The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

hol is ez a hely?megbézbém a 37es varázslómmal!
serito
Ha mindenki így isteníti, azonnal meglátogatom azt a helyet. Most már tényleg kíváncsi vagyok. 15 szinten vagyok OOO1.3 fenn milyen ellenekre számíthatok? Karakterem az osonás és lesbõl támadás mestere fire demage enchantal az íjjban.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

gratulálok!
Minden karakteremmel Viverine az elsõ amit kifosztok, már fejbõl tudom a térképét <#idiota>

A kosár alatt a varla-stone van, a szobor a lengõcsapdás rész közepén egy emelvényen van.

Nem is igazán szobor, hanem egy ilyen álvány szerûség.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen mélyebben van, majdhogy nem a végén egy kis kosárka alatt egy oszlop tetején, amit egy karral lehet kinyitni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
gondolom ez a szobor mélyebben van vilverinben, mert én csak addig a szintig mentem be, ahol egy khajit hulla van. annál lentebb egyelõre egy pillanat alatt legyaknak mindenféle szellemkutyák és egyéb varázsló szemétládák<#hehe>

(OOO1.3-mal)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

serito
A karakteremnek (Wood Elf tolvaj/assassin) megfelelõ küldetéseket (thief's guid, DB, Arena) már megcsináltam. Most álltam neki a fõküldetéseknek az Oblivion kapuk bezárásának. Az elsõ 3 kaput már bezártam és éppen a 4. kapu elött állok de felkeltette érdeklõdésemet ez a küldetés sorozat, úgyhogy hagyom a kaput és meglátogatom azt a romot. Az ilyen küldetések jobban tetszenek, mint a kapuk bezárása, bár a sigil kövek is nagyon hasznosak. A kapuk bezárásánál talált dolgok és a kövek enchantolása tárgyba jól jött volna mikor a tolvaj céh küldetéseket csináltam.

serito
Ez még jobb azonnal fel is keresem azt a helyet.
Köszi.

serito
Ez hatalmas köszi, bár már jópárat felfedeztem belõlük csak nem mentem be mert sietõs dolgom volt.

Hát izé-bizé. Mindenhol!
Rengeteg van belõle. Egyet mondok kapásból: ahol kijösz a játék legelején a börtön csatornájából, rögtön szemben a víz túloldalán van egy rom. Na az pl Ayleid rom (Vilverin).
Annak az érdekessége az, hogy találsz benne egy Ayleid Statue mûtárgyat. Ezt rögtön add el a városban. Pár napon bellül fel fog keresni egy szolga aki úrához hívat. Menj is el hozzá. Na az adja az egyik legjobb quest sorozatot és mindennek a tetejébe a térképedre bejelöl még legalább 6-7 Ayleid romot.

koschwarz
koschwarz
azért vetõdik hátra a tûztõl, mert elvileg a varázslat az, hogy egy tûzgömböt lõsz ki, ami a célhoz érve felrobban. ez gondolom encsentben is így mûkdök. szerintem látványos.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

serito
Köszönöm, ezekbõl pár dologra tegnap éjjel rájöttem, de sokat segítettetek.
Már csak az a kérdés, hogy ezeket a romokat(ayleid romok) hol találom meg? Csak nagyjából, ha meghatároznátok merre az már elegendõ lenne.
Köszi mágegyszer!!<#worship>

herczeg
én próbáltam de csak az egyik ífegyverem volt lemerülve ezért nem voltam biztos benne...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

DaemoonHunter
Sikerült😊

X Revenge
Minden ház vásárlásakor kapsz egy questet, abba le van írva h melyik boltba kell megvenni a felszerelést, boríték a jele.

[X]

DaemoonHunter
Bocs a hülye kérdésért, de a házamat hogyan kell berendezni?

Így van, mindenhol írják, mondjuk én még soha nem próbáltam mert gyûjtöm és a házamban kupacba halmozom õket! <#idiota><#hehe>

herczeg
van még egy mód
az ayleid (ígykell írni?) ruinekben elõfordulnak varla kövek (fehér kristály 1000 aranyat ér) na ha erre rákattintasz akkor feltölti az összes mágikus tárgyat az inventoryba. (asszem. javítsatok ki ha rémhírt terjesztek...)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

X Revenge
Egy kicsit bonyolultan fogalmaztál számomra, de hátha tok segíteni.

A wizard towerben a középsõ, asztalos oltárhoz sók kellenek (pl. frost salt) akkor tudsz atronachot csinálni magadnak, míg meg nem döglik 😊 .

Az oltár baloldán van a enchant oltár, oda egy megfelelõ erejû soul gem kell, egy varázslat amit ismersz és persze jó sok pénz. 😊 De meg kell nézni hogyha fegyver enchantolsz, hogy a lélek kõ erejetét ne haladja meg a fegyver ereje, se töltése.

A mágikus tárgy feltöltés hárféle képpe, lehetsége:
1. fel keresel egy arra alkalmas mágust (kis ikon a többi között, vmi fényeffekt a jele), és amennyi töltés pontot kell feltölteni, annyit kell neki aranyba fizetni. (az íjjadnál tehát 3996)

2. soul gem, amenyi a soul gem töltése, annyit tudsz vele feltölteni. (pl. grand soulgem, 1600 a töltése, akkor 1600-at tudsz rárakni a fegyverre) Csak rákattintasz a soul gemre és kiválasztod a kivánt tárgyat.

3. varla stone, rákattintasz és minden fegyvered fel van töltve, sztem ez a legjobb 😉 (lelõhelyei: ayleid romok, de 1-k grófi vitrinbõl is ki lehet csenni)

Ha nem tudnád azéert leírom: a páncélokat gyûrûket meg táraiket, nnem kell soha feltölteni, mert konstant effekt van rajtuk, és enchantnál se kell babrálni, h milyen erõsek legyenek, itt teljes mértékben a soul gem határozza meg

[X]

Nincs és nem is valószínû hogy soha nem is lesz mert az engine nem támogatja 😞

"Ha egy varázstárgyam energiája lefogyott, hogyan tudom megint feltölteni???" - Ha most staffra gondolsz, akkor úgy tudom, hogy pont a soul gemre (vagy vmilyen másik gemre xD) kell rákattintani, mint amikor a kalapáccsal javítod a fegyvereidet, meg a páncélokat. csak itt a varázspálcát töltöd fel. de én csak egyszer voltam benne mágus...nem is sok ideig, szóval nem vok ebben nagy ész...
serito
Egy probléma:
Még mindíg a soul gem-ekkel küzdök. Van belõle egy rakással de nem tudom használni õket. Megvan a Wizard Tower mod de ha bemegyek nem tudok soul gem-et enchantolni semmilyen tárgyba mert valamit hiányol. Van 2 oltár az emelvény jobb bal oldalán , középen meg egy felkör alakú pult rajta egy könyv. Mit kell beszereznem , hogy használhassam a köveket a Wizard Tower oltárán?????
Még egy kérdés:
Ha egy varázstárgyam energiája lefogyott, hogyan tudom megint feltölteni???
Pl:
Az íjjam 4000/4000 -el indult most 4/4000-en áll az-az hamarosan kimerül az ereje. Ezt szeretném feltölteni, de hogyan?
Nem vagyok mágus, még csak a mágus céh tagja sem vagyok, mert egy másik küldiben kinyiffantottam egy mágus tagot.
Köszi a segítségeket elõre is.

grebber
Van már normális mod ami azt teszi lehetõvé hogy mindkét kézbe tõr vagy kard legyen?? De rendesen ne úgy hogy az eggyik csak pajzsként használható!

Next PC upgrade: 2022

Darkon
Igen kozbe rajottem hogy ha egy masik kessel tamadok ott nem csinal ilyet bar ezt annyira nem tudom megracionalizalni(marha lehet ilyet mondani egy fantasy rpgnel😊hogy a tuztol miert vetodik 2metert(megha aramutes lenne na mind1) valaki, meg almaban fekve 1meterre biztos igy akart erzekeltetni hogy ez egy nagyonnagyonnagyotsebzo orgyilkoskes de ezt akkor se veszi be a gyomrom

Born to win

Ez a hullaröpködés nálam többnyire a fegyver enchantjától függ, tûz enchanttal elrepülnek (a tûzsebzés miatt) de a jég enchanttal csak összeesnek! <#vigyor3>

X Revenge
1. nem kell álcázni magad, max amikor sneakelsz 2. semmi jelentõsége h milyen ruhába vagy, lopott is lehet akár.

[X]

X Revenge
Lelassítani nem tom h lehet-e, esetleg legyengíteni õket vagy teljesen kikapcsolni a fejlõdésüket. Utobbira jó példa az ooo (keress rá lent), de az a hibája, hogy vannak lények amik akkor is 26-os szintûek lesznek amikor te még csak 2. vagy . 😊

[X]

Darkon
Udv! NEmtudom hogy az altalam leszedett mod-ok okozzak e(bar ha mindegyiket kiveszem akkor is ugyanaz az eredmeny) de miert van az hogy ha pl egy alvo embert keselek meg akkor 1metert folugrik(???!!) es ugy hal meg meg hatulrol valakit megkeselek 2metert repul???!! Nincs valami mod ami megoldja ezt??? Ez így eleg idegesito meg kiabrandito.

Born to win

Van jelentõsége annak, hogy milyen ruhába vagyok annak tekintetében, hogy álcázzam magam? Ha mondjuk egy légiós ruciját viselem, mert levertem róla, az lopásnak számít, ha meglát egy másik légiós? Nekem esik emiatt? És akkor békén hagy, ha mondjuk egy csuha van rajtam álcaképpen?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Hello
tudtok olyan modot mondani ami lelassítja az npc-k és a szörnyek fejlõdését. Bosszantó,hogy 24. szintû vagyok de hiába mert az npc-k is velem együtt erõsödnek. DE azt sem akarom hogy ne fejlõdjenek mert annak sincs semmi értelme hogy a szörny 1 csapással meghal a kezeimtõl.

Köszönöm

ollie
Azért csak lenne, mert nincs 4 gigás P4.

ollie
Hát ez a nem komoly 1.86-os core 2 duo gyorsabb lenne egy 4 gigás P4-nél is.

Slipknot14
Vannak amúgy másszigetek vagy helyek a játékbA? Mer találtam egy tök jó ,,New Land''-ot amibe olyan virágok, házak, fák vannak amit még soha nem láttam az eredetibe. De valahonnan vennie kellett ezeket.

serito
Ez tényleg nem rossz masina de a 3.2Ghz procid csak 800Mhz FSB és max 1MB L2-vel fut. A nálam járt 1.86Ghz proci meg 1066Mhz FSB és 2MB L2-vel rendelkezett. Na mindegy ne vitatkozzunk rajta, az a lényeg, hogy neked is meg annak is akinek a gépét összerektam jobb PC-je van mint nekem.<#rinya> Csak egy kicsit vagyok irigy!!! Majd ha megvettem a lakást, és nem lesz hitelem majd kicserélem a gépet. Talán 2 év múlva.
Istenem, addígra ez a gép semmilyen játékot nem fog futtatni!

serito
Akkor mi a büdös francnak néztél be ebbe a topicba?? Csak azért, hogy fikázz valamit amihez közöd sincs? Neked a passziánsz való, az is csak light változatban!! Meg ne lássunk itt mégegyszer!!!

Slipknot14
jaja nekem sem stimmelt valami😊 :/ sry, pedig csak eccer nyomtam. De az angolt nem nagyon használtam, szóal csak tippeltem😊 és a magyar se lélek kõ csak simán lélek. 😊

X Revenge
Heh kétszer küldted el véletlenül. 😊 Egyébként tényleg rosszul tod, mer nem soul stone, hanem soul gem, sokkal hülyébben hangzana sztem az 1. 😊

[X]

Slipknot14
Heh😄 Tök jó a félkész magyarítás egy-két kis vicces fordítással😄

,,Remek Lélek kõ''-Ez gondolom eredetileg Great Soul Stone(Asszem Soul stone, de ha tévedek javítsatok ki) és hát igen, a Great jelenti: Nagyszerû, Remek de itt a méretét kéne nézni xD

Meg valameik romba mászkáltam valameik nap, és egy hatalmas nagy öreg fa ajtó-hoz fordítás képpen: Vas kapu xDXD

Slipknot14
Heh😄 Tök jó a félkész magyarítás egy-két kis vicces fordítással😄

,,Remek Lélek kõ''-Ez gondolom eredetileg Great Soul Stone(Asszem Soul stone, de ha tévedek javítsatok ki) és hát igen, a Great jelenti: Nagyszerû, Remek de itt a méretét kéne nézni xD

Meg valameik romba mászkáltam valameik nap, és egy hatalmas nagy öreg fa ajtó-hoz fordítás képpen: Vas kapu xDXD

Slipknot14
Intel 1.86 GHz 😄 Ez monjuk annyira nem komoly😊

Bocs csak vicceltem. 😊
Sajnos a screenshotokból nem jön le mert mozgásban kell látni a gamát. Nálam az AA azt hiszem ugysem megy a full fényfekt miatt (HDR), mert az kikapcsolja. Vagy ez vagy az, én a fényt választottam.
3.2 proci, 2 giga DDR2 Ram, Geforce 7900GT ezen gond nélkül fut (még jó hogy).

CS@
Akkor magyarbillen nyomd az „ö”-t.

Rambo 20
bocsi de lenne egy kérdésem.Tudom csalni rossz dolog de már hatodszor nyomom végig a játékot és szeretném kipróbálni a csíteket.A bajom csak az hogy a konzol gombja a 0 az esc alatt.Na most ha a keypados nullát nyomom (numlock vagy anélkül mind1 neki) nem csinál semmit.Ha megnyomom a nullát (az esceset) kilép a konzolból.Ha a ctrl+c +v varázslatot csinálom akkor meg egy szép v betût kanyarít oda.Valami tipp?😊)

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

CS@
Sebaj, akkor nyomj még 2kört az NFSMWvel az biztos sokkal jobb...

herczeg
feltételezem kb 10 percet játszottál vele, amíg az elsõ patkány 20X kinyírt. semmi baj, jáccá szépen doomot meg simset, azajó! csak mellékesen ennek hülye játéknak milliós eladásai vannak, szóval lehet valamit elnéztél mert annyi ember csak nem tévedhetett...

Most már bocs hogy ezt irom de: ez akkora egy hülye játék!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!