The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah most csináltam az imperial cityben a vámpíros küldit!<#taps>
Bucser
Asus A8N-E +2Giga Ram + 4,2 AMD64 és maxon megy Extreme 6600 Gt-vel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SötétBarom
Nekem nforce4es lappal, AMD64 3000+al, egy giga rammal meg 7600GT-vel megy minden maxon, 1152x864ben, HDR-el, tokkal vonóval.. Néha a szabadban esik 20fps alá amikor megtámadnak..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ati2002
Pénzt nem írtál, de ha maxon akarod nyomni, akkor egy Asus A8N SLI alap, egy AMD64 3500+ , 2 GB ram, 7600GT konfig nem árt.

De tökéletesen élvezhetõen fut az én gépecskémen is, képek, grafikai beállítások a galériámban.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

CS@
Amire csak fussa a keretbõl, minél jobbat.

DaemoonHunter
Hello!

Nagyon teccik a game! Most akarok új gépet venni. Ti milyet vennétek
a helyemben a játékhoz? Ezzel fogok a legtöbbet jáccani!

Fred bácsi,nem tudod véletlenül(hát hogyne tudnád)hogy milyen cuccokat javít az 1.1 patch? Néhányat fel tudnál sorolni? Köszi!!!!!!!!!!
Fred bácsi,nem tudod véletlenül(hát hogyne tudnád)hogy milyen cuccokat javít az 1.1 patch? Néhányat fel tudnál sorolni? Köszi!!!!!!!!!!
Fejes021
Ügyes nagy fiú vagy biztos letod tölteni magadnak "innen-onnan" Vangelistõl a Reprise címû albumát, ami szvsz nagyon illik az Oblivion, Music-->Explore mappájába.

http://www.panoramio.com/user/518310

Kibas*tak a thief guild-bõl a következõ képen:
Épp egy zsákmányszerzõ hadjáraton voltam, ayleid statue-kat gyûjteteni mentem. Sok pocsolyán keresztül haladtam át. Az egyiken megtámadta a lovam (mert h lóval úszok) egy rák, erre én leszálltam h megöljem. Jó legyaktam, újra fölszállok a lóra a puszta közepén, ahol senki se látott és erre közli, h kirúgtak! Tény h lovat loptam, de már elõtte két ember elõtt sikerült úgy elcsenni h nem vettek észre. Most már a küldetés sincs meg, h visszakönyörögjem megam. Tudnátok valami tippet adni?

armageddon666
pl. töltsd fel az öszegyûjtött számokat valahova? 😄

@

Fejes021
Ti használtok extra zenéket a játékban? Mert ezt a néhány számot már meguntam (nem mintha nem lennének jók Soul dallamai, sõt).
Én épp most válogatok össze Vangelist, meg Mike Oldfieldet. Más ötlet?

armageddon666
thx. én is gondoltam erre csak azt hittem van vmi más megoldás is. akkor megyek is (asszem ezt hivják igy) powertrainelni. (ha rosszul használtam a szót akkor very nagyon sorry)

@

Ha a legalacsonyabb szintû zárnyitó varázslatot elkezded folyamatosan lövöldözni valamelyik ládára. Ezt addig folytatod amíg manád van , ha elfogy megvárod míg visszatöltõdik, és folytatod tovább míg el nem éred a megfelelõ szintet.

Na, úgy tûnik, végeztem az ARcane Crafting mod-dal. Angolul: Arcane Crafting Mod

Magyarul lusta vagyok megcsinálni.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Nektek melyik volt az a legtöbbet érõ cucc amit találtatok?

armageddon666
Leyawiinban benéztem a könyvesboltba de ott az árus nem árulta a könyveket meg nem volt idõm megnézni mert elkezdett pofozni. 2 perc mulva meg az összes õr rajtam logott... sza lvisszatöltés.
Nincs minimum megkötés. Kaptam egy varázslatot amivel fiókot tudok kinyitni, de hogy használni tudjam kell 25ös alteration nekem meg ugye 15 van... gondolom kilehetne nyitni lockpickel is csak azt is kell szereznem... (asszem Easy zár van rajta szal akár nem is okozna lockpickel sem gondot... bár elég lamán használom :S) és akkor nemtudzs semmit Anvilrol? 😄

@

Lockpicket IC külsõ városfalánál tudsz venni, ott van egy tolvaj árus. Járd körbe kívülrõl, és megtalálod.
Egyébként nem emlékszem olyan quest-re, aminél van minimum kikötés, minden varázslat megvan tekercsben is. Én 9-ös alt. képességgel vagyok Archmage....
De trénerrel fejlesztheted: Imperial City-Elven Garden-Dovyn Aren, Cheyindal-Mage Guild-Deetsan, ezek alapszintü trénerek.
De olvashatsz pár könyvet Skingrad-Mage Guild, IC-Elven Garden-Dovyn Aren lakosztálya, és Leyawiin-ban van még kettõ

armageddon666
hogy tudnám gyorsan növelni az Alteration képességem? 15 van és 25 kéne egy varázslathoz ami egy Mage Guildes recom. questhez kell. és hol lehet lockpicket venni? (NPC neve is jó lenne)
és olvastam hogy van Anvilban egy bordélyház. az pontosan hol is van? <#zavart1>

@

njem tudjátok hard ajtónyitó varázst hol tudok tanulni, tekercset venni?
Így van, és Ariana korlátlan súlyú tárgyat vihet, nálam már hordozza a létezõ összes fegyverfajtát. Ügyi csaj <#vigyor5>

Szerintem velük nem fog menni, mert nekik nincs nevük és a gép nem rögzíti hosszútávon a felszerelésüket. (én gyûjtögetésbõl összeloptam mindenféle városõrség páncélzatát, de még nem láttam alsógatyás õröket...)

http://www.kettlebelledzes.hu/

Sipocz
Igen-igen! az Ariana T. modhoz is hozzá van csomigálva egy ilyen mod.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Juteszembe! "valami miatt" manapság nagyon keresztben vagyok a wathc-okkal és a tköm is kivan attól hogy hol féregnek hol kutyának szólítják a karimat (pedig mindig van min. 12-18 famy-infamy), ugyanakkor ténylegesen rámbizonyítani semmit nem tudnak (még mindig 0 a maxi bountym😊, hiába no "véséig belelátnak a kedveskék a dolgaimba"). Arra gondoltam hogy amikor szunyókálnak a fijug a barakkban akkor "átöltöznek alváshoz" ekkor vajon le lehet-é nyúlni a "szép rozsdás" páncéljukat, olyan hercig lenne az alsógatyóban nyomuló õrség😊)).

PiszkosFred
Van valami "....sharing...." nevû mod, azzal nem lehet? (npc sharing, vagy inventory sharing, vagy ilyesmi, csak a share/sharing kifejezésre emléxem a nevébõl)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi, de nekem pontosan az lenne a problémám, hogy a játék elején megloptam alvás közben néhány blade tagot... Akkor még nagyon mókásnak tûnt... De most csórikáim mezítláb gyakorlatoznak, meg fegyver nélkül õrködnek. Olyan szánalmas... Szeretnék segíteni rajtuk. <#szomoru1> <#nevetes1>

Sipocz
Hali!
Ismereteim szerint (bár azok igencsak csekélyek😊) NPC-hez mod nélkül csak 0 súlyu tárgyat lehet átrakni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ez is csak a DB izémizéihez tartozik
, van pár db. 0 súlyu lom a gamában ezek fõleg ruhadarabok (3-mal találkoztam->mágus csuklya, fekete ing és fekete nadrág
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és persze a DB-s mérgezett alma
).Sõt ha jól emléxem akkor a 0 súlyu lomot használatba is véteti is a gama az NPC-vel.

bigapó
kösz a tippet és a linket. még tesztverzió, ahogy látom, de lehet, hogy egyszer (egy új karakterrel) kipróbálom, addig meg nem tartogatom magamnál ezeket. kösz mégegyszer. csákó.

The Matrix has you...

Vki tudja, hogy kell npc-knél elhelyezni tárgyakat. Nincs más mód mint átírni a tárgy súlyát 0-ra???

PiszkosFred
Alapjában nem, azok csak eladásra jók, vagy dísznek a polcra. De vannak crafting modok, többek között Flatlinehun modja is katt ide , amely modokkal ezekból tudsz kreálni új fegyvert, páncélt, hamutartót, miegymást.

bigapó
hali!

már lehet kérdeztem: amiket találok (szerzek) menetközben gyémántot, rubint, ezüst-, aranyércet, egyébb értékesnek tûnõ dolgokat, azt el lehet adni vagy lehet belõlük valami hasznosabb cuccot kreálni?

The Matrix has you...

Nem tudtok veletlen olyan modot, amivel megy az elsimitas HDR mellett?

PiszkosFred
Kvesztlog + szótár = sikeres küldetés

CS@
Szerintem próbáld meg elolvasni a naplóban a küldetéshez tartozó bejegyzést.

Hy!Szeretném kérdezni,hogy a fõküldetésben az egyik quest-et miért nem tudom megcsinálni mivel az Imperial temetõben ami a Torony körül van a városban van egy nagy kriptaféle amivel nem tudok mit kezdeni😞Mutatja a kezet,hogy valamit tenni kell de semmit sem csinál vele.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

armageddon666
sikerült kikúrálnom magam a vámpírságból! pfff.... nem egy rövid quest volt... a vége "teccett" legjobban. mikor a gróf feleségéhez vezet a gyíkcsaj. Sun Damage 4em van, kb. déli 12 óra van és sehol egy felhõ (gyk. naon sütött a nap) õ meg szép kényelmesen sétál -.- kibe szaladgáltam meg töltöttem életem a kastélyban és azon kivül...

