The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor telepíteni akarom a játékot Daemon Tools-al,akkor nem akar elindulni a telepítés.Mi lehet ennek az oka?
A legújabb Daemon van fennt.
A 6.8-as catalyst az Oblivion alatt összeomlásokhoz vezethet. Viszonlyag kevés rendszeren jön ez elõ, de akkor folyamatosan.
Ez már csak azért is sajnálatos, mert semmilyen más játékban nincs gond a 6.8-al, ráadásul jelentõs teljesítménynövekedést hoz mind D3D, mind OpenGL alatt.
Ennek ellenére érdemes kipróbálni, mert - mint írtam - kevés gépen jön elõ a probléma (sajnos nálam igen).
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nah ott aztán pont azt a kettõt nem fogja megtanulni. fõleg az utóbbit. legalábbis manapság és szerintem...
The Matrix has you...
Mindenesetre neked sem ártana néha elnézni a suliba. Volna mit tanulni.
Elsõsorban nyelvtant és egy kis illemet.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
már #25473-al is tûllõttél a célon..
amit írt olyan tény minthogy ha nincs pénzed magánrepülõre kénytelen vagy 'beérni' autóval..ez van, még ha szarul is hangzik.
az hogy hájtech..mit mondjon? next-gen? valahogy be kell határolni mire gondol.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"If in doubt, flat out!\"
csak zárójelben. ezzel a sok buzizással csak azt bizonyítod, amit már amúgy is sejt mindenki itt - hogy egy kommunikációs zéró vagy.
és mielõtt belekezdenél, én pesten lakok és már rég nem vesz nekem semmit anyám (fordítva inkább). 😊
a hardveres témához csak annyit tudok hozzátenni, hogy nekem low grafikán is ugyanúgy fejlõdött a karakterem, mint high-on...
akinek meg nem tetszik, mert "csúnya", az vagy menjen el bankot rabolni vagy ne írkáljon be hardveres dolgokat egy játék topikba...ja esetleg szedhet hangyát, az olcsóbb mulatság és kb. ugyanolyan idegesítõ tud lenni egy idõ után...
ON:
ui: szégyellem magam, mert nem azért hagytam abba a játékot a harmadánál, mert zavart, hogy néha belassult, hanem, mert nem érdekelt tovább mit lehet még csinálni benne...
The Matrix has you...
Addig is ajánlom figyelmedbe ezt a mondatomat:
"Akinek nincs rá kerete, az ne játszon, vagy érje be egy lebutított verzióval."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tehetek róla, hogy az értelmi képességeid nem érik el azt a szintet, hogy megértsd: az Oblivionnak komoly gép kell. Ezt szajkózza minden média, minden fejlesztõ közel 2 éve. Ez van.
Lehet játszani gyengébb géppel is, sosem mondtam hogy nem. Idézz, ha ilyet látsz tõlem.
ez volt a kérdés.ezzel én be is fejezném.nem tûröm ha vk igazságtalan!ezzel vége,de ha vitatkozni fog akkor rászálok!nincs több off.Jo oblivionozást mindenkinek!(gyengébb kártyákkal is)
El lett mondva midnig is, hogy az Oblivionhoz komoly gép kell. Aki ezek után azt hitte, hogy majd középkategóriás gépen is szépen fut, full effektekkel meg mindennel, az így járt. És akkor még finoman fejeztem ki magam.
És akár tetszik, akár nem, NEM KÖTELEZÕ AZ OBLIVIONNAL JÁTSZANI. Ez ténykérdés. Én sem megyek Hawaiira nyaralni, ha nincs rá pénzem. Akinek nincs gépe az Oblivionhoz, az ne játsszon vele. Vagy ha játszik, érje be azzal a lebutított verzióval, amelyre még képes a gépe. És még én vagyok nagyképû és beképzelt? Hát jól nézünk ki...
War. War never changes.
olyan a problémám h a játékot felrakom, beaállítom azt mikor klikk--> New Game visszakérdez h biztos, mondom igen, azt egyszerûen megáll. nem tudok mit csináli, reset. ott a menü megmerevedik és vége.. valaki pls help.. ha e-mailban küldi még hálásabb lenék! [email protected]
thief guild
vmi cuccot egy szarkofákrol kellet elcsorni és vmi csajnak a szekrényébe kellett berakni és a hirenous lexnek vagykinke kell elmondani de nem hiszi el
teendõ?
84.31es stabil driver van fenn eddig gond nélkül ment ?! bugos a küldi? thx