The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
BÉKE

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

icewolf
Nézd. Az csak jó ha, segítesz. De 95%-ban olyan válaszokat adsz, amelyek már egyszer, vagy akár többször is le lettek írva. Ergó: Nincs túl sok jelentõsége, azon kívül persze, hogy dicsérednõ cselekedet.

Igenis számít hogy kicsi, vagy nagybetûvel írja. Az egyik teljesen szugeráló, idegesítõ ordibálsát jelent... És mint olyan bunkó jelenség.

Az hogy válaszként a te postod volt megcélozva az nem azt jelenti hogy csak neked írtam. Ez sok más Noob-ra is vonatkozik.

(ezek után nyugodtan bunkózhatsz... Én spec egyszer nem küldtelek el még melegebb éghajlatra. Nem is foglak, a neten történõ anyázásnál kevés szánalmasabb dolog van, lévén nem szemtõl szembe mondják.)

Kmarha: Köszi.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

watto
nem jó a faq!
Te még mindíg azt hiszed hogy nem tudhattam hogy nekem írta mikor odaírta a nevem?
De én hagyom az egéssz dolgot!
Már félek kérdezni!!!

PiszkosFred
Amíg nem ír egy nevet, addig nem tudhatod hogy rád gondolt e. Csak ha médium vagy. És sajnos ez a baj a mai internetes közösséggel, hogy gõzük sincs a netiketrõl, csak írnak és szpemmelnek orrba-szájba. Ám félreértések elkerülése véget, csinálja bárki és írjon bárki ahogy neki jól esik. Ebben a topikban nincs házigazda, kevés a moderátor, egyszóval nyugodtan lehet tombolni. Idõvel majd kikopnak innen, és talán ismét a játékról lesz szó.

13-14 éves, angolul nem tudó gyereknek ott van a szótár, ha már olyan hülye, hogy nyelvtudás hiányában játszik egy olyan szerepjátékkal, amelyrõl köztudott hogy egyike a legtöbb írott tartalommal rendelkezõknek.

Nem az a baj hogy kérdez valaki, mert hiszen erre való a fórum. Az a baj, hogy 1000jére kérdez meg valamit. Az a baj, hogy a mod mellett nem olvassa el a readme-t, amelyben minden le van írva. Az a baj, hogy nem ismeri a netiket szabályait. Az a baj, hogy a fórumon csetként használja, és 1-2 szavas kommenteket ír. És még lehetne sorolni.

Továbbra is csak bátorítani tudok mindenkit hogy kérdezzen nyugodtan. De elõtte legyen szíves olvassa el az idevonatkozó dolgokat a FAQban, esetleg a HQn, és a modok melletti readmeben. Ha ezek után sem tiszta, ott a lap alján a keresõ, írja be a kifejezést amit szeretne tudni. Ha egyik módszerrel sem kap eredményt és választ, akkor tegye fel a kérdését, értelmesen, normálisan körülírva a problémáit.

Mi ebben a bonyolult?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

watto
szerintem addig ilyen lessz amíg eggyesek "úr isten de hülye vagy" helyett válaszolna, mások "VALAKI MONDJA MÁR MEG..." helyett normálisan kérdezné amit nem tud, és így nem lenne balhé...

watto
1.elég valószínû hogy nekem mondta mert elõzõ hozzászólásában írta.
2.úgy érzem ide tartozok mert segítek másoknak de ahogy látom kérdeznem nem szabad
3.13-14 éves gyerekek nemhiszem hogy fólyékonyan tudnak angolul és mindent le tudnak fordítani arról nem is beszélve hogy sokannémetet tanulnak.
4.egy két gyerek van aki üvöltözik, rájuk kell hagyni, nem kell válaszolni!Nem mind1 hogy Nagy VAGY vagy kis betûvel írják?

úgy láccik ez a fórum már sosem változik meg....
majd egy hónapig nem követtem szemüggyel,de még mindig uanott tartunk mint akkor

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Nem mondta hogy rád gondolt, te vetted magadra a dolgot. Ismered a mondást, akinek nem inge... Ha úgy érzed hogy nem tartozol ebbe a csoportba, akkor nem tudom mi a gondod. Mert igaza van, ez kétségtelen. De sajnos ilyen ez az SG, amíg nem lesz felül a keresõ, és amíg nyári szünet miatt zárva az óvoda és iskola, addig ez lesz. Ez nem Oblivion specifikus dolog, ez igaz minden "sláger játékra" itt.

Az meg hogy az emberek a mod melletti readmet b*sznak elolvasni, és helyette itt üvöltöznek, az már csak hab a tortán. Elvégre a kezelési útmutató és a telepítési instrukciók le vannak ugyebár sz*rva, minek az, jobb helyette fórumokon szpemmelni.

