The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok ha ezt akarod:LEGYÉL MÁGUS!,vagy elf,vagy harcos,h milyen faj?LEGYÉL ELF,vagy briton,v nord v......ugye h nem sok értelme volt a kérdésednek
CS@
Nagyon ügyes vagy grat.
Mit kérdezel harmadjára okostojás? Ha még az sem tûnik fel, hogy csak egyszer tetted fel a kérdésedet, akkor ott már gondok lesznek. Amúgy meg ott a válasz az üzeneted felett.

bünti lesz?
egyszerükérdésreegyszerûválasz,igazábol nem értem a kérdést.nem tudod h milyen karaktert fejlesztesz 1évig,ezt miért másoktól kérded,nem vagy tul kreativ
Hali !!! Szerintem azért kérdezem harmadjára,mert még nem válaszoltatok!Szerintem ez tök egyszerû!!Nem.Mert mostmár ki van a fa...m is ezzel az egész köcsögséggel.Köszi szépen.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Picccccccccssssssssááááááááááába!!!!!!û
Hú, KÖSZI SZÉPEN!!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ami tetszik
Hali!

Ket fele modon lehet aktivalni Inernet es Telefon. Internet eseten nekem is folyton ez volt, a telefont meg nem vettek fel. Igy irtam a supportra. Az volt a valsz hogy toroljek ki mindent a temp konyvtarbol majd inditsam ujra gepet. (c:\windows\temp es c:\Documents and settings\username\Local settings\temp) ha ez sem segit akkor kuldjem el nekik a azokat a kodokat amiket a Telefonos menupontba irnak illetve amit vasarlas utan levelbe elkuldtek. Ok legeneraltak az aktivalasi kodot amit a Telefonos menupontba beirtam es mar jatszottam is.

udv Sandros
Abból amiket eddig írtál sztem harcost. <#hehe>

CS@
Minek teszed fel harmadjára is ugyanazt a kérdést?

_Atti_
attól függ..modokat használasz? van terved a jövõben több karira?

szerintem amugy szinte totál lényegtelen, kisebb nagyobb nehézségek árán de akármivel ki lehet használni a játék minden aspektusát..olyat csinálj amilyet játszani szeretnél.

Ha nem használsz modot és nem akarod majd késõbb a difficultyt levenni akkor gyúrnod kell viszont mert a suttyó banditák is a földbe fognak döngölni.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

szerintetek ha kezdek egy karit milyen kari legyen

Cowek
Beírtam a Google-be (aki ugye a mi barátunk), hogy "oblivion demo" és nem talált...
Vagyis nincsen.

http://www.f1-info.hu/

pls valaki mondja meg hogy honan lehet letölteni a demo verziot!!

Lenne egy kérdésem: letöltöttem az official addonokat (mágustorony, kalózhajó, stb.) aktiválom az aktiválókóddal, de insatllálás kezdetekor mindig megáll és többé nem válaszol azaz nem tudom felinstallálni. Újratettem az Obliviont de ugyse megy fel (az Oblivion fut rendessen a patch is fenn van).

Volt valakinek ilyenje, vagy van valami ötlete?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

létezik a oblivionak demo verzioja?????

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shrine of Azura-ánál a küldit vedd fel, és egy újrahasználható SG-t kapsz ha teljesíted a kérését. Errõl már van infó a HQ-n 😊

Lehetõleg ne add oda Martinnak a Blood of Daedra küldibe a csillagot, hanem egy másik daedra ajándékot adj a srácnak. Bármeik schrine-os küldinél kapott tárgy megteszi.

CS@
Nem létezik.

CS@
A MageGuildok -ban is találhatóak NPCk akik pénzért feltöltik, de ez a legköltségesebb megoldás, mert jó drágán csinálják. Köztes megoldás a SoulGem -ekbõl való feltöltés, ilyenkor a kõ is elveszik(ez az értelme+hogy enchantolhatsz belõle). A legjobb mód pedig az AzuraStar, ez egy DaedraArtifact. Valójában egy GrandSoulgemként funkcionál azzal a különbséggel, hogy ha használod(enchantra vagy fegyvertöltésre), akkor a kõ megmarad csak a lélek ürül ki belõle. Bõvebben a HQ –n olvashatsz róla.

sziasztok lene egy kérdésem honan lehet letölteni a demot ha létezik demo?

