The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert nem valószínû hogy találnál olyan mentést ami neked kell.

Milyen fajjal voltál?
Milyen kaszt, milyen primari szkillek?
Milyen felszerelésed volt?
Milyen fame-ed?
Miket derítettél föl a térképen?
Melyik küldetéseket csináltad már meg?
stb stb

Nekem pl egy 16 szintû breton assassinom van amivel conjurationra és illusionra is fejlesztettem, eddig csak 2 városban jártam és a fõ küldetést el se kezdtem, még mindig nálam van az amulett.
Szal én nem tudok mentés ügyileg segíteni sry 😊

Esetleg vedd le a nehézségét a játéknak minimumra és akkor gyorsan végigrohanhatsz a fõszálon <#fejvakaras>

DonnieBrasco
Hát ha neked ez egy szenvedés, miért erõlteted? Annyi mindent lehet még a játékban csinálni... bármi mást.

DB

A ti kung-futok nem erős!

maffioso
mért lenne érdekes?nemtom kb a játék fõ sztorija hányadánál tartottam de ott hogy most kell a két kémmel vmit csinálni de kellett a reinstall és most baszhatom elõrõl a végig

\"If in doubt, flat out!\"

Oblivionnál mástól mentés kérése elég érdekes ötlet <#idiota>

maffioso
probáltam csak szittem h felkerült és mondom elveszett

ird ki a mentést,mielõtt ujrarakod,alap.
deadcode82
Köszi, sikerült megoldani.<#worship><#worship><#worship>

maffioso
mondom kellett
vagyis már tulvagyok rajta
volt ennyi eszem ám ráraktam mp3amra egy rakás mentést de féluton kiirta hmegtelt és nem néztem h mi maratt le és ezért elbasztam

boccs cd-re (nem dc-re<#buck>rossz azaki rosszra gondol)vagy csinálj egy ingyenes tárhelkyet rakd fel a mentéseidet és miután megvan az újrarakás töltds le és másoldf be a helyére

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hát másold át a mentéseidetg flash kártyáravagyírd meg dc-re és akkor újrarakás után meglesznek vagy tedd át a C:\.....-a helyérõl a másik meghajtóra és telepítésnél csak a C:\-t formázd le és meg leszenk a mentések

maffioso
vazeg windowst kellet ujraraknom és most cseszhetem a mentéseimet
nem tud vki olyat adni ahol kb 5-6os szintû és a két kémes szitunál tart?nagy segitség lenne ha nem kéne elõrõl kezdenem

CS@
Nem úgy gondoltam, hogy a questet lövöd ki, mert olvastam már problémákról emiatt, hanem úgy, hogy odaadod magadnak a hiányzó tárgyakat.
Ehhez használd a:
Player.Additem TÁRGYIDJE 1
Parancsot. A Player és az AddItem közé egy pont kell. Az AddItem és a TÁRGYIDJE után pedig szóköz. A TÁRGYIDJE helyére pedig az adott tárgy IDjét kell írnod, de mivel lusta vagyok így ezeket most nincs kedvem bepötyögni, úgyhogy ITT megtalálod õket(a jobb oldali oszlop az).

Gladiator
elm a küldi adója odaadta a kulcsot, ha jól emlékszem.

deadcode82
bocsi a válasz nem WNW üzenetére szólt

deadcode82
Hát azon csodálkoztam én is, hogy akkor miért lehetett eladni a cuccot ha questitem, biztos hogy már megtaláltam hamarabb és elpasszoltam. Az Umbra-át én sem tudom eladni. Elég elcseszett ez a helyzet.
Cheat-el hogyan tudom megoldani, mert még eddig nem használtam egyet sem. Most keresgéltem a cheatek között, de nem találtam olyat amivel az aktív questet be lehet fejezni.

CS@
Ez pont egy olyan QuestItem amit el lehet dobni.
Úgyhogy, ha eldobtad/adtad õket, akkor annak a küldinek lõttek.
Csak cheat-el tudod megoldani.

Biztos?
Mert tuttommal a quest itemet nem lehet eldobni, és a kereskedelmi jépernyõn sem jelenik meg. A páncéllal nem próbáltam mert már leadtam és ezért nem kezdek újat, de az umbra-át nem lehet. Ára az van 5500, de eladni nem lehet még az orvgazdáknak sem. Ha el akarom dobni akkor egy

"You cannot remove quest item from your inventory"

Üzenetet kapok, azaz vagy nálad van még a páncél vagy nem azt találtad meg és a barlangban van.

Van valami modszer (MOD, consol parancs) arra, hogy atsetaljak egy falon..?😉

deadcode82
Hali!
Gondban vagyok, a fighters guild küldiket csinálom, most járok az Amelion's Debt-nél, itt ugye a csaj nagyapjának a páncélját kell visszavinni a csajszinak ami az Amelion Tomb nevû barlangban található, Leyaviintõl északra az elsõ barlang a víz jobb partján. Nos az a gondom, hogy én már valamikor korábban jártamm ebben a barlangban, emlékeim szerint találtam is ott valami páncélt, csak már rég túladtam rajta, most meg ugye már nincs a barlangban. Így nem tudom megcsinálni a küldit, valaki tud valami megoldást a helyzetre?

