The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Hát ennyi erõvel akár be is csítelhetsz minden páncélt mert KB ugyanaz.

watto
de ez nem az mint a csit...ugyan annyit kell érte fizetni csak egy helyen megtalálod hozzá a kéz, láb és hasvédõt...
egyébként sztem nincs ilyen csit...

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

CS@
Szorry ez tárgytalan mert néhány reload után rájöttem, hogy még így sikerült elhalálozniuk.

watto
a picsba 31. szitû vagyok és sehol nem találok elven páncélt...
má nagyon ideges vok...

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

SötétBarom
Valaki nem tud olyan helyet mondani ahol lehet venni, találni grand soulgemet? Már kettõ van, egyet loptam az Arcane University lobbyjából, a másikat meg vettem valakitõl, de többre sehogy sem bukkanok.. És ez a vámpírélet kezd kiborítani..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

CS@
Sikerült a fõszálat befejeznem és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
Úgy vigyáztam Jauffre -re és Baurus –ra is mint a hímes tojásra, végig Healoztam õket és mikor beléptem a templomba akkor mindketten fullHPn voltak. A fõszál vége után õk ketten mindenképp eltûnnek? Mert kerestem õket a CloudTempleben, de nem találtam, pedig vártam rájuk vagy két napot, de semmi. Szóval megtalálhatom õket valahol?

CS@
Hát ezekbõl én csak a SaddleBagot használom, úgyhogy ebben nem sokat tudok segíteni.
Kicsit utána olvastam Psychic Guards –nak és ez elvileg hatással van a „crime sound alert” –ekre. Az editorban utánanézegettem, és ez lényeges csökkenti egy, két dolog „észlelési távolságát”, de abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ez vonatkozik a nem „crime” jellegû dolgokra is.
Azt viszont biztosan tudom, hogy ha bemegyek PL. egy dungeonba és nem lopakodok, akkor az ellenség észrevesz a falon keresztül is, még ha és látni nem is lát.

berczy
nvidia-m van. Akkor nem egyedi hiba. Jobb híján én is a Te eljárásodat alkalmazom, de amikor épp egy csata hevében 'ugrik' ki akkor feszkós tudok ám lenni! Azért köszi, hogy reagáltál!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Mor3llo
Azt írja ki, hogy a oblivion.exe hibát észlelt, ezért leáll...blabla ? nekem is szokott lenni elég soxor, de utána újraindítom a gamét, és megy minden tovább.Ezzel lehet nem segítettem sokat...próbálj meg új catalystot, ha ATI-d van.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

berczy
Senki nem tud segíteni az elõzõ kérdésemben???? 23906

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Mor3llo
Igen, azt hiszem az.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tibor16

ezek a modok vannak fent - esetleg ezek közül vmelyik (a "no psychic guards" -ra gondolok) okozhat ez amolyan butulást az NPC-ék érzékelésében?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Az jutott eszembe, hogy nekem fent van 1 mod, ami elvileg pl nem engedi, hogy az õrök átlássanak a falon és úgy is észrevegyenek, - nem tudom a nevét (van már feltéve vagy tizenvalahány) - nem lehet ez az oka? - senki nem tapasztalt hasonlót?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

SiteDisagner
áh köszi bigapó! megvan sorry oks muxik😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SiteDisagner
Helló! Ne haragudjatok ha ez mar volt kérdezve, de visszaolvasva nem találtam problémrára megoldást!

Az a bajom, h miko a Felhök Templomába mennék (3ik fõkuldi a Weynom Prioryba való visszatérésem utan with Martin), akkor nem mutatja h merre kell mennem. Felszalltam a lora is meg minden, de semmi nyil. Valaki tudna segiteni? Kezdjem ujra ezt a kuldit v van mas megoldas??

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

bauer15
OK KÖSZ

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bigapó
lehet, hogy nincs aktiválva a Quest! ha Tab-ot nyomsz és az iránytûre nyomsz, akkor jobbról a második menüben találod meg az elválalt, de nem aktív küldetéseket. Itt keresd meg azt amelyikben Martin neve benne van, ráklikkelsz és máris az az aktív, azaz lesz legalább egy piros nyilad.

The Matrix has you...

Nem idegeskedem. Csak olykor még elõtör belõlem a segítõ szándék aztán jön a meglepetés. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

k8bal
csillapodj, csak feleslegesen felidegeled magad... ha nem tud olvasni és faszláma nem kell vele foglalkozni! 😉 Fõleg hogy az oldal is magyar...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ha egy annyira nyílvánvalóan egyértelmû honlapon sem tudsz kiigazodni, akkor hagyd a fenébe ezt a játékot. Gondolkodni ugyan nem kell benne, de elég egyértelmû hogy hol és mit kell csinálni.

CS@
Hogy, hogy nem tudtál rajta kiigazodni?
Nem tudsz olvasni? Vagy mi?

Olvasd el azt az átkozott quest logot. Szándékosan ezért van benne, hogy ha nem tudod mit csinálj, mert nem olvastad el amit szövegeltek neked az NPC-k, akkor meg legyen a feladat leírása és bármikor visszaolvashassad.

Emellett ki lehet választani egy feladatot és aktiválni azt. Ilyenkor azonnal megjelenik az iránytûn egy piros (valahol benn van) vagy egy zöld (jó térképen tartózkodsz) háromszög. Nosza azt kell követni. Enm bonyolult az egész. Csak olvasd el mirõl szövegelnek. Alapfokú angol sem kell hozzá csak egy szótár és megoldható az egész játék.

bauer15
nem mutat piros nyilat
és voltam az oldalon és azon se tudtam kiigazodni és martint se találom

Ránézel az iránytûre és ott a piros nyilat követed, az mindig az utolsó questet mutatja, hová kell menni. De 4 hozzászólással lejjebb Solid Sneak belinkelte az Oblivion HQ oldalt, ott kimerítõ választ kapsz kérdéseidre.

bauer15
na ok beszéltem vele és most merre ? menjek?
bocs hogy ennyit kérdezek

Hiszünk neked természetesen, csak nem tudom hol lehet a probléma. Az én karim is kb ilyen képességekkel rendelkezik, szerintem ugyanazzal a gyûrûvel megyek Én is, de állandóan észrevesznek, ha megtámadom a társukat. Nagyon messzirõl kell íjjal lelõnöm valamelyiket, hogy a másik ne keressen..
Szóval passz, talán valamelyik mOD megkergítette az intelligenciát??

tibor16
Most csináltam meg a magus céh utólsó feladatát. Vagy nem ugyanazzal a játékkal játszunk, vagy nem tudom... Az összes necromantot úgy nyírtam ki, hogy a társa(i) látta(ák) amikor lecsaptam õket. Ha meg nem, akkor hallaniuk kellett a másik halál kiáltását, vagy annak a kevésnek a küzdelmét amelyek nem adták be rögtön a kulcsot. Direkt olyan közelben csináltam az akciókat amikor kellet volna reakciónak születni arra hogy ott püfölök 1-et közülük. Rajtam 1 db 30% chameleon gyûrû, sneak-ben ami 73, de akkor is a zajt hallaniuk kellett, ha nem is láttak. Most már csinálni fogok screenshootot, mert úgy érzem magam mint akinek nem hisznek... eeehhh

Aki vágja modokat, kérem látogasson elERRE A LINKRE, és segítsen megoldani a problémámat!

Solid Snake
berczy
MItõl van az, hogy mindig hibával kilép az oblivion, vagy taljesen lefagy... Nem tudtok rá valami megoldást?

Chorrol városa mellett közvetlen. Ott megmondják, hogy hol van Martin... Hosszú történet lesz :-)

bauer15
kösz de hol van a weynom piory?
és hol van martin?

