41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#29274 Fent van az is. -
SaGa Jr #29273 Töltsd le és telepítsd az 1.31-es patch-et is az OOO-hoz, mert különben lehetnek galibák pár helyen. -
#29272 Ok! Köszi a gyors választ. -
#29271 Nem felesleges, de onnan csak azokat másold be amik kellenek. -
erikn #29270 Nem csináltam semmi "illegálisat" -
#29269 Feltettem az OOO 1.3 -at, ha fullban használom, akkor még bemásolhatom az addon könyvtárban lévő fájlokat, vagy az már felesleges? -
SaGa Jr #29268 Aktiválni kell mikor indítod a játékot. Ekkor van lehetőségként egy Data files részleg. Na bökj rá és pipáld ki a modot amit aktiválni akarsz.
A modokat meg a játék könyvtárába kell tenni, de úgy emlékszem van telepítési útmutató mindegyikhez. -
Tensor2 #29267 Üdv!Leszedtem a lópáncélzat módot de nem tudom hogy hova másóljam be.
Egy módról se tudom hova másóljam be:D. Általába kicsomagolom mindenhova de úgysem müködik:D.
Valaki megtudja mondani melyik mappába kell az ilyesmiket kicsomagólni?
Előre kösz! -
SaGa Jr #29266 Egy guild tag megtámadása mellett lopás a guild tagok valamelyikétől is szintén ugyanezt vonja maga után. :-)
Lehet pedálozni a visszajutásért és gyűjtögetni. Aztán még egy alkalommal lehet bűnt elkövetni és vezekelni érte, a harmadik eset után végleges kizárás jár visszajutás lehetősége nélkül. -
AC2 #29265 Szerintem is kidobtak a guildből (néha akaratlanul is csinálunk olyan dolgokat, amikért ez jár.) -
#29264 nem öltél meg vagy támadtál meg egy guild-tagot? -
erikn #29263 csá én végre bejutottam a Varázslói egyetemre és nem tudok feladatokat szerezni mert a fickó azt mondja hogy szereznem kell 20 virágot és 20 valami hülyeséget.Ez miért van?A végigjátszásban az van írva hogy csak kérni kell a feladatot. -
#29262 kisbalta a monitorba -
#29261 Akkor csak úgy olvasd el ami a banneren áll. -
#29260 csak ugy -
#29259 a letöltöttem a gépet mér irod le ember?? -
#29258 letöltöttem a gamet és miután elinditom pár perc mulva kékhalál kiséretében lefagy a gép. plz help -
#29257 a knights of the 9 egy új nagyobb küldetéssorozatot ad, a többi addon inkább csak új helyszíneket, esetleg egy-két küldetés kötődik ezekhez a helyszínekhez, illetve az egyik addon armort a lovadnak, egy másik meg új spelleket ad, amiket véletlenszerűen könyvekben találhatsz meg a világban. -
#29256 Oblivion HQ
http://planetelderscrolls.gamespy.com
http://tessource.net
Ill kb egy hét múlva jelenik meg a hivatalos kiegészítő -
Tensor2 #29255 Valaki megmondja ,hogy a Knight of Nine a + questekenn kívűl ad még valami újjat a játékba?pl armor weapon meg ellenségek. -
Kly9 #29254 bu -
#29253 -
#29252 -
AC2 #29251 23fgh1.lmm -
nfr #29250 Amúgy kb. olyasmi választ várok, hogy melyik fájl felelős ezért a hangért. -
nfr #29249 De akkor minden halk lesz. És én csak azt az üvöltést nem szeretem :) -
AC2 #29248 Ilyen kérdést is má régen láttam... :) -
#29247 van egy gomb az options-ben: artikulátlan ordítás power strike-nál, na ezt kapcsold off-ra
komolyan, milyen választ vársz? vedd le a hangerőt -
nfr #29246 Hello!
Hogy lehet kikapcsolni, vagy halkabbra venni azt az artikulátlan ordítást, amit akkor ad ki a karakterem, ha hosszan nyomom a támadás gombot? -
#29245 ja az vagyok, de már annyi mod van fent, hogy nincs kedvem a meshes meg a textures mappákban keresgélni, meg törölni -
#29244 Az optimalizált nem igazán lassít, viszont baromi szép. De 12MB-ot letölteni és kipróbálni kb 10 perc. Még képek is vannak róla. Hihetetlen lusták vagyotok. -
#29243 Sziasztok. Most raktam fel megint gémet, és most olyat csinál hogy némely hangoknál hirtelen elkezd zúgni-búgni egy pár másodpercig, de olyan hangosan, hogy a lelkem kiugrik. Nincs fent semmi mod, meg régen nem volt vele semmi baj. Nem tudja valaki mitől lehet? -
#29242 azt tudom, nem erre voltam kíváncsi, hanem megéri-e szöszölni vele...és nem lassít-e a játék futásán -
#29241 Google első találat...? -
#29240 tessource-on megtalálod -
#29239 az illumination within c. modról mi a véleményetek? + van ehhez a modhoz egy állítólag a modot jobban cpu-baráttá tévő kis "fix" is... -
#29238 Oblivion HQ - Tippek Trükkök - fegyverek -
fradi #29237 És akkor melyik a legerősebb fegyver ha nem tuningolom fel? És hol találom? -
#29236 huhh , most lettem Arch-Mage :)
de mi van azzal a speckó ládikóval? amit belerakok , azt duplázza másnapra? -
gyonax #29235 Itt