The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
A legtöbb korai warez US verzió, legalábbis a fórumokon ezt mondogatják. Csinálj az egész Oblivionról egy másolatot valahova, majd peccseld. Ha mégsem US, akkor visszamásolod az eredetit, majd újra peccs.

És jó volt az a cd lekopásos dolog, inkább íg virágnyelven kellene ahogy te is csináltad, mint konkrétan világgákürtölni a dolgokat. A lényegen nem változtat, de mégis jobban mutat a fórumban. Aki meg ilyenekbe köt bele, az kapjon picit a fejéhez... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mikor töltötted le?Mert európában Március 24.-én jelent meg, amcsiban elõbb!
Ha használod a térképet, akkor egyszerûbben megtaláltad volna. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Pillanatig sem hittem, hogy valaki is elhiszi... Gondoltam egyértelmû a problémám... <#buck>

http://www.kettlebelledzes.hu/

Akkor úgy írom , hogy mindenki értse! Letöltöttem az internetrõl és fogalam sincs, hogy az amcsit, vagy az európait!!! Meg lehet ezt valahol nézni a programban??? Mert a patchnél elvileg nem mindegy melyiket rakom föl, bár nem vettem észre különbséget...

Stern, kicsit se átlátszó<#vigyor2>
Bucser
pffffffffffffffffffffffffff😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azt honnan lehet tudni, hogy az északamerikai változat van-e meg vagy az európai (sajnos a cd-n kopott a felirat, és nem emlékszám rá pontosan, hogy hol vettem...) <#vigyor2>

nekem nem volt semmi baj, mivel nincs védelem a game-n, ezért megy simán. az a fájl hiány probléma sztem patch újratelepítéssel megoldódik.
grebber
Feltettem az 1.1-es patchet de néha kiirta asszem 3szor hogy xy fájlt nem talál ilyen volt nektek is?

Next PC upgrade: 2022

armageddon666
XD ki nem szurta a szemem XD thx. (arra nem számitotam hogy pont ott lesz...)

@

CS@
Közvetlen az uralkodó holtteste mellett a sarokban megnyílt egy bejáró(innen lépett ki a gyilkosa), arra menj.

armageddon666
Sziasztok. Elég láma helyzetbe kerültem és elakadtam. Ráadásul vmi egyértelmû helyen XD (gondolom egyértelmû hely de én nemtom merre kéne menni.) Ott vagyok hogy Emperor meghal és akkor jön az õr és elmondja merre kell mennem. De utána nemtom megint megkérdezni. És elfelejtettem amit mondott mert volt egy kis dolgom mielõtt folytattam gamet XD szal ott van egy emelvény ahonnanbejöttünk. levan zárva és nemtom kinyitni. van (ha háttal állunk az emperor holttestének) balra egy rácsos ajtó. Azt irja a tuloldalrol van lezárva vagy ilyesmi. ezelõtt van a földön vmi rács, de nem tudok semmit sem csinálni vele. (plusz az csak odavan dobva nem valami nyilást takar) amennyire emléxem a Sewersbe kéne menni.
pls ne röhögjetek ki ezért és válaszoljatok mert 58 perc volt mig csak ide eljutottam + 45 perc mig csináltam egy karaktert és nem szeretném ujrakezdeni. (+ elõször játszom RPGvel. ill WoWoztam már de nem sokat...)

@

CS@
Ez igaz, de az ezüst az egyik olyan fegyverfajta, amibõl az íj kivételével mindbõl van fixen kirakva, így akár LVL1en is megszerezhetõ.

minden egyes modot a data mappába kell rakni és az obli launcherben beikszelni az esp fájlt

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bucser
vagy fleteszed a randomloot modot😊 és akkor bizonyos dungikban találhatsz tápos cumókat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

3. szinten meg pláne nincs ezüst fegyver. Akkor még csak acél van. Majd magasabb szinten lesz ezüst, illetve bizonyos ellenfeleknél mindig elõfordulhat.