a gutten mine küldinél vagyok,valaki megtudná mondani hogyan lehet bekerülni a bányába,mert kulcs nincs és hátsó bejáratot sem találok,ez az a küldi ahol az 5 vámpirt ki kéne nyirni valami tárgyért.Aki tudja legyen szives árúlja el nekem.
DeathJr
Most mit izélitek?
Csak kérdezett valamit.
Nem kell ráhángálni az asztalt.

maffioso
kvitt

Esrohnoil
Olyan nehéz elolvasni a faq-t és használni a topic keresõjét? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

maffioso
de most õszintén
olyan nehéz leirni a választ ha tudod?nem kell szivatni szegény gyereket

maffioso
dejófejvagy

Nyilat mérgezni ha jól emlékszem elég egyszerû majd találsz mérget és akkor kikisérletezed. 😊 A másik kérdésedre a válasz a kattints ide mielõtt kérdezel menüpontban van.

deadcode82
1. Fejleszd a fõ skilljeidet, aztán ha beszól, hogy szintetléphetsz akkor aludj egyet
2. Csak rákattintassz valamelyik méregre(zöld üveg),megkérdezi, valóban bemérgezed, és igen; azért nem árt, ha az íj van kijelölve fegyvernek

DeathJr
😊

visszaolvasós módon

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sebtib
Sziasztok!
Most regisztráltam.
Lenne egy-két kérdésem:
1.Hogyan lehet szintet lépni???
2.Hogyan lehet mérgezni az íjat, mert halottam, hogy lehet.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Pretorian
Ez a fórum azért van, hogy ha valaki segítségre szorul, az hangot adhasson a problémájának. Szal' addig marad a téma, amíg lesz olyan ember, akinek gondja van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

GoKu x
hát most per pill ez a legjobb de ha mondassz vmi jóbbat akkor arra vevõk vounk. (remélem) 😄

meddig ragadunk még le ennél a "hogymegyagépünkönazoblivionhátjószarul" témánál?
maffioso
😄igen bár egyre hihetetlenebb konfigok alatt megy "simán" a játék
két hét és a geforce 3 ti200on is higyon fog menni 0,0001 fps-sel de nem szaggat tök simán fut😄

CS@
No igen nézõpont kérdése az egész, hiszen csak attól függ, hogy kinek mi a sima.

DeathJr
Érdekes...az egyik haveromnak íme a konfigja:
Amd Sempron 2600
2X256 DDR 400
Ati 9600Xt

És neki középrehúzva simán megy.

maffioso
30 akkorsem lassu hülyék vagytok érdekes nekünk nem lassu a 30
ugyanolyan gyors mint a cmr5ben a 600fps ralliközben(najo kis különbség van😄)

dede 30al elég lassú nálam megy 40-45 ek házakban városabn 40 erdõben meg inog 25-30 között 1150x8akárhányon én meg vok elégedve vele (p4 630 3.0.ghz Sapphire radeon x700pro 256mb/128bit)

maffioso
pártollak csgj

nekem a celeron 2,8 Ghz, 1 gb Ram, Saphire radeon 9600 atlantis 256 mb-os gépemen, large texturával, bloom effect-el, 1024x768-ban, élsimítás nélkül, árnyék nélkül, high víz, csúszkák a negyedénél kicsit nagyobbra állítva, háttér persze bekapcsolva 😊 És így a városokban 20 fps körül van (skingradban 30-40 is van xD), az erdõk sûrûjében csak 10 fps. azt viszont nem értem, hogy miért nyavalyognak azok is, akiknek 30-al megy a cuccos. egyáltalán nem is lassú 30-al.
maffioso
x1800on nem szaggat havernak midnen full 1024en és rendesen megy
nekem 9800pro an csak 128as és mediumra tette a gép de én felhuztam 1024re meg elég sok mindent amit lehetett kivéve az anti izét az noneon maratt és nem szaggat

Pretorian
Áhh, kevés a kártya nagyon. Hasonló konfiggal medium beállításokkal épphogy megy 20 FPS-t egyik barátomnál, 800x600-ban.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ollie
Ne viccelj, egy 9800PRO-n is erõsen szaggat, de meg egy X1800-on is ha mindent maxra állítasz. Nekem X1600PRO-n high-on megy HDR-el, általában 15-30 fps között van. De a high még nagyon messze van a full beállítástól. Ja és 1280x1024 felbontáson, bár az igaz, hogy 1024-ben valamivel gyorsabb.

hát, fullra húzhatja a dolgokat, kivéve a HDR effektet, mert azon a karin olyan nincs is 😊 nekem is 9600-as kateg van. a 256-osból
jaja ezt én akartam mondani!!!
nekem 256mb-s x700 asom van és azon is csak majdnem fullon megy szal...

CS@
Üdv!
Futni fog, de egy 9600al nyugodtan elfelejtheted a fullt.

DeathJr
Sziasztok!
Ezen a konfigon jól fog futni?és nyugottan kihozhatom belõle a full-t?
Amd Athlon 64 3200+(3400-en pörög)
Asus K8N
2X512 DDR 400 Ram
Ati Radeon 9600
2X80gb Samsung ami Raid-ba van kötve.

ja nem mégis mer másnak is van ilyen problémája
ja bocsi közben rajottem hogy az a mod semmire nem yó csak a karaktergenerálás francia lesz x)
biztos hogy nem mer ha csak az az egy vann fenn meg amit ír hogy kell hozza akkoris egy nagy lila test és no fej😛