The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
lassabb és szarabb
6600gt nagyon felvan fujva ahhoz képest hogy mit tud
szerintem már leélte a fõbb korszakát az a kari és már csak a polcra valo kategoria

\"If in doubt, flat out!\"

Bocs,hogy ide is írok!Ért valaki a procikhoz???Lécci!
ollie
X1600PRO-val 15-30 fps high beállításon, hdr-el és 1280x1024-ben. XT-t ebbõl nem fogsz AGP-sben kapni. Még érdemes próbálkozni 6600GT-vel, de az egy kicsit drágább és kicsit lassabb.

maffioso
usb vagy p2 porton controller bedugva? az okozhatja

Sziasztok! Van egy érdekes problémám. Eddig rendesen tudtam játszani a játékkal, de most nem tudom irányítani normálisan az emberem, ha nem csinálok semmit kkor is lassan oldlra megy, olyan érdekes mozdulatokkal mintha lebegne vagy a Holdon járna. Megpróbáltam az újratelepítést de minden maradt ugyanúgy. Nincs estleg valakinek ötlete mitõl lehet ez, és mit lehetne tenni?

maffioso
www.olcsopc.hu

DonnieBrasco
"milyen videjókártyát érdemes venni ami még nem kerül miliókba ?😊 ja és megy vele a gémsz😊" ez volt a kérdés 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

jó,de a válaszom arra irányult h minimum!
DonnieBrasco
Hát az szintén nem egy mai darab.
Ár/érték arányban butaság az X1600-as vagy a 7600GT széria alá menni mi. Az ennél gyengébb ÉS olcsóbb kártyáknak nincs jövõje (jelenje is alig).

DB

geforce fx 5900,profin fut,persze le kell venned a grafikát
DonnieBrasco
X1600XT

DB

milyen videjókártyát érdemes venni ami még nem kerül miliókba ?😊 ja és megy vele a gémsz😊
DonnieBrasco
Hát furán néz ki a konfigod egy ennyire gyenge VGA-val.. mint tökön a gyûszû kb 😊

DB

szóval akkor kártya csere kellene már mi ? akkor azér szaggat😊 de elég erõsen😊
DonnieBrasco
Meg ne bántódj, de nekem kissé (?) hihetetlennek tûnik egy ilyen gyenge VGA-ra 256 megát rakni.. tényleg létezne ilyen?
Mindenesetre egészen biztosan az a gyenge a pontja a konfigodnak, nem is kicsit....

DB

Helló meglestem a kattints ide részleget... p4 3 giga proci 1 giga ram
fx5500 256 mega kártya... kurvára nem megy a game megnyomom az elõre gombot aztán 3 másodperc utánr eagál... feltettem az ajánlott nvdia drivert de úgyis szar.. vkinek van vmi 5lete ?
A karaktered akkor tud szintet lépni ha a major szkilljei 10 ponttal növekednek, amikor az összes major szkill eléri a 100 pontot na ott a maximum szint, ez olyan 45-50-es szint körül történik meg.

kiskapu:
Ha viszont börtönbe csukatod magad akkor pár szkilled visszafejlõdik, ha ezek a szkillek majorok voltak akkor azokat újra fejlesztheted 100-ig tehát újra elkezdhetsz szinteket lépni, hallottam már így elért 70-es szintrõl.
Viszont nem nagyon éri meg mert te 100-as Endurance-al is csak 10 Hp-t kaphatsz szintenként míg pl a goblin Warlord 13+ Hp-t kap minden szinten szal egyre nehezebbé válik így a játék.

maffioso
vanolyan h max karakter szint?

maffioso
köszi

deadcode82
expert szinten tudsz befektetni az egyes boltokba, így 500 arannyal nõ a kereskedõ pénze. master szinten az összes boltnak nõ 500 arannyal.
trénerek helye: alacsony szintû:Kvatch,Gottshaw Inn,Foroch,Cheydinhal,Mach-Na's Books,Mach-Na
közepes:Leyawiin,Great Chapel of Zenithar,Margarle,Chorrol,Northern Goods and Trade,Seed-Neeus
mester:Imperial City,Market District,Divine Elegance,Palonirya

Minden sikeres tranzakciónál növekszik de csak nagyon lassan, edzeni úgy lehet hogy pl veszel 200 nyílvesszõt és egyenként eladod õket a kereskedõnek, baromi idõigényes. Meg persze mehetsz trainerhez is de abban nem tudok segíteni mert nem tudom kik a trainerek mercantile-ben.

Amit eddig írtál abból arra tippelek hogy inkább ne erõltesd, ha nem sneak a specializációd és a mercantile nem major szkilled akkor NAGYON lassan fog fejlõdni.

