The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(OOO1.3-mal)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Köszi.
Rengeteg van belõle. Egyet mondok kapásból: ahol kijösz a játék legelején a börtön csatornájából, rögtön szemben a víz túloldalán van egy rom. Na az pl Ayleid rom (Vilverin).
Annak az érdekessége az, hogy találsz benne egy Ayleid Statue mûtárgyat. Ezt rögtön add el a városban. Pár napon bellül fel fog keresni egy szolga aki úrához hívat. Menj is el hozzá. Na az adja az egyik legjobb quest sorozatot és mindennek a tetejébe a térképedre bejelöl még legalább 6-7 Ayleid romot.
Már csak az a kérdés, hogy ezeket a romokat(ayleid romok) hol találom meg? Csak nagyjából, ha meghatároznátok merre az már elegendõ lenne.
Köszi mágegyszer!!<#worship>#worship>
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
[X]
az ayleid (ígykell írni?) ruinekben elõfordulnak varla kövek (fehér kristály 1000 aranyat ér) na ha erre rákattintasz akkor feltölti az összes mágikus tárgyat az inventoryba. (asszem. javítsatok ki ha rémhírt terjesztek...)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A wizard towerben a középsõ, asztalos oltárhoz sók kellenek (pl. frost salt) akkor tudsz atronachot csinálni magadnak, míg meg nem döglik 😊 .
Az oltár baloldán van a enchant oltár, oda egy megfelelõ erejû soul gem kell, egy varázslat amit ismersz és persze jó sok pénz. 😊 De meg kell nézni hogyha fegyver enchantolsz, hogy a lélek kõ erejetét ne haladja meg a fegyver ereje, se töltése.
A mágikus tárgy feltöltés hárféle képpe, lehetsége:
1. fel keresel egy arra alkalmas mágust (kis ikon a többi között, vmi fényeffekt a jele), és amennyi töltés pontot kell feltölteni, annyit kell neki aranyba fizetni. (az íjjadnál tehát 3996)
2. soul gem, amenyi a soul gem töltése, annyit tudsz vele feltölteni. (pl. grand soulgem, 1600 a töltése, akkor 1600-at tudsz rárakni a fegyverre) Csak rákattintasz a soul gemre és kiválasztod a kivánt tárgyat.
3. varla stone, rákattintasz és minden fegyvered fel van töltve, sztem ez a legjobb 😉 (lelõhelyei: ayleid romok, de 1-k grófi vitrinbõl is ki lehet csenni)
Ha nem tudnád azéert leírom: a páncélokat gyûrûket meg táraiket, nnem kell soha feltölteni, mert konstant effekt van rajtuk, és enchantnál se kell babrálni, h milyen erõsek legyenek, itt teljes mértékben a soul gem határozza meg
[X]
Még mindíg a soul gem-ekkel küzdök. Van belõle egy rakással de nem tudom használni õket. Megvan a Wizard Tower mod de ha bemegyek nem tudok soul gem-et enchantolni semmilyen tárgyba mert valamit hiányol. Van 2 oltár az emelvény jobb bal oldalán , középen meg egy felkör alakú pult rajta egy könyv. Mit kell beszereznem , hogy használhassam a köveket a Wizard Tower oltárán?????
Még egy kérdés:
Ha egy varázstárgyam energiája lefogyott, hogyan tudom megint feltölteni???
Pl:
Az íjjam 4000/4000 -el indult most 4/4000-en áll az-az hamarosan kimerül az ereje. Ezt szeretném feltölteni, de hogyan?
Nem vagyok mágus, még csak a mágus céh tagja sem vagyok, mert egy másik küldiben kinyiffantottam egy mágus tagot.
Köszi a segítségeket elõre is.
Next PC upgrade: 2022
Born to win
[X]
[X]
Born to win
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
tudtok olyan modot mondani ami lelassítja az npc-k és a szörnyek fejlõdését. Bosszantó,hogy 24. szintû vagyok de hiába mert az npc-k is velem együtt erõsödnek. DE azt sem akarom hogy ne fejlõdjenek mert annak sincs semmi értelme hogy a szörny 1 csapással meghal a kezeimtõl.
Köszönöm
Istenem, addígra ez a gép semmilyen játékot nem fog futtatni!
[X]
,,Remek Lélek kõ''-Ez gondolom eredetileg Great Soul Stone(Asszem Soul stone, de ha tévedek javítsatok ki) és hát igen, a Great jelenti: Nagyszerû, Remek de itt a méretét kéne nézni xD
Meg valameik romba mászkáltam valameik nap, és egy hatalmas nagy öreg fa ajtó-hoz fordítás képpen: Vas kapu xDXD
,,Remek Lélek kõ''-Ez gondolom eredetileg Great Soul Stone(Asszem Soul stone, de ha tévedek javítsatok ki) és hát igen, a Great jelenti: Nagyszerû, Remek de itt a méretét kéne nézni xD
Meg valameik romba mászkáltam valameik nap, és egy hatalmas nagy öreg fa ajtó-hoz fordítás képpen: Vas kapu xDXD
Sajnos a screenshotokból nem jön le mert mozgásban kell látni a gamát. Nálam az AA azt hiszem ugysem megy a full fényfekt miatt (HDR), mert az kikapcsolja. Vagy ez vagy az, én a fényt választottam.
3.2 proci, 2 giga DDR2 Ram, Geforce 7900GT ezen gond nélkül fut (még jó hogy).
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!