The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hurrá! 😊

magus
heh, miutan egy jo ideje gef 2 vel nyomtam az ipart, s most egy 7600 gt vel itthon megneztem obliviont, a kommentem ûbazmeg^^

BaliBoy
Már úgy is próbáltam amikor az a fény oszlop van. Úgy sem csinált semmit. Na mind1.Hülye bug. Mondjuk van egy olyan bug is benne, hogy ha a Skingradi count nejének megcsináltatni a vámpírizmus elleni szert ad egy kis pénzt. Aztán vissza lehet menni hozzá pénzért, újra meg újra meg újra...... Csak úgy nyomja az 5000eket. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

PiszkosFred
Megjelent a Mehrunes Razor addon, amely csak a hivatalos peccsel muxik, vagyis el ne felejtsen senki sem peccselni elotte, ha meg nem tette volna meg. Ez most 3 dolcsi, mint mar volt rola szo, de picivel tartalmasabb is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sipocz
Kösz a jószót és a bátorítást fiug! Nyílnak már az OG mint pipacs a határban😊) hála az MD&MD Co.-nak, van mit lomotolni😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

CS@
Figyelembe veszed azt is, hogy „csak a hét egyetlen napján gyárthatunk (ha jól emlékszem az utolsó elõttin), amikor egy hatalmas fényoszlop burkolja be az oltárt.” ?

Ez valószinüleg bug lehet mert nálam ugyanez volt. Mindent úgy csináltam ahogy kell és nem történt semmi. Elvittem a mentésemet haveromhoz és ott simán megcsinálta. Csináltam is nála gyorsan 6-ot. 😊

Why so serious?

BaliBoy
Pont az oltárral kapcsolatban szeretnék én is kérdezni. Még pedig azt, hogy miért nem tudok black soulgem-et készíteni? Mindent úgy csinálok ahogy kell. Az üres soulgem benne van az oltárban, soultrap varázslat és nem történik semmi.
Meg lenne még egy <#lama> kérédsem. Enchantoltam egy kardot aminek a töltöttsége 3220 lett. Csak már arra nem emléxem, hogy hogy csináltam, hogy ilyen nagy lett.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

reménytelen
Kösz, én meg bejártam az egész barlangot, hát persze, hogy nem találtam...
CS@
Mindegyik kint a szabadban van, úgyhogy ne bent keresd.

reménytelen
"A fekete lélekkövek elõállítása fölöttébb macerás dolog: szükségünk van egy üres Grand Soul Gemre, egy lélekcsapda varázslatra és egy nekromanta oltárra. Ez utóbbit öt helyen találtam: Dark Fissure, Fort Istirus, Fort Linchal, Wendelbek, és Leafrot Cave. Hogy ez ne legyen elég, fekete lélekkövet csak a hét egyetlen napján gyárthatunk (ha jól emlékszem az utolsó elõttin), amikor egy hatalmas fényoszlop burkolja be az oltárt. Ekkor az oltárra kell helyeznünk az üres lélekkövet, majd egy lélekcsapda varázslatot mondani rá, s kész is a fekete lélekkõ."

Na most, ennek alapján én találomra felkerestem a Wendelbek cavet, és nem találtam semmilyen oltárszerûséget. Valaki elmagyarázná, hogy néz ki, esetleg linkelne egy képet róla?
Oblivion HQ-n ott van az infó. Javaslom a Daedra lordok küldetéseinek végigolvasását. Az egyiküknek ilyen black soulgem kell és ott le lett írva hol lehet kreálni...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

reménytelen
Már arch-mage vagyok, a mage guild minden küldetését megcsináltam, de most már nem emlékszem arra, hogyan és hol lehet black soul gemet készíteni. Visszaolvasva csak annyit találtam, hogy a játékban öt helyen.
Valaki leírná, hol van ez az öt hely?
Nem kell felépítened, legyen nálad egy Welkynd kõ meg egy tök egyszerû villám varázslat (IC kapsz is a boltban alapszintüt, ha még nem lenne meg) és csak egyszerûen varázsolj rá a rom kõre.
Ja mindegy hogy elõbb a nõnek utánna a gyiknak adod-e oda a könyvet. Én elõbb adatam oda a nõnek, megszereztem a varázslatot aztán egyszerüen kiloptam a ládájából és leadtam a Guildben a gyíknak. Mindenki örült.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem is fenn van az OOO és én egy kapu után rögtön átestem egy másikon. Én idegesítõen sokat találtam.
Persze Martin bontatlan leszálítása után.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Oblivion Gate-ek majd lesznek. Elõbb zárd be Kvatchot, majd vidd haza Martint és utána nyílik ki a kapuk második hulláma.
Ez olyan 25 kaput jelent elsõsorban a vadonban, bár Skingrad környékén lesz pár az út közelében is, meg például az Inn of ill Omen kocsma mellett is mindig ott található a saját kis kapuja Kvatch után... Majd ha eljutottál odáig, hogy megvolt Bruma ostroma is, akkor kinyílik a maradék kapu is.

