The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még csak most kezdtem el ezt a játékot és tippek kellenének.PL:Hogyan szerezzek könnyen és gyorsan sok pénzt vagy honnan szerezzek soul gemet.Szóval ilyen tippek kellenek.Azt is hallottam hogy az karakter is tud saját varázslatot csinálni.Elõre is kösz.
deadcode82
Találtam illuminate staffokat, különdözõket (ork, elf), ezek kellenek valamire vagy csak eladásra jók?

Ja az lemaradt hogy fortify magicka lesz, voszont fortify strength, na az nem nagyon szal inkább erõre éri meg fejleszteni szvsz

Ha nem raksz erõre akkor felejtsd el a közelharcot mert csak szopni fogsz <#hehe>

Magickát meg úgy hajszold hogy megfelelõ csillagjegy és faj nélkül max 200 manád lesz ami semmire sem elég viszont magasabb szinteken szinte minden bokorban lehet majd találni fortify magicka cuccokat vagy te is simán gyárthatsz majd ilyen enchantokat.

Ez nem a wow, itt a paladin koncepció ultrabrutál! <#hehe>

deadcode82
Igaz, el kellett raknom a fegyvert és úgy sikerült hozzáférnem a láda tartamához.
Köszönöm!

magus
fejlesztem fejlesztem de ha szintet lap banom rarakni a szorzot, igy meg nincs magicka, hajj hajj😊

CS@
Ne bánd a Paladint a restoration miatt, ha szükségesnek találod a skillt, akkor fejleszd a mostani karaktereddel.

Elsõsorban a fegyverhez tartozó skilled, határozza meg a fegyvered sebzését.
Másodsorban az erõd, úgyhogy szintlépésnél csak akkor nõ a fegyveres sebzésed, ha az elosztható pontokból a STRre teszel,(illetve, ha a fegyveres skilled még nem érte el a max100at, akkor a Luck is növeli a sebzést).

Próbáld meg úgy, hogy el van rakva a fegyvered. Vagy verd le a lakatot.
(Ezek egyedi ládák az OOO rakja bele egyszeri tartalommal, azaz nem terem benne újra cucc).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dave00
az mitõl van h annál a sigil stone-os küldinél bent a toronyban elfehéredik a kép?de csak abban a szobában ahol van a sigil stone!plz help

magus
megbántam már h nem paladint indítottam, gondoltam wowos élményekbõl csak nem fogok paladinnal rohangálni, de így nagyon kicsi a restoration és könnyen halok, csak az abaj, hogy semmilyen enchantom nincs, mert nincs pénzem egyáltalán😊 Meg gondoltam majd jobb fegyverre rakok, de jól láttam, ahogy nõ a szintem úgy sebeznek többet a fegyvereim?

deadcode82
Mióta felraktam az OOO-t, azóta megjelentek olyan ládák amiket nem tudok kinyitni, csak villognak. Ezekel mit lehet kezdeni?

herczeg
az arénában van 2 ellenfél az egyiknek nagy a magic resistje , a másik meg egy köcsög high elf akinek a pajzsán nagyonbrutál reflect van, ezeket nem lehet bénítani

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Én pont ma délelõtt verteem le õket, és nehezebbre számítottam. Slower Oblivion mellett is 10. szintû a paplovagom. A lényeg, hogy gyors fegyvered legyen (nekem olyan van, ami fagysebzést is okoz), és lehetõleg pajzsod is. Nyomj el magadra valamilyen védõ- vagy Fortify mágiát, no meg sûrûn használd a gyógyító varázslatot is.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Will o' the Wisp-ek barlangokban szoktak elõfordulni. Nézz körül a szobor környékén, biztos találsz egy-kettõt.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

magus
oh en nem tartok meg ott universitiyben legyek😊 3 karaktert csinaltam, a bugyuta harcost (ezzel szivok eppen), a magust (azzal nem annyira nehez, osszevissza lehet szivatni oket a varazslatokkal) meg a tolvajt. ez a karakterem meg csak a legalapabb blade fegyverrel rohangal semmi varazslata nincs gyakorlatilag, a tortenetben is az elejen vagyok

Helosztok nem tudjátok hogy hol lehet will o’ the wispeket találni?Mert kéne a maradvánuky az azura szoborhoz.
koschwarz
ezt az uccsó mondatot nem vágom<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

herczeg
én pl mindekit úgy, hogy a mage staffomba az univeritybe paralízist rakattam. ezt rögtön rákültem az ellenfélre és a disznóperzselõs tenyértõl megfeküdt. de a kivégzés módja fakultatív. max 2 ellenféllel lehet beszívni ezt a módszert mer nekik van mágia ellenállásuk meg reflectjük

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

koschwarz
bár én még közel sem tartok ott arénabéli karrieremben, de több ellenfélnél szeintem paralyze és ehhez hasonló bénító vagy tehernövelõ, lassító varázslatokat kellene alkalmaznod. vagy valami gyorsabb lényt kellene idézned, illetve olyan varázslatot keresni. ha meg zombi, akkor a zombi mögé kéne beállnod, vagyis húznod õket a zombi közelébe.

vagy valami jó enhancholt fegyvert alkalmazni ellenük, figyelembe véve, hogy az argóniaiak ellenállóak a méregnek és a fertõzéseknek.

magus
Najó, végképp nem tudom mit csináljak. Van ez a 3 argoniai fogoly az arénában. Egyszerûen nem tudok mit kezdeni velük. Harcos karakterem van, ha blokkolok és ütök nem jó, mert szétszednek, ha kamikazeban megyek nekik az sem jó, menekülni nem lehet mert 3-an vannak és bekerekítenek. Vettem idézõs scrollt, de ráse hederítenek, és mivel zombit találtam csak utol se éri õket. Health Potik meg eszement drágák, amúgy meg amik droppoltak azokat elhasználtam oblivionban. Ti hogy vertétek le õket?

Ugyanez volt a gondom GefFX5600-al. Tényleg nincs megoldás, az oldblivionnal még el-elfutogatott, de élvezhetetlenül. Lecseréltem Gef 6600 256MB-re, össze se lehet hasonlítani mennyive jobb. És nem is olyan drága már ez a kártya. Ja meg 1 gb ram is ajánlott...

War. War never changes.

ollie
a videokártya miatt van, tessék utánanézni, hogy mennyire siralmas a kártyája

ollie
Nincs megoldás. az fx5200 annyira lassu kártya, hogy még talán az office is szaggatna rajta. Persze ez csak vicc volt, de tényleg a béka feneke alatt van.

ollie
Kérdés, hogy mennyi memóriája van a vidkarinak, mert szerintem min 128 mega kell.

ollie
Ha PCIE, akkor feltétlen egy olcsóbb X1800-at vegyél, ha AGP, akkor meg 6800GS.

ollie
Azon nem megy, minimum dx9-es kari kell hozzá, ez meg csak dx8-as. Bár lehet trükközni...

koschwarz
na akkor ezt is tudom.

eddig ha megfertõzõdtem, akkor már ittam is a cure desease-t vagy imádkoztam a templomban lefekvés elõtt<#vigyor2>

Nem maradnak meg. Azok a vámpírlétbõl és a vámpírság fokozatából jönnek. Ha kigyógyulsz belõle elveszik minden elõny.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

De, vért inni alvó embernél tudsz. Megjelenik egy ilyen vámpírfog ikon, klikk, és megkérdi inni akarsz-e vagy kizsebelni (vagy beszélni vele).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért nem ennyire mókás. A visszaváltozás meg nem ennyire egyszerû.. 😊

zolo
Én most szeretnék kigyógyulni , de a templon már nem segít.Most annál a nõnél vagyok a folyó mellett,akinek a Grand Soulok kellenek a gyógyításhoz.Arra egyébként nem jöttem rá, hogyan kell vért inni?Az orkomnak kifakult a bõre és vörös a szeme, nagyon vad 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

koschwarz
<#nevetes1>csak gondolkoztam, hogy megérné-e átváltozni pár napra a skillnövekedések maitt, elbújni a vadonban, dungeonokban kalandozni hogy ne égessen a nap, néha egy erdõ közepén lakó parasztból táplálkozni, aztán visszaváltozni az említett gróf uraság segítségével<#whatever>

A bónuszok biztos nem de szerintem a szkilnövekedés (amit vámpírság alatt szerzel) szerintem megmarad, de nem tudom, mert sosem gyógyultam ki belõle. Én a Save/Load varázslatot használtam 😊

Nem volt vámpírság elõtti mentett állásod? Én azt töltöttem be aztán írány a templom...

koschwarz
egyébként azok a bónuszok meg skillnövekedések megmaradnak azután is, hogy kigyógyítottad magad a vámpírságból???

magus
én amiatt hagytam abba az egyik karakteremet, leszedtem mindenféle modot, megittam a löttyöt, 1 nap múlva visszajött a vámpírság...

Minap az én karakterem is vámpírrá vált, gondoltam kipróbálom milyen. De olyan ronda lett szegény, hogy visszatöltöttem egy régebbi állást. Hiába ittam vért egymás után többször is, nem lett emberi kinézete; opálos pupilla nélküli bevérzett fehér szemgolyó, kifehéredett enyhén megráncosodott bõr. Pedig ez a csaj orgyilkos tolvajom volt és jó poén lett volna a vámpírság, na de így?!
A Lovag karimmal meg nem is leszek soha vámpír.

Welkynd kövek az ilyen Aylaid romokban van, mint pl az IC közelei Vilverin, vagy a Lake Canulustól északra lévõ Malada.

Grand Soul Gemet meg asszem vásárolni is klehet csak nem tudom hol.

ha beiratkozol minden magic guildbe,akkor nem kell lopnod,ingyen elveheted
soul gem--minden magic guildben,minden város.welkynd et barlangokba keresd,vámpirosba
zolo
Ilyen Welkynd követ hol találok?

Meg segítség kéne, a vámpírtalanításomhoz kéne 5 darab üres Grand Soul Gem.Hol találok ebbõl nagyobb mennyiséget?Eddig csak 2-t sikerült lopnom az Arcane Universytibõl 😞

http://flickr.com/photos/zolika90/

baldur ok!newerwinter kicsit sablonos.gotic 3 lesz a komoly nov.jön ki,trélert nézzétek
koschwarz
nálam a legjobb szerepjáték, igaz, hogy ez az elsõ és egyetlen, amivel jáccottam<#idiota>

koschwarz
<#worship>kösz! egy csomó könyvrõl azt hittem, skillnövelõ (a címe alapján), de nem tudtam, hogy jelzi-e valahogy, hogy tényleg nõtt-e a skill. egyébként meg keresek tovább...

Utóbbi idõk legjobb szerepjátéka szerintem. Bár alltime favoritom a Baldur's Gate (összes) és a Neverwinter(összes), de mostanra már az Oblivion is.
Baldur Gate's féle romantikázást azóta se tudták sehol se olyan jól megcsinálni, még a KOTOR-ban sem.

nem sértödök!irtam az elöbb h igazad van neked is meg nekem is,gc után heti1szer !de ha belátogatsz pár jo fegyvert elvihetsz,ha nem álsz jol anyagilag!amugy kb 3 év morrovin,bloodmon,trib,és most már régot oblizok,mondhatnám fanatik vagyok,és mindig is kedvenc szerepjátékom volt és most is az,persze nem mindig jut rá idöm meló miatt,de hidd el h vágok mindent.aréna témában meg ugyanazt mondjuk ugyhogy ne gázolj be.
CS@
Próbáld ki, szerintem is egyértelmûen jobb a Morro.
Az, hogy melyik mennyire részletes az attól függ, hogy a játék mely részét nézzük, mert PL: az öltözködés, enchant egyértelmûen részletesebb a Morroban. Viszont, ha ezt a grafikára értetted, akkor természetesen az Obli sokkal részletesebb, de PL.:az NPCk vagy a harc is egyértelmûen javultak a Morrohoz képest.
Tehát összességébe mind2 megvannak az elõnyei(a Morronak talán több) és a hátrányai.

Nem sértegetni akarlak, mert nem tudom hogy játszol. Csak tény, hogy az aránában nem lenyulhatók a cuccok egész a Champion címig. GC-nként már minden cucc elvitelére jogosult vagy, de akkor mik jönnek már,... minotauruszok, trollok, bah... ráadásul hetente egyszer.

_Atti_
részletesebb..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

laptop?ne!