The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magickát meg úgy hajszold hogy megfelelõ csillagjegy és faj nélkül max 200 manád lesz ami semmire sem elég viszont magasabb szinteken szinte minden bokorban lehet majd találni fortify magicka cuccokat vagy te is simán gyárthatsz majd ilyen enchantokat.
Ez nem a wow, itt a paladin koncepció ultrabrutál! <#hehe>#hehe>
Elsõsorban a fegyverhez tartozó skilled, határozza meg a fegyvered sebzését.
Másodsorban az erõd, úgyhogy szintlépésnél csak akkor nõ a fegyveres sebzésed, ha az elosztható pontokból a STRre teszel,(illetve, ha a fegyveres skilled még nem érte el a max100at, akkor a Luck is növeli a sebzést).
(Ezek egyedi ládák az OOO rakja bele egyszeri tartalommal, azaz nem terem benne újra cucc).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
vagy valami jó enhancholt fegyvert alkalmazni ellenük, figyelembe véve, hogy az argóniaiak ellenállóak a méregnek és a fertõzéseknek.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
War. War never changes.
eddig ha megfertõzõdtem, akkor már ittam is a cure desease-t vagy imádkoztam a templomban lefekvés elõtt<#vigyor2>#vigyor2>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://flickr.com/photos/zolika90/
A Lovag karimmal meg nem is leszek soha vámpír.
Grand Soul Gemet meg asszem vásárolni is klehet csak nem tudom hol.
Meg segítség kéne, a vámpírtalanításomhoz kéne 5 darab üres Grand Soul Gem.Hol találok ebbõl nagyobb mennyiséget?Eddig csak 2-t sikerült lopnom az Arcane Universytibõl 😞
http://flickr.com/photos/zolika90/
Baldur Gate's féle romantikázást azóta se tudták sehol se olyan jól megcsinálni, még a KOTOR-ban sem.
Az, hogy melyik mennyire részletes az attól függ, hogy a játék mely részét nézzük, mert PL: az öltözködés, enchant egyértelmûen részletesebb a Morroban. Viszont, ha ezt a grafikára értetted, akkor természetesen az Obli sokkal részletesebb, de PL.:az NPCk vagy a harc is egyértelmûen javultak a Morrohoz képest.
Tehát összességébe mind2 megvannak az elõnyei(a Morronak talán több) és a hátrányai.