The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában fõleg nekromanták és conjurerek által lakott helyeken szoktam alkimista cuccosokat találni. Novice –tól egészen az Expert –ig meg lehet majd vásárolni az egész felszerelést a nagyobb alkimistáktól, de csak bizonyos szint felett jelennek meg, Master –t viszont csak találni lehet. Novice-nál jobb fixen kirakott apparátusból mindössze egy ApprenticeRetort –ot tudok az egész világban, de szerintem LVL10en ilyet már vehetsz is.
Hogyan fogok találni novice feletti alkimista cuccokat? 10. szintû vagyok, az alkímiám 90 körül van, de még csak novice mozsárral találkoztam...
Na ja, én látatlanba feltételeztem, hogy eddig õ is eljutott, de még így sem bírta el.
Sokkal meg az sem egyszerûbb, amit te írtál, mint az én 2es pontom, sõt neked mindent nehéz dolgot elkellet dobálnod, majd újra felvenni(magadra is) esetleg még a quick –be is visszatárazni, a gyûrût meg max 2x kell eldobni és slussz.
Sokkal meg az sem egyszerûbb, amit te írtál, mint az én 2es pontom, sõt neked mindent nehéz dolgot elkellet dobálnod, majd újra felvenni(magadra is) esetleg még a quick –be is visszatárazni, a gyûrût meg max 2x kell eldobni és slussz.
van ezeknél sokkal egyszerûbb megoldás. kidobálod a cuccaidat, és amikor végeztél a küldivel, visszamész felszedni õket 😄
én ezt csináltam.
én ezt csináltam.
Na akkor erre a Morros Endurance dologra meg én emlékeztem rosszul.
Amúgy az is furi, hogy a karaktergenerálásnál, amikor a special –t kell kiválasztani, akkor valami olyasmit említ a program, hogy hatással van a fejlõdésre, de én ezt sem tapasztaltam, azon kívül, hogy az említett skillek magasabb értékrõl indulnak.
Amúgy az is furi, hogy a karaktergenerálásnál, amikor a special –t kell kiválasztani, akkor valami olyasmit említ a program, hogy hatással van a fejlõdésre, de én ezt sem tapasztaltam, azon kívül, hogy az említett skillek magasabb értékrõl indulnak.
A hosszabb megoldás: Erõsödj és majd, ha elbírod, akkor hozd ki, vagy BUFFolj(FortifySTR, Feather) potionokkal spellekkel, amivel csak tudsz.
A rövidebb megoldás(ez csak elméleti mert sosem próbáltam ki, de szerintem mûködnie kell): Megragadod a gyûrût a grab –el és így a kezedben fogva felúszol az ajtóig, ahol elteszed az inventorydba(innentõl nem tudsz mozogni, mert túl vagy terhelve), majd kimész az ajtón. Amikor kiértél, akkor ledobod a földre és a grab –el elhurcolod annak aki kérte(amikor ajtó van akkor ismét elrakod és aztán lépsz be, majd megint eldob és grab).
A rövidebb megoldás(ez csak elméleti mert sosem próbáltam ki, de szerintem mûködnie kell): Megragadod a gyûrût a grab –el és így a kezedben fogva felúszol az ajtóig, ahol elteszed az inventorydba(innentõl nem tudsz mozogni, mert túl vagy terhelve), majd kimész az ajtón. Amikor kiértél, akkor ledobod a földre és a grab –el elhurcolod annak aki kérte(amikor ajtó van akkor ismét elrakod és aztán lépsz be, majd megint eldob és grab).
Rohat ideges vagyok.Kaptam egy feladatott hogy ugorjak bele egy kutba és vegyek el egy gyûrût a megfuladt pasitól 1. hogy a gyûrûnek rohat nagy súlya van kettõ hogy nem tok kimenni azon a kibaszott lukon ahol bejöttem . Ami varázslatott adott az a nyanya de nem tudom használni mert kiírja hogy a skillem túl kevés most mit csináljak?
Mega thx!!
Morrowindben SEM adta meg visszamenõleg. Bár mára már én is beláttam hogy az egész tulajdonképpen nem nagyon számít mert sok HP-ra tényleg csak a harcosnak van szüksége, az meg alapból úgy is endurancera fejleszt 😊
Nekem pl a mostani karakteremmel (30 endurance-al indult, assassin) nem raktam rá semmit így 30-as szintre kemény 150 HP-m lesz, a light armor szkillem az utóbbi szinteken semmit sem fejlõdött mert egyszerûen nem hagyhatom hogy megüssenek mert már pár ütésbe belehalnék <#idiota>#idiota>
Persze ha megoldom hogy az AC-m 85 legyen és mellé még szerzek mágia védelmet is akkor már így is simán boldogulok majd (remélem 😊
Nekem pl a mostani karakteremmel (30 endurance-al indult, assassin) nem raktam rá semmit így 30-as szintre kemény 150 HP-m lesz, a light armor szkillem az utóbbi szinteken semmit sem fejlõdött mert egyszerûen nem hagyhatom hogy megüssenek mert már pár ütésbe belehalnék <#idiota>#idiota>
Persze ha megoldom hogy az AC-m 85 legyen és mellé még szerzek mágia védelmet is akkor már így is simán boldogulok majd (remélem 😊
thx ebben nem voltam biztos, morroban a magasabb atribútum gyorsabb fejlõdést engedett a hozzá tartozó szkilleknek. Ezek szerint ezt Obliban kivették 😞
0-24 sima power attack minden irányba
25-49 sebzés bónusz az álló standing attackra (nem nyomsz közben iránygombokat)
50-74 left and right power attack, esély a lefegyverzésre (jobb vagy bal gombot nyomod)
75-99 backwards power attack esély knockdownra (hátra gomb)
100 forward power attack esély paralízisre (elõre gomb)
Az egyre újabb power attackok nem egymást írják fekül, szal a végée az összeset tudod használni.
Blunt fegyvereknél is ugyanezek vannak.
25-49 sebzés bónusz az álló standing attackra (nem nyomsz közben iránygombokat)
50-74 left and right power attack, esély a lefegyverzésre (jobb vagy bal gombot nyomod)
75-99 backwards power attack esély knockdownra (hátra gomb)
100 forward power attack esély paralízisre (elõre gomb)
Az egyre újabb power attackok nem egymást írják fekül, szal a végée az összeset tudod használni.
Blunt fegyvereknél is ugyanezek vannak.
Jól fejleszted mert harcosnak tényleg az agility-strength-endurance a legfontosabb, arra azért figyelj hogy ne ölj meg mindent gyorsan, hagyd hogy párszor õk is megüssenek mert a heavy armor szkilled csak így nõ, ja és az armorer növeléséhez sem árt ha van mit javítani 😊
tudsz mindent csinálni utána is, de nem árt inkább a fõküldik elõtt gyúrni a karakterre. menj guild-be, neked a warrior miatt a fighters guild a javasolt. ott kapsz küldiket, meg pénzt. ha rögtön a fõküldit csinálod, sosem fogsz klafa lényekkel találkozni az Oblivion-kapuknál. meg aztán nem is olyan jó gyengus hõssel végezni ki a fõküldiket. az enyém se volt egy nagy svárconegger
Na belefogtam egy Warrior karival... <#buck>#buck>
Eddig csak a fõsztorit csináltam, és ott járok hogy a kémeket el kell kapni a Cloud Ruler Temple-nél
Tényleg nem olyan bonyolult mint azt elõször gondoltam, viszont attól tartok hogy a kari fejlesztését nem fogom úgy csinálni ahogy kellene.
Még csak 3. szintû vok, (mind2 szintlépésnél asszem a Blade lépett szintet) és csak a Strength, Endurance, és Agility-re nyomtam el a pontokat
ha végigcsinálom a fõsztory-t utána még tudom a mellékküldiket csinálni ?
hogyan fejlesszem a karimat tovább ?
Eddig csak a fõsztorit csináltam, és ott járok hogy a kémeket el kell kapni a Cloud Ruler Temple-nél
Tényleg nem olyan bonyolult mint azt elõször gondoltam, viszont attól tartok hogy a kari fejlesztését nem fogom úgy csinálni ahogy kellene.
Még csak 3. szintû vok, (mind2 szintlépésnél asszem a Blade lépett szintet) és csak a Strength, Endurance, és Agility-re nyomtam el a pontokat
ha végigcsinálom a fõsztory-t utána még tudom a mellékküldiket csinálni ?
hogyan fejlesszem a karimat tovább ?
Hali!
Harc kozben milyen kombokat lehet hasznalni? Lattam hogy masok fordulo utest/vagast is kepek bevinni. Ezt hogy lehet csinalni? En csak olyat tudok hogy hosszan nyomom a bal eger gombot es igy oldalt visz be egy nagy vagast. Vannak mas kombok is? Jelenleg, 80-as a Bladem.
Koszi!
Harc kozben milyen kombokat lehet hasznalni? Lattam hogy masok fordulo utest/vagast is kepek bevinni. Ezt hogy lehet csinalni? En csak olyat tudok hogy hosszan nyomom a bal eger gombot es igy oldalt visz be egy nagy vagast. Vannak mas kombok is? Jelenleg, 80-as a Bladem.
Koszi!
ments egyet a zár elõtt!utána figyeld h mikor jön vissza lassan és mikor gyorsan a zár "nyelve"kb kiszámitod h mikor fog gyorsan jönni,elõtte rákészülsz,amikor fent van klikkelsz!rá kell érezni!
Az 1es igaz, de a 2es nem, mert az Illusion varázslatok csak erre adnak szorzót, de semmilyen hatással nincs az elcastolásukra.
Mert ez alapján kapod a szintenkénti HP bónuszt.
Volt róla szó néhányszor, hogy a Morroban még úgy volt megoldva, hogy ezt visszamenõleg is megkaptad, így ott még mindegy volt, hogy mikor érte el a maxot, de ez itt már nincs így, emiatt érdemes erre rágyúrni. Az összes többi képességnek nincs semmi ilyen hatása a karakterre, ezért mindegy, hogy azok mikor érik el a 100at.
Régebben haxoror –al errõl sokat beszélgettünk itt a fórumon, és az akkori álláspontomat még most is tartom, miszerint itt olyan sok múlik a játékoson, hogy szerintem(vagy inkább nekem) tök mind1, hogy 40-50dik szinten 400 vagy 600 a HPm. Mert ha valahol megdöglenék 400HP val, ott ugyanúgy megdöglenék 600al is. Tehát tulképp ilyen téren valóban nem egetverõen fontos ez az Endurance dolog, de akkor is ez az egyetlen képesség, ahol számít az, hogy mikor lett 100.
Volt róla szó néhányszor, hogy a Morroban még úgy volt megoldva, hogy ezt visszamenõleg is megkaptad, így ott még mindegy volt, hogy mikor érte el a maxot, de ez itt már nincs így, emiatt érdemes erre rágyúrni. Az összes többi képességnek nincs semmi ilyen hatása a karakterre, ezért mindegy, hogy azok mikor érik el a 100at.
Régebben haxoror –al errõl sokat beszélgettünk itt a fórumon, és az akkori álláspontomat még most is tartom, miszerint itt olyan sok múlik a játékoson, hogy szerintem(vagy inkább nekem) tök mind1, hogy 40-50dik szinten 400 vagy 600 a HPm. Mert ha valahol megdöglenék 400HP val, ott ugyanúgy megdöglenék 600al is. Tehát tulképp ilyen téren valóban nem egetverõen fontos ez az Endurance dolog, de akkor is ez az egyetlen képesség, ahol számít az, hogy mikor lett 100.