Leszedtem, csak az a gond vele, hogy a benne lévõ fájlokat nem írja, hová kell másolni.

CS@
Alapból nincs se ezüst páncélzat, se pajzs.

csákó, még nwem kezdtem bele kvatch ostromába, de lenne gy kérdésem: harmadik szinten dobnak az ellenke ezst cuccokat? ezüstbvõl van pajzs?
Bucser
Hmm tovabbleptettem a questet console-bol de draga erthor hozzamragadt mint egy pioca es nem tudom elkuldeni... fakkk na most mit csinaljak?? Kovet mint egy kutya meg mindig hallhatatlan es gyilkol helyettem😄 pedig a quest mar kesz😄

Nekem is ez volt a hiba. Én úgy oldottam meg, hogy átirtam a scriptet ami ellenõrzi, hogy mennyi zombit öltél meg. A script neve MG01. Azután már ment a küldi.

igen
a zippeét változatot szede le😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

thank u
A color map modot fel lehet valahogy telepíteni az oblivion modmanager+NET framework+ki tudja még milyen hülyeség telepítése nélkül is?

Sipocz
Hali!
Ezzel a skingradi mágussal én meg úgy jártam, hogy leballagtam a barlanghoz, ledaráltam a zombikat, elértem a bosmer kamrájához, de sehol a fazon, közben a kép tetején irongálja a gama hogy a fazon éppen ájultan fekszik, igenám de hol (gondoltam elkószált és valami kánya kifektette) és akkor feladván a keresést elindultam a barlangból kifelé, midõn a kiskrapek meg jött be a bejárati ajtón. Tehát a fószert hamarabb kimentettem semmint egyáltalán megjelent volna a helyszinen és valszeg még a barlang elõtt valami döggel harcolt és az kiütötte.
Ezt az "xxx kiütve, ájultan hever valahol" cimü jegyzést olykor megkapom más helyszineken is olyan nevekkel hogy azt sem tudom ki és mi közöm a sorsához😊))!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

patchet honnan?pls
koschwarz
az 1.1-esben elég sok küldetésbugot javítottak, remélem ezek is benne vannak (még mindig nem sietem el a fõsztori befejezését, sõt...)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PiszkosFred
Van egy zombi, ami csak akkor látható elvileg, amikor közel érsz hozzá. Vszínû bug miatt, de én is bejártam 2-3x az egész terepet, mire elõjött. Azután egybõl jött velem a kis bosmer.

valamit elhibáztál,mert sima az ügy,töltsd vissza,remélem van mentésed
Bucser
Skingradi magus céh ajánlásánál a quest hogy emthort vissza kell vinni a cehbe... kinyírtam egy csomó zombit (az összeset) kinyitottam a rejtekajtót végignéztem detect life-al az egész barlangot és sehol egyetlen zombi sincs. De az a majom Emthor még mindig azt szajkózza, hogy takarítsam el az összes dögöt.... Pedig már egy sincs hátra.... Valaki tud valami megoldást?? megnéztem már hivatalos oldalt OBHQ-t és TESSOURce-ot is... sehol semmi.. esetleg egy konzol parancs hogy át tdujak ugrani a küldi következõ elemére??? VAgy esetleg elteleportálni a srácot?? valami ötlet?? mert totál tanácstalan vagyok már...

Tök jó, hogy az ember elvileg megvesz 13e-ért egy játékot, ami igazából be sincs fejezve...(teli van bugokkal) Rákölt még 2-3 e-et a módokra... És akkor sem lehet teljes a játékélmény, mert úgy 20-30 percenként elõjön valami hiba... Nem is idegesítene annyira, ha amúgy nem lenne ennyire jó a játék... <#vigyor2>

Én már visszatöltöttem 10x, de ugyan az... De majd megpróbálok egy olyan mentést is, ahol még nem vettem fel a küldit... Hátha akkor... Azért köszi!

Volt ilyen probléma de nekem a loadolás megoldotta a dolgot.

