41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#29754 Akkor fejlődj, és érd el a 30as szintet. Mi értelme lenne csalni, és tápos cuccokkal írtani a lowlvl mobokat? Ha nehéz, és nem bírsz velük, akkor vedd vissza a nehézséget a Gameplay menüben levő csúszka segítségével. Ha Istent akarsz játszani, akkor keress egy FPS-t, és játsz godmode-ban, az sem lesz sokkal nagyobb élmény, mint 11esként 30as cuccokkal járni Tamrielen. -
AC2 #29753 Ez se rossz, de nekem mindenből a legjobb kéne. Főként a spelldriner amulett lvl 30-on, ott azért már elég ütős. Most meg még csak lvl 11 vok, aztán túl akarok jutni már a mages guild-es questeken. -
haxoror #29752 Azt nem ismerem viszont van egy olyan hogy "Quest Award Leveling" az a küldetéseknél szerzett cuccokat minden szintlépésnél a te szintedhez alakítja szal végül az összes cuccból megkapod a legjobbat. -
AC2 #29751 Megtudnátok mondani h mi annak a mod-nak a neve ami a questjutalmakból a legjobbat adja? -
gyonax #29750 Nekem így marad, maximum annyi történik hogy bele kerülök egy még lilább foltba, ahol meg minden lilának lástszik. -
AC2 #29749 Nekem is volt már ilyen, pont ilyen színű volt, a különbség annyi h a város nekem messze volt. Egyik helyről lila, egylépéssel előrébb pedig már normális színű -
#29748 Kevered a fazont a szezonnal. Nem baj, csak... -
#29747 Pl. a Stalker-be rossz a vsync, szar a program, mert hiába kapcoslod be, még a videók is hullámzanak. DE ha kényszerített vsync-et raksz rá a kari videodriveréből, voilá és csoda tétetik, minden fáin és gördülékeny! Mert nem tudnak rpogramozni, ez csak azért van... -
#29746 Akkor nálad valami nem stimmel. -
#29745 na ez az. akár bekapcsolom, akár nem, ugyanúgy van ez a hullámzásos dolog a tft-men, úgyhogy...de mivel nálam okosabbak azt mondják, hogy ha be van kapcsolva, akkor viszont megvan az esély rá, hogy adott esetben visszavegyen a teljesítményből, ezért én mindig kikapcsolom. -
el Boogie #29744 Milyen beállítások mellett, és /ha nem túl indiszkrét a kérdés/ RAM-od-, vid.karid mennyi/milyen? -
#29743 Ez nem igaz :)
Ha vsync off, ugynúgy ott a hullámzás effektus fordulásnál, mint crt-n.
-
gyonax #29742 Textúrás mod nincs fenn. 1.2-es patch csak az egyiken, de a 2 backup se jó, pedig azokon nincs. -
#29741 izé, van texzúrát izélő mod fenn? 1.2-es peccs? -
gyonax #29740 Valaki nem tudná megmondani, hogy mér lett az Obli-m egyik pillanatról a másikra ilyen:
van róla 2 backup-om is de mindegyiknél ilyen. -
#29739 TFT-nél semmit sem ér a vsynch hiszen nincs refresh rate... Ott a monitor milisec paramétere határozza meg a képfrissítést. -
#29738 ki fogom próbálni mindenesetre amit írtál. -
#29737 Vsync miatt 60 fölé nem is mehet nálam, mert az a moncsi frissítése. Hiába is tudn 190FPS-t, vagy kitérdekel, megjeleníteni úgysem tudná. 30FPS meg bőven elég, ha stabil (pláne a 60, az már egy reflexpróbáló autóversenyhez is az). -
#29736 na igen, dungeonokban nálam olyan 80-90 fps, erdőben olyan 20-24. -
#29735 All map locations shown - togglemapmarkers
-
#29734 Teleport = COC (location) -
#29733 Ha olvastál Lovecraft novllákat, akár még ismerős is lehet a helyszín;) -
#29732 Sikerült, rossz damage varázslatot használtam. A Sever Magicka a jó,
utána kell a fortify. -
#29731 damage, fortify vel a végén is próbáltam, de nem jó. -
#29730 Egyetemi küldetésnél mikor egy nagy oszlopra kell lőni 4 varázslatot, nem akar kinyilni az oszlop, pedig szerintem jó sorrendben csinálom.
