The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igenis számít hogy kicsi, vagy nagybetûvel írja. Az egyik teljesen szugeráló, idegesítõ ordibálsát jelent... És mint olyan bunkó jelenség.
Az hogy válaszként a te postod volt megcélozva az nem azt jelenti hogy csak neked írtam. Ez sok más Noob-ra is vonatkozik.
(ezek után nyugodtan bunkózhatsz... Én spec egyszer nem küldtelek el még melegebb éghajlatra. Nem is foglak, a neten történõ anyázásnál kevés szánalmasabb dolog van, lévén nem szemtõl szembe mondják.)
Kmarha: Köszi.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Te még mindíg azt hiszed hogy nem tudhattam hogy nekem írta mikor odaírta a nevem?
De én hagyom az egéssz dolgot!
Már félek kérdezni!!!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
13-14 éves, angolul nem tudó gyereknek ott van a szótár, ha már olyan hülye, hogy nyelvtudás hiányában játszik egy olyan szerepjátékkal, amelyrõl köztudott hogy egyike a legtöbb írott tartalommal rendelkezõknek.
Nem az a baj hogy kérdez valaki, mert hiszen erre való a fórum. Az a baj, hogy 1000jére kérdez meg valamit. Az a baj, hogy a mod mellett nem olvassa el a readme-t, amelyben minden le van írva. Az a baj, hogy nem ismeri a netiket szabályait. Az a baj, hogy a fórumon csetként használja, és 1-2 szavas kommenteket ír. És még lehetne sorolni.
Továbbra is csak bátorítani tudok mindenkit hogy kérdezzen nyugodtan. De elõtte legyen szíves olvassa el az idevonatkozó dolgokat a FAQban, esetleg a HQn, és a modok melletti readmeben. Ha ezek után sem tiszta, ott a lap alján a keresõ, írja be a kifejezést amit szeretne tudni. Ha egyik módszerrel sem kap eredményt és választ, akkor tegye fel a kérdését, értelmesen, normálisan körülírva a problémáit.
Mi ebben a bonyolult?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2.úgy érzem ide tartozok mert segítek másoknak de ahogy látom kérdeznem nem szabad
3.13-14 éves gyerekek nemhiszem hogy fólyékonyan tudnak angolul és mindent le tudnak fordítani arról nem is beszélve hogy sokannémetet tanulnak.
4.egy két gyerek van aki üvöltözik, rájuk kell hagyni, nem kell válaszolni!Nem mind1 hogy Nagy VAGY vagy kis betûvel írják?
majd egy hónapig nem követtem szemüggyel,de még mindig uanott tartunk mint akkor
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Az meg hogy az emberek a mod melletti readmet b*sznak elolvasni, és helyette itt üvöltöznek, az már csak hab a tortán. Elvégre a kezelési útmutató és a telepítési instrukciók le vannak ugyebár sz*rva, minek az, jobb helyette fórumokon szpemmelni.
Na mind1, majd idõvel kihullanak a komolytalan emberek, és maradnak a régi motorosok, normális stílussal és kérdésekkel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
és a 3-4 szavas reagokról...mit írjak? kössz hhmbhjkjknbfctghjk jjkkjhnuhnj ghzju hjukol., így nem 3-4 szavas.tehát köszönni se lehet.
egyébként te legalább nem vagy olyan bunkó mint icewolf.
Kettõ: az õ reagja: "Ahogy nézem betörtek ide a Noob-ok... Komolyan. Már hozzá se szólok a dolgokhoz... de már annyira idegesít ez a sok hülye hogy az már fáj..."
kicsit kulturáltabb, mint a te: "faszt a szádba hûlye.". (egyébbként a "hûlye" az igy néz ki pontosan: hülye)
Három: rendben hogy kérdésed van, de ha ilyesmivel floodolod tele a forumot naponta: "most hova csomagoljam ki? most kicsomagoltam de nem jó. Most mit tegyek. Most hova rakjam. Most miért anyu miért???" akkor egy idõ után az ember megunja és elkönyvel téged egy sík hülyének, akinek felesleges ehez a játékhoz vagy a hozzá készült módokhoz nyúlnia. Fõleg hogy álltalában minden le van írva a txt-be is. Elhiszem hogy felmerülnek problémák, én sem tudok megcsinálni mindent kapásból. De törekszem rá és probálgatok, és olvasom a readmet. És ha nagyon nem megy megkérdezem. De nem 5 perc alatt 10 hozzászólásban, 3-4 szavas reagokban.
