The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Tapasztalatot nem tudok mondani, de demo az nincs.
Mintha többektõl azt olvastam volna, hogy alapjáraton nem megy 5200on, esetleg az oldblivion segíthet, de ehhez sem konyítok, viszont a FAQban találsz róla infót.

Nincs demo, talán az oldblivionnal elmegy a te gépeden is.

Sziasztok!

Eddig azért nem játszottam ezzel a király gémmel, mert eléggé gyengusz a gépem, és nem akartam diavetítést figyelni. De most nincs semmi jó játékom, és a régiekkel már agyonjátszottam magam, szóval tojok rá, hogy szaggatni fog, de akkor is játszani akarok az Oblivion-nal. 😊)

P4 1,7Ghz, 256Mb SD Ram, GF FX5200 128Mb 64Bit. Full minimum grafikán elindul? Néztem a FAQ-ot a minimum gépigénnyel kapcsolatban, csak nekem olyan ember véleménye kellene, aki próbálta ehhez "hasonló" géppel a gémet, és vannak tapasztalatai a szaggatás intenzitásával 😊 kapcsolatban.

Létezik a játéknak demó változata? A sebesség miatt érdekelne.

Üdv:
DJviolin

berczy
Hello!

Segítsetek pls!
Amikor elkezdek játszani a játékkal akkor még minden okés, de kb 10 perc mólva megáll az egész. Nem lefagy, csak semm bill-re sem egérre nem reagál. De nem fagy le, mert a kari pislog, meg ilyenek.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

herczeg
jóvan nemkõ, bevetettem a resurrect varázsszót

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

ollie
Nem szünne meg. A szaggatás azért van, mert túl gyenge a videokarid. Pont.

deadcode82
Húúúúú, mennyi memóriád van, mert nekem radeon 9600XT 128Mb van és 1Gb ram; közepes beállítások mellett is beszaggat ha sokan vannak egyszerre.

DaemoonHunter
Kicsit szaggat a játék. Olvastam a FAQ-ban leírt dolgokat. Nekem ATI Radeon 9550 vidikarim van 256 rammal. Catalyst conrtol center illesztõprogrammal. Azt írják, hogy ezt az illesztõprogit nem szabad SP2 nélkül felrakni mert terhelõ a gép számára. Ha felraknák egy régebbi verziót, akkor a grafika sokat változna? A szaggatás pedig megszûnne?

DaemoonHunter
Oké...bocsánat nem vettem észre, hogy benne van a FAQban. Köszi!

X Revenge
FAQ. > Mielõtt kérdeznél kattints ide! Ha ez se segít akkor click a tárgyra + shift.

[X]

CS@
A Shiftel, de ezt elmondta a játék is, hasonló kérdésekkel elõsször pillants a banner alatti „Mielõtt kérdeznél kattints ide!” feliratra.

DaemoonHunter
Hello! Elnézést a hülye kérdésért, de valaki megmondaná hogyan kell eldobni a felvett dolgokat? Még kezdõ vagyok. Elõre is kössz!

herczeg
namost asszem egy jó kis bugba szaladtam. megvan a 3. mythic dawn könyv és Baurusszal kell menni a csatornába hogy elkapjunk pár rosszarcút. de amikor leéretünk Baurus nem mozdult. Folyton megy rajta egy spell efekt aminek sosincs vége és ha megszólítom aszongya hogy tök jól ismeri a csatornának ezta részét úgyhogy kövessem. hát én követném de nem mozdul... valakinek valami ötlet?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

deadcode82
Itt meg neked van egy kis segítség!

serito
Nekem fent van az OOO1.3 mod. A Grey Fox-al valo kapcsolathoz nekem 5000 gold Fence-t kellett teljesítenem. amikor az megvolt akkor rögtön összefutottam messengerrel a IC-ben. De te ezen már túl vagy. Én még nem teljesítettem küldetést amit a Grey Fox maga adott volna.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

bukta!nincs jo mentésem
ok,de mi ez az 5000most meg?
serito
Mi lenne ha egy kicsit korábbi mentést visszatöltenél és onnan játszanád le megint? Akkor alakulhatnak másként a dolgok az emberek is másképp viselkednek vagy éppen nincsenek is ott ahol korábban ottvoltak.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Viszont a Gray Fox követe is csak akkor jön, ha megvan az 5000 arany a lopot cuccokból. Lefektetem a gyerekeimet és nekiugrok a Gray Fox elsõ küldinek és végigviszem a tolajcéh questeket. Aztán megírom nálam, hogy történtek a dolgok.

végre megoldottuk a problémámat!
serito
Úgy is van gyakd le mindet! <#violent>

akkor kill'em all!
Már rég elégnek kellene lennie. Én az elsõnél is már vagy 2000 aranynál jártam. Mindig felugrott az ablak hogy teljesítettem a leadandó mennyiséget. Sosem volt belõle problémám.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam nem volt az én is majdnem mindent Orrinnak adtam el. De az biztos, hogy a végén beszéltem és adtam is el cuccot Fathis-nek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

serito
A bsa-t is játék data mappájába kell másolni az esp mellé nem?

és mit mondasz a 9000re?ez nem kevés ,mit akarhat még!a végén ki fogom nyirni és szarok a tolvajokra!ezt éri el a gonosz mágusomnál!
serito
Az fontos, hogy kinek adod le a cuccokat? Én Orrin-nak szeretek eladni mert neki 1200 aranya van. Szóval nem mindegy, hogy kinek adod el a lopott cuccot?

Ha ez megvan akkor szintén IC-be kéne menned (maradnod) szintén az Elven Gardens-be mert ott lesz a Gray Fox és akkor adja a végsõ küldetést.

PiszkosFred
Nem, ennyi elég. Texturákat tartalmazza a bsa file (talán), meg az alapjáték egyes eleme(i).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

serito
A Wizard Tower mod alatt a 3 dolgon kívül kell lennie még valaminek?
DLCList.txt
DLCFrostcrag.esp
DLCFrostcrag.bsa
Ez így rendben van, vagy kellene lennie valami texture....stb bemásolandó file-nak is?

Az hogy (ha mindig pontos öszeget adtál le) még 200 aranyat kell leadnod Fathis-nek, hogy elérd az össz 1000 arany lopot cucc értéket.

beszarás,akkorn az a kö.... fatis mit szivozik 9000fencenél????már ne birok mit összelopni
serito
Pedig a katélyok a legjobbak meg a IC piactere. Én már minden boltot kiraboltam, szinte üres az összes. <#ravasz1><#nyes>

mi a szöveg végén,h 200 aztán1000?
Tízezer közel van, de rád bízom. Amúgy tényleg nem olyan nagy durranás a maszk, inkább csak poén, de annak viszont nagyon jó. 😊

hol lehet gazdag zsákmányokat lopni?kastélyokon kivül,kéne pár place!
úúúúúúúúú ne már,kell az a maszk!legalább grey fox hadoválna vmt,de vgondolkodni akar!az lehet e h 1000érték kell fatisnak,de 9000nél sem pipálja ki a missziót,elmennyek10ezerig,v hagyjam?
Egyébként az sem lehet, hogy megölték, mert három naponta felélednek ezek az emberkék.
Én anno kinyírtam a fan-csákót, aki az aréna miatt követett. Egy szép kis erdõben elnyisszantottam a torkát. Pár nap múlva egy barlangban megjelet mögöttem egy fákjával. Elküldtem a rákba.

Akkor passz.
Sajnos nem tudom a megoldást. Nem tudok másra gondolni mint bug. Ha most WoW lenne azt mondanám dobd ki a Questet aztán vedd fel újra. Így azt tudom csak mondani, hogy "Nem is olyan jó az a maszk.".

Nem tudom pontossan, de ezrekkel. Sok ezerrel. Amúgy én is keveseltem a leadni való lopott árú mennyiségét anno.

egyre rejtélyesebb!
nincs,csak patch
serito
Mennyire radikálisn? Csak, hogy engem se érjen meglepetés mikor odaérkezem a játék során.

Fenn van a OOO1.3? Mert az változtat a leadni szükséges lopott áruk mennyiségén.... radikálissan.

aludtam persze,nem keveset!nem zártak ki,mert a master thief ikon a helyén van.fatissal mi lehet?9000 a fence,de mégis tart még a quest,mert nyillal jelöli.de ez independent thievery missziok,selytettem h összefügg a greyfox küldikkel.tehát mennyit kell eladni a cuccokbol?
PiszkosFred
Gondolom próbáltál már aludni is ágyban, fogadókban, és akkor sem jött? Elvileg - ha jól emléxem - koronás a srác, vagyis útközben nem nagyon halhat meg.

Nem lehet, hogy csináltál valamit, ami miatt esetleg kiraktak a céhbõl?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kiakadt a tag? v 10000kell?mikor1000röl ir,nemértem.
fatis t jol ismerem 9000fence-nél járok már,én is erre tippeltem,csakhát mennyit adjak el ha 9rugo nem elég?
mégis mit?tudsz valami leirást,ahol végig leirják a tolvajküldiket?köszi igy már kicsit beljebb vk,csakhát a mit a fontos
After handing the boots over to the Gray Fox in Cheydinhal, fast-travel back to the Elven Gardens district to continue your thievery quest. The next quest you receive will be the final one in the Thieves Guild quest line, so this will be the last time you have to steal items to reach a goal. This time, you need to peddle another 200 Gold worth of stolen items to Fathis Ules so you can reach a total value of 1000 Gold. When this final goal has been reached, Amusei will track you down and trigger the The Ultimate Heist quest.

Yep, ha leadtad a megfelelõ mennyiségû lopott cuccot IP-ben, akkor felkeres a mesenger.