The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Screenshot-ot miért csak pause alatt tudok készíteni ? Nekem játék közben sima printscreennel nem sikerül! Pedig a FAQ szerint átállítottam 1-re azt a bizonyos értéket.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Vettem egy házat,aztán elmentem a boltba ahool be lehet vásárolni a házamba,de ott mit kell csinálni?Beszélek a boltossal,de nem tudok vásárolni!
Help,hogyan kell!?
Csomagold (vagy installáld) az OOO1.3 a Data-ba. Az Oscuro’s Oblivion Overhaul/\OOO-FULL könyvtárból (ami mostmár lesz a Data-ban) másold be a Data-ba a -t (ez a full szerintem ezt érdemes).
Na most indítsd el a Wrye Bash-t. Katt a "Saves" fülre válaszd ki a mentett állásodat, jobb klikk "Import/NPC Levels" és a modok közül jelöld ki a -t. Egy-két másodperc és kész, kiléphetsz és már játszhatsz is (azaz még tedd be a lentebbi linken található esp a Data-ba a beragadó skillek miatt, csak símán másold a többi mellé).
Ne felejsd bepipálni az induló képernyõn a Data fülön az új modot. Ja és ha fenn volt az OOO1.23 (vagy korábbi) akkor azt az esp töröld a régi fájlokat meg csak símán írd fellül az OOO1.3-mal.
Jó szórakozást! Ez a legjobb mód szerintem az egész Oblivionhoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. A játék indítómenüjében a "Data files" ban pipáld ki (miután mindent a megfelelõ helyre bemásoltál).
3. Nem
4. Wrye Bash-el tudod a régi mentett állásodat optimalizálni az OOO-hoz. De igazából ha felraktad érdemes lenne inkább új karit indítanod, mert teljesen átformálja a játékot, így az elejétõl tudod élvezni...
1. mit értessz azon hogy beragadnak tõle a skillek
2. az .esp fájlal mit kell csinálni
3. fent van a magyarosítás, nem fog bekavarni?
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Amúgy aki flamelni akar szóljon elég komolyan nyomom. 😊) Csak már kiöregedtem belõle és nem csináltam vagy egy éve... Ja igen amúgy én is és a barátom is 30 körül mozgunk csak legbelül még mindig ugye gyerekek vagyunk, és úgy is veszekszünk. 😊 Mind1 szerintem vannak ennél szarabb emberi tulajdonságok.
Bocs az off-ért.
létezik a játékhoz magyarítás?
Fasz kivan hogy minden kihanemén tinédzser megtalál a hülyeségével...
Letöltve kb 420 Mb. Ha kicsomagolom akkor lesz 1,2 giga?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Csak rajtuk éreztem a sokat emlegetett/szidott szintkövetést, mert õk bármilyen szinten tudnak kihívást okozni, míg erre(nálam) rajtuk kívül senki más nem képes.
csak ezért írtam, de inkább ne keltsünk flémet.<#rolleyes>#rolleyes>
De még ezután is lehet tovább fejlõdni ha lecsukatod magad, a börtönben szkillt vesztesz (remélhetõleg majort) így azokat újra tudod 100-ig fejleszteni -> újra léphetsz szintet
de legalább tudom, hogy mit miért csinálok, és egy kicsit így már irányítani is tudom a dolgokat.<#whatever>#whatever>