The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ja az valami MODból van.

Talán a csuklya a játékból van de az összes cucc a képen modokból 😊

Slipknot14
http://oblivion.gumininjahq.hu/modules.php?name=Karakterlap&akcio=megmutat&id=20

Oblivion HQ karakterlapok közt láttam valameik nap. Nézzétek meg a bõvebb info alját:

=================================
VI. Egyeb megjegyzes (opcionalis)
=================================
Kedvenc varazslat, kedvenc fegyver, stb
minden ami szerinted említésre melto a karaktert illetoen:

Kedvenc fegyverem :Sword of Light -Light 10ft for 20secs on strike, Frost Damage 10pts for 2secs on strike, Drain Health 10pts for 5secs on strike
Kedvenc varázslat :Vizards Fury

Vagy ez valami mod a játékhoz?😊

CS@
Pontosabban kéne meghatároznod, hogy mit is keresel, mert „Sword of Light” –nevû fegyver nincs.

Sword of Light? Hol van errõl infó? Vagy mi ez?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Slipknot14
Oké, köszi a segítséget😊És kincsvadászatban tud valaki útba igazítást adni, vagy linket?Már végeztem a küldikkel😊 Pl: Sword of Light-ot hol szerezhetem meg?

Azért arra figyelj, hogy ha piros az ikon az ágynál, akkor ott ne szunyálj, mert az illegális. Menj be egy szállóba és vegyél ki egy szobát, vagy keress egy tábort ahonnan kivégezted a banditákat ott heveredj le egy hálózsákra, netán vegyél házat és ott aludj.

koschwarz
keresel egy ágyat, odamész, megjelenik egy holdas-csillagos ikon, megnyomod a space-t, és máris alhatsz. ez a meditálás. ekkor lépsz szintet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Slipknot14
Elég hüe kérdés, de már párszor írta(le van töltve a Magyarítás)amikor szintet léptem valamibõl, hogy El kellene meditálnod a tanultakon, vagy iesmit. Hogy lehet meditálni?😄

összesen 10 szkillnövekedés kell az adott tulajdonsághoz kapcsolódó szkillekbõl hogy meglegyen szintlépésnél a +5

Elég ha a megjelölt napon, a megjelölt idõintervallumban bemész a romba. Nem odakinn kell ácsorogni, hanem bemenni.

Az lenne a kérdésem, h mennyi skill fejlõdés kell egy tudlajdonsághoz h 5 rakhassak rá? Ki akarom maxolni a szintet, a lehetõ legkevesebb skillfejlõdébõl. Úgytom elvileg 10 skillpont kéne, de hogyha meg egyik skillünkse fejlõdik arra is rakhatunk pontot, szal sztem az 10 -1 = 9 (<#taps>jó vok matekból).

Aki átbasz, az basszon bét is!

herczeg
sárkány kéne?itt van egy...
jófajta házi...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Slipknot14
Sárkányok nincsenek a játékba?😞 Mer most kerültem ki a Paradise-ból és még nem igen láttam egyet se😞

Slipknot14
naon köszi😊

herczeg
én is vártam ott jó sokat aztán elolvastam a naplót...
azt írja hogy a csávó éjfél és 6 között jön beszedni a pénzét a bandatagoktól vagy vmi ilyesmi (annyira más nememléxem)
rgo 12 és 6 között lehet levadászni a ruinban a többi rosszarcúval akivel bizniszel. és ha már ott vagy begyûjtheted a zsét is amiér Brugo jött...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Slipknot14
Ahh hülyevoltam, bocsánatot kérek mindenkitõl:/ Szar napom volt és végre megvettem az Obliviont eredetibe és hát állandóan kilépett magától(Azóta vissza cseréltettem és jó:S) És hát már ez is felidegesített hogy 2 percenként kell újra indítani a játékot és közbe pedig egy csomót kell sétálni a pályán(Már rájöttem, hogy elég ha kattintok a térképen XD) Szóval azt az üzit hirtelen felindulásból írtam, bocsánatot kérek érte, msot gonodlom hülyének néztek de naon szar napom volt akkor:S Már rájöttem hogy tök jó a játék😊 Nos hát elakattam benne, és ha nem segítetek megértem, de gondoltam megkérdem:S Ott járok ho Mazoga az Orc-al kell megkeresni Black Brugo-tés azt írja midnight(éjfél)-tõl reggel hat között jelenik meg a Telepe nevû romoknál, de én már vagy 3x végig vártam ezt az idõt az orc-al és semmi nem történt, pedig ott állok a rom mellett(kipróbáltam, hogy elbújok és úgy várom, de akkor se történt semmi) És most nem tudom, hogy ez bug? Vagy én csináltam valamit rosszul.

