The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tök mindegy mit csinálsz, elsõsorban a proci lassítja le, az meg ugye nem lesz gyorsabb. ÉS ezen sajnos a húzás sem nagyon fog segíteni, mert ezeknél a régi cerkáknál a cache öli meg a mókát (csak 128k). Ja és a memória is nagyon kevés.
"The trees move. Do you not see it?"
Akkor elég érdekesen nézhetted át, vagy talán bele sem kukkantottál... ott van rögtön az 1.4-ös pontban.
---| Mielõtt kérdeznél kattints ide! | ---
War. War never changes.
elõre is kössz a segítséget
"The trees move. Do you not see it?"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Elõre is köszi
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Viszont a hátrányok:
Hamár legalább 50%-os vámpír vagy sérülsz a naptól, 100%-osan meg nem állnak szóba veled az emberek.és kigyógyulni nagyon nehéz.egy hosszú,többrészbõl álló questet kell megcsinálni.nem ajánlom, nagyon sok macera.
Ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem:
Argonian nevû lényt hol találok?Ennek a vére kéne, de nem tudom hol keressem.A vámpír cucca már megvan, Bloodgrass is van elég, még hagyma kell meg Nightshade.Az utolsót hol lehet megtalálni, az Arcane Universityn kívül?
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://www.f1-info.hu/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* Talking to the guard in front of the door after the Countess leaves the party may prevent her from ever coming back.
* If the Countess isn't around when you start the quest, keep checking once a day around 6-8 pm (wait in 24 hour increments). It may take several days, but should not take more than a week. (Yes, those four guests will stay there the entire time).
* If you're really unlucky, the Countess may never reappear. It is possible for her to be killed while traveling the roads from city to city.
* Summoning a copy of the countess (using console cheat codes, i.e., player.placeatme 00034E8C) will not work. Your clone will not become undressed; the quest seems to require a special version of the countess NPC.
* If all else fails, using the console command setstage dasanguine 30 will work to the complete the quest. This code will work if you first summon a copy of the Countess (player.placeatme 00034E8C) and set everything up to the point where normally you would cast the Stark Reality spell. Your journal should provide an update that the quest has been completed; return to the Shrine of Sanguine to get your reward.
Késõbb egy templomi oltárnál megtisztulhatsz.
Van egy másik daedra küldi(nem emlékszem a nevére), az a lényeg, hogy csak akkor áll velem szóba ha 20 vagy attól kisebb az egyéniségem, erre nagyon jó az olcsó bor, csakhogy egyszerre max 4-et tudok inni és most 65-ös az egyéniségem. Mivel lehet még csökkenteni az egyéniséget??
<#help>#help>
2 gép telepszik, a 3. darabokban...stb de ezzel nem untatok senki.
Már megint csak azt tudom mondani: Köszi a segítséget.<#worship>#worship>
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A Thief guildnél az elsõ teszt után felvesznek és ott leszel jogosult eladni a lopott árut, illetve levetetni a vérdíjjat a fejedrõl.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja ha most elmegyek hozzájuk (még csak a tesztgyilkosságon vagyok túl, most megyek a titkos helyre ahol találkoznom kell valakivel) már átveszik tõlem a lopott cuccokat?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha nincs pénzed megpróbálhatsz bekerülni a tolvajok közé így is, csak kicsit nehezebb lesz az elsõ küldetés az õrök miatt.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A másik gondom az, ha feladom magam nem hiszem, hogy ki tudnám fizetni a vérdíjat kb 85 aranyam van a vérdíj bizosan több ennél.
Szóval bármilyen láda megteszi? Az egyik házból elloptam a házhoz tartozó kulcsot, ha oda bemegyek éjszaka és ott rejtem el az jó vagy a ház tulaja elveszi a cuccokat?
Ha viszont alapossan köröznek mikor a Thiefguildbe be akarsz kerülni akkor lesz benne kihívás az biztos (merthogy a városban kell mászkálni, a felvételi tesztben). Meg lehet csinálni, csak nehéz lesz.
Ha ben vagy a tolvajok közt akkor megadják hol tudod elpasszolni a lopott árut. Ha a lopott cuccok közül valamit meg akarsz tartani, akkor azt is itt moshatod tisztára: eladod az orvgazdának és rögtön visszavásárolod tõle. Ez ugyan ráfizetés, de innentõl kezdve nem számít lopottnak. Viszont, ha egyszer megszorulsz és az örök kezére kerülsz nem kobozzák el.
<#miaz>#miaz>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Még se lehet rossz játék ...
Olvasd el aztán rendezd le a dolgot a hajléktalannal. <#wink>#wink>
Még valami!
Azt mondtad, hogy ha be akarok kerülni a tolvajok céhébe beszéljek éjszaka a hajléktalanokkal(IP city), és vesztegessem (Bribe) meg õket és elmondják vagy infót adnak, hogy tudok bekerülni. Meg is próbáltam, nekiadtam az összes pénzemet ami kb 85 arany volt, de semmit nem mondott. A hozzám való viszonya már 96-os volt, de csak megköszöngette a pénzt és nem tudtam semmi újat kérdezni tõle, õ meg nem is mondott semmit. Ez megpróbáltam vagy 4-5 mannernél.
Erre mi a megoldás?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mellette az Unofficial Equipment Rarity Patch-et használom, hogy ne minden útszéli bandita üvegfegyverrel jöjjön 15. szint környékén, és ez nagyon tetszik; 23. szinten találtam elõször ebony armour-t, és jó érzés volt megizzadni érte. Az egyedüli bibi az ezze la moddal ,hogy a ládákban lévõ cuccokat nagyon lebutítja. De mivel úgysem töröm fel a zárakat, nem foglalkozok vele különösképpen.
Szaladtam Chorrol felé a hegyekben, miután megcsináltam a "Repair the Orrery" küldit. Volt émg elintéznivalóm a városban, ezért nem szuttyogtam, rohantam, ahogy bírtam. Egyszer csak nagy csatazaj, körbenézek, és látom, hogy valami iszoynat gyakás megy! Egy fekete medve nekirontott egy Xaviali-nak ,vagy mi az a Daedra, aztán egy bandita is csatlakozott hozzá; picit arrébb egy másik bandita meg egy Minotauruszba kötött bele (rosszul tette). Én cak fléreálltam, jókat röhögtem, emg 1-2x beidéztem a SCamp-emet, hogy teljes legyen a muri. A végén a Daedra maradt életben (a minotauruszt is lenyomta), de aztán kapott egy sallert, és vége volt. 😄
Kb. fél percre rá rámtámadt egy ogre. Mivel a közelben ott volt egy Pokolkapu, gondoltam, odacsalogatom, megint röhögök egy jót. Így is lett, a kapu közelében lévõ két Spider Daedra rám se bagózott, egybõl az ogrét kezdték el ütni, akihez csatlakozott egy társa, és így pillanatok alatt leverték a két pókot 😄 Aztán beidéztem a Scamp-emet közéjük, és amíg vele veszõdtek, elfutottam (Valkûr ide vagy oda, sietõs volt 😛).
Köszi
Ez a Thief/Assassin típus nagyon tetszik, sokkal jobb mint a "tank" harcos.
Így egy kicsit a Thief sorozatra emlékztet a game, azt meg nagyon imádtam/om.