The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A mágustornyom tetejérõl csodálatos látkép van IC-re de Burma is szép. Persze tiszta, jó idõben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Intel 1.86 GHz Core2Duo 2M L2 proci (1066FS😎
Gigabyte GA-965P-DS4 alaplap
Kingmax 2x512/800 ram
Gigabyte NX7600DT 256MB PCI-E
....stb
A vízuális élmény...egyszerûen leírhatatlan, csak forogtam és csodálkoztam, miközben csináltam a screenshot-okat.
Én is akrok egy ilyen gépet!!!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
összes official plugin: $11,64 ez árfolyamtól függõen megközelítõleg 2000-2500 ft.
igazadvan ez szívás, de amíg a gamerek 70%-a warezol addig nemhiszem hogy jogosan sírnak...
engem inkább az idegesít hogy olyan dolgokat akarnak plus pénzér eladni aminek vagy alapból benne kellet volna lenni (pl gonosz oltár) vagy kicsit csalás szagúak pl: bazierõs spellek ingyér, az alapból csak mágusoknak elérhetõ enchant és spellmaking kiválátása a toronnyal,
a 10 vagy akár 20 ezres házak (+bútor) helyett pedig ingyen belakható szuperfõhadiszállások... ha legalább jó drágák lennének vagy qestesek, de még az se...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A lopott lovat nem "parkolja" le az lassan visszasétál a gazdájához.
Aki átbasz, az basszon bét is!
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
[X]
Maro Rufus in "Best Defense"
Palonirya's Shop "Dinvine Elegance"
Könyveket eladhatod, a quest könyveket úgy sem engedi eladni. Ámbár lakást diszíteni jók. Mondjuk könyves polcot összerakni egy horror.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Vettem házat. Nyomom a küldiket és közben gyüjtögetek. A házamban egy ládában lerakott cuccok biztonságban vannak vagy ellpohatják? A könyveket érdemes tartogatni, vagy adjam el õket (nem kellenek küldikben?)? Köszi!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ezt az enchantos pontérték dolgot már többször írtad, és én mindig azt mondtam, hogy szerintem nem így van, a hecc kedvéért tettem egy próbát most is hátha azóta változott a játék, de a helyzet ugyanaz: Tök ugyanolyan fegyvert tud csinálni a 40es DEST el rendelkezõ karakterem, mint a 120al rendelkezõ(40fire19szer jön ki). Úgyhogy én továbbra is kitartok amellett, hogy ez az alapjátékban MODok nélkül nincs így és a skill csak annyiból számít, hogy bele tudod e tenni az adott varázslatot vagy nem.
[X]
De mitõl kerül a fény kardjába drain varázslat és fagyasztás? Abszolút össze nem passzoló dolgok szerintem. Ennyire zagyva koncepciót még nem sikerült felfedeznem a játékba fellehetõ tárgyakban.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ja és persze kellõen magas szinten állsz a restoration skillel (ez kell a drainhez ha jól emlékszem), a destruction skillel (Frost damage miatt kell) és az illusion skillel (a light miatt). A magas skill ahhoz kell, hogy olcsóbb legyen az alap varázslat, mert ha kicsi a skilled, drágább az alap varázslat és a drágább pontérték szerint fogja a tárgy készítésénél elszámolni varázslatot. A kõ mana tartalma meg véges és ha valami drága akkor többet visz el belõle. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL