The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Sötét hajú imperial nõ a Bravil Mage Guild-ben, árul paralízist és láthatatlanságot.
Többször nem fogom leírni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
u.i.: a városok specializálódtak (Cheydinhal - Alteration; Chorrol - Conjuration; SKingrad - Destruction; Bravil - Illusion; Leyawiin - Mysticism; Anvil - Restoration)
Én nem vagyok nagy mágus, de nézd meg a paralyze és az Invisibility melyikbe tartozik és abban a városban próbálkozz. (pl. Invisibility asszem Illision osztályú tehát Bravilban keresd).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Pedig én is lesbõl lõtem meg. Vért izzadtam, jó párszor vissza kellet töltenem.
A kill varázslatot ne is említsd. A mágus guild fõellenfele a fõboss lépten nyomon azzal lõdözött és egybõl leterített, ha eltalált. Végül sikerül sunyin kinyírni, de hajamat téptem, ha nem sikerült fedezékbe ugranom.
azt egyébként észrevettem hogy sokkal lassabban fejlõdök, míg a sneak mint minor skill végül is alacsony szintrõl indult, és akkor amúgy is gyorsabb a fejlõdés, ezért viszonylag hamar adott skillpontokat. ugyanakkor már lekardoztam-lebluntoltam jó pár ellenfelet, és még mindig nem léptem belõlük egy szintet se., sõt még csak úgy 3/4-nél tartok a kiscsíkban. és ez csak a sima 3x lassítás.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A kijárattal szemközt lévõ õsi romban meg én is ráleltem a helyi bossnál (bandita fõnök) egy dwemer tõrre. Visszatöltve az állást egy dwemer íjat pottyantott ki magából, de meg is kellett vele szenvedni rendesen. De õ még kismiska a késõbbi szinten lévõ varázslóhoz és szellemharcosához meg spirit wolfjához képest.
Nálam is csak az alapjáték, a patch, meg az OOO van fenn. A bossok nagyon komoly cuccokat tudnak elszórni, mint ahogy a boss level ládákban is sokkalta erõsebb cuccok vannak mint eleddig. De nem probléma, mert kellõen tudnak szivatni az ellenfelek. Fõleg azzal a nyamvadt Kill varázslattal...
én még használom a harvestes cuccot, és a living economyt (ebbõl már van újabb változat ahhoz képest ami az 1.3-ban van - ami az 5.21-es asszem. az újabb meg már valami 6.valahányas, van benne olyan változtatás is, hogy a kereskedõknél szélesebb sávban lehet alkudni)
zsírúj avatar, breton, fejlett mágiával, de a karakteralkotásnál minden egyéb skillnél a combatot részesítettem elõnyben. de ettõl még nem kéne ennyire ügyesnek lennem.
szerintem inkább még most az elején felteszek mindent mégegyszer és elkezdem újra, mert ez így furcsa. ha meg megint ez történik, hát akkor szerencsém van vagy mi<#nemtudom>#nemtudom>
egyébként ez a dwemer-es átnevezés szerintem felesleges volt (vagy valami morrowindes név ez?)
az az ötletem, hogy emiatt a tandemes esp miatt van az egész. ez elvileg csak annyit csinál, hogy minden skill simán 3x lassabban fejlõdik, nincs elvileg annyira megvariálva, mint az OOO-féle. lehetséges, hogy az OOO level slow-ja szabályozza az ellenfelek szintjét is???? a tandem meg nem és ezért azok maradnak ugyanúgy?
a villámbotot meg rögtön az elején a börtönben megszereztem egy goblintól<#nemtudom>#nemtudom>
ez már gyanús volt, utána meg az elsõ utamba esõ romban gyengusz banditáktól (egy ládából, tehát nem azzal harcoltak) szerzek egy dwarven kardot<#nemtudom>#nemtudom>
Ez alól egy két nevesíttet boss, meg fõmufti kivétel. Tehát ha bemész egy vámpír zugba és ott összefutsz egy ancient vámpírral, na az lehet hogy nagyon elver. Illetve az arénában sem valószínû, hogy mondjuk 5. szinten már grand champion leszel, mert fix szintet adtak a harcosoknak. Ezért csodálkozok a villámszóró goblinon. Én vért köptem mire lenyomtam tizenxedik szinten.
Ha az arénát is lazán végignyomod alacsony szinten akkor valami nem stimmal az OOO-dal, vagy nagyon ügyes vagy.
A fáklyás dologhoz nem tudok hozászolni, mert én azt eredetileg is jónak tartottam úgy hogy kidobtam a "HK torch"-ot és a rendes "torch"-ot használom normálissan mint elõtte. De ha jól vettem ki ez valami olyasmi, hogy ha eldobod is égve marad a fáklya.
Dwarven cucc. Igen lehet, mert a betett ládák némelyike egyedi cuccot tartalmaz, és ha ki tudod nyitni akkor függetlenül a szintedtõl ugyan az a cucc van benne. Így igen elképzelhetõ, hogy alacsony szinten szerezz egy két "menõ" cuccot. Ezt direkt tették bele, hogy érdemesebb legyen Dungeonokba menni.
Az elmondottad alapján ennél még az alapjáték is jobban egyensúlyozza az alacsony szintet.
Sztem nem frankó, én pl. asszem 17-es szinten jutottam hozzá az elsõ Dwarven cucchoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
namármost normális az az OOO-ban, hogy már a játék elején ilyen cuccokhoz jutok. a banditák nem voltak annyira vészesek, bár egy-kettõvel azért többször kellett próbálkoznom.
meg még egy kérdés: hozzáadott az OOO egy HK torch nevû fáklyát az inventorymhoz. azt tudom mire való, de én úgy olvastam a leírásban, hogy a "torch" -ot mint nevet az OOO elvette, és helyette nem ír ki semmit. amikor viszont használom a HK torchot (hotkey-bõl), majd a fáklyát megint felveszem, összevissza ír ki mindenféle marhaságot, hol egy pontot, hol kiírja hogy "torch", stb<#nemtudom>#nemtudom>
Van ugye egy q, amikor el kell menned a barlangjukba, elhozni egy cuccot. Én a legelején azt mondtam, hogy nem állok be, és szépen kiírtottam mindenkit, megszerzetem, kijöttem, örültem. Aztán nézem, hogy vannak daedra q-k is... Jó, akkor gondoltam megcsinálom békésen. A könyvet ha megpróbálom elemelni, akkor rámugrik mindenki, hogy mi a fenét csinálok. Akkor hogy vehetem fel a daedra q-kat?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
2. van valami mod fent, ami megzavarhat valamit?
3. nem lehet hogy kihagytál valami fontos lépést a támadás elõtt, amit meg kellene tenned? nézd meg a naplót.
egyéb ötletem nincs<#nemtudom>#nemtudom>
War. War never changes.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
http://www.kettlebelledzes.hu/
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
"The trees move. Do you not see it?"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Argonian meg a gyík. Elég sok sétálgat belõlük a vidéken. De ha például bemész az arénába, akkor ott az egész palettával találkozol. Lesz ott egyszerre 3 argonian is aki neked esik a küzdõtéren.