The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondja "az oblivion exe leállt, " stbstb... tehát nem indul el.
Nem is fog mi ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De a bátyám gépe: AMD Athon32 3000,512MB DDR Ram,Ati Radeon 9600XT ezek a fontosabbak és neki a sima Obliviont sikerült meg csinálnia hogy ne szagasson 1024x768 -ban,igaz nem a legszebb beállításokkal de sikerült.
Meg persze némi videókártya update sem ártana. GF6800 fölött gondolkodjál ha be akarsz ruházni. Vagy ennek megfelelõ ATI kártyákban.
Persze csíttel, meg móddal lenyulhatók, de nincs sok értelme.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tehát az aláírásában van a configja.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Aláírásban is benne volt.Most fogom feltölteni a képeket.
Próbáltam az Oldblivion-t használni hozzá de az egész pálya zöldes szinü átlátok a falakon nem látom földet.(Mingyárt csinálok róla képet.)
Van valami megoldás? A FAQból le írt NVIDIA driverem van fent.
Heavy Armor Repair: Marauder
Last Scabbard of Akrash: IC, MD, A Fighting Chance
Light Armor Repair: Bravil Castle, Barracks
http://flickr.com/photos/zolika90/
Dervis
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
#acm
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Leszedtem a FAQ-ból az oldblivion-t, de mikor indítanám a gémet kiírja, hogy a kellemetlenségekért elnézését kérjük 😊) kösz nem kérem az oblivion exe-t.
Direct X 9.c fent van.. Elvileg, ha szaggatva is de elindulnia el kéne nem ? Vagy nem is próbálkozzak ?
Köszi
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Elakadtam az egyik mellékküldetésben.Figure of the Mountain a neve.Earananak elvittem a könyvet a hullától , õ utána adott egy 6oldalas jegyzetet és visszaküldött a hegyre,Could Top-ra.Na itt akadtam el, mert csak nagyvonalakban értem az angolt, és a 6 oldalas jegyzet bonyolult nekem.Tudnátok segíteni hogy innen hova kell menni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Aki átbasz, az basszon bét is!
majd adok weboldalt ha kell
\"If in doubt, flat out!\"
Mivel nem vagyok egy nagy játékos, a gépfejlesztések mindig az Elder Scrolls új epizódjához kötõdnek. 😊 Karácsonyra talán össze tudok állítani egy bivalyosabb gépet, amin majd az Oblivion is futkosni fog. Nagyjából a következõ konfigra gondoltam, ami még belefér az anyagi kereteimbe, és a játéknak is jó lesz:
AMD ATHLON64 3500+
1GB RAM
Radeon X800GT vagy Radeon X800XL vagy Radeon X800GTO vagy Radeox X800GTO2
Amint látható a vga kártyák terén kisség határozatlan vagyok. 😊 A helyzet az, hogy nem igen ismerem, hogy az ezernyi változat között mi a különbség...az árakat néztem. Jó lenne 50 ezerbõl megúszni a kártyát (nagyon max. 60 ezer). Tudtok ebben segíteni? Melyik legyen a fentiek közül? Vagy tudtok valami jobban ebben az árkategóriában? A proci és a RAM rendben van?
Köszi szépen!
Olvastam egy oldalon errõl az umbra kardról.Hol lehet ezt a kardot megszerezni?Mejik küldetésnél?
Próbálj meg egy drivercserét.
War. War never changes.
A ház környékén nézz szét, de várhatsz is, akkor is elõkerülnek. Pihenj le és majd jól meglepnek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Gondoltam bugos, de a HQ-n láttam a küldetés leírását.
\"Hard to see, the dark side is.\"