@

Nomeg vannak olyan skillek amelyeket majdnem lehetetlen 100-ra feljeszteni gyakorlással azaz tréner és fortify nélkül ha csak a skillt használjuk pl.: beszédkésség, merkantil. Ezekhez minndenképpen jó a luck hiszen a trainert álltalába fontossabb skillekre használja az ember de ezek is nagyon hasznos skillek amelyeket szinte mindenki használ.
Nem tudon hogy a luck hatással van-e a nem számított képességekre is pl.: Disarm vagy a knockdown összejön-e. Ha ezek gyakoriságát növeli, akkor médiscsak van értelme.

Vagyis megéri ha pl valaki olyan karaktert csinál amivel egy csomó szkillbe belekontárkodik (tehetséges tolvaj vagy ilyesmi) de egy specializált karakternél ahol a cél minél hamarabb a 100-as szkilleket megszerezni a Luck fölösleges mivel mindenkinél alapból 50

"It seems to work fine up to 300.
0 blade + 300 luck gives the same damage as 100 blade + 50 luck.
Of course you can't get more damage than 100 skill + 50 luck and you miss out on skill perks.

Over 300 I don't see it working.
For example , a 70 million luck doesn't allow me to super-jump , while a huge acrobatics does."

A srác eléggé letesztelte szal a lényeg hogy a Luck csak akkor ad bónuszt ha az érintett szkill még kevesebb mint 100, ha elérte a 100-at a szkill akkor 50 Luck-nál több már fölösleges.
Ergo nem éri meg a Luckot fejleszteni.

A központi oltár gyógyít. A többi, ami a falak mellett van, azok a wayshrineoknál aktiválhatóak. Ezekbõl rengeteg van a vadonban és az utak mellett. ha egy típust aktiváltál, utána bármikor rátenyerelhetsz az adott istenség kis oltárára bármely templomban és megkapod a bonuszt. Ez 10 percnyi idõre 2 tulajdonságodat megemeli 10 ponttal. Ha minden istenség oltárát végigjártad és sikerrel aktiváltad, akkor kapsz egy spéci változatot, ami minden tulajdonságodat 10 ponttal megemeli jó hosszú idõre.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fejes021
Kösz mindent (viszlát és kösz a halakat :-D), úgy néz ki, hogy minden mûxik, egydedül a color map mod nem. Gondolom máshova pakolja a textúrákat, de annyi baj legyen, majd biztos lesz hozzá frissítés.

CS@
Arról nem olvastam semmit, de nincs benne se textúra se egyéb extra tartalom, úgyhogy nem hinném, hogy bármi probléma lesz.
Másold el az egész Obli könyvtárad valahova és ha bármi gáz van pecs után akkor csak vissza kell másolnod.

Fejes021
És a te házad Ic-ben?

CS@
Nem akarok hülyeséget írni, de mintha azt olvastam volna a HQn a patch –el kapcsolatos fórumban, hogy a Natural Environtments –el adódtak problémát, de azért inkább azt javasolnám, hogy nézz utána te is, mert én csak felületesen átnéztem.

Fejes021
Azt akarom kérdezni, hogy volt-e valakinek gondja a modokkal és a save gémjeivel, miután feérakta peccset?
Én igazából a a Csa féle IC-s házat és a Natural Environtments 2.0-át, használom.
Volt ezekkel gond?
Tudom, hogy ez már nem béta de azé aggódom egy cseppet.

SiteDisagner
Szerbusztok! olyan gondom van h egy dark brotherhood-os kuldetés utan egyszercsak eltuntem... mármint nem latom magam - az npc-k igen. Teljesen átlátszó lettem (és itt nem az invisible, v spectral form, v chameleonra gondolok mert ott még kivehetö az alak, de itt teljesen hiányzok. Van vmi ötlet???

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

armageddon666
ja ezt minden különbözõ istenhez tartozó oltárnál kiirja. menj a középsõ nagyhoz az mûködik. nemtom hogy a többinél miért irja ezt nem forditottam még le.
ha a Mage Guild egyik házábn egy tagnak szivom ki a vérét akkor ugye nem zárnak ki meg ilyesmi? 😄

@

Higany
Sziasztok! Van egy kis problémám! A skingradban lévõ templomban nem tudom magam meggyótittatni, mert ezt írja ki: "Make a pilgrimage to a Wayshrine of Dibella, and henceforth receive a blessing at Dibella's holy altars"
Lécci fordítsátok le nekem, mert nem nagyon tudok angolul!
Köszike elõre is!