plugin is, a "tolvaj barlang"

Thieves Den

grebber
Hát én más utat nem találtam egybõl a palotába mentem és már elsõ záras ajtónál végem van.
Van valami csatorna is hol??

Next PC upgrade: 2022

watto
megy.😊nagyon kössz...

watto
zsír :-)
kipróbálom 😄

Letöltési linket találsz a FAQ-ban. A banner alatt keresd, az a zöld felirat lesz az. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

olyan cuccos amivel gyengébb gépeken is megy az Oblivion
watto
az mi?

Attól még nem. Az Oldbliviont szedd le, majd akkor lehet utána kísérletezni.

Hol vesznek észre? Még a palotában vagy már az alagutakban, esetleg máshol?

watto
lehet ha szedek le újabb drivert a videókártyámhoz menni fof?
a videókártyám: Asus Radeon 9200se
tudtok hozzá?

grebber
The Ultimate heist küldit ki hogy csinálta meg a tolvajcéhnél?
Nekem sehogysem sikerül mindig észrevesznek 😞

Next PC upgrade: 2022

watto
nem vettem, kölcsönkaptam

tigeroo
hát szar a videókártyád..nekem is ez volt amíg fel nem tettem az oldbliviont (az oldblivion exe-jét indítsd, google-n keress rá...csak nekem ATi 9000 kártyám van ha te eredetiben vetted felkészülhettél volna a magas gépigényre)
watto
nekem nem indul.eredetibe van meg.pedig eddig minden jó lyátékot vitt a gép...
valami a video hardverrel van.addig elmegy a game hogy betölt elindítom new game de mikor az emberkészítéshez ér ott már a képet feghéren mutatja,és mikor kész a karakter elkezdõdik a pálya és fehé, nagyon világosszürke minden.valami tipp mit lehetne csinálni?

ati2002
Na sikerült az órát belõnöm, mostmár egész pofás lesz a kinézet:

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----