41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#29154 -
#29153 Ja igen, fent van az is:)
Grebber, lusta vagy mint mindig..:)
http://qarl.rpgmods2.com/Qindex.html
http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=2363 -
#29152 Ezekről a textúra pakkokról van valami kép hogy milyen lesz velük a game?? -
#29151 Meg toltsd le a Illumination Within-t, a legujabb "revived" verziot, az ejszakai varosi eleten nagyon nagyot dob. -
#29150 Nekem nem lassítja... Alapból asszem 1024-es texturák vannak Qarl-ban, külön lehet hozzáólehúzni a 2048-4096 -os LOD-okat. Nekem is AGP-s sima , GF6600/256 van. 3Ghz Prescott, viszont van 2Giga ramom ami valszeg átveszi a feladatot:)
800x600-ban játszom, distant tree kikapcs, self shadow + full water details. A többi beállítás nagyjából középen pihen. -
#29149 hát ez az, örülök hogy alapban is fut, az agp-s 128 mb-os 6600gt-vel hiába teszek fel 2024x2024-es textúrákat... -
zsilike #29148 vigyázni kell a textura tuningokkal,már jártam porul,mondjuk a gépedtöl függ,de... -
#29147 kár volt megkérdeznem, megnéztem, és ilyen 4x nagyobb textúrák vannak benne, maga a modcsomag is 2 gigag...durva. -
zsilike #29146 47es battle mage!dark elf,imádom! -
#29145 a quarl textúracsomagja lassítja a játék futását???? az a baj, hogy ilyesmiket nem nagyon merek felrakni, mert ha még nagyobb textúrákat kellene a gépemnek kezelnie, akkor már akadna szerintem. most még pont jól fut. -
xido #29144 úristen..ez a Quarl's......még csak a képeket néztem meg,nem sok mod-ról tudtam,párat alkalmaztam,de ez..már jön is lefelé,köszi:)) -
#29143 Az a jó:) Én is 200+ órája játszom és lvl 20 vagyok. Még csak mostanában lettem mágus céh tag, mert elfogyott a többi küldetés (már azok amiket megkaptam):) A főszálból is még csak 2-3 küldit csináltam + 3-4 kaput zártam. Hova az a nagy siettség:)
S ha már:
- knights kiegészítő dolgait mikor tudom használni? Még nem találkoztam össze senkivel aki irányt mutatott volna a bejutáshoz. Szintfüggő lenne?
Nagyon gyilkos játék ez... még KOTOR 2, NWN2, Titan Quest-be bele sem kezdtem, Gothic3-ban is csak elején vagyok. Jómunkásemberként nyugdíjba viszem ezeket, érzem:)
Ajánlom mindenkinek ezeket:
Extreme HQ Graphics v 1.09 ~200MB (Natual Environments, Natural Water, Natural Weather + HDR, Natural Vegetation, Colored Map, LandscapeLODNormalMapFix, LandscapeLODReplacement, BTmod v2.20)
Qarl Texture Pack 3.1.3 ~2GB (a játék 99%-ra kiterjedő parallax csomag)
nem kicsik, de valami hitetetlen látványt nyújtanak. -
AC2 #29142 Nekem is sok dolgom van a fromat C óta .... A kieg meg kb 2 hét, addig csak kibirom vhogy, valszeg utolsó nap este nem bírok majd aludni :) -
do2 #29141 na jön a kieg lassan ?:) hát nekem még nagyon sok dolgom van az alappal is:):):) -
#29140 My Documents\My Games\Oblivion -
erikn #29139 Hova kell berakni a mentést? -
#29138 na, közben megtaláltam a választ:
http://grimdeath9740.googlepages.com/tutorial:createyourownrace -
AC2 #29137 Én tudok küldeni, de milyet adjak? (500 HUF darabja) -
#29136 http://www.tessource.net/files/category.php?id=43 -
#29135 Valakinek van valamilyen ötlete, hogyan lehetne megoldani, hogy van egy custom modellem (mystic elf faj) és hogy dark elf race statokat adjak neki?
köszi -
#29134 hali!
Tudok valahonnan mentést letölteni a játékhoz??
köszi! -
#29133 "bármennyire is szarnak a modderekre"
Valamit felreertettel. Bethesda egyike azon keves fejleszto cegnek, akik mindent megtesznek azert, hogy a modderek tudjanak dolgozni. Ok adtak ki eddig szinte egyedulallo modon sajat wiki rendszeru ismertetot es szerkesztot a jatekukhoz, ugy, hogy a modder szinte BARMIT megvaltoztathat (kiveve a motor "core" reszet). Szal hogy sz*rnak a modderekre, ez igy ebben a formaban nem igazan igaz. Az, hogy egy kieg miatt valtozik a jatek, es a korabbi modokat updatelni kell, ez torvenyszeru. De ez csak egy feltetelezes volt a reszemrol, kozel sem biztos, hogy igy is fog tortenni. Lasd WoW, ott is 1-2 heten belul updateltek a nepszerubb modokat a BC megjelenese utan, es nem volt gond. Itt sem lesz, ha a feltetelezesem esetleg igaznak bizonyul. 50-50%, vagy bejon vagy nem :D -
SaGa Jr #29132 Nem a Knights of the Nine plugin-ról van szó (ebben van benne többek között a lópáncél is egy korábbi pluginként, meg a kevéske újdonsághoz kötött feladat is, mint az orrery, a pirate cave, a spéci tőr megszerzése, stb). Az csak egy kis csomagocska, de a tényleges kiegészítő az egy komplett küldetéslemez lesz, egy teljesen új területen. Nem egy sima kis update, hanem tényleges küldetéslemez. Shivering Isles a küldetéslemez címe, ha meg többet akarsz róla tudni akkor menj el az OblivionHQ-ra. -
#29131 -
#29130 az oblivion exp.lemez kapsz pár uy küldetést meg egy lópáncélt -
#29129 a minor skillek fejlődése az alap, úgymond 100%. azok a skillek, amiben specializált vagy (amire +5 pontot adtál a karaktergeneráláskor-stealth, combat, vagy magic), azok fejlődéséhez a normálnak a 75%-a is elég. a major skilleknél már csak 60%. a specilalizált és major skilleknek 45%-is elég.
tehát ha pl. 100 találat kell karddal egy ponthoz, akkor ha pl. a combat a specializált, akkor csak 75 is elég, ha a blade skill majornak van beállítva, akkor csak 60, etcetera. -
#29128 Köszi a felvilágosítást!
amúgy class skill alatt mit értesz? combat/magic? -
#29127 bármennyire is szarnak a modderekre, azért talán egy beépített peccsel csak nem csesznek ki velü(n)k -
#29126 Feltehetoen nem lesz gond, hiszen a jatekba kerulo uj anyagok/scriptek/helyek azok mind-mind egy uj, onallo szigeten kapnak helyet javareszt. Esetleg a Cyrodiilban felbukkano Sheo portal az, ami bekavarhat azoknal a modoknal, amelyek valtoztatnak a portal eredeti kornyezeten, illetve a kornyeken.
Ha pedig jon a kieggel egy beepitett peccs is, akkor lehet celszeru lesz majd frissiteni a modokat (ha keszulnek majd updatek), hiszen nem tudni elore, hogy a motorba es a globalis scriptekbe mennyire fog belenyulni a peccs. De nem emlexem hogy emlitettek volna peccset.
Meglatjuk mi lesz ;] -
#29125 sacc/kb még mindig csak az alapjáték 25%-át játszottam végig, gigászivá duzzad számomra ez a gamma
kíváncsi lennék, hogy a modokkal hogy lesz kompatibilis -
#29124 Igen, 12-14 nap mulva, szallitastol fuggoen. Gondolom amcsiban utan 1-2 nappal mar euban is kaphato lesz. -
#29123 Jessz, két hét múlva jön a kieg(?):) -
SaGa Jr #29122 Sehol. Találni kell Ayleid romokban. Állványokon van, kék színű kő. -
#29121 na ez az amit én is figyelembe vettem, és ezért tudtam összeállítani egy jó harcos karatert. a nord karakterem major skilljeinek az összes varázslós skillt választottam, így azok elég gyorsan fejlődnek. nyilván főleg harcolok, de azért használom a varázslásokat is. főleg a restoration (gyógyítom magam), destruction (plusz sebzés miatt), conjuration (elterelés)és mysticism (soultrap) skilleket, ezek jók egy harcos karaternek is. mire összejön a 10 major skillpont, addigra minden powertrainelés és egyéb trükk nélkül ott vagyok, hogy a blade, blunt, heavy armor, stb. skillekből is simán összejön annyi, sőt több, hogy 5 pontot adhassak a megfelelő attributumokra. emellett meg a játéksítlusom miatt szeretek az ellenfél háta mögé lopakodni egy kis extra sebzésszorzóért, vagy ha lehet messziről nyíllal meggyengíteni az ellent, így a stealth skillek is növekednek.
lehet hogy így kapok egy mcgyver karaktert a végére, de én mégsem érzem ezt "csalásnak" vagy a rendszer kihasználásának, mivel teljesen természetesen játszom. másrészt örülök ha néha egy-egy órát tudok játszani, így nincs lehetőségem se arra, hogy több fajta karaktert istápoljak. -
AC2 #29120 Ezeket enm is tudtam -
AC2 #29119 Boltban nem árulnak. Tanálni lehet csak az ayleid romokban, de van egy darab a skingradi mages guild épület egyik vitrénében. -
Chipii #29118 A skillek fejlődési sebességét két dolog befolyásolja (és semmi más):
major skillek: 60% kell a növeléséhez a minorokhoz képest,
class skillek: 75% kell,
és ha valami major, és class skill is, akkor 45% fejődés kell csak a növeléséhez, azaz több mint 2-szer jobban fejlődik, mint alapból (azaz pl 100db kardcsapás vagy 100 db varázslás helyett csak 45 kell ugyannyi fejlődéshez). -
#29117 meg tudná mondani hol lehet venni,kapni Welkynd követ???szinte mindenhol kerestem -
steweee #29116 hát a páncélhoz hozzátenném hoyg inkább a csapások lecsúsztatása az ami jelentős, és tudást igényel, szal a bekapott találatok után is lehet számolni a fejlődését. az igaz nem mindegy hogy egy patkány vagy egy daedra, de tegyük hozzá aki "nekifutásból" kalandjátszik úgy ahogy kell, annak jó ez a skillrendszer mert arra lett kitalálva és úgy működik is. a falnakszaladok és otthagyom megmarad a lúzereknek akik a saját fefeldezésüket és játékélményüket basszák tönkre a maxolással -
#29115 ez monnyuk igaz