Na mind1, majd idõvel kihullanak a komolytalan emberek, és maradnak a régi motorosok, normális stílussal és kérdésekkel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

watto
azért hülye faszozom le mert normálisan nem tudná mondani hogy légyszi olvass txt-t hanem "Ahogy nézem betörtek ide a Noob-ok... Komolyan. Már hozzá se szólok a dolgokhoz... de már annyira idegesít ez a sok hülye hogy az már fáj..."

és a 3-4 szavas reagokról...mit írjak? kössz hhmbhjkjknbfctghjk jjkkjhnuhnj ghzju hjukol., így nem 3-4 szavas.tehát köszönni se lehet.

egyébként te legalább nem vagy olyan bunkó mint icewolf.

Kmarha
Egy: icewolfnak teljesen igaza van.

Kettõ: az õ reagja: "Ahogy nézem betörtek ide a Noob-ok... Komolyan. Már hozzá se szólok a dolgokhoz... de már annyira idegesít ez a sok hülye hogy az már fáj..."
kicsit kulturáltabb, mint a te: "faszt a szádba hûlye.". (egyébbként a "hûlye" az igy néz ki pontosan: hülye)

Három: rendben hogy kérdésed van, de ha ilyesmivel floodolod tele a forumot naponta: "most hova csomagoljam ki? most kicsomagoltam de nem jó. Most mit tegyek. Most hova rakjam. Most miért anyu miért???" akkor egy idõ után az ember megunja és elkönyvel téged egy sík hülyének, akinek felesleges ehez a játékhoz vagy a hozzá készült módokhoz nyúlnia. Fõleg hogy álltalában minden le van írva a txt-be is. Elhiszem hogy felmerülnek problémák, én sem tudok megcsinálni mindent kapásból. De törekszem rá és probálgatok, és olvasom a readmet. És ha nagyon nem megy megkérdezem. De nem 5 perc alatt 10 hozzászólásban, 3-4 szavas reagokban.

Kicsit nézz magadba is.

Továbbra is várjuk kérdésedet, legalábbis néhányan biztos, és probálunk segiteni is.. de normálisan könyörgöm.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

watto
khm...eddig többet segítettem mint kértem.attól hogy egy dolgot nem tudok még nem kell bunkó módon "növessz agyat" beszólásokat beírni.

XP-t?
én eddig úgy tudtam hogy a major skillek fejlõdésével lépünk szintet...😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Mor3llo
Fennt van az a mod, ahol lehet h állatom, mint kisérõ.Hol lehet ezeket az állatokat beszerezni ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

icewolf
OFF
Ne nekem szolj vissza pls, inkább növessz eszet, meg tanulj angolt... asszem nem neveztem néven senkit, de igen fõként Rád is gondoltam.

A kérdéseitekre jószerivel már van válasz. ezek megtalálására tökéletes a Fórumablak legalján elhelyezett keresõ! Ide berírod mi a gondod, és nagy esélyel fogsz rá találni megoldást. Ennyi.

Én sem tudok sok mindent, de ha valami nem megy akkor ott a Google, vagy átlapozom a fórumokat. Mondom: átlapozom! Nem teleszemtelem olyan kérdésekkel amik már többször is meg lettek válaszolva.

Szerintem egy kezem elég lenne rá, hogy megszámoljam hányszor kérdeztem... és ezzel sokan így vannak.

Nemrég olvastam valahol hogy az agyonhype-olt játékok fórumjai leszenk tele ilyen sok newbie-val...

Ezentúl ehhez tartsd magad. Tanuld meg használni a neten. Tanulj meg fórumozni... (ebbe beletartozik a fórumszabályzat és az aranyszabály: OLVASS VISSZA! ÉS NE TEGYÉL FEL KÉRDÉST 60-ADSZORRA IS!

Remélem érthetõ voltam.
ON

watto
már nem tudom kimoderálni és ha tudnám se akarnám...

watto
köszönöm szépen, mûködik. Örûlök hogy nem csak ilyen faszok vannak a fórumon mint icewolf! Mégegyszer köszi szépen...

bauer15
ok kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

CS@
Naaaa moderáljuk má magunkat, wazz.

CS@
Na ezt lekéstem.

watto
faszt a szádba hûlye.

CS@
Ha bezárod õket, akkor nem lesznek nyitva.
Mindegyik bezárásáért egy jó vagy kevésbé jó sigil stone jár.
Azt inkább ne kérdezd meg mi az a sigil stone, hanem olvasd el EZT .

Fejes021
Be lesznek zárva és tök jó lesz.
Azon kívül sok XP-t (mielõtt megkérdeznéld tapasztalati pontot, amitõl fejlõdsz) jó cuccokat és egy sigilt stonet, kapsz, amivel mágikusan fel tudod tölteni a felszerelésed valamely darabját.

