The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkoztam egy buggal(?), amikor sneakbõl meglövök vkit néha szinte semit sem sebzõdik pedig kiírja a játék hogy x3 sneak damage, viszont amikor késõbb átkutatom a hulláját ilyenkor a páncéljai között biztosan találok egy teljesen összetört darabot, mintha a sneak lövés ereje a fickó helyett a páncélt sebezte volna <#wow1>#wow1>
Direkt teszteltem Vilverinnél mert ott a végén egy fix necro van akinél mindig van egy teljesen ép leather bracer, sõt ez az egyetlen páncélja és nála is elõfordult már hogy elsõ lövésre (bár talált) mégsem sebzõdött de a mindig ép bracer helyett ilyenkor egy töröttet találtam nála.
Másnál is elõfordult már ilyesmi?
Vagy ez nem is bug hanem feature? <#help>#help>
Direkt teszteltem Vilverinnél mert ott a végén egy fix necro van akinél mindig van egy teljesen ép leather bracer, sõt ez az egyetlen páncélja és nála is elõfordult már hogy elsõ lövésre (bár talált) mégsem sebzõdött de a mindig ép bracer helyett ilyenkor egy töröttet találtam nála.
Másnál is elõfordult már ilyesmi?
Vagy ez nem is bug hanem feature? <#help>#help>
Az íjak sebzése a karakter skill szintjétõl függ (ez igaz a többi fegyverre is) és a használt nyílvesszõktõl. Plusz ott van a sneak attack. Az is sokszorozhatja a bevitt sebzést. Van lehetõség az 1-2 lövéssel gyilkolásra is, ha elég jól lopakodsz és megfelelõ a skilled meg a felszerelésed.
A barlangba meg nem kell leadnod a cuccodat. Dönthetsz úgy is hogy nem adod le és onnantól végigdaráloda a barlangok lakosságát. Úgyis ezt kell majd tenned, csak befelé ha leadod a cuccod, könyebb az út.
Pár varázslat meg sokat tud ám segíteni. Mondjuk egy invisibility vagy valami más illusion varázslat. Jól jöhet akár még az idézhetõ cuccok varázslat is, amikor akár full vértet és fegyverzetet tehetsz magadra. De igazság szerint puszta kézzel is le lehet verni az egész gyülevész bandát.
Mikor elkezdõdik a haddelhadd, verd le elsõként azt a fószert, aki elkérte a cuccaidat és a hullájától visszaszedhetsz mindent. Beöltözöl és mehet a gyilkolás. A támadások hárítása és a kilépés a támadó csapásai elõl gyakorlatilag csak reflexjáték. Nem is fog nagyon megsérülni a karaktered. CSak akkor ha bemész és izomból, csak ütlegeléssel akarod megoldani a helyzetet. Védekezz, térj ki és megfelelõ idõben csapj oda. Használd a power attack lehetõségeket és meglátod hogy nem lesz ellenfeled odalent.
Ja és a nehézség is sokat számít ám. Ha kicsit is visszavesz valaki a nehézésget jelzõ csuszkán, akkor már drasztikusan gyengülnek az ellenfelek. Negyedére véve (felén áll alaphelyzetben) 1-2 ponofba/lövésbe már belepusztulnak az átlag ellenfelek. Csak az igazán izmos monszták bírnak ki 4-6 csapást. Lehet hogy az ismerõsöd állított ezen és azért megy neki olyan egyszerûen.
A barlangba meg nem kell leadnod a cuccodat. Dönthetsz úgy is hogy nem adod le és onnantól végigdaráloda a barlangok lakosságát. Úgyis ezt kell majd tenned, csak befelé ha leadod a cuccod, könyebb az út.
Pár varázslat meg sokat tud ám segíteni. Mondjuk egy invisibility vagy valami más illusion varázslat. Jól jöhet akár még az idézhetõ cuccok varázslat is, amikor akár full vértet és fegyverzetet tehetsz magadra. De igazság szerint puszta kézzel is le lehet verni az egész gyülevész bandát.
Mikor elkezdõdik a haddelhadd, verd le elsõként azt a fószert, aki elkérte a cuccaidat és a hullájától visszaszedhetsz mindent. Beöltözöl és mehet a gyilkolás. A támadások hárítása és a kilépés a támadó csapásai elõl gyakorlatilag csak reflexjáték. Nem is fog nagyon megsérülni a karaktered. CSak akkor ha bemész és izomból, csak ütlegeléssel akarod megoldani a helyzetet. Védekezz, térj ki és megfelelõ idõben csapj oda. Használd a power attack lehetõségeket és meglátod hogy nem lesz ellenfeled odalent.