_Atti_
barterrel lökd fel mindig az árat épp hogy még megvegye,vételnél hogy még épp eladja..ha sokat üzletelsz jó haszonnal akkor nõ..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

maffioso
merkantil skillt hoyg tomf ejleszteni? mármint mit kel lcsinálnom hozzá?

Varázslatokat vásárolni lehet pl Imperial City, Merchant District, Mystic Emporiumban Calindilnél lehet venni párat, a templomokban a papok ill a Mage guildekben a mágusok is árulnak.

Senkinek. Késõbb ha nagy lesz a mercantile szkilled akkor intézheted hogy több pénze lehessen a boltosoknak de 8000 sohasem lesz.

sebtib
kössz a segitséget most már mindent értek.
De lenne még egy kis kérdésem:
hogy lehet varázslatot szerezni, csak kettõ van amit alapból is enged.
Sosem voltam otthol a témában egyik játéknál sem.<#buck>

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

maffioso
loptam egy cuccot ami 8ezret ér de kinek tom annyiér eladni ha a max 1200 ami egy kereskedõnek van?

maffioso
elsõsorban

maffioso
azért hogy visszaszerezzem az amulet of kingset

nincs harag!csak jót akartam,(mondjuk ha nem karifejlesztéssel akarsz foglalatoskodni,akkor miért Oblivionozol,nem értelek,na mindegy.kivánom h oldd meg problémádat.jó játékot kivánok mindenkinek,ehhez a nagyon jo mjátékhoz!
olvastam
maffioso
nem mert elég sok mindent elkell intézzek és nem biztos h kari fejlesztésre szánom az idõm
ui nem haragszom énisbocs

ne haragudj,de reggel óta görcsölsz,ennyi idõ alatt már lenne egy 6,7es karid.nem gondolod?értedittõ?go play!
maffioso
nemgáz énis kevertem ezt azt néha
stilusom meg csak akkor ilyen ha nem tudnak normális hsz-t irni nekem
zsili meg ezekszerint asse tudja mért irtam ide mert most anélkül h az oblivionban szerepelne egy menetésem is vagy elkeztem volna megin már karaktert akar látni
legalább olvasott volna elõzményeket

maffioso
azért kellett volna amentés mert win reinstall volt de azota fellettem világositva h nem valoszinû h találok nekem megfelelõ mentést mert stb

DonnieBrasco
Ok, részemrõl volt benne egy félreértés, nem gondoltam volna hogy van olyan cheat, ami questeteket tesz megoldottá (elég fura a legjobb részt kiirtani a játékból!). Azt hittem az Obscuro's complete overhaul moddal kevered. Ezért sorry.
A stílusodon ettõl függetlenül próbálj meg csiszolni, oks? 😊

DB

amugy jo lenne ha karakterfórumba,több látmivaló lenne!
maffioso
uhhh hát ez mostmár egyre jobban fáj

inkább dobj egy képet a karidról,jóbarát
maffioso
nem a mentésel van bajom már leokéztam a témát csak nem kellett volna beszolni egy ilyet ami rohattul a téához kapcsolod
meg lehetett volna oldani privibe is

DonnieBrasco
Küldünk neked egy mentést, amiben az összes küldi kész van, akkor elmész innen örökre? 😊 😛

DB

maffioso
nem azé kell idejönnie a tes4 forumba hogy jolmegaszongya hanem h atud segitsen vagy kérdezzen vagy gammárol szolljon

<#wilting>

War. War never changes.

magadnak köszönheted,ha gyogyinak néznek bakker
maffioso
azért ennyire nem kell hülyének nézni
complete akármi nem egy mod hanem egy cheat
completequest

Ja egyébként a fõszál csak egy kis része az egész játéknak, rengeteg mellékküldetés van ami sokkal érdekesebb mint maga a fõszál.
Ez nem az a játék amit gyorsan végig lehet tolni, persze befejezheted csak a fõszálat de így a legjobb részekrõl lemaradsz, így nincs túl sok értelme ezzel a játékkal játszani szvsz.

Kvatch-nál a kastély felszabadítása NEM a fõszál része, elég csak az oblivion kaput bezárni azután Martin már rögtön veled megy.

DonnieBrasco
"complete akármi" - lol
Az nem cheat, hanem egy mod.
Azért ez a játék egy egészen minimális megismerést csak érdemel, nem?

DB

talán muszályból játszol?mindig öröm egy új karit inditani!hányas levelen voltál?nem hszm h tul nagy,ha 6os karit kérnél mentésbe,1 nap!és megvan,ha 40 körül lennél akkor érteném,ugyhogy hajrá!
maffioso
aha már értem azér thx
addig ameddig gyorsan elakarok jutni elcsitelem magam a complete akármi csittel 😛 szenvedés nekem a kvacs votl egyedül