Csak példaképpen mondtam, nem biztos, hogy azt fognak kérni. Egyébként Deadra szívet a daedrákból veszed ki, a vámpírdust meg a vámpírok után marad (vámpír tetem <#smile>)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Be kell rendezni a tornyot. Akkor tudod használni az enchantoló meg varázslatkészítõ cuccot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

serito
Köszi majd megnézem.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Bemész a kéróba, aztán elolvasod az állványon lévõ könyvet. Azonnal kapsz is egyfeladatot, hogy vásárolj be a fõvárosban egy bizonyos személynél. Na tõle meg kell venni minden berendezési tárgyat és a két kis doboz kütyüt a listája végérõl. Ha mindent megvettél akkor szól a progi hogy mehetsz vissza és élvezheted a hely nyújtotta lehetõségeket.

PiszkosFred
http://www.oblivionhq.hu/oblibanner.jpg

Asszem ez, vagy valami ilyesmi volt fenn.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
Mivel az új design 1-2 újítást is magával hozott jó lenne helyretenni a banner-t. Meg kéne adni hogy kinek a galériájában van a banner kép, mert a frissítéskor megváltozott a galéria elérési útvonala, ezért nem mûködik. Szólok egy adminnak hogy tegye helyre. Vagy akinek a galériájában van a kép az szóljon pls!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

serito
Nem vettem semmilyen mágikus dobozokat. Igazából csak kíváncsiságból néztem meg a tornyot de még nem foglalkoztam vele. Csak ki akartam próbálni egy tárgyra való ráolvasást. Lélek kövem meg rengeteg van az eddígi barangolásom során szinte mindet begyûjtöttem amit találtam. Persze lehet, hogy egy-kettõt eledtam valamelyik orgazdának de azt vissza tudom vásárolni. Szóval mit is kell tennem? mert nem nagyon értem amit írtál?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Megvetted a kis mágikus dobozokat is a nõcitõl a fõvárosban (oda küld el ugye vásárolni a progi)? Ha azok nincsenek meg, akkor bizony nem fog mûködni egyik oltárod sem (sem a tárgy, sem a varázslatkészítõ).

Varázstárgy készítéshez meg kell feltöltött lélekkõ, egy még nem mágikus tárgy, plusz persze a megfelelõ "oltár" és persze a használni kívánt varázslatot sem árt ismerni bár az mindegy neked milyen erõsségen van meg. Ezután már csak a kõben lévõ lélek mágiapontjai és a varázslat alap pontértéke határozzák meg a hatás erõsségét/töltetszámot.

Daedra szívet daedrákból verhetsz ki. Vámpír port meg a vámpírokból. Máshogy nem nagyon fogsz szerezni ilyesmit.

serito
Olyanokat hol tudok szerezni? Eddíg csak nagyon kevés vámpírral meg daedra-val találkoztam.

serito
Eddíg a DB, Thief's guild-ekban vagyok én a vezér na meg persze az Arena-ban. Most fogok nekiállni a Fighters guild küldetéseinek és a végén fogom a mages gild küldiket csinálni. A mágusok valahogy nem teszenek annyira.
Egy kérdés:
Megvan a Frostcrag Tower mod de mikor bemegyek nem tudok tárgyakra varázslatot ráolvasni mert már pontosan nem emlékszem mit ír de az a lényeg, hogy nem engedi, Miért???

Haha nem pénzt kérnek. Kb ilyesmi szoktott lenni.
Hozz 20 Daedra szívet meg 20 vámpír dustot!

Biztos, hogy vissza. Engem is visszavettek. Csak ejnye-bejnyéznek egyett, meg kérik a cuccokat.
Engem a Fighters guildbõl is kirugtak. Ott egyenessen leárulóztak, szinte leköptek, aztán oda is visszavettek. Aztán mikor a Blackwood co.-t lenyomtam egyenessen imádtak. Én is lettem a fõnök.

serito
A pénz nem számít az van bõven, vagy ha nincs akkor teszek róla, hogy legyen. Egy-két éjszakai portyázás...<#ravasz1>

serito
Talán még visszavesznek....

Heh engem is kirugtak a mágusguildbõl, mert kínyírtam.
Aztán visszavettek, nem éppen ingyen. Mostanra már arch magus vagyok.

serito
Én meg a DB rajtekhelyen egy ládába gyûjtöm õket. Ott bztosan nem lopja el senki, elvégre én vagyok a "fõnök". <#eplus2>

Bocs, nem káröröm egyébként, csak a fatalitáson röhögök.
Én is jártam már így.

Jaj, loooool. <#eplus2>

PiszkosFred
Igy jartam anno en is az egyik vampirvadasz/atveros kvesztnel, a naplot elolvastam a kocsmaban (szekreny mogott volt), de nem vittem magammal. Es nem ertettem, a nyomozo miert nem hisz nekem. Aztan par nap mulva rajottem, hogy talan meg is kellene mutatni a naplot, nem csak beszelni rola ;] Azota minden kvesztitemnek latszo dolgot zsebrevagok...

tölts vissza!ha lehet.huuuhhh nagy kö esett le egyszerüen nem tudtam mi a gáz a tolvajoknál!hát egy apro kis figyelmetlenség az egész,azt már csak remélem h nem adtam el a naplot,de nem engedi eladni a misszios cuccokat.na mégegyszer kösz h ennyi idöt szenteltél a problémára,jo fej vagy
serito
Én meg ráfaragtam, mert a naplós küldetésben mikor a mágust meg is ölheted. éppen ezért rúgtak ki a mages guild-bõl. Na mindegy , majd visszakönyörgöm magam.

megvan a köcsög naplot nem hoztam el,csak a cipõt köszi mindenkinek!nagyot segitettetek
serito
Akkor valamit nagyon eltolt mert már vagy 9000 fence van.

herczeg
serito zsilikénél nincs ooo 1.3, neki elvileg ezer a fence jövetelmény...

serito
Remélem már sikerült megcsinálnod a Gray Fox küldetéseket, de ha mégsem én a hétvégén végigcsináltam.
Nálam úgy keszdõdött, hogy a Gray Fox csak akkor volt hajlandó találkozni valem ha csinálok 5000 fence-t. mikor megvolt akkor jött az elsõ messenger. A kapott feladat elvégzése után megjött az infó, hogy gyûjtsek 7500 gold fence-et, akkor megint küldeni fogja a messengert az újabb feladattal. Mikor teljesítettem meg is jött a "gyík" és már csinálhattam is akövetkezõ feladatot. Mikor leadtam a medszerzett tárgyat a Gray Fox-nak elküldött, mikor kiléptem az ajtón megjött a következõ üzenet, hogy ha 10000 gold fence-t ellopok akkor megint küldeni fogja a messengert. Gyorsan teljesítettem, és ledõltem a Wtarfront egyik lakatlan házában. Rögtön fel is keltett a messenger, és indult a következõ Gray Fox küldi. A feladat végeztével megint csak leadtam a megszerzett tárgyat és kifelémenet megint kaptam egy üzenetet, hogy gyüjtsek 15000 gold fence-t és megkapom a Gray Fox utolsó kldetését. Természetesem Master Thief lévén hamar összeszedtem a kért mennyiséget, és megkezdõdött az utolsó küldetés. A végén természetetsen egy kis extra küldi után megkaptam a maszkot és még rengeteg hasznos dolgot amik a fõhadiszálláson egy ládában van.

Mindenkinek köszönöm a segítséget. Asszem megpróbálkozok a puding evésével. 😉

ollie
Ha szereted a képregényeket, akkor érdemes kipróbálni, de egyébként nem.

DaemoonHunter
Nyamm...az már számomra a jobbnál is jobb<#finom>

herczeg
persze hogy gyorsulna

CS@
Lehetséges, hogy +1FPSel többet menne, sõt még a 2t sem tartom kizártnak.

DaemoonHunter
Szerintetek ha a procim órajelétAmd Athlon64 3200+(most:2000mhz) feltolnám úgy 2800 köré gyorsulna a játék?

PiszkosFred
Demo nincs.

A leheto legnagyobb tisztelettel, de ezen a konfigon ha elindul, az mar maga a csoda, es ha igen, akkor is nagyon be fog szaggatni. 256 SD az iszonyu keves. A proci es a vkartya szinten keves, de azokkal meg talan el is indul - utobbira van az oldblivion mint megoldas. Es habar nincs ilyen gepem, es nem is probaltam ilyen geppel, de azt kell hogy mondjam, ne nagyon bizz a dologban. De persze a puding probaja az eves, ugyebar ;]

CS@
lekéstem