41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
zerosdfd #29674 Namégegyszer.
Van olyan, hogy modgyűjtemény, "all in one" vagy? -
#29673 Most egyébként olyan akrit rakok/tam össze, aki kizárülag a speed-re épít (meg még arra ami pl. thiefnek kel), akrobatika, atlétika, semmi páncél, csak laza ruci, könnyű, gyors fegyó és uccu neki.
(Bár lehet módosítani fogom strength+speed-re, mert most nem is bizutos, hogy akarok lopakodni és zárakat törni senem, viszont a blade-hez kell a strength is, majd meglátom.)
Ami kell:
- Athletics (úszni, futni, gyorsan mozogni, nemcsiga)
- Arobatics (ugrani)
- Blade (fülcakkozni)
- Sneak (meglepni a barátokat)
- Security (zártörni)
- Illusion (chameleon miatt)
- Restoration (mert kevés HP-n azért nem jó)
Blokkolni nincs értelme kis fegyóval úgysem.
Ki is próbáltam és kényelmesen lehet száguldozni szabad terepen és mire bárki felemeli a fegyóját, addig rövidkarddal százkilencvenkétszer csipkéztem ki a fülét! :D Dungiban is jóak, csak mozogni kell. Ha meg valaki nagyon tápos, azt hátulról kell meglepni, mert hátbaszúrás plussz sebzés rulez!
Elején úgyis csak lassít a páncél és szart sem ér, magas szinten pedig ruciba is lehet rakni pajzsvarit, szal. akkor meg már felesleges a páncél, amit mindig LEVERNEK az emberről, míg a rucikat nem. :D
Előzőleg harci mágus/paplovag keveréke voltam, úgy toltam végig, hogy mind a mágus céh, mind a harcos céh feje legyek. Most más utat próbálok, bár thief-kedni és ártatlanokat gyilkolni azt nem fogok, az én erkölcsi elveimbe az nem igazán fér bele... -
#29672 Hm jól hangzik akkor felteszem majd! -
#29671 Azok buták, könnyű préda. -
#29670 nem, ugyanúgy mint az eddigi adoonoknál, egy idő után bejön a játékban egy ablak, hogy hallottál valami pletykát, amit csekkolni kéne... -
#29669 szerintem nem is feltétlenül a gyűrükön múlik. ha minden egyes ruhadarabomat encsantolom, attól lehet fullos a táp vagy a védelem. másrészt meg az ooo-val nekem még így is nehéz a játék, amikor egy romban egy teremben 4-5 minotaurus lord tanyázik... -
#29668 Lehet hülye kérdése de megkérdezem!Oblivion IV: Shivering Isles kieget ha felteszem akkor lesz neki exéje amivel lehet inditani vagy hogy müködik? -
#29667 Amúgy ezetet ugatom itten, hogy a simag gammában is dúrvaán össze lehet pakokni jó varikat jó sok equipment-re, ha még hozáájön +4db, akkor az már atomdurva! :D Anno én azért használtam csak kétrészes rucikat, mert az 1 plussz spell slot! :DDD -
#29666 Nem reális, de a Stalkeres, félóráig matatok az invymben, hogy kitárazzak egy fegyót és közben agyonlőnek 7 irányból, sem reális. -
haxoror #29665 A gyári játékban simán össze lehet hozni 100% chameleont na AZ táp a javából szal miről beszélünk?
Aki akarja kihasználja, aki nem akarja az nem.
Én csak két gyűrűt hordok de mindig van nálam egy a vízlégzésre is, van egy éjjellátásra stb mondjuk nem egyszerre hordom őket de mivel az inventoryba lépéskor pause-ol a játék így azonnal és büntetlenül variálhatom őket, ez se túl reális :) -
#29664 Ő, node 6 ringgel már majdnem egy fullos védelmet össze lehet hozni varikból! Az már nem kicsit táp! -
#29663 lehet , de összekutyulja a skilleket úgyhoyg nem nagyon érdemes
konzolba: "showracemenu" -
sheva94 #29662 meglehet változtatni az emberkémet új játék kezdése nélkül? Mert már unom azt ami most van -
#29661 nem megy sajna...
viszont ha már modok, én még használom a
no psychic guard harder: reálisabbna viselkednek az őrök, ha nincs hallótávolságban vagy nem láthat őr, akkor ha valami bűncselekményt követsz el, nem lesz ott hirtelen 100 őr. a megtámadott npc diszpozíciója csökken irántad, stb...
less creepy guild porter: nem fog a fighters guild portás állandóan követni és nézni hogy mit csinálsz, ami elég hülyén nézett ki szerintem.
horses turn faster: nem olyan nyomorék lassú a ló fordulása.
quest award leveller: sokáig nem akartam használni, de végül feltettem: nem kell csak azért várnod egy questtel, hogy elérj egy bizonyos szintet, mert akkor jobb cuccot adjon jutalomként, hanem így már bármikor megcsinálható a quest, és ha elérsz egy magasabb szintet, akkor a korábban kapott jutalom tulajdonságai is jobbak lesznek.
ooo-ban benne van, de ha azt nem akarja valaki használni, külön is érdemes feltenni:
living economy: sokkal élethűbb, igazi kereslet-kínálaton alapuló a kereskedelem, nem olyan statikus, mint az alapjátékban.
dej féle harvest-mod: ha leszedsz egy növényt, akkor tényleg eltűnik, és egyéb dolgokat is csinál csak nem jut eszembe.
unlimited rings: beállítottam, hogy ne csak szánalmas 2, hanem 6 gyűrűt viselhessek, ez reális szám szerintem.
-
haxoror #29660 Tányleg, próbálta már valaki az új patchel a shift+klikk-es spell törlést?
Hátha... -
#29659 Van egy mod, amely berak minden Mágus Céhbe egy plusz emberkét. Ez a fickó/nő árul egy-egy "XY spell removal" potiont, amit ha megiszol, akkor kitörli az adott spellt a varázskönyvedből. A poti ára valami nevetséges 1-2 septim. Viszont azt hiszem, hogy a karakter által készített spellkre ez nem érvényes, ahogy a konzolos megoldás is necces lehet. De próba szemcsere... -
#29658 Csak saját felelőségre próbáld ki, előtte mindenképp csinálj bekkapot a mentésről.
1. konzol lenyitása
2. player.removespell (ID #) parancs, ahol az ID a spellhez tartozó ID
3. konzol bezárása
(4. esetleg new save, majd reload az új mentést)
Spell (és ID-k) kereséséhez ez az adatbázis nagyon ajánlott -
#29657 Van rá valami mod, de én még nem használtam. -
#29656 A felesleges varázslatokat ki lehet valahogy törölni a varázskönyvből?
A gyengébb varázslatokra gondolok, amiknél már erősebbek vannak, a régiek zavaróak, de nem tudom eltüntetni a listából... -
#29655 Gyermekem! Örűjjé, ha egyáltalán menni fog a gépeden éppenhogy, buherálva azt is! Ne akarjál te semmilyen grafómodot még oda! Én szóltam! :DDD -
zerosdfd #29654 quarl 2 -
#29653 Köszi! Van valami grafikajavito MOD, ami nem terheli le a gépet; és gyengebb gépeken is szebbi teszi a jatekot? Nem gameplay mod-ra gondolok, hanem vmi grafikai cuccosra... -
Code92 #29652 :D jah boccs akkor kijavítom magam: baviltól a vízen kell járni egy kicsit aztán elérsz a portálig:D -
#29651 csakmegtaláltad
egyébként ez elvi kérdés... -
#29650 Mármint ki az a low level béndzsaság, akinek úsznia kellene??!! :DDD -
Code92 #29649 :D rövidebb lett volna beírni h. bravilltól a tó felé kell úszni és ottvan a portál:D de amúgy köszz -
#29648 hali!
Depth of field mod még mindig mossa az éjszakai eget? Vagy van valami megoldás? thx -
zerosdfd #29647 Van -e olyan modgyűjtemény, ami az alant említett modokat vagy legalábbis a nagyrészét, a népszerűeket egyben tartalmazza? -
#29646 Beírod konzolba, hogy "tdt" és utána az FPS mellett azt is látni fogod, hogy mennyi ojjektum van még queue-ban, amit még be kell töltenie a memcsibe. Ez segíthet a skálázásban, tesztelésben. -
#29645 Nem akadozik sokat; ill. igy mekkora a "töltés nélkül bejárhato" terep? Ha jol tudom, vinyóról "streaming"eli a következö "táj-adatcsomagot" a progi... -
#29644 THX...akkor nem kell semmi trükközes...Mekkora felbontasban és milyen beallitasokkal nyomod? -
TomDantes #29643 fut ennyivel élvezhetően fut.
Nekesm is hasnló gépem van és jól fut. -
#29642 1,6-s PIVen, 512 SD-RAMmal, Radeon9600se-vel van eselyem arra, h. normalisan menjen a game? :-D Most olvasgatom a GYIK-et...Anno volt valami iromany, ahol felsoroltak, h. valamelyik INI file-ban mit lehet erdemes allitgatni, ha gyengebb az ember gépe... :-| Hol talalom meg ezt? /vagy valami otpimalizaios progit?/ -
#29641 Be kéne rakni banerba! -
#29640 Huhh, kösz, be is gyűjtöm ezeket :P -
#29639 nincs fent 20 mod sem, de ami van az nagy:) -
#29638 egyébbként ám ezt az oldalt ajánlom ám minden kedves angolultudó kollégának -
#29637 ésmég énhittem azt h agyonvan moddolva az oblivionom:P...kb vagy 100körüli modom van fenn(amiből mind fontosám és nemakadnakössze)..neked akkor lehet vagy 160-170..durvánadod:P -
#29636 Ez igen apám...Ez aztán szép összefoglaló a hasznos modokról. Őszinte elismerésem érte, hogy ezt így összeírtad! Már másolom is ki magamnak, mégegyszer köszönöm szépen. -
#29635 na jó, de neked valszeg legalább egy mai viszonylatban középkategóriás géped van. nekem inkább már lefelé csúszik...