<#help>

http://www.kettlebelledzes.hu/

Egy jópont a készítõknek <#eljen>

Jópár órát, napot bele fogsz még feccölni, én a fõszálat el sem kezdtem még csak a Guildeket csinálom, de még csak a Mage és a Fighter házakban jutottam valamire.. Level 20-as karival....

CS@
Na sikerült kipróbálnom:
Alapból nem tudtam egyetlen lövéssel végezni egy banditával, ilyenkor mindketten nekiálltak keresni.
Aztán kipróbáltam úgy is, hogy a nehézséget 0ra raktam, mert ez az AI -t úgysem befolyásolja, ilyenkor rögtön megpusztult akire rálõttem, a másik pedig elõkapta a fegyverét és nekiáll engem keresgélni. Szerintem ez renden van így.

bigapó
ja, az tényleg rengeteg lehetõség😊 megcsináltam a Kvatch-i kaput, azóta csak Mage Guild-et nyomom és még van 1 vagy 2 város ahol nem voltam. szóval pár játékórát belefeccöltem már a játékba. persze mellette beesik 1-2 városi küldi is, de ölég hosszú gém lesz ez😊)

The Matrix has you...

Ha az aláírásomban szereplõ konfig miatt kérdezed, akkor az már nem aktuális, csak elfelejtettem átírni, de pótolom.. <#finom>
Egyébként 800x600 mediumon.... A 9600 pro sajnos még kicsit gyengécske...

Mor3llo
Tovi, Te milyen beállításokkal tolod a gémet ?

Lenne 2 kérdésem:
Mi a különbség a resist fire és a fire shield között? Valamint mi ellen véd pontosan a resist magic (hiszen a tábortüzet és lávát leszámítva minden tûz máágikus---> akkor meg nincs értelme az elõzõ kettõnek)
A válaszokat elõre is köszönöm!

http://www.kettlebelledzes.hu/

És mi történik ha megölöd az egyik beszélgetõ felet?
Mondjuk lelövöd messzirõl?
A másik elõkapja a kardot és elkezd keresni vagy csak egyszerûen elsétál?

Ha a fõszálat akarod végigvinni, akkor vidd vissza Martint elõszõr Weynon Priority-ba, a folytatást olvasd el itt:
Fõszál

Ha mellékszálat szeretnél játszani, az rengeteg lehetõséget ad. Javaslom pl. a Mage Guild-ba belépést Chorrol-ban....

Fejes021
Ja bocs félre olvastalak. szal ha dumáltál a néger csávóval akkor ha továbbmész a folyóson akkor látsz egy kaput ami akkor nyílt ki amikor jelentkeztél egy mecccsre. Ott kimész, legyakod az ellent, és kijössz.Majd nem felejtesz el inni a kútból, mert gyógyít, majd elkéred a négertól a pénzed.

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
Ha az arénára gondolsz akkor a fõvárosba kéne menni, méghozzá, nem fogod elhinni, de az arena districtbe. Ott középen van egy nagy épület, abba bemész, balra be az ajtón, majd jobbra, le a lépccsõn. Keress egy redguardot (néger csávó) akivel ha elbeszélgetsz, mehecc gladiátorozni.
Remélem érthetõen fejeztem ki magam.

Vagy ha meg akarsz ázni, akkor jó azis a ahol jól esik.<#vigyor1>

Solid Snake
Amerre jólesik 😊
bauer15
csá bocs ha hüje kérdés de ott tartok hogy bezártam az elsõ kapu
utánna elmentem gladiátorkodni és nem tudom merre kell menni
lécii segítsetetk hova kell mennem?
meik városba
tenksz

Mor3llo
1000thx!

Fejes021
Azokat asszem winrar kicsomagolja, ha társítod hozzá

Mor3llo
Igen, ha újraindítom a gamét, és visszatöltök, nekem is megy.

Mor3llo
és a .7z kiterjesztésû fájlok ?