Why so serious?

grebber
Ok. Kösz!

Igen, a készítõk ezt mondják... (nekem is ok volt, de azért készíts biztonsági másolatokat)

CS@
Ja bocsy csak azt hittem az elolvasás után feltûnt volna, hogy hova kell telepíteni a MODot meg, hogy a készítõ neve Eddie, meg ilyen apróságok.

grebber
Ha felrakom az 1.1-es patchet mentéseimet tudom ugyanugy használni?

PiszkosFred
Ööö.. Jó pár éve Mythos és én lefordítottuk a fajok ismertetõ szövegét, még a Morrowind kapcsán. Ezt kiraktuk a MHQra. És a modot készítõ Eddie megkérdezte, felhasználhatja e. Beleegyeztem. Ennyi az én szerepem az egészben, vagyis semmi. Tegnap leírtam, hogy nagyon de nagyon ritkán használok magyarítást a játékokhoz, de magyarítást készíteni meg aztán annyira sem csinálok. Szóval a mod Eddie Price munkája, az õ érdeme és az õ energiája fekszik benne, nem az enyém, ezért aztán neki gratuláljatok ;] (és neki tegyetek fel javaslatokat a folytatást illetõen, õ az illetékes a modjával kapcsolatban)

A Sanguine nevû küldetés nálam bugos. Csak a négy vendég ül az asztalnál, bármennyit várok nem jön a nõ az asztalfõre... Valaki találkozott már ezzel a hibával? És hogy oldotta meg? <#help><#szomoru1><#nemtudom>

Már olvastam, de ezt mért mondod?
CS@
Miért nem próbálkozol a mellékelt „OlvassEl.txt” fájl elolvasásával?

Nagyon kössz neked is Fred:-)!!!Jól magyarítassz!Nem tervezed hogy fejlesszd ezt a magyarítást?Egypár küldetés leírását lehetne magyarítani!Úgy képzelném hogy a játék elejétõl folyamatosan a komolyabb küldetésekig!Sztem másnak is nagyon jó jönne, nekem legalább is nagyon-agyon jól jönne!De amit eddig csinátál ez is szuper!
Naggyon köszi Tovi!A data mappán belül volt a fájl egy magyar menü mód nevû mappában!De már megoldottam!És megpróbálom majd az arénát is!Kösz mindent!
Ha az .esp fájlt betetted a data könyvtárba, akkor annak meg kell jelenni a launcherben.
Az arénába csak az ott adott ruhát viheted be+sisak+fegyver és pajzs, semmi más nem lehet rajtad. Sem cipõ, sem kézvédõ. Ha bármi illegális maradt nálad, akkor diszkvalifikálnak. Vetkõzz le meztelenre, raintment fel, sisak és fegyver, aztán hajrá

Bocs, hogy zaklatlak titeket a folyamatos kérdéseimmel!De most beléptel Oblivionlauncher-be és nincs ott a magyar menü mód!Ott egy van😮blivion.esm(master file)!PLS Help!Thanks!Na már vmennyit tok angolul, de úgy hiszem ezek nem lesznek elegek Oblivion kiakasztásához:-)!Egyébként most a Dark Brootherhoodnak csinálom a küldiket, de az arénában meg nem tok harcolni olyasmit ír ki ogy diszkvalifáltak, de nemtom mért, lehet hogy azért mert Umbra karddal és pazsal nem lehet!De próbáltam már úgyis hogy teljes Aréna felszereléssel, de úgy sem volt jó!Egyébként most minimum egy hónapig nem játszok a gammával mert eltörött a kezem:-(!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmondják, hogy majd beszélnek veled a témáról, egy bizonyos idõpontban. Abban az idõpontban beszélgess a házikóban a szószólóval és már mentek is. A fej nem kell hogy nálad legyen.

Solid Snake
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kell a szertartáshoz a feje, ha nálad van kezdõdik a móka 😊
Kmarha
.. :S spoilert tanuld meg használni!!!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.