Hát akkor tévedtem. De be kell valljam nekem is olyan 100 körül van az endurance-om (persze mer én battlemage vok). Egyébként sztem hasznos a personality mer 1., jobban csípnek az emberek 2., jobban castolsz illusion-t (ami az egyik legértelmesebb varázslatfajta a destruction után)
Aki átbasz, az basszon bét is!
talán azért mert minden karakternek fontos (szvsz) 😊
Hajaj, hamarosan lesz jóságos konfigom (nehezen szántam el magam) és végre teljes szépségében bóklászhatok újra a játékban 😊
Hajaj, hamarosan lesz jóságos konfigom (nehezen szántam el magam) és végre teljes szépségében bóklászhatok újra a játékban 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azért ez így nem teljesen igaz, mert pont az Endurance kivétel ez alól, mivel ennél az egynél fontos az, hogy minél hamarabb elérje a 100at. Míg az összes többi képességnél nem számít, hogy mikor „maxolodik” ki. Arról nem is beszélve, hogy a Personality az egyik leghaszontalanabb skill.
Egyébként azon is múlik az ellenfelek erõssége hozzád képest hogy mennyire használodki a szinteknél a tulajdonságokat. legalább 3-at kell a cuccokra rakni ahhoz hogy ne legyeneke ellenfeleink nálunk erõsebbek és teljesen mindegy hogy melyikre raksz. Például nem kell mindig az endutancera rakni csak azért mer az életet ad, lehet a personalityre is, ugyanolyan erõssek leszünk, csak máshol tudjuk ezt használni.
Aki átbasz, az basszon bét is!
nocturnal, skeleton key
Ezekre keress rá alul a keresõben.
Ezekre keress rá alul a keresõben.
de nekem azért kéne mert van egy Fighter Guild Bravilben ahol egy állati páncél be van zárva és ilyet máshol még nem láttam de nem birtam kinyitni
az egér mozgatásával feltolod a pöcköt, és amíg fent van, nyomsz egy bal egérgombot. de vigyázni kell, mert nem mindig ugyanolyan tempóban esik vissza a pöcök. hát én õszintén szólva hanyagolni is szoktam a hard zárral xD meg aztán nem is vagyok tolvaj, úgyhogy beérem a küldik közben található very easy, és easy ládák kinyitogatásával 😊
még egy kérdés hogy lehet a zárakat feltörnia very easyval még boldogulok de az annál bonyolultabbal már nem nem értem hogy tudom megcsinálni hogy fent maradjanak
Ha beírtad volna a keresõbe a „dispel” –t, akkor nem kéne 2x megkérdezned.
Amúgy leszedi rólad a varázslatokat. A betegségeket és skillcsökkentéseket viszont nem. Általában mindenre egyforma hatással van, tehát nem tesz különbséget káros és jótékony hatás között, ezáltal ugyanúgy eltávolítja a pusztító mágiát és a gyógyító vagy erõsítõ dolgokat is rólad.
Amúgy leszedi rólad a varázslatokat. A betegségeket és skillcsökkentéseket viszont nem. Általában mindenre egyforma hatással van, tehát nem tesz különbséget káros és jótékony hatás között, ezáltal ugyanúgy eltávolítja a pusztító mágiát és a gyógyító vagy erõsítõ dolgokat is rólad.
O nagyon köszi!!
vkinél, akit lecsaptál, annál van egy kulcs egy rács mögötti szobához, ami a katakombában van. kinyitod, és ott bent van egy kapcsoló, ami kinyitja a kijáratot.
van még egy ilyen alagut is de ott sincs semmi kijárat 😞
Segítség beszorultam egy romba!! Egy feladatott kellet csinálnom Bravilbe és át kellet utaznom egy csónakal egy szigetre ahol volt egy rom bástya. Bemeni még sikerült mert volt a földön egy kar és azt meghuztam és kinyilt utána elvégeztem a feladatott kinyirtam akit kellet.De kijuttni már nem tudok azt írja ki hogy a kijárat valahol máshol van. De hol van máshol?Ja és egyébként egy ork adta a feladatott. Kérlek segítsetek!!!Köszi!
Nem egészen. Olyat lehet, hogy az egyik kezében fegyver van a másikban pedig egy fegyvernek látszó pajzs.
