The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg
én egy madjdenm teljes elf armorra cseréltam le (a gatyó glass és nincs sisak mert nemszeretem) mindegyik pakoltam egy kis mágiát...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

serito
Az én karakterem még mindíg a DB csuhában van. Kellene valami cpéci light armor. Honnan tudok beszerezni ilyeneket? Nagy melyik mod ad rá lehetõséget, ami nem zavarja az ooo1.3-as mod-ot?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Hol nézzem meg? Galery? Amik ott vannak képek azok full beállítások mellett készültek? Nekem nem úgy tûnik, de lehet. Az amit ma láttam az sokkal szebb volt, 4x AA és minden lehetséges efect, textura, árnyék ...stb fullon. Ja ilyen hajat, milyen moddal lehet csinálni?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Nézd meg az enyémen full grafikával 😊.
A mágustornyom tetejérõl csodálatos látkép van IC-re de Burma is szép. Persze tiszta, jó idõben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sõt
serito
Az enyémhez képest kicsit komolyabb!!! Neked lehet, hogy átlagos de nekem nem.

Zsoltika 007
A procit leszámítva teljesen átlagos gamer konfig.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

serito
Tudom, hogy itt sokmindenkinek van komoly gépe, dé nekem most volt szerencsém kipróbálni a gammát egy igazám ütõs gépen."sajna nem az enyém" <#schmoll2>
Intel 1.86 GHz Core2Duo 2M L2 proci (1066FS😎
Gigabyte GA-965P-DS4 alaplap
Kingmax 2x512/800 ram
Gigabyte NX7600DT 256MB PCI-E
....stb
A vízuális élmény...egyszerûen leírhatatlan, csak forogtam és csodálkoztam, miközben csináltam a screenshot-okat.
Én is akrok egy ilyen gépet!!!!!

mit?persze h nem!
Igen megjelenik. Amúgy Skingrad felett van valamerre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PiszkosFred
Még most sem kötelezõ megvenni õket ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

serito
Hol van ez a bolt én még nem találtam meg. Vagy ha felteszem a mod-ot a térképen megjelenik? Fenn van a mod de nem emlékszem , hogy lenne ilyen bolt.

herczeg
collector's edition a megjelenés napján: 12 000 (sztem ez volt a legdrágább verzió)
összes official plugin: $11,64 ez árfolyamtól függõen megközelítõleg 2000-2500 ft.
igazadvan ez szívás, de amíg a gamerek 70%-a warezol addig nemhiszem hogy jogosan sírnak...
engem inkább az idegesít hogy olyan dolgokat akarnak plus pénzér eladni aminek vagy alapból benne kellet volna lenni (pl gonosz oltár) vagy kicsit csalás szagúak pl: bazierõs spellek ingyér, az alapból csak mágusoknak elérhetõ enchant és spellmaking kiválátása a toronnyal,
a 10 vagy akár 20 ezres házak (+bútor) helyett pedig ingyen belakható szuperfõhadiszállások... ha legalább jó drágák lennének vagy qestesek, de még az se...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

belefáradtam a modokba!nem igy kéne kiadniuk véletlenül ennyi pénzért?rohadt lehuzok,megveszem és még én görcsöljek,töltsek,másoljak,az alap patch nélkül semmit nem ér.mennyi lenne a boltba a kompakt game?30ezer?sajna minden game ilyen irányba megy el.gázzz!!!
gyüjts!vagy tolvaj guildbe belépsz,akkor leveszikn rólad a bontyt félpénzért!
Egyébként errõl mindig értesít a program, hogy a város kapujában az istállóban van a lovad.
A lopott lovat nem "parkolja" le az lassan visszasétál a gazdájához.

