The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
Akkor lehet, hogy ez a gond. Este ezt is átnézem köszi!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Én beletettem az összes cuccot ami a mappában volt meg az ooo1.3-at.
De más esp-t nem csak azt. Elvileg semmi nem hivatkozik a bemásolt file-okra, mert az indulásnál csak az ooo.13.esp.t x-eltem be.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

koschwarz
hát az 100%, hogy abból a 30-40-bõl vagy 5-6 biztos ütközik az OOO-val. az OOO úgyis teljesen komplex mod, úgyhogy érdemes a többitõl megszabadulni, de egyébként a readme-ben (ami word formátumban benne van az OOO-s mappában) van egy link, hogy milyen modokkal kompatibilis, vagy nem. érdemes átböngészni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

serito
Ja az ooo.esp kb 11MB, nem kell semmit mellé másolni, vagy mindent ami a kibontott csomagban van?

koschwarz
ja, és szerintem azokat a kisebb add-onokat nem kell a data-ba másolni, ha a full-os esp-t már odatetted. lehet hogy azért nem mûxenek?

serito
Azt hiszem próbáltam úgy is de nem sikerült.
A full OOO.esp-raktam be, és induláskor be is x-eltem.
Az nem zavarja, hogy vagy 30-40 mod már fenn van?

koschwarz
meg ahogy olvastam, az "elrakott fegyver"-módszer mellett akkor is ki lehet nyitni, ha sneak módban vagy de a fegyver elõ van húzva.

én se szaroztam, a fullt tettem a data-ba, csak a levelslow-esp-t kicseréltem a bofrás 3x-ra.

egyébként jól értem? a living economy is benne van a fullban, csak nem olvasztotta be a fullos esp-be?

Ez rohadt jó, grat.<#taps> Te csiáltad vagy leszedted vhonnan? (ha leszedted honnan és van még más telefonhoz?)

Aki átbasz, az basszon bét is!

A OOO (full) esp-jében elméletileg minden benne van, semmit nem kell mellé tenni. Ott azért találsz sokmindent, mert van egy "kicsi" mod-ja is az OOO-nek (ugyanitt) és az a sokminden azért van ott, hogy aki akarja a kicsi OOO mellé beválogathatja maga azokat a modokat, amik kellenek neki (elõfordulhat, hogy nem mindenkinek kell minden).
Ha full-t raktad be akkor elméletileg minden mûködik benne, mert az egy kompakt esp.

A ládák: bekerült kb 2200 egyedi láda, amik egy része teljessen egyedi cuccot tartalmaz és nem respawnolnak benne a cuccok. Ezek azok amik valószinüleg megvillannak. Ezeket úgy tudod kinyitni, hogy elteszed a fegyvert és akkor nyitod ki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

serito
A OOO1.3 as csomagban az ooo1.3 as asp mellett rengeteg javítás is van.
Bemásoltam õket a game DATA mappájába de szerintem nem történt semmi.
Kell még hozzá valami, hogy mûködjenek az új modok?
Gondolok itt a több fegyverre, ruhára....stb.

Ja és indítottam egy új karaktert egy Wood Elf tolvaj/assassin.
A kérdés: mikor a börtönböl éppen kifelé tartok vannak ládák amiket ha ki akarok nyitni csak megvillannak mintha valami varázslat védné, és nem tudom kinyitni.
Ezekkel mit lehet csinálni?

õõ nem éppen celeron hanem Sempron!!!!!!
koschwarz
szerinetm ez az a játék, aminek ugyan nagy a gépigénye, de legalább alacsonyabb beállításokon is szép. lásd elllenpélda? ghost recon advanced warfighter (bár lehet hogy ezt itt sokan nem ismerik<#nevetes1>), szintén hatalmas gépigény, viszont ronda<#whatever>, ha nem a maxra tesz mindent az ember, AA mellett is fûrészfogas, 1024*768-ban, míg az oblivion 800*600-ban AA nélkül sokkal elviselhetõbb

ki érti ezt?<#nemtudom>

koschwarz
végülis megoldottam: unistall, minden maradék oblivion könyvtárat és fájlt töröltem, scandisc, defrag, újrainstall, hivatalos patch, OOO mod felrakás (feltettem a natural environmentet is, defrag, és most teljesen jól mûködik!!! <#taps>

mondjuk a fejlõdés lassúságára sokan panaszkodtak, én végülis betettem a bofrá-ból a fixen 3x lassító esp fáljt a biztonság kedvéért.

nagyon bírom, hogy a patkány nem engem támadott meg, ahnem egy zombival kezdett el foglalkozni, tök jó, hogy az italoknak különbözõ a színe, stb....eddig simán bejön a mod, bár még a börtönbõl nem jutottam ki a szabad levegõre.

egyébként a natural environmentet még az OOO elõtt gyorsan kipróbáltam, és nagyon tetszetõs, tudom ajánlani, sokkal szebb pl. a víz, nem olyan opálos, hanem szép tiszta, ahogy egy gyors folyású vízhez illik, vagy az éjszaka is reálisabban sötét, de nem totál vak az ember, ahogy egyesek állították. a kis repkedõ szitakötõk és madarak is sokkal élethûbbé teszik az erdei barangolást...

Cowek
Én meg azt hittem életfogytiglant kaptam <#wilting><#nyes><#idiota>

http://www.f1-info.hu/

medium???? akkor jó szarúl!

ollie
Valszeg medium beállításokkal jól fog menni nálad.

zolo
Az egy jó kérdés , a gépeden menni fog, az enyémen is megy.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Egy gépigényt mondjatok PIÍÍÍZZZZZ

herczeg
jah hogy má válaszoltak... akkor storno az egész

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg
ééégen, szóval alap fajt írtam csak itten eltûnt egy a betû a cybertérben...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg
elõször nekem se jött. ha nem lap fajt indítasz akkor nem jönnek. má fejen álltam a mystic elfemmel mire rájöttem. szóval ha valami spéci fajt raktál be arra max a kijáratnál tucc váltani...

ollie
Valszeg valami script okozza.

Cowek
Új faj valóban... Mystic Elf...
És köszönöm! Meg is oldódott :-)

Ron Ragm
Ha a darkelf pajtás sem kezdi el a beszédét, akkor mással van a gond. Valószínûleg beraktál egy új fajt, keress rá a Custom Race Fix nevû modra, amivel már prímán mûködik. Ha nem ez a helyzet akkor sry.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Cowek
Én hülyültem meg, vagy az OOO-val nem lehete kiszabadulni a börtönbõl? Új játékot kezdtem, de nem jön a kutya sem látogatni :-)

Elején battlemage-val én inkább heavy armorból és a buzogányomból éltem. Az volt az elsõ dolgom, hogy bejussak az egyetemre azt ottan már lehetett virágot szedni és kotyvasztani ezt a mana pumpáló italt.

Szerintem ez oltári durva hogy csináltad?<#worship>

Ron Ragm
dekoráció, a játék életszagát növeli

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

gagyi?!?
Inkább csak nem a TE stílusod, attol ez még olyan távol van a gagyitól mint Makó Jeruzsálemtõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Esrohnoil
Lakberendezés.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

koschwarz
errõl jut eszembe: mi értelme van az olyan cuccoknak, mint ecset, festék, tinta, toll, shears (ennek nemtom a magyar nevét), és egyebek? mit lehet ezekkel kezdeni a játékban?

koschwarz
inventory...<#hehe><#hehe><#hehe>

CS@
Kicsit OFF, de azért csak megmutitom milyen lett a telefonom:

ChevyG work
nidforspidezzél, az veló neked

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

koschwarz
az 512 ram, a 2,5 gigás pric meg ha celeron, az is baj, és ha tényleg celeron, akkor az nem is igazán passzol a videokarihoz.

sajnos önmagában egy jobb videokarit nem érdemes venni, fejleszteni kell hozzá legalább a procit is.

csa gyerekek van egy ki gondom a játék mindig ledob:Gépem: asus eax1600pro 512 vedókárty 2.5 gigás proci 512 ram mi lehet a gond????plz segítestek thx
koschwarz
<#szomoru2>

akkor húzzál el a dualcore-os gagyi géppeddel a vérbe<#whatever>

Vorpal
GF7900 GT - nekem is egy DUAL CORE pentiummal - minden HIGH és megy mint a zsir.

Az egy másik dolog, hogy nevetségesen gagyi a játék - utánam rohanó farkasfalka RULZ,))))

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

koschwarz
megpróbálom, de szerintem nem is ez a baj, lehet hogy a vincseszter miatt swappol ennyit. lehet hogy lassú a forgatási sebessége esetleg a cache kicsi, most nemtom fejbõl, a melóhelyen vagyok, tegnap este meg már nem néztem meg.

most hogy az OOO-val kifinomultabb lett a szörnyik viselkedése, többféleképpen dönthetnek, ezért emiatt lassul a betöltés. nem tudom, de rohadtul idegesít, mert nagyon szimpi a mod, végigolvastam mindent, és tényleg olyan változtatások vannak benne, ami nagyon megdobja a játékélményt, nagyon realisztikussá és változatossá teszi.

Nekem, nem produkált ilyesmit, de ez nérvadó, mert elég izmos a gépem. Próbálj állítgatni valamit, hátha valami graf álítással kiküszöbölhetõ.

ok köszi
koschwarz
mind a négyet el kell sütni, de egy kis gyakorlással szerintem elég élvezetes kis minijáték lesz belõle. nem mindig a pozitív hatást kiváltó viszonylag nagy cikkelyre kell kattintani, van hogy sokszor érdemesebb inkább egy negatív hatású kis cikkelyt elõször kilõni.

beszélgetés"nem világos,mind a 4 verziot el kell sütni h done legyen,de miert nem lehet mondjuk csak viccelödni-joke?ez morroba jobb volt
azt nem értem h az elején hogyan tudsz brutálisabb fajta tûzlabdát eregetni,ha nincs elég mágikád?vagy még nincs 75ös skilled a tulajdonságra?
felgyurom a tagot,jo lesz hidd el.
köszi,majd pénzt kell szereznem!
Nvidia GF7900 GT, még nem tudtam kitolni a végsõ határára, de nagyon szépen fut vele minden.

Nem értem mirõl beszéltek. A gyors fejlõdés lényege sztem csak annyi, hogy minden mozdulatoddal a játékban major skillt használj.

Hali! 😊 Ezekszerint csak az én csatamásgusom állta meg a helyét még az elején is? 😊 Szóval a lényeg, hogy szerintem csak egy saját magad által kreált Battlemage fogja állni a sarat az elején very hardon. Ez van. Sajnos ezt a játék negativumának kell tekintsem. Egyszerûen nincs erõegyensúly a különbözõ karakterek között és gondolom ez az oka a difficulity csuszka állíthatóságának is. Vagy csinálsz egy ütõs battlemaget ami szerintem a legerõsebb kaszt. Vagy megalkuszol és leveszel a nehézségbõl szvsz.

koschwarz
na vaze, kipróbáltam az OOO-t, és nagyon tetszik a sok apróság amit eddig észleltem (nagy poén volt, hogy a patkány nem támadott meg, miután odapörköltem neki, hanem elmenekült és leült vakargatni magát, vagy a varázslatok gyorsabbak) VISZONT:

minden egyes ellenségnél mielõtt megtámad olyat swappol a gép, hogy rohadt zavaró. biztos hogy nem grafikai szaggatás, mert közben kiirítom az fps-t, és fõleg az elején a börtönben simán 50-60 felett van. konkrétan mielõtt megtámad valami, van egy makdnem egy mp-es szünet. elõtte nem volt (legalábbis ellenségeknél nem, inkább nagy tereken, ahogy töltötte be a következõ részt), vagy ha volt is, egyáltalán nem volt feltünõ, de most zavaró.

gépem: athlon 64 +3000, 1,5 giga ram (400 MHz), geforce 6600GT (AGP)
beállítások: 800x600, textúra medium, árnyék nincs, bloom.

valaki tapasztalt ilyet???? az a baj, hogy így számomra játszhatalan, pedig tetszik a mod, méghozzá nagyon.