The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takimate
nekem ki van kapcs az anti al. beszaggat egyébk.. Akkor szedek vmi képlopót. (azért köszi)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

PiszkosFred
Mert be van kapcsolva az AA. Ilyenkor marad a Fraps, vagy egyeb kis utility.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Takimate
Sziasztok !
Screenshot-ot miért csak pause alatt tudok készíteni ? Nekem játék közben sima printscreennel nem sikerül! Pedig a FAQ szerint átállítottam 1-re azt a bizonyos értéket.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Dave00
köcce

deadcode82
Valószínûleg, nem a boltossal beszéltél, mások is lehetnek az üzletben nem csak az árusok, várj egy kicsit, hátha megjelenik egy másik alak is az üzletben, lehet tõle kell vásárolni, csak most kint kolbászol a városban!

csöööö!bakker 38fokos láz jelentkezett!talán a hétföi alkohol éjszaka miatt.ráadásul meloba rohadok,nem sokáig!lépek haza OBLIVIONOZNI!
deadcode82
nézd meg!

Tudom,hülyeséget kérdezek.
Vettem egy házat,aztán elmentem a boltba ahool be lehet vásárolni a házamba,de ott mit kell csinálni?Beszélek a boltossal,de nem tudok vásárolni!
Help,hogyan kell!?

Dave00
sziasztok.azt szeretném kérdezni h azt a modot amirõl beszéltek honnan lehet leszedni és mi a neve?elõre is köszi!

deadcode82
Köszi a segítséget mindenkinek! <#worship>

Ha a régi Save-t akarod használni akkor elõszöris csinálj egy mentést mielõtt felteszed az OOO1.3. Töltsd le Wrye Bash INNEN. Ugyanit megtalálod és a lejebb az installnál (ez a kettõ azért kell hogy fusson a Wrye Bash) Azokat installáld fel ebben a sorrendben majd a Wrye Bash csomagold ki a Oblivion könyvtáradba (ne a Data-ba!!).
Csomagold (vagy installáld) az OOO1.3 a Data-ba. Az Oscuro’s Oblivion Overhaul/\OOO-FULL könyvtárból (ami mostmár lesz a Data-ban) másold be a Data-ba a -t (ez a full szerintem ezt érdemes).
Na most indítsd el a Wrye Bash-t. Katt a "Saves" fülre válaszd ki a mentett állásodat, jobb klikk "Import/NPC Levels" és a modok közül jelöld ki a -t. Egy-két másodperc és kész, kiléphetsz és már játszhatsz is (azaz még tedd be a lentebbi linken található esp a Data-ba a beragadó skillek miatt, csak símán másold a többi mellé).
Ne felejsd bepipálni az induló képernyõn a Data fülön az új modot. Ja és ha fenn volt az OOO1.23 (vagy korábbi) akkor azt az esp töröld a régi fájlokat meg csak símán írd fellül az OOO1.3-mal.

Jó szórakozást! Ez a legjobb mód szerintem az egész Oblivionhoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

1. Azt hogy hibás... Belinkelték a javítást hozzá, tedd fel.

2. A játék indítómenüjében a "Data files" ban pipáld ki (miután mindent a megfelelõ helyre bemásoltál).

3. Nem

4. Wrye Bash-el tudod a régi mentett állásodat optimalizálni az OOO-hoz. De igazából ha felraktad érdemes lenne inkább új karit indítanod, mert teljesen átformálja a játékot, így az elejétõl tudod élvezni...
deadcode82
Még egy dolog, az informásiós fájl elején van leírva két lépés, hogy mit kell tenni ha nem az elejérõl kezdem a játékot, hanem mentett állásból. Nem vágom annyira az angolt, valaki elárulná mit kell akkor csinálni. Mi az a Wrye Bash? Az mire való?

deadcode82
Na leszedtem ezt a modot, lenne pár kérdésem:
1. mit értessz azon hogy beragadnak tõle a skillek
2. az .esp fájlal mit kell csinálni
3. fent van a magyarosítás, nem fog bekavarni?

magus
Ja, és még egy kérdés... nincs vmi mod amivel könnyebben lehetne kezelni a játékot ha több karakterem van?

magus
egy harcos magus mennyire eletkepes? annyit valtoztattam rajta h a futast fo skillnek tettem be. erdemes folytatni, vagy a vegen kijon h hasznalhatatlan?

LegionarR
Létezik bizony... De ne várj 100%-os magyarosítást, csak a kezelõfelület lett lemagyarosítva valamennyire, szal a párbeszédek még angol nyelvûek...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Thx! De már tényleg tisztáztuk. Látjátok ilyenek a jóbarátok kiállnak az ember mellett még akkor is ha nincs igaza. 😊 Reggel a rosszullátásom párosult egy csipetnyi üldözési mániával, szal sory mindenkitõl.