Sajnos ehhez a játékhoz túl hülye vagyok, pedig tök szívesen játszanék vele, de nem tudom mit csináljak, mihez kezdjek... Teljesen elveszek ebben a világban
Pedig tök szívesen játszanék vele, csak hát a cél nélküli bolyongásnak nincs túl sok értelme (vagy igen? <#idiota>#idiota>). Meg az egyedi szabályrendszere a játéknak sem teljesen világos.
Pedig a játék nagyon bejönne meg szeretem a szerepjátékokat, nem egyet végigjátszottam már, de ez nekem magas <#vigyor3>#vigyor3>
Pedig tök szívesen játszanék vele, csak hát a cél nélküli bolyongásnak nincs túl sok értelme (vagy igen? <#idiota>#idiota>). Meg az egyedi szabályrendszere a játéknak sem teljesen világos.
Pedig a játék nagyon bejönne meg szeretem a szerepjátékokat, nem egyet végigjátszottam már, de ez nekem magas <#vigyor3>#vigyor3>
lehet a játékban olyat csinálni hogy a karid mind két kezében van 1 fegyver???
Jogos. Szorry átsiklottam afelett, hogy 9az AC –je, azzal valóban nem lehet túl jó LVL9en közelharcolgatni.
Minél magasabb a szinted annál jobb cuccokat találsz, erõsebbek és több pénzt is érnek.
Alacsonyabb szinten gyengébb és olcsóbb cuccok vannak.
A kis manókat (Scamp, Imp) ugyan úgy kell megölni mint minden mást, addig sebzed õket amíg meg nem halnak és közben próbálj arra törekedni hogy téged ne nagyon sebezzenek! <#idiota>#idiota>
Alacsonyabb szinten gyengébb és olcsóbb cuccok vannak.
A kis manókat (Scamp, Imp) ugyan úgy kell megölni mint minden mást, addig sebzed õket amíg meg nem halnak és közben próbálj arra törekedni hogy téged ne nagyon sebezzenek! <#idiota>#idiota>
55 marksman hát fogjuk rá hogy elég, a steel bow elég gyér, ahágy CS@ is írta kezdjél romokat fosztogatni, íjászoknál szinte biztos hogy lesz jobb íj is mint a tied a Ringleaderek és Warlordok meg átlagban sokkal jobb cuccokat dobálnak, olyat is amit a te szinted fölött van. IC mellett Fort Nikel pl kellemes mert a banditák és a marauderek állandó csatatere, kinyírják egymást neked már csak a legyengült egyetlen túlélõvel kell végezni aztán lootolhatod az összes hullát.
A páncélod 9-es védelme azt jelenti hogy a bekapott fizikai (és csak is fizikai, tehát nem mágikus) sebzés 9%-át elnyeli viszont 91% simán átmegy rajta, 9 védelem olyan mintha nem is lenne.
Majd késõbb javulni fog (85% elnyelésig) addig meg shield enchantos cuccokat keress.
Ha szerzel jobb cuccokat sztem már simán boldogulni fogsz.
CS@-val ellentétben én viszont nem nagyon ajánlom hogy íjász karakterrel a közelharcot erõltesd ha nincs elég erõd, HP-d, védelmed és szkilled hozzá, jobban jársz ha inkább tartod a távolságot és ha bekerítenek akkor egyszerûen átugrod õket és arrébfutsz.
Speed, Acrobatic és sneak az íjász igazi barátja (na meg persze az íjja ^^), elég csak nézni a bandit íjászokat hogy mennyire "sikeresek" a közelharcban. <#hehe>#hehe>
A páncélod 9-es védelme azt jelenti hogy a bekapott fizikai (és csak is fizikai, tehát nem mágikus) sebzés 9%-át elnyeli viszont 91% simán átmegy rajta, 9 védelem olyan mintha nem is lenne.
Majd késõbb javulni fog (85% elnyelésig) addig meg shield enchantos cuccokat keress.
Ha szerzel jobb cuccokat sztem már simán boldogulni fogsz.