fire, frost, fortify, damage
Másnál is volt ilyen hiba? -
#29729 Hm... Helyszinekbe? Az egesz jatek EGY NAGY helyszin ;] Szabadon jarhato minden, semmi megkotes nincs. Barmely varosba elindulhatsz, es ket kattintas utan ott is vagy. Barmely dungeonba bemehetsz (van par szaz), csak indulj el egy iranyba, es elobb-utobb talalni fogsz minden fajtabol egyet. Es igy tovabb. Nincs olyan, hogy helyszin, ez nem az a jatek. -
#29728 Igazad van! Igazábol csak bele akarok nézni a helyszinekbe,és ugy tudom van ilyen jellegü cheat lehetöség?! -
AC2 #29727 Ezt a kérdést nem igazán vágom. A setlevel a szintedet állítja be, nem a "pályát". Nem azért mondom, de szerintem nincs is olyan h pálya. -
#29726 Srácok hogy lehet "pályát" ugrani??
Ez a setlevel-parancs nem jo nálam! -
#29725 Így van. Viszont mivel az FSP általában 30 és 60 között ingadozik nálam, mikor nem stabil 60, nagyon közel a 60-hoz és így 30-nál nem fog beszaggatni. Sőt, ez úgy műxik, hogy ha nem tudná tartani a 30FPS-t sem, akkor inkább belassul ajáték (amit ugye alig-alig lehet észlelni, mivel minimális ideig és ritkán fordul elő), ahelyett hogy beszaggatna. Ez sokkal kellemesebb. Mondjuk dungeonokban nekem így már kicsit túl gyors is a játék, tiszta FPS shooter :DDD. -
#29724 Eszembe jutott, hogy én varázsló tag vagyok ezért lehet csinálnom varázslatot.Már kész a varázslat de most nincs időm kipróbálni majd holnap. -
#29723 a missing daughternél előbb a városba kell elmenned az anyjához, aki adja majd az instrukciókat (kereskedő az anyja) -
#29722 itt kell egy eltűnt argóniai csajszit (gyíkpofát) kimentened... -
AC2 #29721 1szerűbb ha a ládában lévő scrollok közül használsz el egyet. -
AC2 #29720 Van az a Hackdirt nevű falu chorroltól délre, ott mindenki megőrült? Sokkot kaptak valami támadástól és kicsit tartanak tőlem. Ha túl sokat vagyok velük "összezárva" akkor nekem esnek. Mind az 5-en a káőolnában voltak, az 5 ből 2 nekem rontott (ott is maradt), majd jó 2 perc után egy 10 főből álló "klónsereg" rontott rám, ezeket is pillanatok alatt elintéztem. Utánna elkezdtem kutatni és rábukkantam egy titkos barlangrendszerre a falu alatt. A megmaradt három ember oda menekült és ott is állandóan beszólnak h esetleg elkéne húznom már a belem. Ehhez egyébként tartózik quest? És van az a missing daugther nevű téma az embereknél, az is valahova ideküld,de nem láttam a gyíkcsajt sehol. Ezenkívül a journal-ba se került bele. Van elvileg néhány ilyen quest, ami nem kerül bele, de sztem ez nem olyan vagy eleve nem quest. Mit kéne csinálnom? -
#29719 Anvil-i Mágus Céhben kérdezz rá, azok szakosodtak erre a mágia osztályra. -
#29718 de ha kikapcsolod a vsyncet és 30-ra limitálod az fps-t, akkor még mindig ott az esély a csuszasra, csak kevesebb, nem? -
#29717 Restoration kategória, legtöbbször templomokban tanítják a papok. De néhol mages guild-ban is. oblivionwiki ftw :) -
#29716 -
#29715 Mert ha nem használod a vsync-et, akkor szétesik a kép, ugyanis nem csak függőleges visszafutás alatt frissít és egész képet, hanem amikor tud.