Szóval nem lesz kevesebb az OOO modban sem, sõt! Az OOO modban valamiért gyakoribbak a duplakapus Oblivion pályák. Bemész az egyiken, kimész a másikon és a világ másik pontján vagy. Ha bezárod az egyik kapun belépve, attól a másik kapu még aktív marad és egy másik Oblivion részre visz. Sima játékban 42 volt a csúcsom és tényleg mászkáltam csak a kapuk miatt. Az OOO modban viszont 50 fölé is eljutottam kapuk bezárásában.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sipocz
Persze! ezt én is tapasztaltam a "csak alapjáték" rendszerben, ott moccani is alig tudtam a rengeteg kaputól és szvsz. egy bizonyos mennyiség bezárása után mintha újak is keletkeztek volna. Eddig nagyon meg voltam elégedve az OOO moddal mert mozgalmasabb és valószerübb a világa, nem akarom elhinni hogy megint megszívom😞((!

CS@
Passz. Kvatch bezárása után nálam mindig egy csomó van.

CS@
Helló. Elakadtamaz a játékban a mágusok céhébe léptem be és csinálom a recommodation küldiket. Chorrolban az egyik mágus azt mondta hogy derítsem ki miért van a városban Ealra. Én beszéltem is vele, õ egy könyvet akart egy hegyrõl, északra a várostól. Én ezt visszavittem nekei õ lefordította egy nap múlva majd adott egy 6 oldalas tekercset amit a könyvrõl fordított. Õ visszaküldött a hegyre hogy ott van egy rész amibõl hiányzik vmi és azt nekem kellene helyrehozni. Ezért vmi nagy erõt ígért. De én nem tudom mit kellene csinálni mert a hegyen nem tudok semmit csinálni. Célozgatott az Imperial Watch-okra, meg Velkund ston-ra, meg Alyeids ruins-ra de ezeket nem találom. Nem tud vki segíteni?
Sipocz
Hi oblivioni martalóczok!
Nomegmost a 2. avatárommal 39. szintjén bevettük Kwatch-nak híres várát, nem volt egy piskóta menet. A legalacsonyabb szintü káosz-szörny storm attronach volt, ezek alkották az elõvédet a kszivilajosok, pók-icák és valkynaz dolgzók elõtt. Legnagyobb eredményemnek azt tartottam, hogy -a korábbi csatámmal ellentétben- az õrség kapitánya egyszer sem ájult el mellettem (bár vagy 2 pofont a karimtól is kapott😊). Mindezek után érdeklõdéssel tapasztaltam, hogy az OG-k száma valami iszonyúan kevés, ezt az OOO mod csinálja vagy mia.....?

TopGun
Valaki hasznalja a Francesco fele modot? a teljes nevet nem tudom, csak azt, hogy egy exe file, csak nincs hozza az .esp kiterjesztesu file es anelkul nem mukodik, 😞( pedig nagyon szep pancel es egyeb festeseket nyujt.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

SötétBarom
Az semmi, úgyhallottam valaki talált is egyet a rakparton <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TopGun
Azert az sem semmi 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nem egyedi az eset. Múltkor valaki itt Ninroot-ot akart szedni kutyasétáltatás közben...

TopGun
Sziasztok! Ma reggel ultem a buszon, meg felalomban lehettem, neztem ki az ablakon es egyik megalloban lattam kek viragokat, mar mozdult a kezem az eger utan, hogy felvegyem, azert ez mar gaz egy kicsit nem? 😊) pedig nem tolom sokat a jatekot.

Fejes021
Ha oblivionora kell (márpedig gondolom arra) akkor szerintem 200-at bele kell tolni.
Persze ez sem mérvadó, mert 200-ból is lehet szar (kiegyensúlyozatlan) gépet venni.
De bõvebb infóért ajánlom valamelyik hardware topikot. Pl.: A "Milyen gépet vegyek most" címût.

http://www.panoramio.com/user/518310

Most a küldetéshez kapcsolódó shadowbanish wine-t kérdezed, vagy az egyéb haszontalan borokat?

DaemoonHunter
De hogy jó legyen max részletesség több kellesz hozzá. Az szerintem tuti.

DaemoonHunter
Kössz!

Amúgy kb. 120.000 bõl remélem kijön a gép.

Hali!!!

Nem tudja vki hogy hol lehet bort venni a játékban??? Mert vki mondta multkor hogy van vhol egy bolt ahol drága, és ritka borokat lehet venni.
Elõre is köszi

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

PiszkosFred
Talán lesz majd update, elég sokan használják ezt a modot, ezért aztán elképzelhetõ, hogy frissítik a peccsnek megfelelõen.

Fejes021
Úgy néz ki patchel már nem mûxik<#szomoru1>
De azért kösz

PiszkosFred
"Illumination Within"

Fejes021
Valaki tudja annak a MODnak a nevét ami éjszaka feloltja a "villanyt" a házakban, és így kívülrõl is látszik a fény.
Tudom, volt már réges régen itt fórumon linkelve, de nem lelem sehol:<#lama>

CS@
Ja az alvók ellen szerintem se gáz a többiek ellen meg állítólag hatástalan.