CS@-val ellentétben én viszont nem nagyon ajánlom hogy íjász karakterrel a közelharcot erõltesd ha nincs elég erõd, HP-d, védelmed és szkilled hozzá, jobban jársz ha inkább tartod a távolságot és ha bekerítenek akkor egyszerûen átugrod õket és arrébfutsz.
Speed, Acrobatic és sneak az íjász igazi barátja (na meg persze az íjja ^^), elég csak nézni a bandit íjászokat hogy mennyire "sikeresek" a közelharcban. <#hehe>#hehe>
Nem tudjátok hol lehet jó pénzeket keresni?Ja meg még az lenne a kérdésem hogy a levelemtõl függ hogy milyen fajta fegyvereket tudok venni vagy mindig máshol vannak jók mert eddig még csak steel fegyvereket meg Iront találtam mindenhol. Ja meg nem tudtok egyó modot hogy mikor bekell menni kvatchbas és jönnek azok a kis manók hogy hogy kell könyen megölni öket.tudom hogy fura kérdések de még nagyon kezdõ vagyok
Na azt most fejbõl meg nem mondom mi az ElvenBow szinthatár.
Az a gond, hogy a LVL9 már nem egy kezdõ karakter, így már nem nagyon merném ajánlani a Bow of Infliction –t, de mivel azt írtad, hogy még mindig Steelel nyomulsz, mégis megteszem: Tehát ha van elég pénzed, akkor vedd meg Bravilban az ArcherParadox –ban.
Valamint nagyon ajánlom a BanditRingleader –eket, azon belül is DzonotCave –t, mert közel van a fõvároshoz és elég kicsi Jó sokan vannak bent, mindig van köztük íjász is meg még ott a leader, akinek kellemes cuccai vannak.
Ha jól értem nem használsz egyáltalán közelharci fegyvert és ezért lesz probléma, ha 7en bekerítenek, ehhez csak azt tudom ajánlani, hogy használj, legalább ilyenkor szükség van rá az íj mellé.
Ha a HQn található cikk alatt a „A tápolás mûveszete” –t értetted, akkor az nem szentírás, sõt én személy szerint kimondottan ellene vagyok az ott írottaknak.
Azt te döntsd el, hogy könnyítesz e a játékon, de ha az igen mellett döntesz, akkor én azt javaslom, hogy ne a csúszkával állíts a nehézségen, hanem a Dokumentumok/My Games/Oblivion –ban található Oblivion.ini fájlban „fDifficulty” értékét állítsd „-0.1000” –re. Ilyen kicsi levételt a csúszka segítségével nagyon nehéz beállítani, pedig már ez is jelentõs segítség lehet.
Az a gond, hogy a LVL9 már nem egy kezdõ karakter, így már nem nagyon merném ajánlani a Bow of Infliction –t, de mivel azt írtad, hogy még mindig Steelel nyomulsz, mégis megteszem: Tehát ha van elég pénzed, akkor vedd meg Bravilban az ArcherParadox –ban.
Valamint nagyon ajánlom a BanditRingleader –eket, azon belül is DzonotCave –t, mert közel van a fõvároshoz és elég kicsi Jó sokan vannak bent, mindig van köztük íjász is meg még ott a leader, akinek kellemes cuccai vannak.
Ha jól értem nem használsz egyáltalán közelharci fegyvert és ezért lesz probléma, ha 7en bekerítenek, ehhez csak azt tudom ajánlani, hogy használj, legalább ilyenkor szükség van rá az íj mellé.
Ha a HQn található cikk alatt a „A tápolás mûveszete” –t értetted, akkor az nem szentírás, sõt én személy szerint kimondottan ellene vagyok az ott írottaknak.
Azt te döntsd el, hogy könnyítesz e a játékon, de ha az igen mellett döntesz, akkor én azt javaslom, hogy ne a csúszkával állíts a nehézségen, hanem a Dokumentumok/My Games/Oblivion –ban található Oblivion.ini fájlban „fDifficulty” értékét állítsd „-0.1000” –re. Ilyen kicsi levételt a csúszka segítségével nagyon nehéz beállítani, pedig már ez is jelentõs segítség lehet.