Amúgy aki flamelni akar szóljon elég komolyan nyomom. 😊) Csak már kiöregedtem belõle és nem csináltam vagy egy éve... Ja igen amúgy én is és a barátom is 30 körül mozgunk csak legbelül még mindig ugye gyerekek vagyunk, és úgy is veszekszünk. 😊 Mind1 szerintem vannak ennél szarabb emberi tulajdonságok.

Bocs az off-ért.

Ok,jó nekem 640x480-on is,csak van hozzá egy tök jó lycanos mod,és az a lényeg,hogy az fusson.

koschwarz
<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DonnieBrasco
Mondjuk 800x600-nál ne tedd nagyobbra...

DB

A ti kung-futok nem erős!

MerlinW
nem jellemzõ

[merlinw.org]

Az jó,régebben is megvolt,akkor asszem 64.21-es driver volt,de akkor szaggatott ha jöttek az ellenségek,szal 3 ellenségnél már nagyon szaggatott.

szasztok!
létezik a játékhoz magyarítás?
DonnieBrasco
Minimumon simán elfut röccenésmentes ezen a gépen.

DB

A ti kung-futok nem erős!

és ha még nem vagyok idegesítõ, akkor megmondanád merre van az a ketrec?
Geforce 6600 GT,2.8 ghz proci,1 gb ram,és 84.21-es nvidia forceware,így hogy futna a játék?Tudna(akár minimumon) futni akadásmentesen?

Rögtön a ketrecbe zárt rab mellett.

Sõt egyre nehezebbek lesznek mert mindig erõsebben fejlõdnek mint te.

Megint elakadtam. Megtudnátok mondani, hogy hol van az a daedra akinél van a kulcs? Az elsõ kapus fõküldetésnél járok.
Rég vége az egésznek, mellékesen a haverod tévedet szal KUSSOLJ thx

Fasz kivan hogy minden kihanemén tinédzser megtalál a hülyeségével...

<#worship>
Letöltve kb 420 Mb. Ha kicsomagolom akkor lesz 1,2 giga?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

az volt a baj, hogy a bal kliket állítottam be active-ra
koschwarz
mostanában leginkább velük akadok össze, és mindig trükközni kell, hogy lehetõleg max 2 jöjjön egyszerre, és még így is folyamatosan hátrálok és minden varézstudományomat bevetem amellett hogy vagdalkozok. szívós dögök ezek<#vigyor2><#hehe>

koschwarz
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

CS@
Teljesen komolyan gondoltam, egy GoblinWarlord szerintem mindig ütõs lesz.
Csak rajtuk éreztem a sokat emlegetett/szidott szintkövetést, mert õk bármilyen szinten tudnak kihívást okozni, míg erre(nálam) rajtuk kívül senki más nem képes.

ha kattintok, akkor kilép a hullarabló ablakból
koschwarz
nemigazán. de mit is tapasztalsz egyáltalán?

lehet, hogy bta a kérdésem, de az lehetséges, hogy nem tudom elvenni a hulláktól a tárgyaikat?
koschwarz
ez most komoly??<#nevetes1><#nemtudom><#whatever>

koschwarz
bocs, igazából nem sértegetni akartalak, de ha megfigyelted volna, úgy-ahogy kibékültek és tisztázták a félreértéseiket. erre jössz, és te is beszólsz haxorornak, tök feleslegesen.

csak ezért írtam, de inkább ne keltsünk flémet.<#rolleyes>

CS@
Szerintem a goblinoknál nincsenek komolyabb ellenfelek.

te mirõl beszélsz?mire alapozod?1szó nem sok annyit sem olvastál tõlem
koschwarz
mondja egy iq-tlan...<#sniffles><#szomoru2>

ne szarakodj csökulcsal,hidd el h nem iq-tlan!rolad ezt nem mondhatjuk el
csöööööööö
Szintlépés akkor van ha a major szkilljeid összesen 10 ponttal nõnek, ha az összes major szkilled eléri a 100 pontot akkor már nem tudnak továbbnöovekedni ezért nem lesz több szintlépés, ez olyan 45-50 szint körül történik meg, faj és kasztfüggõ.

De még ezután is lehet tovább fejlõdni ha lecsukatod magad, a börtönben szkillt vesztesz (remélhetõleg majort) így azokat újra tudod 100-ig fejleszteni -> újra léphetsz szintet

koschwarz
ja, azt akartam kérdezni, hogy a szinteknek van maximuma? az a 20??

koschwarz
egyébként eddig én sem néztem ezt a dolgot, ha kiírta hogy aludhatok, akkor általában a legközelebbi biztonságos helyen aludtam is. különösebben ezután sem akarom ezt figyelni, mert olyat nem akarok csinálni, hogy beállok egy patkány elé, és hagyom, hogy 50x megüssön, meg ilyenek.

de legalább tudom, hogy mit miért csinálok, és egy kicsit így már irányítani is tudom a dolgokat.<#whatever>

koschwarz
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mostmár tényleg felfogtam, értem mire akarsz kilyukadni!!!! thx!<#worship><#taps>