41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#29554 mert az 1.2 -es benne avn a kiegben. viszont elvileg valahol leyawin közelében kell lennie a kapunak (én még fel se tettem) -
#29553 nekem ment... -
Sunrise19 #29552 Helo! Problémám lenne. feltettem a kieget, de én semmi külömbséget nem veszek észre, bár 1.2 - es patch nincs fennt, nem tudom, hogy kell e, de anélkül is feltelepedett és azt sem tudom, hogy hol tudok bemenni az új világba. Segítségetek előre is köszönöm.
By Isti -
AC2 #29551 Én is itt próbáltam, de a letöltés vezérlő csak a 00-t tudta letölteni,a többit elcseszte. Ilyen még nem volt velem... -
#29550 itt -
#29549 emberek vki szánjon má meg a manual magyar verziójával -
csgj #29548 SI :) -
#29547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.torrentspy.com/torrent/1113494/The_Elder_Scrolls_IV_Oblivion_The_Shivering_Isles_English_ONLY -
#29546 ;) - pedig toborzó beszédnek szántam, de mit tegyünk, lebuktam .. ;)
Ráadásul épp most akarok Oblivionozni.. megértem a kritikákat.. de azért -
Az IS-t, hogy honnan lehetne leszedni (mellik warezen találhatom), azt tudja vki? - előre is köszi.. -
#29545 Na és képzeld el, hogy jártam! Kb 5 óra múlva tönkrement a videókártyám memóriája! Úgyhogy egy ideig nincs jó textúrájú Oblivion... -
AC2 #29544 A lényeg h itt senki se akar gothic-ozni és ne is próbálkozz :) Mindenki marad úgyis az oblinál, főleg h most itt a kieg ;) -
#29543 húúúúhhha - nem mondod komolyan :)
Gondolom játszottál is vele?
A lineárist azért átgondolnám.. persze ha úgy érted, hogy törünk a végső megoldás felé - akkor igaz - de még abból, vagyis a végéből is van néhány befejezési mód.
Abban egyet értek, hogy fejtörős, nem gyilkolászásos rész - talán nincs is benne (ez őszinte csalódás nekem is). De azért szabadnak szabad, Nincs se folyosó, se cselekedetek sorrendjének megszabása.. - akár el lehetsz a térképen böngészve jó sok játék időt és nem fogysz unatkozni.
Meg ölheted vagy mellé állhatsz pl a király vagy az Orkok mellé - mégis ez lineáris lenne?
:)
-
AC2 #29542 Napról napra közelebbb kerülök a bedilizéshez:)
Egyébként nem cserélitek le a banner képet olyanra, amiben van egy kis SI is?:) -
#29541 Meg nem sajnos. Majd a a jovo heten, ha minden jol alakul. -
AC2 #29540 Skierült megszerezned már az SI-t? -
#29539 Orulok hogy segithettem. Jomagam is hasonloan jartam, es tavaly nem sokkal a premier utan jottem ra arra, hogy directx9c es directx9c kozott is van am kulonbseg ;] Nekem laikusnak fel sem tunt addig ez "aprosag", amig ossze nem kavarta a texturakat, hasonloan mint nalad. -
#29538 hali
akinek megvan még a hun manual nem tenné fel vhova?mert a régi linkek már sajna nem jók -
AC2 #29537 Te mázlista... Mikor járok majd én ott a shiveringi tájat bámulom?! -
#29536 Hálásan köszönöm a tanácsot! Letöltöttem a microsoft honlapjáról a legújabb Directx9-et, és láss csodát, egyből megjavult!
Vizuális típusok számára
Előtte
Utána
-
#29535 vga driver vagy directx csere. Nalam hasonlot akkor csinalt, amikor egy korabbi verzioju dx9c volt fenn, es nem az, amit a jatekhoz mellekeltek. Lecsereltem, es azota sosem volt textura hiba. -
#29534 AMD64 3000+@3400+ , ATI X800GTO@X850XT , 2x1Gb memória...nem egy csúcsgép,
de az oblivion csak a nagyobb csatákban akad be :) -
#29533 Biztos lagzi volt a városban. xD
Amúgy jó kérdés, megnéztem de nálam nincs ilyen bug. -
#29532 Másoknak is volt már ilyen ilyen textúra hiba? (Hivatalos modok vannak fent, és 1.2 patch, eddig csak Cheydinhal keleti kijáratánál vettem észre)
-
#29531 elöször engem sem akart, de aztán annyit szarakodtam ott h végül beengedett -
#29530 bementem de bent meg az ürgével mit kell csinálni -
#29529 engem nem akarnak beengedi a Shivering Islesben a portálon.Pedig Cyrodill bajnoka vagyok,harcosoknál céhmester.mikor fogja engedni nagyon bosszant... -
szép -
#29527 eszméletlen jól néz ki! -
#29526 2. kép gyönyörű!:)
apropó: milyen konfigod van?:P -
#29525 Pár tájkép a játékból
Palace
A kard :) -
#29524 Nekem nem codec pack volt fent, csak pár codec (quicktime alt, real alt, ilyenek). Nem tudom, melyik volt a ludas, de mindegy is :) -
#29523 nekem nem volt vele problémám, és nekem a vlc is fent van+ a cccp-is -
#29522 az ffdshow konkrétan összeakad az oblivionnal, problémákat okozhat, bár nem vészeseket. mellesleg nekem a vlc lejáccó és a bsplayer van fent, semmilyen kodekpakk nincs, és még nem volt olyan film vagy videó amit ezek közül legalább az egyik le ne jáccott volna. jó még a realplayer is. a kodekpakkok csak gondot okoznak.
erre a problémára valahogy sose gondolok, amikor valaki segítséget kér, lehet hogy pont azért, mert én elvből nem használok... -
#29521 igaz, kiváló! -
#29520 na erre nem gondoltam......a lényeg , h sikerült megoldani
codek-ből ajánlom az ffdshow-t........mindent lejátszik -
#29519 Bocsánat, hogy floodolok, de hátha valakit érdekel: kínomban leuninstalláltam az összes video codeket, és láss csodát: indul! Szóval bármelyik codec is volt a hibás, most már megy a dolog. Videózni meg videózom majd a DVD-n.
Köszönöm a lelki erőt :D -
#29518 Leuninstalláltam, kitöröltem a registry-ből az összes Bethesda-s illetve Oblivionos bejegyzést, töredezettségmentesítettem a vinyót, aztán fogtam, kitöröltem az összes fájlt a windows temp-ből, illetve a local temp-ből, újraindítottam a gépet, majd, lépésről lépésre ugyan úgy, ahogy leírtad, telepítettem mindent. Az eredmény:
"Nem válaszol" üzenet az exe-nél, és ledermed a kép. Lassan kezdem feladni... :( -
#29517 Megkezdett karakternel erdemes csinalni 2-3 zona valtast, es utana is megnezni, hogy van e meg hiba/bug/nem kivant jelenseg. Ha igen, akkor sajnos egy totalis restart kell, a karakter (es a vilag) rekrealasatol... -
#29516 nekem nem volt bajom eddig a moddal, bár hallottam hogy elöfordulhat olyan, hogy a karaktereknél a beszélgetőablak helyett azt irja ki, hogy "I HAVE NO GREETING" (nem tudom mennyire nyugtat ez meg :)) -
#29515 Az Oblivionban vagy HDR van, vagy élsimítás. Ámde, ha a videókártya driverrel kényszerített AA-t kérsz, akkor lesz HDR-ed és AA-d is, igaz ne várj túl szép FPS-eket azután... :D