Takimate
Sziasztok ismét!
A gondom az enchant-al akadt.
A FAQ mindenre választ ad, csak arra nem hogy mivel s hogyan tölthetem fel a varázs dolgaimat. Pl találtam egy jó kis íjat, de kifogyott..
Van nálam egy soulgem grand.. 500 at ér. Ha rányomok feltöltni.
Nade 500 ??! Kicsit költséges. Ha lélek van egy kõbe akkor is eltûnik a kõ ha repairolom az enchantolt cuccaimat vele ? kkor meg mi értelme ?
Magam nem kívánok elõállítani személyre szabott enchantolt dolgokat, de a dolgaimat szeretném minél költséghatékonyabban feltölteni 😊
Mi a legjobb mód rá ?
Köszi elõre is...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Attól függ a taktika, hogy milyen karaktert indítasz.
Én Spellsworddel tolom neki a block alapba magas és itt mûködik a Block-Poweratack v. destruktion-Block taktika.
Utánna heal és fortify armorer, majd mindent felkalapálok 100%-ra. 😊
Fõleg ha egy mágus az elenfél, csak el kell némítani(silence) és marad a bicskája 😊

Nyilván egy Battlemagival, ahol a block 5% ott ez nem mûködik, inkább a futok-ütök v. destruktion -futok a nyerõ.
de pl Egy assasinnál mérgeket lehet kotyvasztani és mérgezett fegyverekkel lehet tovább gyengíteni az elent.
Acrobatnál, ahol az osonás és az illúzió magas, egy orvtámadás garantáltan összejön ha láthatatlanak vagyunk😊
A lényeg hogy az összes skillt használjuk mert akkor vagyunk eredményesek és nem akkor ha csak kaszabolunk😊

bigapó
ja, meg egy erõsebb ellenfél olyat rádver, hogy félóráig csak tekeregsz, Õ meg szépen felhentel...támogatom a futok-ütök-futok taktikát😊

The Matrix has you...

Több skill-t kell használni pl.:
Blokkolni kell. Ekkor kevesebb sebzõdést szenvedsz el. Így a kitartás is töltõdik, és az elen is egy pillanatra megtorpan.
Ekkor két-három tiszta ütést be lehet vinni az elenbe, vagy egy power atackot - lsd.: #25582.
vagy
Lassú ellenfél ellen:
Caps lock be 😊 azaz futás és egy ütés majd elszaladsz hogy ne találjon el, majd beletolsz egy tûzlabdát aztán ismét megütni stb ... amíg el nem hasal.

Álltalában az 1.)-t használom de pl.Zombi ellen a 2.) a hatásos mert megfertõz ha megüt azaz a block csak hátrány.

Ne kaszabolj.

Allul a piros kék és zöld csík közül a zöld a fatique, az jelenti hogy mennyi "szuflád" van. Ha kaszabolsz akkor ez a zöld csik pillanat alatt elfogy és onnantól szinte semmit sem sebzel a karddal.

Sziasztok!

Nemrég óta játszom a játékkal.
Nem világos hogy hogyan kell mondjuk a harctudást fejleszteni. Pl jön egy zombie aztán vagy 5 percig kell kaszabolnom mire elfekszik. Valaki leírhatná köszi!
CS@
Piros meg zöld csík? Nem vágom az mi.
A „0” megnyomásakor a ball alsó sarokban megjelenik a kurzor ahova beírhatod a TCL –t.

ki kell jönnie ilyen piros meg zöld csikoknak?

CS@
Na most én is detto ugyanígy jártam: elõször beírtam oda aztán vettem észre, hogy nem oda akartam, Sorry.

köszi és bocs hogy oda is beírtam véletlen volt azt hittem hogy ebben vagyok

CS@
Beszúrom ide is:
Használd a TCL parancsot(ha nem muszáj máskor ne írd bele a karakterek topikba is az ilyen jellegû kérdést, ha tudunk, akkor úgyis segítünk/segítek itt).
1. Megnyitod a konzolt a „0” –val, majd beírod a, hogy TCL és entert nyomsz.
2. Konzolt bezárod a „0” –val és kijössz ahonnan beragadtál, majd ismét megcsinálod az 1es pontot és konzol bezár.

