The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
BattleTag: zydar#2910
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Kérdés : Ezen hogy menne az Oblivion? (Vagyis milyen részletességgel, felbontással menne jól. Kikötés: MAX látótávolság mellett). Ha esetleg a válasz a "nem valami jól", akkor adjatok olyan VGA tippet, ami max 40000 Ft-ért kapható.
Elõre is kösz <#felkialtas>#felkialtas>
púúúúú
★ 汤姆 李
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nincs bekapcsolva az AA és ennek ellenére sem tudom bekapcsolni a HDR-t mert ki van halványítva, mintha nem is mûködne. X850XT 256MB AGP nem támogatja??? Mi lehet a gond? Legfrissebb ATI Driver van fenn.
Este megnézem az Oblivion.ini -ben , hogy engedélyezve van-e.
Ha nem megy akkor használom a Fraps-ot. A Fraps mivel csinál screenchot-ot? (melyik bill-re?)
Ha játék közben nyomom a PrintScreen-t nem csinál képet . Miért????
A vágólapról akarom Ctrl+V photoshop-ba beilleszteni de semmi, talán a game mappájába vagy máshova menti a képeket???
Azóta hû de ki tudják kapcsolni 3 perc alatt a gépet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Éna azt gondolom nem árt ha minél elõbb értenek hozzá. Persze egyszerre csak 1 órát ülhetnek a gép elött mert CRT monitorom van és nem szeretném ha idõ elõtt elromlana a szemük. Karácsonra tervezem, hogy kapnak egy gépet amit csak Ök használnak és így nem vágják tönkre az én gépemet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mostanában a Sims 2 játszok a kutyás kiegészítõ miatt. De szerintem most a hétvégén lesz idõ megint egy kis Oblivionra is. <#smile>#smile>
Hát igen. Nagyon sokat dob a grafika a játékélményen.
A korábbi VGA-mhoz(Sapphire R9800pro 128M😎 képest hatalmas változás történt, végre tovább látok az orrom hegyénél. Este csak pár percre próbáltam ki míg beállítottam a maxot amit a VGA elbír. Most mégjobban tetszik a játék, hogy látom a hegyeket a messzi várakat, a víz mint az igazi, csilog, visszatükröz....stb, akinek hasonló vagy jobb VGA-ja van az tudja mit éltem most meg.
Bocsi az offért de meg kellett osztanom az örömömet veletek is.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ezek az addonok egyébként nem kavarnak be a modoknak (névszerint az ooo1.3-nak), ugye?<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
sir, yes, sir, understood, sir!!!
Szóval az egy dolog, hogy egyes magazinok mit írnak meg, de maradjunk annyiban, hogy a hivatalos sajtóközlemény ellen kár vitatkozni. És mivel általában azokat az infokat szoktuk olvasgatni - és kapni mailben - ezért általában nem a levegõbe beszélek. Hogy a GS hogy tálalja a dolgot, az egy dolog. Hogy mi a teljes sztori, az viszont egy másik dolog. Már elnézést. ;]
http://elderscrolls.com/news/press_101706.htm
Van-e megoldás arra, hogy a játékból Windows, vagy ALT+TAB billentyûkkel kilépve vissza is tudjak lépni, ha szeretnék megnézni valamit menet közben?
Ha találok egy könyvet, ami skill-t tanítana, azt hogyan tanulhatom meg? Nálam van de csak olvasgatni tudom, nem növeli azt a skill-t, amit kellene... Lehet, hogy alacsony a szintem hozzá, vagy micsoda?
Köszi a tippeet
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A Bethesda Softworks bejelentette, hogy A The Elder Scrolls IV®: Oblivionhoz új, fizetõs kiegészítés érkezik nemsokára, melynek címe Knights of the Nine lesz.
A kiegészítés november 21.-én kerül a boltokba (dobozos változatban), illetve a www.OblivionDownloads.com letöltõ-szolgáltatáshoz. A Knights of the Nine egy vadiúj frakciót és rengeteg új küldetést tartalmaz nemes karakterek számára, amelyek az Oblivionban található Ayleid romokhoz kötõdnek majd. A játékosok beléphetnek az új frakcióba és akár létrehozhatják saját szent lovagrendjüket, hogy harcolhassanak a gonosz varázsló-király és démoni kreatúrái ellen, miközben hatalmas dunegonokban lehet kalandozni és nagy erejû relikviákat lehet találni - szent páncélzatot és az Isteni Küldetés fegyvereit.
"
by gamestar online
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#nevetes1>#nevetes1>
basszus 68%????
De asszem írtam is hogy Gothic...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Benéztem a forumára. Nekem annó a Gothic elsõ része nem jött be, kettõvel nem játszottam. Láttam egy két képet a játékból és nagyon szép. Valószínüleg majd kipróbálom, de biztos nem mostanában. Patch meg normális feltört változat ha lesz akkor. A nagyon bejön megveszem. De hogy valamelyik magazin 68% adott neki azért elrémít. De a legjobb is alig volt 80% felett, a 90% eddig sehol sem láttam, hogy elérte volna.
ON
hozzáteszem, ahhoz képest hogy nem vagyok egy rpg-s, a gothic3-at is kipróbálnám, ha már ennyire istenítik biztos van benne valami, de azok után amiket olvastam én is várok egy kicsit
meg hát az oblival is elvagyok még 4-5 hónapot<#vigyor2>#vigyor2>
A sok negatív és idõnként valóban indokolatlan kritikával kapcsolatban: Általában igyekeztem türtõztetni magam, de elvétve elõfordult olyan helyzet, hogy beleszóltam a dologba én is, úgyhogy errõl csak annyit, hogy a játék nem tehet arról, hogy milyen emberek játszanak vele.
persze aki elvakult rajongó volt eddig is, azt ugyanúgy nem lehetett meggyõzni.
(továbbra is fenntartom hogy a magam részérõl nem vagyok elvakult oblivion rajongó, de az a sokszor indokolatlan negatív kritika amit a gothic3 topicban állandóan felhoztak, azt felháborítónak tartottam, elsimerve az oblivion hibáit)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent