The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
harcos: endurance, strength, agility
íjász: agility, speed
varázsló: willpower, intelligence
Így 15-20 szintre a specializációhoz fontos attributumok már mind 100-on lesznek.
Íjásznál és varázslónál a harmadik attributum szabadon választott, mindenki azt fejleszthet amit csak akar.
Talán a luck és a personality az a kettõ amire egyáltalán nem éri meg gyúrni mert igazán nincs semmi hasznuk.
Én most 17 szintû breton assassinnal 75-80 körül vagyok agility,speed,willpower vonalon és nincs igazán gondom pedig általában csak 2-3 pontokat osztottam és szintenként csak +3 HP-t kapok szal most kb 100HP-m van.
Nem gond amíg észbentartom hogy nem harcos vagyok és jobb ha nem keveredek közelharcba, megment a speed, olyan helyekre is fel tudok ugrálni ahol nem érnek el a varázslatokat meg ki tudom szlalomozni <#hehe>#hehe>
(mondjuk a pumák nem gyengén a frász hozták rám amikor elõször felbukkantak, az egyedlen lény amit egyelõre(!) nem tudok lefutni)
A mindig x5-re akkor van szükség ha vki sokoldalúbb akar lenni pl spellsword vagy ilyesmi.
http://www.f1-info.hu/
Ha neked major a blade és mondjuk kaptál 3 szkillnövelést belõle, és mondjuk a blunt és az unarmed minor szkill akkor ezekbõl még 7 szkilnövelést össze kell hoznod a szintlépés elõtt hogy összesen meglegyen a 10 szkillnövelés az erõvel kapcsolatban és megkaphasd a +5 szorzót, szerintem ez a +5 gyúrásra rámegy egy kicsit a játékélmény.
szóval ha pl. az erõhöz tartozó major skill(ek)-bõl gyûjtök össze 10 pontot, meg mondjuk 2 másik attribútumhoz tartozó minor skillekbõl is összegyûjtök 10-10 pontot, akkor tulajdonképpen így járok a legjobban.
egyébként csak azért kezdtem el ezt firtatni, mert én is azt olvastam, hogy nem megfelelõen fejlesztett karaterrel a vége felé nagyon durva lesz már a nehézség, és emiatt nem akarok szenvedni. igazság szerint már az is idegesít, hogy tetves goblinokkal is percekig küzdök...<#hehe>#hehe>, mi lesz ha valami komolyabb szörnyikével futok össze???
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
egyébként ezt a karaktert most már ütök-vágok stílusban akarom végigvinni, tehát a varázslásokhoz kapcsolódó skilleket és attribútumokat inkább hanyagolnom kellene.
2. Ahhoz hogy +5ös attribot kapj szintlépéskor, 10ponntal kell az attribhoz tartozó skillekbõl fejlesztened (minden attribhoz 3 tartozik, például erõhöz a kard, buzogány/fejsze és a pusztakéz)
Namost ugye ezekbõl következik, hogy ha három attribnál akarsz +5öt fejlõdni egy szinten belül, akkor erõteljesen kell használni a másodlagos skilljeidet is. Nem érdemes pl csak kardozni, amivel elbírsz menj neki pusztakézzel. A lényeg, hogy ha kiírta hogy szintet léptél, a következõ szintig 3 attribhoz tartozó skillekbõl szedj össze 10-10-10 pontot, de ebbõl max tíz lehet major.
Ez így leírva lehet hogy bonyolult, de vígasztaljon, hogy odafigyelni rá játék közben meg még nehezebb 😄
egyébként fölösleges mindig a +5-re törekedni, nekem általában csak x2 x3 szorzók jönnek össze de így is jól boldogulok.
Ha sokat akarsz majd kardozni akkor fejlessz az endurancera és az erõre (és az agilityre is hogy ne borítsanak meg), ha a varázslást nem akarod fõ fegyverként használni akkor az alap breton 50 willpowerhez nem is kell nyúlnod.
Olvass vissza: 25607-et vettem magamra. Igaz még félálomban olvasgattam.
Te vagy tréj?
Ha nem te vagy akkor semmi közöd az egészhez és ne szólj bele.
a karakterem egy breton, elõszeretettel használom a kardokat, heavy armort, de van egy-két kedvenc varázslatom is. egyelõre csak 6. szinten vagyok.
pl. a blade skill (nekem major) irányító attribútuma az erõ. ahhoz, hogy amikor szintlépés van, az erõhöz megkapjam a max 5 pontot (ha jól tudom ennyi a max), akkor a kardozás során legalább 10 pontot kell összegyûjtenem. ez igaz? és így fejleszthetem a legjobban kihasználva a karaktert? azaz tulajdonképpen nem érdemes addig aludnom, amíg össze nem gyûjtöttem az attrubútum által irányított major skillekbõl legalább 10 pontot? <#nemtudom>#nemtudom>
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
vagy a korábbi játékokban is így volt?
engem egy nagyon kicsit zavar, hogy fejlõdök, de mégsincs az a felemelõ érzés, hogy bemegyek egy barlanga, és egy vágással lecsapok egy-két goblin férget. de igazából meg tudom, hogy hosszú távon azért több kihívás marad így.
Ha nem akarod folytani felõlem rendben de akkor légyszíves kímélj meg a privátüzeneteidtõl is, bocsánatot kérek amiért kifiguráztam az értelmi képességeidet <#sir>#sir>
http://elderscrolls.filefront.com/file/Oscuros_Oblivion_Overhaul;68542
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A Thief Guild-be való belépéshez teljesítendõ küldetésnél megtaláltam a nõ házát,de a könyvet sehol sem találom.Merre keressem?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Illetve te is Gray Foxxá válhatsz, ha te leszel a thief guild vezetõje, ekkor már rang (ezt lehet hogy spoiler alá kellett volna raknom <#merges3>#merges3>).
Aki átbasz, az basszon bét is!
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Elõször Sam87 feltett egy remekül körbeírt küldetésrõl egy kérdést a #25609 –ben, amire mellékesen valóban rögtön ott a válasz is.
Aztán tréj feltette 3x ugyanazt a kérdést(mellékesen már az elsõre is kapott választ) mire én megkérdeztem, hogy ezt minek. Erre jött Sam87 aki (látszólag)reagált a nem neki írt kérdésemre.
De ha Sam87 ugyanaz lenne mint tréj, akkor minek kérdezné meg, hogy van e demo mikor már a franc tudja hol jár a küldetésben, kissé zavaros, de tökmind1.
És, hogy még bonyolultabb legyen a dolog 😊
Hoz_Hun: azt meg tuti nem neked szánta zsilike, hanem Sam87 #25639 –re aminek megint csak nincs semmi értelme mert a karakteres kérdést nem õ rakta fel, hanem tréj.
Tök jó igazi káosz van <#eplus2>#eplus2>
Gondolom ezt nem nekem írtad.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
stfu thx