Tedd fel az Eshme's Female Bodies v3.0. "Kicsit" több mint ez a mód és az alapban lemezteleníti a lányokat, azaz ruha nélkül meztelen mind nem csak te (az összes faj nagyon sép skinnel). Azon kívül föltesz a világba egy boltot ahol úgyan horribilis összegért de nagyon sok extra a lentebbi kollekcióhoz hasonló illetve jobb ruhakölteményeket lehet venni. Meg van egy csomó fehérnemü is <#eplus2>

Ez valóban így van, kivéve amikor lopott, mert akkor nem marad a város kapu melletti istálóban.

Aki átbasz, az basszon bét is!

Kint lesz a város kapujánál. De van egy mod amivel a városba is be tudod vinni a lovat, ill. füttyszóval tudod utasítani, hogy kövessen, vagy álljon meg. A tessource-on van, azt hiszem "horse commands" a neve.
Ha egy lovon ülve kijelölök egy várost a térépen, hogy oda utaznék, hol találom meg a lovat utána? Merthogy az az aérkezéskor már nem volt alattam 😞

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Egyébként még mindig nem tom mért vannak a dispeleken számok, de van egy elméletem. Ha mondjuk egy szövetségesünket megtámadják egy 100-as sebzésû 2 mp-ig tartó frostal, akkor azt nem tudjuk hatástalanítani egy 55 dispellel, hanem egyenértékûnek kell lennie a varázslattal, tehát csak 100-assal lehet. Teljesen hülyeség, vagy van benn vmi logika?

Vagy leülöd, vagy fizetsz vagy pedig gray foxként cigánykodsz tovább 😊

Elloptam egy lovat, és azóta folyamatosan a nyakamra járnak az õrök, akárhova is megyek. Már több, mint 10.000 arany a védíj a fejemen. Hogyan moshatnám tisztára magamat?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

X Revenge
Akit ez nem érdekel az erõsen ferde hajlamú 😊 Ez sokkal sokkal jobb mint az a mod amelyik monokinit csinál 😊

[X]

Slipknot14
http://www.tessource.net/files/file.php?id=5815 Akit érdekel😄

Slipknot14
Tedd fel a kieg-et is hozzá, pill adok linket ha érdekel 😊. Abba van pár új dolog xD Pl ha leveszed az NPC-k ruháját akkor nincs alatta semmi! XD Ja meg rajtad se😊

X Revenge
Elsõ ránézésre ez a mod tényleg király. <#eljen><#eplus2>Majd felrakom.

[X]

X Revenge
jah <#wink>

[X]

koschwarz
unikornis?<#fejvakaras><#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Slipknot14
http://www.tessource.net/files/file.php?id=5680

Ez tök jó mod, nekem bejön xD

Mondjuk megnézed a karakterlapon elõtte utánna. <#papakacsint>

Asszem IC-ben vannak a Market districtben.

DaemoonHunter
Ha pl bekerülök a börtönbe és "leülöm" a büntit mindíg kiírja hogy a skilleim lementek 1-re. Ez tényleg 1 vagy csak 1pontal ment lejjebb?

Slipknot14
Ezeket a helyeket merre találom?😊:
Maro Rufus in "Best Defense"
Palonirya's Shop "Dinvine Elegance"

Be lehet fogni, de el fog galoppozni ha leszálsz róla.

X Revenge
Igen lehet, sõt még az egyszarvút is meglehet, de ennek a neve most nem jut az eszembe 😊

[X]

Köszi az eddigi segítséget! Még egy kérdés: Vadlovakat be lehet fogni és hátasként kezelni? Most találkoztam barna és foltos lovak csapatával, és jó lenne szelídíteni egy barnát. <#wave>
Pont a karimnak megfelelõen válogattam össze az 1. szériás attribútomokat, ugyanis battlemage féleség vok. A második széria csak kisegítõ jellegû 😊 , utána ugyis az elsõ fogom (str, end,int)

Nem lopják el a házadból. Nekem még sose lopták el.
Könyveket eladhatod, a quest könyveket úgy sem engedi eladni. Ámbár lakást diszíteni jók. Mondjuk könyves polcot összerakni egy horror.

koschwarz
elvileg nem, de hallottam már olyat hogy eltûnt valamilyen cucc. én egyelõre nem kaptam rá erre a házvásárlásra, annyi hely van ahol ingyen lehet aludni, lakberendezéssel meg nem akarok foglalkozni, úgyhogy inkább jauffrie ládáját használom. abból nem tûnik el semmilyen cucc.

HI!
Vettem házat. Nyomom a küldiket és közben gyüjtögetek. A házamban egy ládában lerakott cuccok biztonságban vannak vagy ellpohatják? A könyveket érdemes tartogatni, vagy adjam el õket (nem kellenek küldikben?)? Köszi!
koschwarz
ez sem annyira rossz, de szerintem jobb ha elõbb kimaxolod azokat az attribútumokat, amik a karaktertípusodnak megfelelõ. mittomén, ha harcos vagy, akkor elviszed 100-ig a strenght, endurance (+esetleg agility) attribútumokat, ez elvileg 15-20-as szintekig meg is történik. aztán elkezdesz gyúrni a maradékokra, arra is van még vagy 25-30 szintlépésnyi idõd. elvileg jobb ez így, mintha elapróznád, de az is járható út.

Sikerült a szint kimaxolás. 5-öt raktam, a strenghtre endurance és intelligencre és ugyanennyit rakhattam volna a speedre. Legközelebb a willpowerre, agilityre és endurancere gyúrok.

CS@
Ha bünti van rajtad, akkor természetesen minden õr üldözni fog, vagy kifizeted a büntetést vagy leülöd a börtönbe vagy futsz.

CS@
Nem lehet ilyen tárgyat enchantal elõállítani, és ha megnézed a képet, akkor egyértelmûen látszik, hogy ez a fegyver egy MODból van.

Ezt az enchantos pontérték dolgot már többször írtad, és én mindig azt mondtam, hogy szerintem nem így van, a hecc kedvéért tettem egy próbát most is hátha azóta változott a játék, de a helyzet ugyanaz: Tök ugyanolyan fegyvert tud csinálni a 40es DEST el rendelkezõ karakterem, mint a 120al rendelkezõ(40fire19szer jön ki). Úgyhogy én továbbra is kitartok amellett, hogy ez az alapjátékban MODok nélkül nincs így és a skill csak annyiból számít, hogy bele tudod e tenni az adott varázslatot vagy nem.

DaemoonHunter
Hello! A következõ kérdésem lenne: elkezdtem "vinni" a játékot. Elég nehéz számomra még megtalálni a jó boltokat(fegyver). Ha megölök pár katonát, vagy akár a fél várost😊 és elveszem tõlük a cuccokat akkor minden városban üldözni fognak ezután? És mit lehet tenni ellene? A váalszokat elõre is köszönöm!

X Revenge
Nem hiszem h enchantolt tárgy, 3 enchantot eleve nem lehet rakni egy cuccra, szal sztem találta.

[X]

Tudom is én? 😊
De mitõl kerül a fény kardjába drain varázslat és fagyasztás? Abszolút össze nem passzoló dolgok szerintem. Ennyire zagyva koncepciót még nem sikerült felfedeznem a játékba fellehetõ tárgyakban.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ron Ragm
Csakhogy miért rakna valaki light on strike-t valami fasza sebzõ varázslat helyett.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Szerintem nem feltétlenül mod. Hasonlót össze lehet hozni sima enchantal is (szerintem ez sima enchant lesz, mert túl össze nem illõek a név és a hatások). Már ha van egy Grand köved Grand lélekkel feltöltve.
Ja és persze kellõen magas szinten állsz a restoration skillel (ez kell a drainhez ha jól emlékszem), a destruction skillel (Frost damage miatt kell) és az illusion skillel (a light miatt). A magas skill ahhoz kell, hogy olcsóbb legyen az alap varázslat, mert ha kicsi a skilled, drágább az alap varázslat és a drágább pontérték szerint fogja a tárgy készítésénél elszámolni varázslatot. A kõ mana tartalma meg véges és ha valami drága akkor többet visz el belõle. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL