The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Hali!
Amikor telepíteni akarom a játékot Daemon Tools-al,akkor nem akar elindulni a telepítés.Mi lehet ennek az oka?
A legújabb Daemon van fennt.

ollie
FIGYELEM!

A 6.8-as catalyst az Oblivion alatt összeomlásokhoz vezethet. Viszonlyag kevés rendszeren jön ez elõ, de akkor folyamatosan.
Ez már csak azért is sajnálatos, mert semmilyen más játékban nincs gond a 6.8-al, ráadásul jelentõs teljesítménynövekedést hoz mind D3D, mind OpenGL alatt.

Ennek ellenére érdemes kipróbálni, mert - mint írtam - kevés gépen jön elõ a probléma (sajnos nálam igen).

ollie
X1600PRO-n már elég jól megy high beállításokkal, és már 30 rugó alatt van. Ráadásul msot jelent meg a 6.8-as catalyst, amin jelentõsen javítottak az x1000-es sorozat memóriakezelésén.

Esrohnoil
Szerintem itt ne menjünk bele a magyar közoktatás problémáiba. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

old chest

bigapó
off:

nah ott aztán pont azt a kettõt nem fogja megtanulni. fõleg az utóbbit. legalábbis manapság és szerintem...

The Matrix has you...

Esrohnoil
Lehet h. õ általános iskolába jár, de lehet az is, h. nem...
Mindenesetre neked sem ártana néha elnézni a suliba. Volna mit tanulni.
Elsõsorban nyelvtant és egy kis illemet.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

_Atti_
<#banplz>
már #25473-al is tûllõttél a célon..
amit írt olyan tény minthogy ha nincs pénzed magánrepülõre kénytelen vagy 'beérni' autóval..ez van, még ha szarul is hangzik.
az hogy hájtech..mit mondjon? next-gen? valahogy be kell határolni mire gondol.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

maffioso
és kivoltatok akadva mikor irtam neki azt ami a büntipontom indoka is

\"If in doubt, flat out!\"

lwb
mikor egy fapados nyaralás 100k-nál kezdõdik, akkor egy 50k-s kártya megvásárlásához nem kell milliárdosnak lenni. áldozat, persze, de nem elérhetetlen. aki dolgozik, az ki tudja magának gazdálkodni, ha akarja.

csak zárójelben. ezzel a sok buzizással csak azt bizonyítod, amit már amúgy is sejt mindenki itt - hogy egy kommunikációs zéró vagy.

és mielõtt belekezdenél, én pesten lakok és már rég nem vesz nekem semmit anyám (fordítva inkább). 😊

bigapó
OFF:
a hardveres témához csak annyit tudok hozzátenni, hogy nekem low grafikán is ugyanúgy fejlõdött a karakterem, mint high-on...

akinek meg nem tetszik, mert "csúnya", az vagy menjen el bankot rabolni vagy ne írkáljon be hardveres dolgokat egy játék topikba...ja esetleg szedhet hangyát, az olcsóbb mulatság és kb. ugyanolyan idegesítõ tud lenni egy idõ után...

ON:

ui: szégyellem magam, mert nem azért hagytam abba a játékot a harmadánál, mert zavart, hogy néha belassult, hanem, mert nem érdekelt tovább mit lehet még csinálni benne...

The Matrix has you...

Ne haragudj, de ez szánalmas...

PiszkosFred
Továbbra is hisztizel, vagy idézel tõlem olyat, amikor azt mondtam, hogy nem megy régi konfigon?

Addig is ajánlom figyelmedbe ezt a mondatomat:
"Akinek nincs rá kerete, az ne játszon, vagy érje be egy lebutított verzióval."

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Oh drágám, így jártál. Azt hiszel rólam amit akarsz, nem igazán érdekel. Az hogy te fel vagy háborodva, az szintén nem érdekel.

Nem tehetek róla, hogy az értelmi képességeid nem érik el azt a szintet, hogy megértsd: az Oblivionnak komoly gép kell. Ezt szajkózza minden média, minden fejlesztõ közel 2 éve. Ez van.

Lehet játszani gyengébb géppel is, sosem mondtam hogy nem. Idézz, ha ilyet látsz tõlem.

milyen videjókártyát érdemes venni ami még nem kerül miliókba ?😊 ja és megy vele a gémsz😊

ez volt a kérdés.ezzel én be is fejezném.nem tûröm ha vk igazságtalan!ezzel vége,de ha vitatkozni fog akkor rászálok!nincs több off.Jo oblivionozást mindenkinek!(gyengébb kártyákkal is)
PiszkosFred
Nagyképû? Álljon már meg a menet, kérem. Nekem nincs "hájtek" gépem, 2.8as amd, 6600gt (jópár éve talán annak számított, de ezt a konfigot én tavaly "újítottam" be, amikor már meg tudtam fizetni a cuccot - újonnan nincs rá esélyem sem. Sok szép effektrõl le kellett mondanom emiatt a konfig miatt. Miért? Mert nincs pénzem jobbat venni. De emiatt miért haragudnék arra, akinek jobb gépe van? Miért lennék felháborodva, hogy egy több éves konfigon nem fut a játék teljes szépséggel? Én beletörõdtem, ez van.