állítsak a csúszkán... áú. erre valahogy nem visz rá a lélek 😊)))
Aki bevisz, azt meg nem tudom a nagy kavarodásban hogy hol áll épp.. Amíg vele foglalkoznék addig agyonvág a többi. Ne feledd CSAK nyilazok ;-)
Aki bevisz, azt meg nem tudom a nagy kavarodásban hogy hol áll épp.. Amíg vele foglalkoznék addig agyonvág a többi. Ne feledd CSAK nyilazok ;-)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Aj-aj.. melóhelyen vagyok. Nem tudom leírni a marksman skillemet... De azt hiszem 55 körül van.
sima Steel bow-m van sima silver arrow-kkal. láncingem és lánc armor össz 9 es védelem.
szóval akkor arénázzak barlangozzak meg ilyenek, és menjek oda 15 ös szintûként mondjuk ? Azt olvastam hogy akkor is nehéz lesz mert veled erõsödnek a szörnyek.
Szerintem itt a HQ tápolás részben( számomra kicsit érthetetlen) foglaltak be nem tartása lehet az én problémám.
Le tudná ezt valaki magyarról magyarra fordítani ? Hogy szintlépéskor melyik pontra mit kell adni és kell e erõltetni a szintlépést vagy sem ?
Kvázi kérdésem, hogy egy dark-elf bõl hogy lesz hatékony gyors sneak nyilas ?
Igen igen enchantolás... ez igaz... kéne a stoneokat meg az obli kapuk becsukását erõltetni kicsit.
sima Steel bow-m van sima silver arrow-kkal. láncingem és lánc armor össz 9 es védelem.
szóval akkor arénázzak barlangozzak meg ilyenek, és menjek oda 15 ös szintûként mondjuk ? Azt olvastam hogy akkor is nehéz lesz mert veled erõsödnek a szörnyek.
Szerintem itt a HQ tápolás részben( számomra kicsit érthetetlen) foglaltak be nem tartása lehet az én problémám.
Le tudná ezt valaki magyarról magyarra fordítani ? Hogy szintlépéskor melyik pontra mit kell adni és kell e erõltetni a szintlépést vagy sem ?
Kvázi kérdésem, hogy egy dark-elf bõl hogy lesz hatékony gyors sneak nyilas ?
Igen igen enchantolás... ez igaz... kéne a stoneokat meg az obli kapuk becsukását erõltetni kicsit.
a HQ azt írja 9 es szinten már elven bow-t is találni.... hát nekem csak steel bow-m van (persze felkalapálva 100asra) és silver arrowt használok hozzá.
A sneak attack az oké persze..azzal kezdem, de ahogy ott miséznek, föntrõl meggyengítem az egyiket, aztán rámront vagy 7 ! Na azok szétkapnak egy pillanat alatt.
Egyszer már kiértem a kijárathoz majdnem.. (mögöttem vagy 20 an a csorda hihi)
De mikor nyitnám az utolsó faajtót, (ami már az elõbarlanghoz vezet) kiírja hogy key needed... Amikor azt én a pálya elején kinyitottam a második pirosruhás embertõl elvett kulccsal !!
Ez bug ? Vagy bünti ? Vagy mi ?
A nehézségi szintje ua mint nekem. Nem bántottuk a csúszkát... A felén hagytuk.
A sneak attack az oké persze..azzal kezdem, de ahogy ott miséznek, föntrõl meggyengítem az egyiket, aztán rámront vagy 7 ! Na azok szétkapnak egy pillanat alatt.
Egyszer már kiértem a kijárathoz majdnem.. (mögöttem vagy 20 an a csorda hihi)
De mikor nyitnám az utolsó faajtót, (ami már az elõbarlanghoz vezet) kiírja hogy key needed... Amikor azt én a pálya elején kinyitottam a második pirosruhás embertõl elvett kulccsal !!
Ez bug ? Vagy bünti ? Vagy mi ?
A nehézségi szintje ua mint nekem. Nem bántottuk a csúszkát... A felén hagytuk.