Kicsit nézz magadba is.
Továbbra is várjuk kérdésedet, legalábbis néhányan biztos, és probálunk segiteni is.. de normálisan könyörgöm.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
én eddig úgy tudtam hogy a major skillek fejlõdésével lépünk szintet...😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ne nekem szolj vissza pls, inkább növessz eszet, meg tanulj angolt... asszem nem neveztem néven senkit, de igen fõként Rád is gondoltam.
A kérdéseitekre jószerivel már van válasz. ezek megtalálására tökéletes a Fórumablak legalján elhelyezett keresõ! Ide berírod mi a gondod, és nagy esélyel fogsz rá találni megoldást. Ennyi.
Én sem tudok sok mindent, de ha valami nem megy akkor ott a Google, vagy átlapozom a fórumokat. Mondom: átlapozom! Nem teleszemtelem olyan kérdésekkel amik már többször is meg lettek válaszolva.
Szerintem egy kezem elég lenne rá, hogy megszámoljam hányszor kérdeztem... és ezzel sokan így vannak.
Nemrég olvastam valahol hogy az agyonhype-olt játékok fórumjai leszenk tele ilyen sok newbie-val...
Ezentúl ehhez tartsd magad. Tanuld meg használni a neten. Tanulj meg fórumozni... (ebbe beletartozik a fórumszabályzat és az aranyszabály: OLVASS VISSZA! ÉS NE TEGYÉL FEL KÉRDÉST 60-ADSZORRA IS!
Remélem érthetõ voltam.
ON
Mindegyik bezárásáért egy jó vagy kevésbé jó sigil stone jár.
Azt inkább ne kérdezd meg mi az a sigil stone, hanem olvasd el EZT .
Azon kívül sok XP-t (mielõtt megkérdeznéld tapasztalati pontot, amitõl fejlõdsz) jó cuccokat és egy sigilt stonet, kapsz, amivel mágikusan fel tudod tölteni a felszerelésed valamely darabját.
De nem muszály velük foglalkozni.
http://www.panoramio.com/user/518310
ha bezárom õket?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
De lépj be a tolvajcéhbe, és lesz dögivel...
KB a 8.-ik beugróban áll egy csuklyás alak, próbálkozz nála.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
No én meg pont most kezdtem egy új karaktert akit vámpírnak szánok, már meg is harapták.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#banplz>#banplz>
Amúgy azt meg elárulom, hogy bármilyen DaedraArtifact jó lesz Martinnak nem muszáj pont az Azura csillagát adni neki.
Ott egy világító kis zöld repkedõ valami kell kinyírni. Keress vissza a fórumban, és mindent megtalálsz!
SEGÍTSETEK
KÖSZ ELÕRE
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
A Data megfelelõ könyvtáraiba csomagold ki, és a ArianaTrudeaux.esp fájlt meg a Datá-ba.
Induláskor a Data Files-ben pipáld ki a két lehetõséget.
nem az a baj ho férfi karim van?
és csak úgy csomagoljam ki a datába???
Csak nem bant áll az arénában, hanem az Arena District-ben kívül, és babrál a kis lombikjaival. Ott valahol, ahol két gladiátor kardozik kívül.
és nagyon jó lett.Csak leszeded, bemásolod a játék mappájába és az oldblivion.exe-vel indítod...
Innen leszedheted, ha betetted a játék aká, akkor az Arénában megtalálod, megy veled mindenhová mint egy pincsi :-) Klasszul íjazik, valamint én a staff-okat is neki szoktam adni, cipel sok-sok cuccot.
Íme egy kép, az üvegpáncélos az én karim, a másik Ariana :-)