The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nem a guildesek, hanem azok, amiket rumorból vagy csak simán beszédbõl lehetett megszerezni
Ha el sem kezded a fõszálat, akkor meg csak egy darab van az egész világban az meg annyira nem zavaró. Az tény és való, hogy annak a seregnek nem sok köze van egy sereghez, mondjuk a gépem még így is megizzadt tõle. Az, hogy 10en levertetek mindenkit az nem teljesen helytálló, mert helyesen mondva mind a 10en kitartottatok, amíg te át nem léptél a kapun. Ha nem lépsz át, akkor pedig idõvel megdöglötök mindannyian, mivel az ellenség végtelen.
Amúgy most, hogy így utána számolok hány darab kaput is kell kötelezõ jelleggel bezárni a fõszál alatt? Ha jól emlékszem, akkor hármat, hát az tényleg rengeteg.
Na meg a Burma védelme. Na az enyhén illúzióromboló volt. Szóval nekem ne beszéljenek seregrõl, ahol alig egy tucat katona a sereg. Höhö, meg világot fenyegetõ kapu aztán tizen levertünk mindenkit, szóval nem kellet volna tulspirázni a fõszálat, ha nem képesek egy sereget megjeleníteni a jelenlegi technológia mellett.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
egyébként nemrég vittem végig a játékot, ha lehet mondani egy ilyen játékra, hogy végigvittem, de hát nem is tudom. nagyon jó játék, simán 90% felett, de elszúrtak pár dolgot. pl: az egész fõküldetést. közel sem olyan jó, mint a morrowindben volt. sõt a legunalmasabb és legötlettelenebb rész a játékban a fõküldihez kötõdik: az oblivion kapuk bezárása. + amikor segítséget kellett kérni brumának, vicces volt, hogy mindegyik város vezetõje ezzel jött: "amíg egy oblivion kapu fenyegeti a saját városom, addig nem küldök segítéget".
na ennyi szerintem elég is lesz. kicsit hülyén fogalmazok tudom, meg szétszórt a szöveg, de most csak pillanatnyi érzelmeimet próbáltam megfogalmazni gyorsan. ennyi. (ui.: azért ha lehet ne kövezzetek meg plz és várom más véleményét is)
Nekem holnap lesz meg ez a nagyszerû játék. Már nem is tudom mennyi videót megnéztem róla <#vigyor0>#vigyor0> Most raktam fel a Ati Catalyst 6.4 WinXP drivert (ha jól tudom ez a legújabb. Szedtem le patch-et is (az 1.1-est mivel csak ez van még)Ha ezt felrakom menni fog? .Ati Radeon 9600-as videókártyám van. Bírni fogja ezz a videó kártya ezt a nagyszerû játékot? (a HL2-õt bírta max-on 2x-es AA-val)
Elõre is köszönöm a válaszokat!
PS3 ID: SDani456
Viszont ha eltekintünk attól az elvtõl, hogy mi a haszna,(mivel ez egy játék és már onnantól kezdve, hogy leültél elé haszontalan), akkor azért jó, hogy van, mert nélküle csak kevesebb lenne a játék. Aztán meg bízok abban is, amit már Fred is említett, mégpedig, hogy lesznek majd MODok melyek az ezen a téren található hiányosságot orvosolni fogják. Részemrõl jó a hangulata, már annak a ténynek is, hogy ha akarok, akkor vámpír lehetek pusztán a játék kedvéért és nem azért, mert ilyen olyan, haszonnal vagy elõnnyel jár.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
@
Ha egy Nord barbár vagy valami olyan, akihez jobban illenek az északi faházak akkor egyértelmûen Bruma. Viszont ha a karakter jobban szereti a nagy kõépületeket, valamint a tenger és a kikötõi dokk levegõjét akkor meg Anvil.
Ár érték arányban, szerintem egyértelmûen Anvil a nyerõ, de persze ezzel lesz egy kis munkád az olcsó árért cserébe.
És igen, megmaradnak a cuccaid.
@
Jó játékot.
War. War never changes.
Probáld leszedni a mod-okat. Ha azok nincsenek akkor tedd újra a játékot, hátha valamit rosszul telepített fel, vagy játsz a garafikai beállításokkal.
War. War never changes.
War. War never changes.
http://www.kettlebelledzes.hu/
Minden kereskedõnek, akár van üzlete akár nincs létezik nyitvatartási ideje. Tehát igaz ez a trénerekre, a céhek embereire egyaránt. Ahogy nézegettem a legbonyolultabbak a mágusház emberei közül kerülnek ki: pl. néhányan tõlük reggel 9-kor kezdik a rendelést aztán délben tartanak 2 úrányi szünetet majd aztán este 6-ig ismét szoli (ezt a skingrádi céhházban tapasztaltam) 😊), de vannak olyanok is akik éjszaka dolgoznak ezt szintén a mágusoknál láttam mert náluk nincs portás mint a fightereknél és ált. valamelyik tag az éjeliõr😊).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
vannak olyan NPC-k, akikkel lehet beszélni és elvileg lehetne kereskedni is, de amikor ráklikkelek az ikonra, akkor azt mondják, hogy õk nem foglalkoznak adás-vétellel! ez miért van? nem vagyok tolvaj-céhtag? nem abból a fajból származom, mint õk?
The Matrix has you...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
nagyon ott van, annyit töltött majd besz.rtam, s az fps is közelített a 0hoz<#wow1>#wow1>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!