"The second part gives characters a dagger that will instantly kill the sleeping (but do no damage to anyone who is awake)."

Egy ilyen modot én is használok (lehet hogy pont ezt?), alvó embert egy ütésbõl kinyírni sztem "reális", a Mehrunest azért akarom kivárni mert official plugin és a tõr egy (remélhetõleg) hosszú és izgalmas küldetés jutalma lesz amiért megdolgozik az ember, onnantól már nyugodt szívvel fogom használni de a mostani modok az über sneak attack szorzókkal nekem nem jönnek be annyira.

Addig oké hogy egy alvó embert kinyírok egy ütésbõl de egy fel-alá mászkáló full daedric maraudernél már sokkal komplikáltabb pont úgy beszúrni a páncélok között hogy egybõl bele is haljon, ott a mérgeket fogom inkább erõltetni.

És a Mehrunest ha már meglesz <#hehe>

"The second part gives characters a dagger that will instantly kill the sleeping (but do no damage to anyone who is awake)."

Egy ilyen modot én is használok (lehet hogy pont ezt?), alvó embert egy ütésbõl kinyírni sztem "reális", a Mehrunest azért akarom kivárni mert official plugin és a tõr egy (remélhetõleg) hosszú és izgalmas küldetés jutalma lesz amiért megdolgozik az ember, onnantól már nyugodt szívvel fogom használni de a mostani modok az über sneak attack szorzókkal nekem nem jönnek be annyira.

Addig oké hogy egy alvó embert kinyírok egy ütésbõl de egy fel-alá mászkáló full daedric maraudernél már sokkal komplikáltabb pont úgy beszúrni a páncélok között hogy egybõl bele is haljon, ott a mérgeket fogom inkább erõltetni.

És a Mehrunest ha már meglesz <#hehe>

CS@
Bár én még nem próbáltam ki, de a HQ-n a „Modkörkép éjjel-nappal” –ban lyankyj –tõl olvastam egy rövid leírást a MoreRealisticSneakingWithThroatSlitting MODról. Ez a nyakmetélõ tõr egy ilyen beállítottságú karakternél szerintem jópofa lehet.

Majd kipróbálom ezt is meg a paralize-os mérget is valami nyüzsgõsebb helyen, bár ha jól emlékszem a Mehrunes tõrrel instakill lesz minden sneak attack (asszem ezt írták) csak azért a pluginért akarok egy assassint indítani, most még csak tervezgetem hogy mi lesz a profilja <#buck>

CS@
Ezt még nem próbáltam sosem, úgyhogy passzolom. Játékon kívül megjelölném azt, hogy erre nem vonatkozik.

thx

Más jellegû: ha hátbavágok valakit egy silence mérges karddal de túléli az elsõ csapást akkor ugyan úgy fellármázhatja az õröket mint bárki más vagy a silence a castolás mellett erre is kiterjed?

CS@
Csak az alchemy(100felett már nem) és a felszerelés számít a többi nem.

100Alchemy + Master cuccossal:
DamageAttribute –k: 3pts 12sec
DamageHealth: 8pts 30sec
DamageMagicka: 15pts 61sec
DamageFatigue: 12pts 47sec
Silence 26sec
DrainHealth: 24pts 95sec (1db nirnrootból)

Úgy néztem, hogy ha több hatás is van, a fenti értékek akkor is érvényesek PL:
Harrada+RatMeat=DamageMagicka15pts61sec+Silence26sec
SpiddalStick+ImpGall=DamageHealth8pts30sec+FireDamage9pts37sec

Kérdés azokhoz akiknek 100-on van az alchemy:

Milyenek a legerõsebb kikeverhetõ mérgek?
Pl damage health-ból mi a legerõsebb ami létrehozható?
Ja és az Intelligence-nek és a Lucknak van szerepe a potion erõsségében vagy csak a szkill és az apparátus számít?
<#help>

torrenten mindenhol fennt van

valaki el tudná nekem küldeni a lópáncél modot? Megköszönném, de erre nincs 2 dolcsim. Amúgy ingyér is letülthetem?
Egyébként asszem egy hónap neve is.

köszi, elnézést a hülye kérdésért
csak a Heartfirebõl indultam ki😄
1:nincs idõlimit
2: a dragonfire az amit a császárnak meg kell gyújtania az amulettel a templomban,ugyanis ez tartja fent a 2sík közötti védmûvet

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

A kérdésem az lenne, hogy van a kfõsztorinak idõlimitje? Vagy úgy van mint a morroban, hogy akármikor hozzákezdhtek. MÁr elvittem Martint a felhõk tempomába, de aztán hanyagoltam eg kicsit, fighters guild, kalandoztam stb.
Dragonfire az egy hónap neve?
Valami ilyesmit olvastam valahol, hogy addig be kell zárni a kapukat...

Elnézést a hülye kérdésekért, csak gondoltam írok valamit😄