Ja és a nehézség is sokat számít ám. Ha kicsit is visszavesz valaki a nehézésget jelzõ csuszkán, akkor már drasztikusan gyengülnek az ellenfelek. Negyedére véve (felén áll alaphelyzetben) 1-2 ponofba/lövésbe már belepusztulnak az átlag ellenfelek. Csak az igazán izmos monszták bírnak ki 4-6 csapást. Lehet hogy az ismerõsöd állított ezen és azért megy neki olyan egyszerûen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A 9-es még elég alacsony szint, a legjobb cuccok ilyenkor még elõ se kerültek.
Ha 9 szinten már itt tartasz a fõküldiben akkor valszeg nem nagyon kalandoztál a romokban (csak az IC körüli romok kifosztása legalább 5 szint) és lehet hogy szar íjad van VAGY szar nyílvesszõk.
Ilyenkor pl egy +5 lightninhg damage enchant az íjon hatalmas sebzés plusznak számíthat fõleg ha a nyílvesszõk is ilyesmik, az Agility is fontos de a Marksman skill talán még ennél is fontosabb pl 40-es szkillel egy trollt kurva nehéz kinyírni mert gyorsabban regenerálódik mint amennyit sebzel rajta míg 60-as szkillel ugyanazzal az íjjal már pár lövésbõl ki lehet nyírni.
A másik hogy vannak szinthatárok amikor ugrásszerûen erõsödnek az ellenfelek, pl amikor eléred az 5-ös szintet hirtelen jóval erõsebb lesz a világ körülötted, asszem a következõ ilyen beizmosodás 9 vagy 10 szint körül van.
Íjászként jó a támadást sneak attackal kezdeni aztán rohangálni kell hogy ne tudjanak leverni, jó õsmagyar szokás szerint színlelten menekülsz és közben ezerrel lövöldözöl hátrafele! <#idiota>#idiota>
Írd ide hogy mekkora a marksman szkilled és hogy milyen felszereléssel nyomulsz.
Ha 9 szinten már itt tartasz a fõküldiben akkor valszeg nem nagyon kalandoztál a romokban (csak az IC körüli romok kifosztása legalább 5 szint) és lehet hogy szar íjad van VAGY szar nyílvesszõk.
Ilyenkor pl egy +5 lightninhg damage enchant az íjon hatalmas sebzés plusznak számíthat fõleg ha a nyílvesszõk is ilyesmik, az Agility is fontos de a Marksman skill talán még ennél is fontosabb pl 40-es szkillel egy trollt kurva nehéz kinyírni mert gyorsabban regenerálódik mint amennyit sebzel rajta míg 60-as szkillel ugyanazzal az íjjal már pár lövésbõl ki lehet nyírni.
A másik hogy vannak szinthatárok amikor ugrásszerûen erõsödnek az ellenfelek, pl amikor eléred az 5-ös szintet hirtelen jóval erõsebb lesz a világ körülötted, asszem a következõ ilyen beizmosodás 9 vagy 10 szint körül van.
Íjászként jó a támadást sneak attackal kezdeni aztán rohangálni kell hogy ne tudjanak leverni, jó õsmagyar szokás szerint színlelten menekülsz és közben ezerrel lövöldözöl hátrafele! <#idiota>#idiota>
Írd ide hogy mekkora a marksman szkilled és hogy milyen felszereléssel nyomulsz.
Tippek(biztos van még jónéhány): Esetleg jobb nyila van mint neked, talán jobb vesszõk is vannak hozzá, netán sneak attackot használ, más nehézségen nyomja, mint te.
Azt írtad, hogy nem szeretnéd leadni a cuccaidat, nem szeretted volna vagy megoldottad, hogy ne is kelljen?
Azt írtad, hogy nem szeretnéd leadni a cuccaidat, nem szeretted volna vagy megoldottad, hogy ne is kelljen?
õ ennél a küldetésnél azt mondja 7-es szintû volt.
én 9 es...
Miért öl/nyilaz õ mégis eredményesebben ?
én 9 es...
Miért öl/nyilaz õ mégis eredményesebben ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Sziasztok !
Megakadtam, mert szerintem irreálisan nehéz a fõszál.
A path of the mythic dawn utsó küldijét csinálnám, ahol nem szeretném leadni az összes fegyveremet hanem halomra szeretném ölni a szekta minden piros tagját.
De a könyv ellopásánál 6-7 szemét van, akik nagyon hamar megölnek.
Dark elf vagyok. Hiába potion, meg az anc-guardian, és hiába vagyok 9-es szintû.
NEM- MEGY
Valamit rosszul csinálok a fejlõdésnél ? Mit ?
Szintlépésnél az agility-re és egyéb nyilas-misi karakterre jellemzõ dolgokra rakom a pontokat, mivel az még + 2, vagy +3 at hozzáad. (néha rakok strengt-reis)
Haverom karija is ue. Õ azt mondta 3-4 lövéssel megöl egy ilyen pirosruhást... nekem miért kell 11-12 lövés nekik ??? <#shakehead>#shakehead>
Köszi elõre is !
T.
Megakadtam, mert szerintem irreálisan nehéz a fõszál.
A path of the mythic dawn utsó küldijét csinálnám, ahol nem szeretném leadni az összes fegyveremet hanem halomra szeretném ölni a szekta minden piros tagját.
De a könyv ellopásánál 6-7 szemét van, akik nagyon hamar megölnek.
Dark elf vagyok. Hiába potion, meg az anc-guardian, és hiába vagyok 9-es szintû.
NEM- MEGY
Valamit rosszul csinálok a fejlõdésnél ? Mit ?
Szintlépésnél az agility-re és egyéb nyilas-misi karakterre jellemzõ dolgokra rakom a pontokat, mivel az még + 2, vagy +3 at hozzáad. (néha rakok strengt-reis)
Haverom karija is ue. Õ azt mondta 3-4 lövéssel megöl egy ilyen pirosruhást... nekem miért kell 11-12 lövés nekik ??? <#shakehead>#shakehead>
Köszi elõre is !
T.
Kene egy uj MOD, azaz egy epitmeny Goblin Detoxikalo neven..😉
Frankó lesz új fegyverek meg minden.Az nagyon jó hogy lehet majd állatunk pl volt az a tigris 😄
Milyen fontos újítás lesz még mert angol tudásom eléggé hiányos?
Milyen fontos újítás lesz még mert angol tudásom eléggé hiányos?
Next PC upgrade: 2022
Vagy igyál olyan gyógyitalt ami helyreállítja a tulajdonságodat. (restore ...... a neve)!<#hawaii>#hawaii>
A kiba***** Will-O-The-Wispek szinte nullára csökkentették a willpoeremet és az intelligencemet, ami nekem fontos lenne. Most mit tegyek? Plz help.
A játék tele van alkoholmérgezett goblinokkal <#idiota>#idiota>

Vicces dolgokra lehet ralelni.. Kvatchtol eszakra a hegyekben, valamelyik barlang/banya
felett egy sziklakiszogelesben (nem emlekszem a nevere, de elotte egy to van, es a bejarat
egy vizeses alatt nyilik), talaltam egy halott goblint egy ladan uldogelve, a kezeben egy
sorosuveggel.. Szegeny ugytunik alkoholmergezesben pusztult el..😉)) Remelem kulsos
is eleri ezt a linket, mert itt megtekintheto..: Alkoholista goblin
felett egy sziklakiszogelesben (nem emlekszem a nevere, de elotte egy to van, es a bejarat
egy vizeses alatt nyilik), talaltam egy halott goblint egy ladan uldogelve, a kezeben egy
sorosuveggel.. Szegeny ugytunik alkoholmergezesben pusztult el..😉)) Remelem kulsos
is eleri ezt a linket, mert itt megtekintheto..: Alkoholista goblin
hát maguk a bejátszások nem annyira tetszettek de a végén a featurelista annál jobban! lehet hogy ha kijön adok a játéknak még egy esélyt.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Nekem is onnan jott le seperc alatt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hát Lol....
Letöltöttem a Poweriso nevû programot, ami láss csodát, rögtön felismerte a képfájlokat.
Letöltöttem a Poweriso nevû programot, ami láss csodát, rögtön felismerte a képfájlokat.
Az Ausztrál mirrort használd, nekem csak azon jött maximumon <#idiota>#idiota>
ezt a verziót aztán érdekesen készítették el 😄 a Mod, meg a patch, azt gondolom tod mire való. az Elder Scrools IV Oblivion mappában sztem azt a két fájlt WINRAR-al kéne becsomagolni, és valszeg úgy hozza majd létre az image fájlt
A játék a dvd-n így néz ki:
-Oblivion MOd
-Oblivion Mod=Patch
-Elder Scrools IV Oblivion, ebben van 2 darab 2 gigás fájl.(The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.part01.daa, a másik part01.daa)
Ha valamelyiket berakom daemonba, nem történik semmi, se a sajátgépben, se a total commanderben nem jelez semmit.Kérdem:
Hogyan lehet ezt felrakni?
-Oblivion MOd
-Oblivion Mod=Patch
-Elder Scrools IV Oblivion, ebben van 2 darab 2 gigás fájl.(The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.part01.daa, a másik part01.daa)
Ha valamelyiket berakom daemonba, nem történik semmi, se a sajátgépben, se a total commanderben nem jelez semmit.Kérdem:
Hogyan lehet ezt felrakni?
nekem nem naon akaródzik jönni, nem tudnád feldobni vhova pl rapidshare
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Oscuro's Oblivion Overhaul 1.3 FULL Trailer
WOW!
Ezt mindenkinek látnia kell! <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
WOW!
Ezt mindenkinek látnia kell! <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
ahogy az összes többi játékot szokás. elfogadod a licensz-szerzõdést, megadod a telepítési helyet, telepíted. teljesen normális módon
emulálni??? az Oblivionnek nincs is védelme. azaz ugyanúgy mûkszik, mint az eredeti. ezért sem kell hozzá crack, és nincs cd kulcsa sem (azaz DVD xD)
Kinyitottam a DVD tokot. Betettem a DVD-t az olvasóba, majd magától elindult a telepítés. Én csak annyit állítottam át, hogy hova telepítse. Miután magától felteledett, már játszhattam is.
Leírná vki részletesen a game telepítését?
Mert már dél óta szorakozok vele.Írták hogy emulálni kell vmit,de nekem az sem jött be.Plz Help!!!!
Mert már dél óta szorakozok vele.Írták hogy emulálni kell vmit,de nekem az sem jött be.Plz Help!!!!
bazz ezek a trükkös linkelések... http://www.papagamer.com/faqs/oblivion.txt
bocs, a jó link: oblivion faq 3.0
Ebben az összes létezõ küldetés benne van: oblivion
Az attól függ, hogy KB hányadik szintû vagy, alapból csak úgy kirakva a világban, sehol sem találsz ilyet, ez általában igaz a jobb fegyverekre. Kivétel ez alól Umbra, mert ha õt le tudod nyomni, akkor az õ kardja a második legerõsebb(legnagyobbat sebzõ) kard a játékban(de ez csak a sebzésre vonatkozik, mert egy közönséges DaedricLongsword –bõl, némi tunning után lényegesen eredményes fegyver válhat).
kösz!
lenne még1 kérdésem hol találok glass long sword-öt (zöld pengéjû kard)
lenne még1 kérdésem hol találok glass long sword-öt (zöld pengéjû kard)
Rossz kérdés, de ha ragaszkodsz a válaszhoz, akkor a Bound Sword a legerõsebb, sehol nem találod meg, mert csak megidézni lehet.
Hi!
az lenne a kérdésem melyik a játék legerõsebb kardja?? és hol találom meg???
az lenne a kérdésem melyik a játék legerõsebb kardja?? és hol találom meg???
Baromi jó oldal mágus karaktereknek! <#eljen>#eljen>
Csak egy példa:
3072 Damage. <#wow1>#wow1><#hehe>#hehe>
For those of you brought here by the promise of 3072 damage for 65 mana, here it is (mana costs are based on 93 destruction skill): spell A is touch 100 weakness to magic for 3 seconds for 5 mana; spell B is touch 100 weakness to magic, fire, frost, and shock for 3 seconds for 14 mana; spell C is touch 8 fire, frost, and shock damage for 8 seconds, for 41 mana. Quickly cast this series of spells: A, A, B, then C. C's potency will be multiplied 16 times by the first 3 spells.
Csak egy példa:
3072 Damage. <#wow1>#wow1><#hehe>#hehe>
For those of you brought here by the promise of 3072 damage for 65 mana, here it is (mana costs are based on 93 destruction skill): spell A is touch 100 weakness to magic for 3 seconds for 5 mana; spell B is touch 100 weakness to magic, fire, frost, and shock for 3 seconds for 14 mana; spell C is touch 8 fire, frost, and shock damage for 8 seconds, for 41 mana. Quickly cast this series of spells: A, A, B, then C. C's potency will be multiplied 16 times by the first 3 spells.
Ha csak állnak egymás mellett az nem elég, beszélniük kell egymással, közel kell lopakodnod (a bokorba mellettük) akkor megindul egy párbeszéd és ezután már tudod folytatni a küldetést.
Az Oscurot mindenkeppen ajanlom az az egyik legjobb a lehetosegek kozul
Fonok.Ki az a corporation?
A HQn van pár, de közel sem az összes. Angolul itt megtalálsz mindent: KATT
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lehet hogy észrevett ahogy követem ? (nem szólt...)
Sziasztok ! Az Unfriendly Competiton mission-ben amikor követem az árust, és találkozik valahol egy másikkal, a kertben csak hosszú órákat (ingame idõ) állnak egymással szemben és nem mozdulnak. Majd szétválnak, én követem a FAQ szerint a másikat, de nincs ott könyv az asztalon amit Thoronirnek kéne vigyek. Itt megakadtam.
Másik kérdésem pedig...: van olyan (akár Angol) oldal ahol az összes teljesíthetõ mission leírása megtalálható ?
<#gonosz1>#gonosz1>köszi
Másik kérdésem pedig...: van olyan (akár Angol) oldal ahol az összes teljesíthetõ mission leírása megtalálható ?
<#gonosz1>#gonosz1>köszi
lehet h a verziód nem ok.szedd a jót.demon ban emulálod a tükörfájlt.ekkor automatice elindul,ha nem akkor sajátgéppben megnézed h daemon ban megfelelõ e az emulálás.belépsz,setupot elinditod
Sziasztok. Ajánljatok már nekem légyszi olyan modokat, amelyek kizárják az ellenfelek szinthezigazítását. Anno 1-2 hónapja mérgemben 😄 abbahagytam a játékot, mert akárhányszor elértem egy x szintet megtáposodtak az ellenfelek. A végén már full daedracuccba öltözve ledarált egy goblin... Utólag rájöttem hogy én (is) csesztem el, nem figyeltem a skillekre, de szerintem a szinthezigazítás akkor is hüleség. Legyen egy hegyomlás troll, vagy egy daedra 40-es és alacsonyabb szinteken sikítva szaladjak elõlük, de engedtessék már meg, hogy egy goblint mondjuk 10.szintem után a nyakára csavart beleviel csapkodjam a falhoz...
Amiket találtam:
- Oscuro's Oblivion Overhaul 1.23 (ez egész jónak tûnik, de ahogy néztem rengeteg mindent átvariál, úgyhogy kíváncsi lennék olyan vki véleményére aki kipróbálta)
- NPC Static Lvl. 1.2
- Kobu (ezt nemtom mi régen írtam fel magamnak)
- AF mod (szintén)
Szóval aki ezeket próbálta, vagy van jobb ajánlata, az ne kíméljen, elõre is köszi
- JW -
Amiket találtam:
- Oscuro's Oblivion Overhaul 1.23 (ez egész jónak tûnik, de ahogy néztem rengeteg mindent átvariál, úgyhogy kíváncsi lennék olyan vki véleményére aki kipróbálta)
- NPC Static Lvl. 1.2
- Kobu (ezt nemtom mi régen írtam fel magamnak)
- AF mod (szintén)
Szóval aki ezeket próbálta, vagy van jobb ajánlata, az ne kíméljen, elõre is köszi
- JW -
Csak az a baj hogy a sajátgépben nincs Oblivion ikon csak ilyen,hogy Elder Scrolls IV Oblivion+Mods+NoDvD crack+Update.Ha belelépek ott van egy ikon de az az 1.1-es Beta verzió.Az installal van itt a gond mert nem tudok a képre kattintani
bal klikk a daemonra ott berakod a virtuális megthajtóba utánasajátgép ott kettõt katt az oblivion képére akkor el kell induljon a "launch.exe" vagy írd meg tedd be advd-t jobb klikk rá sajátgépben "megnyitás" és ott két katt a
"setup.exe"-re.
"setup.exe"-re.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"