The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Valószínûleg van rajtad egy cucc ami permanens Detect Life-ot ad
Segítség kéne.
Brumában a brotherhood betrayed küldiben az öreg csaj (Erline)nem hajlandó beszélni velem (a két helyszínen tartózkodó õrrel, illetve talán már mindenkivel a városban beszéltem), így pedig a kocsmáros Olav-hoz is hiába megyek, nem adja a a szobakulcsot. Mi lehet a gond?
Másik gondom, hogy az embereket lila ködben látom. Valami betegség lehet? Az invertory szerint már 2-õt elkaptam. Hogy gyógyíthatom? A nálam lévõ cuccok nem segítenek (vagy ne azonnali javulást várjak?).
Elõre is köszi!
"...akár egy tulajdonságból hozod össze a 20 szintfejlõdést"=10 szintfejlõdést
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..és csak azt az egyet rakd be major skill-nek, a másik kettõ megy minor skill-nek.
így végig.
pl. Endurance-nak a block, az armorer, és a heavy armor a 3 összetevõje.
ezek közül csak az egyiket rakd be major skill-nek.
a másik kettõvel hozod a szorzókat, azzal az eggyel meg kiléped a szintet.
ha vmelyik elmarad akkor a trainer-l ráhúzol.
Olyat amit kell használnod olyat ne rakj be, pl. restoration, vagy amit a futás növel...
2pont szintnövekedés ad egy pont szorzót. tehát 10-t érdemes csak lépni egy minor hozzáértésbõl.
Major hozzáértésbõl meg csak annyit tudsz, mert utána szintet lép...akár egy tulajdonságból hozod össze a 20 szintfejlõdést, akár több.
kb. ennyi. ja és a végén így is úgy is über leszel, a szorzók inkább csak ahoz segítenek hozzá hogy könnyebb legyen a játék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Olvastam vmi cokkel az Oblivion HQ-n tápolásról... nos, sajna kicsit "magas" volt nekem mert nem vok jártas a dolgokban! Ha egy warrior szeretnék lenni mit érdemes tennem? Szal heavy armort szeretnék hasznalni és baltákat(ORC), nemtom mit érdemes csinalni, hogy jó erõs legyek... a cikkböl vmi olyasmit szûrtem le, hogy fejlesszek másra szintlépéskor meg mittomén eh... segítsetek lééci!
ez volt az
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
legelõször kiszeretném élvezni a játékot úgy ahogy megcsinálták, új fajok nélkül, az egyetlen ami zavar, hogy fejlõdik velem minden, de lehet h felrakom ezt, nem hangzik rosszul
Aki átbasz, az basszon bét is!
Aki átbasz, az basszon bét is!
Ha látok egy íjászt egy fasza íjjal ami nekem is kell akkor inkább rámászok hogy átváltson tõrre, így biztosan meg tudom szerezni az íjat a hullától.
Meg egy ismerõs mondta, hogy valahol talákozot "Man eater Amazonokkal is" (de ezt nem tudom megerõsíteni, mert egyet se láttam).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
kipróbáltam tegnap, hogy ez hogy lehet. amikor a börtönben van az a goblin varázsló egyszer tûzlabdákkal gyõztem le, akkor a botja úgymond eltûnt, mikor kidõlt, vszont amikor lekaszaboltam, megmaradt a bot és felvehettem!
na ezt aggyátok össze...
van benne egy új faj (pontosabban több van), amazon harcos csajszik, akik annyira képzettek, hogy a szintjük 15-30-ig mozoghat. tehát pl. 10-es szintû karakterrel nehéz egyet is legyõzni belõlük.
viszont a harci és varázsló képességekben illetve a rendszerében is vannak változtatások, ami miatt az alap gyors fejlõdés-sebesség ezzel a moddal túl könnyûvé teszi a játékot.
éppen ezért így nincs jelentõsége ezzel a moddal annak, hogy milyen gyorsan fejlõdsz, legalábbis ha ki akarod élvezni a játékot és reálisabban akarsz fejlõdni.
ha játszol ezzel a játékkal akkor annyit tucc angolul, illetve egyébként sem vagy nulla a számítógéphez ha jáccol, hogy a readme alapján telepítsd a modot.
ha letöltöd a lentebb betett linkrõl az 1.3-as verziót, azt ki kell csomagolni, lesz egy "obscuro's oblivion overhaul" mappája, ebben van egy word-ös readme, annak az elején van leírva, hogy mit kell tenned, egyébként nem bonyolult. ha valamit nem tucc, itt kérdezel.
link
onnan letöltheted
egyik legfontosabb változtatás, hogy az ellenfelek szintje nem fejlõdik veled együtt, hanem minden egyes ellenféltípusnak megvan egy bizonyos szinttartománya, amiben mozoghat. így pl. banditák kb. 1-20 szint között vannak, és nem fognak glassarmorban hipertápos fegyverekkel rohangálni, és nem lehet az, hogy hiába vagy 21-es szinten, akkor is nehézséget okoz egy sima goblin legyõzése. ezzel együtt persze az is szabályozott, hogy milyen cuccokat találhatsz, ha nehezebb volt az ellenfél, akkor valószínûleg jobb dolgokat szedhetsz össze. viszont ha meg nem vagy megfelelõ szinten, akkor egyes ellenfelekkel nem is érdemes próbálkozni.
a szintfejlõdés is le van lassítva, így tulajdonképpen több idõd van a világ felfedezésére. de vannak benne új páncélok, ruhák, fegyverek, jó, rossz, semleges "frakciók", akikhez csatlakozni lehet vagy harcolni ellenük, vagy lehet hogy ha az egyik kreatúra jobban gyûlöl egy másikat, mint téged, akkor lehet hogy azt támadja meg, a kreatúrák MI-je is meg van változtatva (pl megszelidíthetsz vadállatot, ami a társad lesz), sok szempontból meg van változtatva a kereskedelem rendszere, a harcrendszer, a varázslás, és még egy csomó apróság van benne
zsilike, az OOO az Oscuro's Oblivion Overhaul c. mod rövidítése.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A Dispel varázslat az erõssége függvényében szétoszlatja a rád ható varázslatokat, legyenek azok pozitív vagy negatív hatásúak. Nyilvánvalóan inkább utóbbi esetben használatos, pl. ha egy goblin sámán vagy wraith burden-t vagy vmi hasonlót varázsol rád.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Két kérdésben segítsetek pls.:
1. Második karimmal nyomom végig a játékot. Az elõzõnél megtanultam (sok más mellett <#ravasz1>#ravasz1> ), hogy 17es szint felett ad trans sigil stone-t alatta nem nagyon éri meg bezárogatni a kapukat... Erre most várok 18as szintig, és az elsõ kapuban kapok egy latent követ. Visszatöltöm, akkor is... Ráadásul ez nem is közvetlenül a transcendent alatt van. Használom az OOO 1.23-at, de annak a leírásában nem olvastam hogy ezt piszkálná? Valakinek ötlete hogy mitõl lehet ez?
2. Viszonylag egyszerûbb. Tudom, hogy retard vagyok, de nem tudok rájönni, mire jó a Dispel spell?