The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
De más esp-t nem csak azt. Elvileg semmi nem hivatkozik a bemásolt file-okra, mert az indulásnál csak az ooo.13.esp.t x-eltem be.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A full OOO.esp-raktam be, és induláskor be is x-eltem.
Az nem zavarja, hogy vagy 30-40 mod már fenn van?
én se szaroztam, a fullt tettem a data-ba, csak a levelslow-esp-t kicseréltem a bofrás 3x-ra.
egyébként jól értem? a living economy is benne van a fullban, csak nem olvasztotta be a fullos esp-be?
Aki átbasz, az basszon bét is!
Ha full-t raktad be akkor elméletileg minden mûködik benne, mert az egy kompakt esp.
A ládák: bekerült kb 2200 egyedi láda, amik egy része teljessen egyedi cuccot tartalmaz és nem respawnolnak benne a cuccok. Ezek azok amik valószinüleg megvillannak. Ezeket úgy tudod kinyitni, hogy elteszed a fegyvert és akkor nyitod ki.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bemásoltam õket a game DATA mappájába de szerintem nem történt semmi.
Kell még hozzá valami, hogy mûködjenek az új modok?
Gondolok itt a több fegyverre, ruhára....stb.
Ja és indítottam egy új karaktert egy Wood Elf tolvaj/assassin.
A kérdés: mikor a börtönböl éppen kifelé tartok vannak ládák amiket ha ki akarok nyitni csak megvillannak mintha valami varázslat védné, és nem tudom kinyitni.
Ezekkel mit lehet csinálni?
ki érti ezt?<#nemtudom>#nemtudom>
mondjuk a fejlõdés lassúságára sokan panaszkodtak, én végülis betettem a bofrá-ból a fixen 3x lassító esp fáljt a biztonság kedvéért.
nagyon bírom, hogy a patkány nem engem támadott meg, ahnem egy zombival kezdett el foglalkozni, tök jó, hogy az italoknak különbözõ a színe, stb....eddig simán bejön a mod, bár még a börtönbõl nem jutottam ki a szabad levegõre.
egyébként a natural environmentet még az OOO elõtt gyorsan kipróbáltam, és nagyon tetszetõs, tudom ajánlani, sokkal szebb pl. a víz, nem olyan opálos, hanem szép tiszta, ahogy egy gyors folyású vízhez illik, vagy az éjszaka is reálisabban sötét, de nem totál vak az ember, ahogy egyesek állították. a kis repkedõ szitakötõk és madarak is sokkal élethûbbé teszik az erdei barangolást...
http://www.f1-info.hu/
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
http://www.f1-info.hu/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Inkább csak nem a TE stílusod, attol ez még olyan távol van a gagyitól mint Makó Jeruzsálemtõl.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
sajnos önmagában egy jobb videokarit nem érdemes venni, fejleszteni kell hozzá legalább a procit is.
akkor húzzál el a dualcore-os gagyi géppeddel a vérbe<#whatever>#whatever>
Az egy másik dolog, hogy nevetségesen gagyi a játék - utánam rohanó farkasfalka RULZ,))))
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
most hogy az OOO-val kifinomultabb lett a szörnyik viselkedése, többféleképpen dönthetnek, ezért emiatt lassul a betöltés. nem tudom, de rohadtul idegesít, mert nagyon szimpi a mod, végigolvastam mindent, és tényleg olyan változtatások vannak benne, ami nagyon megdobja a játékélményt, nagyon realisztikussá és változatossá teszi.
minden egyes ellenségnél mielõtt megtámad olyat swappol a gép, hogy rohadt zavaró. biztos hogy nem grafikai szaggatás, mert közben kiirítom az fps-t, és fõleg az elején a börtönben simán 50-60 felett van. konkrétan mielõtt megtámad valami, van egy makdnem egy mp-es szünet. elõtte nem volt (legalábbis ellenségeknél nem, inkább nagy tereken, ahogy töltötte be a következõ részt), vagy ha volt is, egyáltalán nem volt feltünõ, de most zavaró.
gépem: athlon 64 +3000, 1,5 giga ram (400 MHz), geforce 6600GT (AGP)
beállítások: 800x600, textúra medium, árnyék nincs, bloom.
valaki tapasztalt ilyet???? az a baj, hogy így számomra játszhatalan, pedig tetszik a mod, méghozzá nagyon.