The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vagyis, a városban nem fognak ilyen szép hosszú hajú nénik futkosni ?
:-)
Az enyémnek szép hosszú fekete haja van most már, más kérdés, hogy
a sisak alatt nem nagyon látszik 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ez a showracemenu eltol vmit a karakteremnél??
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nincs Cast chance. Az alacsony skill miatt csak több manna kell.
A büntetõpontokat nem az alacsony skill miatt kapod, hanem a páncél miatt de ez is csak a hatékonyságot csökkenti és nem az esélyt.
pl.: Heal 10 for 5 (50 pt)
Ruhában 10 x 5 = 50 pt
Páncéllal 85%-on ugyan az csak 8 x 5 = 40 Pt
azaz 20% csökkenés 15% helyett (Úgy vettem észre csonkol a számítások során).
Ahoz hogy magas arányon maradjon páncél nélkül kell varázsolni így mindíg 100%.
Illetve magas képzetség kell az adott péncél viseléséhez ekkor max 95%-ig lehet felvinni a hatásfokot. Shield varázslat használatakor nincs büntetõpont.
lenne egy kérdésem..hogyha pl. 20-as shock shieldet lökök magamra, akkor +20 védelem, vagy 20% védelem shock ellen??
és még valami: van cast chance? (mint a morrowindben) vagy minden varázslatot elsüthetek 100%-osan?
Add oda a géped vagy szitát csinálok belõled!
<#violent>#violent>
Na de most komolyan... tényleg ide vele! <#gonosz2>#gonosz2>

kötelezõ!
Ja és kijött a negyedik official plugin is, a "tolvaj barlang"
Thieves Den
Van valami csatorna is hol??
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
a videókártyám: Asus Radeon 9200se
tudtok hozzá?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Nekem sehogysem sikerül mindig észrevesznek 😞
Next PC upgrade: 2022
valami a video hardverrel van.addig elmegy a game hogy betölt elindítom new game de mikor az emberkészítéshez ér ott már a képet feghéren mutatja,és mikor kész a karakter elkezdõdik a pálya és fehé, nagyon világosszürke minden.valami tipp mit lehetne csinálni?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.