El lett mondva midnig is, hogy az Oblivionhoz komoly gép kell. Aki ezek után azt hitte, hogy majd középkategóriás gépen is szépen fut, full effektekkel meg mindennel, az így járt. És akkor még finoman fejeztem ki magam.

És akár tetszik, akár nem, NEM KÖTELEZÕ AZ OBLIVIONNAL JÁTSZANI. Ez ténykérdés. Én sem megyek Hawaiira nyaralni, ha nincs rá pénzem. Akinek nincs gépe az Oblivionhoz, az ne játsszon vele. Vagy ha játszik, érje be azzal a lebutított verzióval, amelyre még képes a gépe. És még én vagyok nagyképû és beképzelt? Hát jól nézünk ki...

Hát kétlem hogy 30-35 évesen anyuci veszi meg a gépet, de akkor is kicsit nagyképû beszólás volt, ez tény...

War. War never changes.

bizony igy van!helyes a dörgés
Ehh. Pedig már majdnem nekiálltam sajnálkozni. 😉 Attól függetlenül ez gecciség. Ingyen számítógépet mindenkinek!!! <#mf2>

maffioso
xt nincs csak pro de az 25k

ollie
nincs is AGP-s X1600XT, és különbes is drágább minden kártya AGP-s verziója

maffioso
25ezerbe ha agp-s

PiszkosFred
Csakhogy mint általában az adón kivül a legtöbb dolog a világban, nem kötelezõ a mai 2006os "hightech" játékokkal játszani. ;] Akinek nincs rá kerete, az ne játszon, vagy érje be egy lebutított verzióval.

Nem azért de hidd el rengetegen vannak akiknek 48k nagy érvágás...

Ja, de az x1600xt milliókba kerül...

maffioso
jaértem
akk nemtom konfigod?

Természetes, ez volt az elsõdleges terv😄 nem vagyok annyira kezdõ, de nem reagál rá. a kurzor néha megjelenik, hiába nyomom a winfos billyentyût semmi fennt marad a kimerevedett menünek a képe...
maffioso
nos h mért csinálja és hogyh hogy kerüld ki azt nemtom de reset helyet probáld az alt+tabot és a ctrl+alt+del majd feladatkezelõben zárdbe az nem olyan káros mint 1 reset

Pls help valaki!
olyan a problémám h a játékot felrakom, beaállítom azt mikor klikk--> New Game visszakérdez h biztos, mondom igen, azt egyszerûen megáll. nem tudok mit csináli, reset. ott a menü megmerevedik és vége.. valaki pls help.. ha e-mailban küldi még hálásabb lenék! [email protected]
maffioso
nincsmit

Köszönöm! Erre nem gondoltam, kipróbáltam egy repülõs játékot és felraktam egy joystickot az okozta. Most megint jó minden.

maffioso
ok thx

GoKu x
igen ott. de ne azokkal a körcikekkel próbáld hanem egybõl add neki a léét. nem tom már fejbõl melyik az.

maffioso
bribe?
probáltam de nem izél semmit

GoKu x
ha jóél emléxem fizess neki és el fogja hinni.

maffioso
jaj nekemis van egy kérdésem
thief guild
vmi cuccot egy szarkofákrol kellet elcsorni és vmi csajnak a szekrényébe kellett berakni és a hirenous lexnek vagykinke kell elmondani de nem hiszi el
teendõ?

Köszi segítséget!!!
maffioso
nem akkor term nem de vmi csak van vele proci ilyet nem csinál sztem

EmThor
Theif Guild uccsó mission, The Ultimate Heist, állandóan kifagy a csatornában, procit vidkártyát néztem mindent, jó! (új gép, táp 500w szal azzal se lesz gond!)

84.31es stabil driver van fenn eddig gond nélkül ment ?! bugos a küldi? thx

ha hálózatról müködik,akkor is lehet szerepe az aksinak?
maffioso
akkor is lehet más nekünk is volt hasonlo gondunk

maffioso
mondom h valszeg aksi lesz viddel szgépeshez õk okosabbak(legalább is õk eszongyák nekem nem ez jött le)

Hálózatról megy
Nem melegedhet túl és azért,...vagy ti mit gondoltok?Pedig egyszerü alap grafikai játéknál i csinálja...
maffioso
aksi is lehet

maffioso
és mér gondolod h proci hiba?

ollie
talán túlmelegszik
rögtön el megy a kép, vagy pedig rendes shutdown van?

Laptop AMD SEmpron 3000+ -os 1,8GHz(9*200 MHz)bekapcsolom játszok 10-15 percet és kikapcsol a gép magától!?
ollie
mi a baj?

maffioso
attol függ
ird le a problémád esetleg adddig nem tunk segiteni