41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#29354 Nem, az oreget nem fogod megolni, sot.. Neki fogsz dolgozni, es az o sejhajat (es birodalmat) mented meg vegul ;] -
#29353 Szerintem semmi, csak nem lesz befejezve a quest. -
#29352 Elköldött egy sötételf, hogy szerezzem neki vissza az ellopott kardot...
Elég jól megizzasztott az ogre, de megvan a kard, 0 a súlya, 9 a sebzése, ami 3-as szinten nem gyenge :-)
Most vagy visszadaom az elfnek, vagy elviszem a kastélyba - ha jól értelmezem.
A kérdés az lenne, ha nem adom senkinek, hanem használom, abból lehet-e valami gond? -
#29351 Mondja ezt egy olyan aki már alig várja a kieg.-et. :D Egyébként készül egyáltalán az alapjáték magyarítása? Ha igen akkor melyik team csinálja? -
#29350 Nekem úgy tűnt, hogy ő lesz a főgonosz, aki az elején nem egyértelműen gonosz... De én a kiegészítő témájában kuka vagyok, szal fogalmam sincs, csak jelenjen már meg! :D -
HolyZoly #29349 Az én értelmezésemben Sheo keres halandó bajnokot, mert a birodalmát fenyegető veszélyt annak természeténél fogva csak egy halandó állíthatja meg. És mit ad isten, ezek leszünk mi :D -
#29348 Mikor jön ki a Shivering Isles.elméletileg 26-27-re volt kiírva.....Lesz? -
#29347 Nem megmenteni kell, hanem kinyírni a végén, nem? :D -
HolyZoly #29346 inkább érte, nem? :) -
#29345 tuti? nekem low konfig is jó, csak menjen
tavaly felraktam de a fű egy massza volt benne. gányul nézett ki benne (amugy jól ment meg minden, arénát végignyomtam 1. kaput bezártam stbstb)
most feltenném ujra hátha most jobban menne (uj driver etc.) -
AC2 #29344 LOL, kihagytam az első két órát h megvegyem a SI-t, erre egy darab nem volt a media marktban és megnéztem, még az online shopokban sincs. :( -
#29343 De akkor ma már a boltokban kellene lennie nem? :D Mert azt írja március 26-án lett ez kiírva és ma már 27-e van. :P -
#29342 Én is ezt hittem, meg ezt is mondták, de néhány mentés, kivétel, betétel alatt szépen eltűnik ez, meg az otthonról és végleg. Ez főleg igaz ha az ember modol. -
#29341 Resszkess Shegorath... Holnap több ezren indulnak ellened :D -
#29340 Tudom könnyű mondani hogy várj még a játék beszerzésével, de ezzel a géppel biztosan nem élbeznéd a játékot... -
#29339 Wááá. nííd.
The PC version is being distributed in retail and should be on store shelves tomorrow
Posted Mar 26, 2007 5:33pm PT -
#29338 esélytelen! -
#29337 ne :( várj amig lesz egy olyan gép amin közepes beállításokkal, és újabb shaderekkel megy. -
#29336 haver messze lakik, bevállaljam-e az utat az oblivionért ha
kb. 750 mb ddr ramom
ati radeon 9000 kártya
és köbö 1500mhz-s procim van? (oldbliviont használnák..) -
#29335 hiába...b@szottul egoista vagyok :DD -
haxoror #29334 Ott vannak azok a cuccok csak nem látszanak a listában, ha az egészet átrakod magadhoz akkor előkerül minden. -
Tensor2 #29333 Valaki megtudja mondani mit kéne tennem abban a q-ban ,ami azután jön a Gyilkosok céhénél, hogy lenyilaztam a tóban az embert?A nyilacska mindig
a küldetésadóra mutat, és nem vagyok túl jó angolból:D
Ja és hol tudom gyógyítani magam, mert a templom ezt nem engedi mióta assassin vok
Előre kösz! -
#29332 Ha túl sok cucc van a ládádban, akkor egy idő után elkezdi elfelejtgetni a régebben betetteket (vagy random, et megnemmodom), szívtam is eleget. -
Kly9 #29331 A saját házad megmaradnak a cuccok és a házból nem is rabolnak. Bár egyszer voltam olyan hülye, hogy megloptam magamat. ;) Azt hittem idegen házban vagyok, a láda meg tele volt jó cuccokkal, szal nem bírtam ellenállni a csábításnak. :) -
#29330 A házban lévő ládának (meg a ládáknak egyáltalán) van limitje?
Akkor tényleg biztonságos ott tárolni cuccokat? :)
valahol úgy hallottam, hogy kirabolhatják a ládát, bár lehet az nem saját házra vonatkozik. -
#29329 JA bocsi ezt a morrowind fórumba akartam -
#29328 Valaki tudja a magyarítás rar filehoz a jelszót? Már nem tudok tovább várni :) -
Kly9 #29327 Majd megnézem, de első hallásra jónak tűnik -
#29326 Az én kedvencem egy Fan made home, a Bravil Sea Dome... Egy kis vízalatti kúria... A tessource-ról szedtem, baromi hangulatos... -
#29325 Én is szeretem azt a "kis kunyhót"... De nekem még "kitakarítás" után is túl szellemes, darkos a hangulata... -
Kly9 #29324 Nekem is, de a skingradit is szeretem. -
#29323 Anvil-i erkélyes manor a kedvencem:) -
#29322 Ha nem riasztózod be... (nem) -
haxoror #29321 nem -
#29320 Ha veszek egy házat, előfordulhat, hogy a távollétemben kirabolják?
-
AC2 #29319 LOL, magadnak köszönted meg, Fred bácsi helyett ;) -
#29318 Készíts hozzá:) -
#29317 műxik, köszi... -
#29316 nem tudom, de jól hangzik :) megjön a fizu el is kanyarodok megvenni mind2-t.. nem lesz valami extra kiadás? oan csunyák a dvd tokok :) -
AC2 #29315 Jól sejtem h holnap jelenik meg a Shivering Isles?