De nem muszály velük foglalkozni.

http://www.panoramio.com/user/518310

bauer15
az oblivion kapukat zárjam be ha találok z úton? mire jó?
ha bezárom õket?

Ritkán van a loot-okban, meg pár embernél lehet venni (IC külsõ falánál áll egy árus pl.)
De lépj be a tolvajcéhbe, és lesz dögivel...

fxes bocsánat
CS@
Kimész IC-bõl az istálló felöli kijáraton és elindulsz közvetlen a fal mellett az istálló felé.
KB a 8.-ik beugróban áll egy csuklyás alak, próbálkozz nála.

nem nekem azóta ilyen a "fejem" mióta az fy-es beállítás használom, komolyan naon szép minden csak az az egy kis hiba😄
hallod én már amikor installáltam a játékot, uána a t6-os oldblivion tettem fel, de azért köszi😄
SiteDisagner
Hellosztok! Azt szeretnem kérdezni h hol lehet venni lockpicket? Melyik boltban v kinél? Mer probaltam keresni meg a vampirokat is végigkérdeztem, a tolvajoknal is kerestem de nem találtam. Lehet h csak nem voltam elég figyelmes de megköszönném ha segitenetek!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

CS@
Alapból nem, de mintha létezne rá valami MOD, ezt most fejbõl nem vágom.

No én meg pont most kezdtem egy új karaktert akit vámpírnak szánok, már meg is harapták.

SötétBarom
HEhe.. Énmeg még mindig a vámpírsággal küzdök és kitartóan hajtom a soulgemeket.. Találtam már négy grandot, de ebbõl kettõ sajnos "lelkes". Nem lehet valahogy leszívni belõle a lelket?Akkor már csak egy kéne <#kerdes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

icewolf
Ahogy nézem betörtek ide a Noob-ok... Komolyan. Már hozzá se szólok a dolgokhoz... de már annyira idegesít ez a sok hülye hogy az már fáj...

icewolf
Jézus isten... <#wilting><#wilting><#wilting>
<#banplz>

CS@
Mi lenne ha az üvöltözés helyett inkább olvasgatnál.
Amúgy azt meg elárulom, hogy bármilyen DaedraArtifact jó lesz Martinnak nem muszáj pont az Azura csillagát adni neki.

icewolf
Ne Ordíts pls... vagy legalább is engedd ki a CapsLockot...

Ott egy világító kis zöld repkedõ valami kell kinyírni. Keress vissza a fórumban, és mindent megtalálsz!

bauer15
CSÁ OTT TARTOK HOGY EGY NÕI SZOBORNÁL A Daedra VÉRE RÉSZNÉL ÉS NEM NAGYON ÉRTEM EZT A RÉSZ HOL VAN AZ A SZÖRNY AMIT MEG KELL ÕLNI???
SEGÍTSETEK
KÖSZ ELÕRE

<#ejnye1> Mindegy milyen karid van.
A Data megfelelõ könyvtáraiba csomagold ki, és a ArianaTrudeaux.esp fájlt meg a Datá-ba.
Induláskor a Data Files-ben pipáld ki a két lehetõséget.

watto
nem akar összejönni.
nem az a baj ho férfi karim van?
és csak úgy csomagoljam ki a datába???

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
ok

Ott van az, ha megfelelõen aktiváltad a hozzátartozó két modo (Ariana és Companion share)
Csak nem bant áll az arénában, hanem az Arena District-ben kívül, és babrál a kis lombikjaival. Ott valahol, ahol két gladiátor kardozik kívül.

watto
nincs az arénában a csaj...

watto
thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx,

Beszélsz vele, és a menüben a Companion Share menüt választod, és megosztja a cuccait

watto
de hogy tudom elõhívni az invetoryját?

Teszel az inventoryjába fegyvert és pánélt, és automatikusan használja. Ha megnézed a képet, ott van a hátán egy szuper staff

watto
hogy tudom felfegyverezni?

watto
thx

watto
és ha fiú a karim akkor is mûködik?

watto
én oldblivionnal játszok...Régen nekem is ez volt de átváltottam erre: letölt
és nagyon jó lett.Csak leszeded, bemásolod a játék mappájába és az oldblivion.exe-vel indítod...

http://www.tessource.net/files/cache/3028.html

Innen leszedheted, ha betetted a játék aká, akkor az Arénában megtalálod, megy veled mindenhová mint egy pincsi :-) Klasszul íjazik, valamint én a staff-okat is neki szoktam adni, cipel sok-sok cuccot.
Íme egy kép, az üvegpáncélos az én karim, a másik Ariana :-)