The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiprobálod????még nem játszottál vele?nem is baj ha obli elõtt megérted a játék lényegét morro,bloodmonn,tribunal!mondjuk obli kissé eltér,de hasznos tapasztalatokat szerezhetsz morrobol
Takimate
Szóval... Laptop- integrált visual graphics videókártya - 512 ram - 1,5 ös proc. Oldblivion.exe játék könyvtárából indítva. Sajnos nem.

Azt mondja "az oblivion exe leállt, " stbstb... tehát nem indul el.
Nem is fog mi ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

igazad van jo ha több a ram,gc téma is rendben igy már igaz!
Tom3
Akkor asszem a Morrowind-et kell kipróbálnom :/

Ott is van ennyire részletes a játék?
Ha már GC vagy, akkor igaz is lesz a dolog. Csak ezt nem említetted elõzõleg. Alapjáraton, míg el nem éred, hogy te legyél az aréna bajnoka, addig senkitõl semit el nem szedhetsz. Utána viszont már szabad a vásár.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Elhiszem, de ettõl még rá fogtok majd jönni, hogy baromi kevés annyi ram. :-) A jó és akadásmentes futáshoz elsõsorban sok ram és egy közepes kártya kell. Hiába kiváló, elsõrangú a kártyád, ha kevés a memória a gépedben. Ezt elég sokan sikeresen bizonyították is, és a játék készítõi szerint is bõven lehet adni memóriát a játék alá, mert akkor lesz simább a futása.

ja meg utána minden,ahányszor visszamész!alapjátékkal tolom plusz patch,de ez nem változtat.rengeteg fegyvert szedtem már,mondom,miután grand champion leszel!de lehet h elõtte még nem erre nem emlékszem,ugyhogy simán kivihetõ!
Tom3
Videókártyát jó ha max karácsonyra kapok,ramot meg lehet még egy 512-t hamarosan.

De a bátyám gépe: AMD Athon32 3000,512MB DDR Ram,Ati Radeon 9600XT ezek a fontosabbak és neki a sima Obliviont sikerült meg csinálnia hogy ne szagasson 1024x768 -ban,igaz nem a legszebb beállításokkal de sikerült.
nekem 1 kingston 512ram om van 400mhz es,és semmi baj nincs vele primán fut 1szer se dobott ki,a videokártyája a gáz,igaz h jo ha több a mem,de ha visszaveszed a grafikát menni fog,és õ a minimumra pályázik,ha jol értem
Alapjátékban (eredeti programmal) a fegyverek nem lenyúlhatóak. Felvenni sem engedi õket a program és még a meccsek elõtt is elmondják ezt neked mikor belépsz hogy arénaharcos akarsz lenni. Megmarkolni és arrébdobni azt tudod, de felvenni és kivinni nem. Csak a champion cuccai lesznek elszedhetõek.

Tom3
Oldblivion tudtomal a Geforce fx 5200 sériát támogatja.
A sima meg csak nagyon szaggat.
Az az 512 Ram a ludas. Túlontúl kevés. Nem véletlenül abszolút minimumnak van megadva az 512. Ez a program nagyon RAM igényes. 1,5-2 Gb RAm mellett már nagyon szépen tud muzsikálni.

Meg persze némi videókártya update sem ártana. GF6800 fölött gondolkodjál ha be akarsz ruházni. Vagy ennek megfelelõ ATI kártyákban.

Tom3
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5

A elsõ 3 kép mérete az eredeti amit csináltam a gameben sry.(900kb)
figyi én semilyen cheat-et nem használok!!!!!fegyverek igenis lenyulhatók,rengeteg lovét csináltam belõle,csalás nélkül természetesen,ez sértés!nem csalok semmilyen gameban,nincs értelme./most már nem emlékszem,de lehet nh grand championnak kell lenned.de tuti h elhozhatod
ne tegyél képet!videokártya gondod van!venned kell!a min gf4 fx 5900!evvel tolom és rendben van!procid ok,ram ok,márha400mhz en muzsikál.érdemes fejlesztened a videok-án.
Arénában a fegyverek NEM lenyulhatók. Kivéve az Championét.
Persze csíttel, meg móddal lenyulhatók, de nincs sok értelme.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lol. "...(Aláírásban a gépem.)..."

Tehát az aláírásában van a configja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tom3
AMD Sempron 2600+/Asus A7V8X-X/DDR 512MB PC 333 samsung RAN/Geforce FX 5200 128MB

Aláírásban is benne volt.Most fogom feltölteni a képeket.
majd idövel találsz,ha fejlettebb leszel!arénában fegyverek lenyulhatók
mi a configod?
Tom3
Hali,az lenne a problémám a játék nagyon szaggat, úgy hogy minden beállitás levettem a legkissebre.(Aláírásban a gépem.)

Próbáltam az Oldblivion-t használni hozzá de az egész pálya zöldes szinü átlátok a falakon nem látom földet.(Mingyárt csinálok róla képet.)

Van valami megoldás? A FAQból le írt NVIDIA driverem van fent.
deadcode82
Elég ha csak felnyitod a könyvet, jelzi neked egy hang is, meg egy szöveg a bal felsõ sarokban, ha skillkönyvet nyitottél ki. A könyv amit keresel a The Armorer's Challange, ott kell annak lennie! Tudtommal 5 armorer skillkönyv van, Cherim's Heart of Anequina: IC, Market District, First Edition
Heavy Armor Repair: Marauder
Last Scabbard of Akrash: IC, MD, A Fighting Chance
Light Armor Repair: Bravil Castle, Barracks

deadcode82
Nem annyira érdekesek azok, ahogy fejlõdsz a játékban, úgy fogsz egyre több olyan cuccot találni, szinte mindehol, még jobbakat is!

deadcode82
Nem tudom, én magamnak javítom a repair hammerrel!!

zolo
Az oldblivion.exe-t a játék mappájába kell tenni,és onnan indítani.Csinálhatsz neki ikont asztalra és úgyis menni fog.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nem támogatott a videókártyád. Egy oldblivion nevû progival viszont elmegy az Oblivion. Töltsd le a www.oldblivion.com-ról! Az ATI Radeon 9200 kártyámmal tudtam játszani. Igaz elég gyakran szaggatott...

Dervis

koschwarz
a skillnövelõ könyvek hogy mûködnek? nyilván el kell olvasni õket<#idiota>, de nem is ez a baj (asszem), hanem az, hogy nem találok egyet se. pl. a cheydinhal-i fighters guildben kellene lennie elvileg egy armor skill-et javító könyvet, de nem találom. ezeket csak bizonyos szint után adja, vagy csak béna vagyok és nem találom??

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

LasCar16
mégvmi az arénában az ellenfeleimnek különbözõ érdekes felszerelései voltak, mint pl-ul Orkish Shield, vagy Elven Longblade😊 merre találhatók ilyen cuccokat, elõe is thx..jóccak😊

#acm

LasCar16
Az utolsó egyszarvút merre találom?😄

#acm

Col Andrew
és még mindig olyan k.. drága javítani?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

deadcode82
Ütõs kis mod ez a OOO, az Umbra kétkezes fegyver lett és 50-et sebez, ez már döfi.

deadcode82
szükséged lesz egy Welkynd kõre, azzal visszamész a hegyre és varázsolsz egy villám alapú varázslatot az oszlopcsonkra, és megkapod a jutalmad, amit nem akarok most lelõni.

Takimate
Sziasztok, akadt egy kis problémám. Egy laptop ra szerettem volna feltenni a game-t. (1,5 ghz 512 RAM, visual graphich video kártya.(tombraider új része, GTA SA megy rajta.. pl)

Leszedtem a FAQ-ból az oldblivion-t, de mikor indítanám a gémet kiírja, hogy a kellemetlenségekért elnézését kérjük 😊) kösz nem kérem az oblivion exe-t.

Direct X 9.c fent van.. Elvileg, ha szaggatva is de elindulnia el kéne nem ? Vagy nem is próbálkozzak ?
Köszi

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

zolo
Hello!
Elakadtam az egyik mellékküldetésben.Figure of the Mountain a neve.Earananak elvittem a könyvet a hullától , õ utána adott egy 6oldalas jegyzetet és visszaküldött a hegyre,Could Top-ra.Na itt akadtam el, mert csak nagyvonalakban értem az angolt, és a 6 oldalas jegyzet bonyolult nekem.Tudnátok segíteni hogy innen hova kell menni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

CS@
Melyik módról beszéltek, mer már engem is érdekelne. Utána néztem de nem írjátok egy szóval se hogy melyikrõl van szó

Aki átbasz, az basszon bét is!

maffioso
figy ha agp-svagy akkor 50bõl x1600pro-t vegyél 512rammal
majd adok weboldalt ha kell

\"If in doubt, flat out!\"

Sziasztok!

Mivel nem vagyok egy nagy játékos, a gépfejlesztések mindig az Elder Scrolls új epizódjához kötõdnek. 😊 Karácsonyra talán össze tudok állítani egy bivalyosabb gépet, amin majd az Oblivion is futkosni fog. Nagyjából a következõ konfigra gondoltam, ami még belefér az anyagi kereteimbe, és a játéknak is jó lesz:

AMD ATHLON64 3500+
1GB RAM
Radeon X800GT vagy Radeon X800XL vagy Radeon X800GTO vagy Radeox X800GTO2

Amint látható a vga kártyák terén kisség határozatlan vagyok. 😊 A helyzet az, hogy nem igen ismerem, hogy az ezernyi változat között mi a különbség...az árakat néztem. Jó lenne 50 ezerbõl megúszni a kártyát (nagyon max. 60 ezer). Tudtok ebben segíteni? Melyik legyen a fentiek közül? Vagy tudtok valami jobban ebben az árkategóriában? A proci és a RAM rendben van?

Köszi szépen!
ati radeon 9250

Helosztok.
Olvastam egy oldalon errõl az umbra kardról.Hol lehet ezt a kardot megszerezni?Mejik küldetésnél?
Ez aztán a mondat <#wilting> el se tudnám mondani 1 levegõvétellel...
Próbálj meg egy drivercserét.

War. War never changes.

Ott vannak azok az ogrék, csak néha elmászkálnak messzebbre is. Ugyanez volt nálam mikor az ork hajadont kellett visszavnni apucihoz a fighters guild egyik küldetésében. 3 ogre van ott is, amibõl kettõ valóban a környéken volt, míg a harmadikra jóval meszebb találtam rá. Épp egy szarvast kergetett...

A ház környékén nézz szét, de várhatsz is, akkor is elõkerülnek. Pihenj le és majd jól meglepnek.

ollie
milyen videokártyád van?

csá mi lehet a gondom nyomok egy new gamet és amikor a kari csináláshoz ér akkor ahol a karakter dolgait kell beálitani a mogöt az egér hátér fehér elkezdem a játékot és amikor már tudom irájitani a karekteremet akkor az egész kép fehéré válik mi lehet a gond?

[Jakuza]
Mennyél. LOL

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DonnieBrasco
Akkor passz 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mármnint a házba? Voltam már ott is, de az még kihaltabb.

\"Hard to see, the dark side is.\"

DonnieBrasco
Mennyél be 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Van egy kis gond az egyik Chorrol-i küldetésnél: asszem az elveszett örökség (Jemane tesvérek). Amikor odamegyek a birtokukra, Weatherleah-re, ott ugyebár meg kellene ölnöm az ogrékat, csakhogy a környéken sehol nem találtam egy darab ogrét sem. Mit csináljak?
Gondoltam bugos, de a HQ-n láttam a küldetés leírását.

\"Hard to see, the dark side is.\"