_Atti_
ha van console akkor próbáld ezeket: tcl (morrowindben ez volt) , noclip, ghostmode..

vALAKI SEGÍTSEN!!!Az elsõ kapu bezárása feladattnál amikor lemegyunka az oszlopokhoz beragatam egy oszlopba és nincs közeli mentésem mivel örültem hogy legyöztem azokat a szörnyeket és gyorsan elmentetem de utána észre vettem hogy beragadtam és most nem tudomk mit csinálni.Nincs valami kód vagy Mod amivel ki tudom magamat hozni onnan???? 😞

CS@
Fantasztikusan sikerült körbeírnod, hogy melyik küldetésrõl is van szó. Na mind1 azért tippelek, ha a könyvel kapcsolatos küldetésrõl van szó, akkor el kell olvasni, hogy mit is ír a napló.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merthogy nem mindegy milyen idõpontban mész oda.

Hali fiuk!!Kérlek segitsetek hogy hogyan kell megcsinálni azt a részt ahol egy kertbe mutat a küldetés.Odamentem de nincs semmi.Szeretném ha segítenétek.Fontos lenne!Könyi.Köci szépen mindent elõre is!!Csõ!!
CS@
Ugyan már szerintem még kishazánkban is volt(van?) olyan párt ahova 30as IQval bevettek embereket <#nyes>

szerintem irreális hogy 30-as IQ-val is bevesznek a guildbe

az Ariana modot meg a Ren_BeautyPack csak be kell másolni mert én beraktam és egyiket se tudom használni?

az University az I.C-ben van. Azokat szerintem azért rakja i hogy oda menj elöbb ajánlásokért

zolo
Meg tudnátok mondani hogy hol van a Magic Guild University-je, ahol meg kéne keresnem a fõnököket , hogy beléphessek a Guildba?Chorrolból küldtek, de ha aktiválom a questet szinte minden városhoz kiteszi a céljelzõt.

http://flickr.com/photos/zolika90/

CS@
Amit egy komoly vagy inkább életszerû világban az egyének érdeke mindig felülbírál.

_Atti_
egy komoly világnak vannak szabályai.

aha köszi majd mindjárt megnézzem

ollie
Dehogynem jó. Minél nagyob ba szabadságod, annál nehezebb szerepjátszani, pont ezért jó, mert legalább ez a része kihívás. Engem pl nem egyszer megkísértett, hogy lépjek be a harcosok céhébe, de sikeresen ellenálltam. 😊

CS@
Ha a téren találkoztál vele az nem jó, mert akkor már nem dolgozik.
Munkaidõben keresd fel(ha jól emlékszem ilyenkor a ThreeBrothersben van) a házhoz tartozó kiegészítõket pedig a kereskedõs rész alatt tudod megvásárolni(borítéknak kinézõ tárgyak).

Különben szerintem a Mages Guildba ugy lenne jó bejuttni mint a Universitybe hogy egy csomó varázslotól kell kérni ajánlást csak itt mondjuk elég háromtól

Vettem egy házat IC-ben megkerestem a lakberendezõt ott rohangászot aegy téren de nem tudom mondani neki hogy rendeze be a házamat csak a szokásos szövegeket ajánja fel.Most akkor mit csináltam rosszul?Nem értem.Igaz még sok mindent nem értek de ahoz egy napig itt kéne ülnöm hogy leírjam 😄

szerintem inkább az a hiba hogy akárki beléphet a mage guildbe, nincs semmilyen minimum követelmény :/

Ugyanmár Personalitynek legfeljebb akkor van értéke ha nem vagy bent a mages guildben. Ha bent vagy sima ügy összeállítani egy olyan varázslatot ami rövid ideig de vagy 50 et rátol a viszonyodra. Innentõl kezdve mindenki a zsebedben van. Mondjuk ez szerintem hibája a programnak...

igen